Miley Cyrus Meets Cynthia.

Op bezoek bij mijn Amerikaanse actrice, vanwege enkele foto’s, ongeloofwaardige afbeeldingen die weer eens de wereld in waren geholpen. Helaas kwam hier de schaar aan te pas en mistte de singer-songwriter ineens haar lokken. Een kort blond coupe en hoorde Shane Dawson in mijn achterhoofd haar naam zeggen. MILA CIRAZ. Yea, oftewel Miley Cyrus Meets Cynthia!

Vrij spectaculaire combinatie vind je niet? Een kersrode lipstick, maar wel met een gouden oogschaduw. Dat is een kerst kleurencombinatie, vind je ook niet? Miley Cyrus droeg dit trouwens op de foto waar ze haar eerste tweet met bijna-zonder-haar. Lichtblond haar, donkere wenkbrauwen, het blijft een mooie combinatie, inclusief de rode lippen, laten we de geweldige neuspiercing niet vergeten. Of de gouden eyeshadow on the eyes?! Ja, ze draagt namelijk goud, zowel onder als boven. Oh my god.


Dat is een makkie, maar één kleur op het ooglid, één onder de wenkbrauw (= Het zelf niet aan.) Daarvoor moesten we natuurlijk de Too Faced Shadow Insurance aanbrengen over mijn wenkbrauw, naar beneden werken tot net onder het oog. Deppend erin geklopt, blendtrick (=crème of huidkleurige tint op het wenkbrauwbot die doorloopt tot in je crease.) Dit deed ik trouwens tot en met mijn arcadeboog.

Uit de 120 Palette depte ik de bracht de allereerste oogschaduw uit de palette aan, namelijk de matwitte highlighter. Uitstekend voor onder je wenkbrauw, of om je binnenste hoeken op te lichten, een frisse uitstraling! Deppend ging ik weer met mijn kwast in Yellow Gold van NYXen zette hem net zolang aan totdat het voldoende was.

Vervolgens deed ik dit ook onder het oog en binnen no-time was ik klaar! Nog even alles mooi vervagen, het wegblenden, mijn wimpers krullen en natuurlijk de lashes voorzien van nieuwe laagjes mascara, beter bekend als de Masterpiece MAX van Max Factor! Laten we de huidkleurige oogpotlood van Essence niet vergeten All I Want!

De moeilijkste taak is, het uitzoeken van de perfecte lipgloss of lipstick, daarom moest ik mengen. Hiervoor gebruikte ik de ELF Royal Red, een goede kersenkleur, vrij donker, maar niet mysterieus genoeg. Ik miste nog iets, na tien minuten zoeken kwam ik er dan eindelijk achter, een rode touch! Tijd voor de NYX lipstick Raisin!


Highlighter op de jukbeenderen, lippen in de smeer en ik was weer op tijd om het huis te verlaten. Op één of andere manier trekt de gouden kleur mij altijd enorm, in make-up dan. In sieraden niet, maar oogschaduws? Love it, koop dan het liefst een back-up erbij. Raar hé, dat meningen zo kunnen verschillen. Maar hey, wel even mooi een gave lipcombo uitgevonden!

Meng jij wel eens je lipsticks?


63 Comments

 • Liliane

  08/09/2012

  Ik heb laatst eens een lipstick met een andere gemengd maar doe het over het algemeen niet. Die van jou is goed gelukt!

  Reply
 • Teri

  08/09/2012

  Heel erg glam! Het is idd iets perfect voor the holiday season, ik ben echt zo dol op je lipstick!

  Reply
 • Rachella

  08/09/2012

  Prachtig de lipstick! Die moeten ze eigenlijk zo verkopen
  Van de kleur oogschaduw ben ik niet helemaal weg geblazen ..

  Reply
 • Lifesplash

  08/09/2012

  Mooi! Erg simpel maar zeker niet verkeerd. Ik vind je lippen vooral pretty, die kleur aaaah!

