MARC INBANE Natural Tanning Spray. (+ foto’s!)

“Wat een bruine benen!” Knikkend stemde ik toe, mijn benen waren inderdaad goddelijk goed gekleurd. Niemand die het zag. Ja, ze zagen de mooie zongebruinde huid, maar miste hier en daar een plekje, waardoor je kon zien dat ik een “geheim” had. Niemand die het kon raden, tenzij je met je potmossel er bovenop zat, maar aan jullie mijn lievelingen zou ik het willen onthullen. MARC INBANE Natural Tanning Spray..

Een chique zwarte flacon met een magische bruingoud goedje wat van binnen zit, een zilveren dop en de opdruk is wit. Classy en zeer aantrekkelijk voor op je beautytafel. Misschien kon je het al uit de naam halen, maar het gaat hier om een zelfbruiner dames en heren! Mijn geheim is bekend, maar dit moest gewoon met jullie delen.

Het gaat hier om een sprayflacon (200 ml), alsof iemand mijn gebeden had gehoord. Een aantal weken geleden raakte ik voor het eerst een zelfbruiner aan, ik wilde geen wortel worden. Zou ik het wel doen? Maar zometeen leek ik op een tijger? Met die gekke strepen weet je wel? Omdat ik het niet goed had uitgesmeerd? Maar dit voorkom je al deels, omdat je het gelijkmatig kan op sprayen!

Eigenlijk wilde ik niet gaan zelfbruinen, omdat je altijd zoveel chemische troep moet opsmeren, waardoor je gewoon oranje uitslaat. MAAR, hier is dat niet het geval. De goddelijke spray die overigens heerlijk ruikt, is helemaal natuurlijk. Een natuurlijke zelfbruiner?! Het kan niet beter! Eigenlijk wel, de ingrediënten bevatten onder anderen Aloë Vera en Ginkgo. Niet alleen voor het gezicht bestemd, maar ook je lichaam, multifunctioneel! Een natuurlijke zongebruinde kleur en dat zonder schadelijke UV stralen van bijvoorbeeld de zon, of de zonnebank. Wat zeker vijf dagen intens aanwezig is en dan langzamerhand weer afneemt. Tijd om hem eens uit te gaan testen! Zouden de konijnen verlekkerd naar mij kijken? Of worden het de goddelijke zomer armen? Let’s find out!

De binnenkanten van mijn onderarmen zijn altijd extreem wit, nu valt dat deels weg door de achtergrond, maar het vloekt nog wel eens met de bovenkant van mijn huid. Niks aangebracht, beide nog helemaal “naakt!”

Nadat ik wist hoe het moest, je ziet de druipers waar ik mijn hand had, ging het best goed! Het is net zoals met graffiti, meteen spuiten, niet te lang blijven hangen. Met mijn hang smeerde ik het product uit, over mijn arm, zowel boven als onder en ik nam mijn hele hand mee, anders lijkt het net zoals ik mijn “trui” nog uit moet doen.

Een egaal uitgesmeerde zelfbruiner die ontzettend mooi uitpakt, vind je ook niet? Geen oranje ondertoon, geen rare glitters, of andere ongein. Nee, een echte zongebruinde kleur waar je U tegen zegt! Mijn zus maakte de foto’s en merkte de goddelijke geur ook op. Het ruikt op één of andere manier gewoon natuurlijk en niet chemisch of smerig. Pluspuntje!

Voordat ik begon met de tanningspray, ik wist dat het al een spray was, maakte ik de muren om mij heen nat. Waarom? Zodat de nevel, wat dus op de grond nu ligt, zich niet aan de douche kon hechten. Anders was de hemelse douche ineens een tikkeltje bruiner, haha! Doordat de muren nat waren, had de tanningspray geen grip op de tegels. Vervolgens spoelde ik alles weer af. Pas op! Zorg ervoor dat je geen water op je krijgt, anders krijg je vlekken of strepen! Er komt wat nevel vrij, dus zorg ervoor dat je het in de douche doet, of op een plek waar het “vies” mag worden.

Volgens mij hoef ik hier geen uitleg te geven en is het vrij duidelijk welke kant ik heb ingesmeerd met het magische goedje. Inderdaad, rechts voor jou. Zie je het verschil? Is toch niet te geloven?! Natuurlijk bruin met een natuurlijke tanningspray? Incredible stuff! Geen strepen of vlekken te zien, ook niet door het smeren, maar dat komt omdat het enorm luchtig is, waardoor je het smooth kan uitwerken.

Beide armen in de zelfbruiner gezet, die al binnen tien minuten opdroogt. Duurt dit je te lang? Gebruik dan de föhn om het drogingsproces te versnellen! Op mijn linkerarm voor jou, schijnt de zon, dus dan kun je meteen zien hoe het er nou “echt” uitziet in daglicht. Het lijkt net alsof ik van vakantie kom!

Weet je? Ik had nooit gedacht dat ik zelfbruiner zou gaan gebruiken, laat staan er van houden! Inmiddels heb ik al mijn benen gedaan, toen ik naar Lowlands ging, melkflessen onder een short, bye bye. Helloooooo gorgeous sunkissed MARC INBANE legs! Niet alleen ik heb hem gebruikt, maar moeders wilde graag ook een kleurtje krijgen. Ook zij was er zéér over te spreken, goddelijke geur, mooie natuurlijke kleur, alsof je net van het strand kwam! Dat is echt zo, geweldig hoe egaal hij oogt, dat wilt iedereen toch?! Helemaal met de koude dagen die er nu aan komen, geen zon meer voor ons, maar wel de MARC INBANE Natural Tanning Spray die online verkrijgbaar is in de webshop van MARC INBANE voor €39,95!

Ga jij ook de tanningspray uitproberen, omdat de zon ons tijdelijk verlaat?


48 Comments

 • Liliane

  10/09/2012

  Ik kan ook wel een kleurtje gebruiken, amper zonlicht gezien de afgelopen maanden ;)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  10/09/2012

  Het geeft zo te zien wel een mooi natuurlijk resultaat. Zelfbruiner vind ik altijd zo’n gedoe dus ik gebruikt het enkel af en toe op mijn gezicht omdat dat minder snel bruint dan de rest :)

  Reply
 • Esmay

  10/09/2012

  Wauw, dat ziet er echt super goed uit zeg! Echt een mooi naturel bruin kleurtje :D I llike!

  Reply
 • debby

  10/09/2012

  oh ik durf het niet meer. Heb eens een tanningspray gebruikt en ik kan je vertellen dat dat niet zo goed was gegaan. Vriend lachen en ik huilen :)

  Reply
 • joycelysanne

  10/09/2012

  dat ziet er echt goed uit,heel natuurlijk!

  Reply
 • iliveformydreams

  10/09/2012

  Het ziet er zeker heel natuurlijk uit. Ik gebruik alleen nooit sprays of iets dergelijks om m’n lichaam een ander kleurtje te geven. dan maar van die witte armen en benen.

  Reply
 • theBlondBeauty

  10/09/2012

  hij geeft echt een mooi resultaat, wat heb je dunne armen trouwens! Ik gebruik het zelf alleen niet haha.

  Reply
 • Anne

  10/09/2012

  Oh! Dit is inderdaad heel mooi. Ik ben bande categorie überwit en word niet bruin maar krijg sproetjes door de zon.. Ben alleen bang voor zelfbruiner omdat ik niet zo secuur ben met doekjes en zalfjes enzo ;) Maar dit ziet er fijn uit!

  Reply
 • comemoda

  10/09/2012

  Ziet er goed uit

  Reply
 • deijsprinses

  10/09/2012

  Groot verschil zeg!

  Reply
 • Jorinde

  10/09/2012

  Ziet er goed uit. Toch denk ik, dat ik het te veel gedoe vind haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   11/09/2012

   Dat dacht ik dus ook! Het opdrogen kost alleen tien minuutjes, daarna ben je ready to go! ^^

   Reply
 • Deb

  10/09/2012

  Wat een mooi resultaat! Hihih bye bye melkflessen die licht geven in het donker ;-)

  Reply
 • Ooh ziet er wel heel mooi uit ;) Alleen je schrijft dat hij helemaal natuurlijk is, dat klopt niet helaas.. er zit naast een aantal synthetische stoffen zelfs dihydroxyacetone in, waar laatst al die ophef over was. Er zitten wel natuurlijke ingrediënten in, meer dan in een standaard zelfbruiner maar helaas is de naam ‘natural’ vooral marketing. Jammer anders had ik hem ook graag willen gebruiken! :)

  Reply
 • Kayla

  10/09/2012

  Wauw, wat een prachtig resultaat! Ik vind zelfbruinen altijd een beetje eng maar met deze moet het goed gaan komen..

  Reply
  • Beauty Koning

   11/09/2012

   Haha, ik had precies hetzelfde! Maar dit ging zo soepel, stond er versteld van. ^^

   Reply
 • Lisa

  10/09/2012

  Wat een prachtig resultaat, wauw!

  Reply
 • beautiesatwork

  10/09/2012

  heel mooi natuurlijk resultaat :D

  Reply
 • Irma

  10/09/2012

  wauw, het ziet er echt supermooi uit! ik ben ook altijd bang dat ik oranje word of plekken vergeet. of dat het gewoon heel onnatuurlijk wordt. maar het is zo mooi! ik vind de prijs alleen wel een beetje een nadeel ): maar ik zal er nog eens over nadenken.

  Reply
 • Suus

  10/09/2012

  Het resultaat ziet er goed uit!