  Reply
 • theBlondBeauty

  08/09/2012

  de lipstick is echt geweldig, staat je ook goed. Van het gele.. mhaa, voor een keertje is het wel leuk maar ik zou zelf geel niet in mijn dagelijkse kleuren leggen (know what i’m saying?)

  Reply
 • Jeanine

  08/09/2012

  Mooi! Vooral die lipstick is om van te smullen!
  Echt een super combi die twee lipsticks!

  Xxx

  Reply
 • Amanda

  08/09/2012

  Wat een mooie lipstick!

  Reply
 • Irma

  08/09/2012

  pretty look! ik heb alleen het gevoel dat miley ook eyeliner draagt. of het is gewoon veel mascara, dat kan ook (: maar als nog: good job!

  Reply
  • Beauty Koning

   09/09/2012

   No, volgens mij niet. Ik zat echt met mijn hoofd in de computer zowat, maar kon het nauwelijks zien. Zou ook zo maar kunnen hoor Irma! Bedankt. :)

   Reply
 • Miranda

  08/09/2012

  Wat een mooie look :D

  Reply
 • Josephine

  08/09/2012

  Gorgeous! Heel mooi, een kleur op je ogen en de rode lippen rock je weer. Ennuh, je vergeet nog iets… jij hebt nog lange lokken, dusseh bij jou ook de schaar erin? ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   09/09/2012

   Dankjewel! Ja, binnenkort ga ik mijn haar knippen. :) JUSTJOKING! Nevur hoor Jose, echt niet. xD

   Reply
 • martinaa89

  08/09/2012

  Loooove the lip !

  Reply
 • teddlicious

  08/09/2012

  Rode lippenstift staat jou zo goed!

  Reply
 • Lotte

  08/09/2012

  Ik hou echt van die foto van Miley. Toen ik haar kapsel zag was ik echt allesbehalve fan daarvan, maar toen ik deze foto tegenkwam vond ik het toch wel erg tof staan. Vooral in combinatie met die knalrode lippen en de neusring, love it! Je look is heel mooi geworden, echt een killercombi, dat goud met rood!

  Reply
  • Beauty Koning

   09/09/2012

   Dat klopt, ik had namelijk precies hetzelfde! :) Dankjewel Lot!

   Reply
 • beautiesatwork

  08/09/2012

  gorgeous lipstick girl :D

  Reply
 • Les jolies filles

  08/09/2012

  Ouh mooi hoor en het staat jou alweer erg goed :)

  LIefs

  Reply
 • joycelysanne

  08/09/2012

  jaa, het staat mooi!

  Reply
 • Esmay

  08/09/2012

  Die gele kleur is echt heel tof! Die lippen vind ik ook fabulous!

  Reply
 • LounaBeauty

  08/09/2012

  Oelala. Nice meid! -x-

  Reply
 • Joyce

  08/09/2012

  Prachtige lippenstift zeg, heel mooi gedaan!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  08/09/2012

  Die lipstick staat je erg mooi !

  Reply
 • Paola

  08/09/2012

  Heel erg mooi! De lipstick knalt echt van het scherm af..

  Reply
 • debby

  08/09/2012

  Prachtig!!! Och wat is dat kapsel toch ontzettend leuke van haar he?

  Reply
 • Erg mooi!
  De kleur op je lippen staat je trouwens heel leuk :)

  Reply
 • beautyxkusjex

  08/09/2012

  Je lippen, luv it! En erg mooie, maar toch ook weer simpele look! Gorgeous

  Reply
 • comemoda

  08/09/2012

  Goed gelukt!

  Reply
 • Jorinde

  08/09/2012

  Nee, volgens mij meng ik nooit lipstick. Je look is goed gelukt Cynth!

  Reply
 • jlovesbeauty

  08/09/2012

  Die rode lippen staan je prachtig. mooii!!!