  Reply
 • MissEvie.nl

  10/09/2012

  Wauwie idd een mooi effect Cynth! Toch laat ik nog steeds de zelfbruiner staan, vind het zelf nog steeds een beetje ‘eng’ hihi! En ook een beetje gedoe ofzo. Gelukkig ben ik gezegend met een licht kleurtje en heb ik het het hele jaar (vind ik zelf) niet echt nodig ;-)

  Reply
 • Ziet er inderdaad erg goed uit!

  Reply
 • beautyxkusjex

  10/09/2012

  Ziet er goed uit, mooie kleur gekregen!

  Reply
 • Josephine

  10/09/2012

  Whooopwhoop looks good! Slim bedacht van de muren natmaken. En wowie, wat heb jij dunne armpjes zeg, of lijkt dat zo? :O

  Reply
  • Beauty Koning

   11/09/2012

   Ja, mijn vader zei dat, dacht ook, oeh smart! :D Haha, mijn polsen zijn heel smal, zo raar. :’) maar ik heb wel normale bovenarmen. :)

   Reply
 • Les jolies filles

  10/09/2012

  Wat ziet dat er een goed spul uit! Ik gebruik een bodylotion van Bodysol ook een echte aanrader om geleidelijk aan naar een natuurlijk egaal bruin kleurtje te gaan.

  Liefs

  Reply
 • ValleyDoll

  10/09/2012

  Oh my, this looks awesome !

  Reply
 • missjustpretty

  10/09/2012

  Wauw, dit ziet er echt super goed. Het is zo moeilijk om een natuurlijk bruine spray te vinden maar deze is echt heel erg mooi!

  Reply
 • Mme sophistique

  10/09/2012

  Wauw, nooit gedacht dat een tanning spray er zo natuurlijk zou kunnen uitzien!

  Reply
 • Mariel

  10/09/2012

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • Nena

  10/09/2012

  Wat een mooi effect, wel jammer dat het zo duur is :(. XXXXXX

  Reply
 • Anne vdh

  10/09/2012

  Het ziet er inderdaad echt prachtig natuurlijk uit! Maar ik vind hem toch te duur, ik zou hem zelf niet kopen. Als ie wat goedkoper was zou ik er wel echt over nadenken, ik wil altijd van die mooie sunkissed benen ipv die melkflessen die ik heb haha!

  Reply
 • Annelie

  10/09/2012

  Wauw, het verschil zie je duidelijk ja! Het is ook een mooie kleur bruin gewoon een tintje donkerder. Ziet er goed uit!

  Reply
 • martinaa89

  10/09/2012

  oeeeh zelfbruiner vind ik echt zooooo tricky ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   11/09/2012

   Dat is het zeker, maar het resultaat kan echt lovely zijn!

   Reply
 • jana

  10/09/2012

  Ziet er goed uit :D x

  Reply
 • Jasmine

  10/09/2012

  Hij geeft echt een mooi resultaat en zijn jouw armen nu zo smal of is dat optisch bedrog? Spray tans geven vaak het kleurtje dat ik van nature heb =]

  Reply
  • Beauty Koning

   11/09/2012

   Oehhoooe, ik ben jaloers! Nee, mijn polsen zijn vrij smal, is zo raar om te zien xd

   Reply
 • Amanda

  10/09/2012

  Geeft een mooi resultaat!

  Reply
 • Rachella

  10/09/2012

  This looks amaaaazing

  Reply
 • Renate

  10/09/2012

  Omg dit ziet er zo goed uit, jammer dat het zo duur is! Ik heb dan wel geen melkflessen, maar ik heb toch ook wel een wat meer getinte huid nodig!

  Liefs

  Reply
 • pretty beauty land

  10/09/2012

  oooh hebben!!!!!!!!

  Reply
 • shannara

  11/09/2012

  die is leuk, heel interessant!

  Reply
 • Yak Man

  14/09/2012

  ziet er goed uit ;o. Maar wel een beetje aan de dure kant :’)

  Reply
 • Tuups

  27/10/2012

  Ik heb het zelf ook gebruikt, en zal je zeggen het zag er niet uit!
  Het kan zijn dat ik het verkeerd heb gedaan, ik deed de filmpjes na en toch kreeg ik geen mooie resultaat :(
  Hoe heb jij dat gedaan?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Ah, dat is minder joh! Ik heb het er gewoon licht erop gesprayd – van een afstand – en vervolgens uitgesmeerd met mijn handen. Blijf smeren net zolang dat het wat stroever wordt, maar let wel op dat je alles goed uitsmeert. Lekker laten intrekken en pas op met water! Goooood luck!

   Reply
 • Geralda

  06/06/2013

  Ik gebruik het nu echt super zo blij met mijn kleur .
  Nu had ik een vraag kan ik ondanks dat ik het nu op heb gewoon
  nog bruin worden van de zon want ga graag naar het strand .

  Reply

Geef een reactie