  Reply
 • Laralaurentia

  08/09/2012

  Weer prachtig, je moet vaker rood dragen :D

  Reply
 • Jasmine

  08/09/2012

  Echt een heel mooie kerstlook, ik zag het goud op haar ogen eerst niet maar nu je het zegt jah. Gelukkig heb je jouw lokken niet verknipt om meer Miley te voelen =]

  Reply
  • Beauty Koning

   09/09/2012

   Haha, never! Ik heb het ooit kort gehad, alleen dat duurde mij te lang met aangroeien. xD

   Reply
 • Jana

  08/09/2012

  Staat je mooi :D x

  Reply
 • Kimberly

  08/09/2012

  Wat een prachtige lipstick! I love it<3

  Reply
 • Hanna

  08/09/2012

  Zo gaaf, die lipstick…. Amazing! liefs.

  Reply
 • Gerrianne

  08/09/2012

  Ik mis je eyeliner! It’s a joke. Het viel me alleen gelijk op! Dit is echt puur, je oogschaduw – geweldig. Die gele / shimmery / goude tint ook gewoon! Het staat je ook nog eens goed en dan die lipstick erbij….. maakt de combi helemaal af!

  Reply
 • Sherr

  08/09/2012

  Jij bent gewoon echt zo mooi met rode lipstick he! Je lijkt echt op zo’n actrice van vroeger :D Glamour doll!

  Reply
 • Lindy

  09/09/2012

  Love for the lipstick!

  Reply
 • Manon

  09/09/2012

  Wat een mooie draagbare look. I love the eyeshadow, omg :O

  Reply
 • marchingonthebeat

  09/09/2012

  Ik vind het best heftig wat ze met haar haar heeft gedaan! Ze kan het zeker hebben, maar het is even een kwestie van wennen. De look vind ik trouwens wel echt mooi! Dat goud met knalrode lippen.

  Reply
 • Kaylani

  09/09/2012

  Oh wauw! Alweer zo enorm mooi!

  Reply
 • petra

  09/09/2012

  Tof gedaan meid, jij staat altijd super op de foto!

  Reply
 • MissEvie.nl

  09/09/2012

  Oehh pretty! Ik had even gedacht dat je je haar ook zo kort en blond ging doen hihihi! XD Maar gelukkig niet, je hebt namelijk prachtige lokken ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   09/09/2012

   Nouhou, stomme Eef! Ik wil niet kort. xD Bedankt, ik houd wel mijn lange lokken hoor! ^^

   Reply
 • Nena

  09/09/2012

  mooie look! Wel gewaagd geel en rood te samen! xx

  Reply
 • Arletta

  09/09/2012

  Wouw cynth prachtige look weer. Bij jou staat die zoveel mooier dan bij miley.
  Ik vind haar nieuwe kapsel niet echt mooi, het blonde vind ik veel minder mooi dan het bruine bij haar.x

  Reply
 • deijsprinses

  09/09/2012

  Allee jong, en je haar? ;)
  Ik had je graag eens met zo een kort coupje gezien :)

  Reply
  • Beauty Koning

   09/09/2012

   Ik heb net mijn lokken laten groeien, no korte coupe meer voor mij hoor. xD

   Reply
  • Deb

   10/09/2012

   AARRGGHH NEE geen korte coupe voor La Cynthia!! Ze heeft veel te mooie gouden lokken! Afblijven van die awesome goldy locks doll face!!

   Reply
 • Deb

  10/09/2012

  Geslaagde look!! Je bent 100.000 * mooier dan Miley!! Ik vind haar er echt niet op vooruit gegaan met haar nieuwe look. Misschien kun je haar een make-over geven hihi.

  Reply
  • Beauty Koning

   11/09/2012

   Bedankt lady D! :) Haha, zal ik haar even contacteren? :’) “Ja Miley, moet je eens luisteren..” xD

   Reply
 • Leila in Wonderland

  13/09/2012

  Nice :) Vind haar nieuwe haar maar niks.

  Reply

Geef een reactie