Le Instagram Pictures III!

Met bijna tweehonderd followers op Instagram – Thanks a lot lovelies! – een overvolle iPhone en natuurlijk veel foto’s die weer getoond moesten worden aan de niet-Instagrammers. Bloed, nepsnorren, dubbele winged eyeliners, graffiti en natuurlijk football, Lowlands en nog enkele make-uplooks. Are you ready? .. .. I SAID ARE YOUR READDYYY?!

Wop, meteen beginnen. Sushi, homemade – gemaakt door een echte Japanner! – en god. Ik heb nog nooit zo een lekkere sushi gegeten! Het restaurant waar ik graag kom – die ligt namelijk al hoog op mijn lijst – kan hier niet overheen. Wauw, dit was echt mind-blowing.

Wat? Iets op mah face? Waar? 

Back on track with mah graffiti backpack! SWAG! Ha, sorry. Het rijmde .. dus ik dacht, maak ik het.. mooi af, weet je wel? 

Proud.

Le homemade sushi.

Een bruine oogschaduw omzetten in een glanzende nagellak.

Omzetten, wat altijd eeuwen duurt!

Maar toen kreeg ik goed nieuws van YouTube, ik kan nu namelijk video’s van vijftien minuten en langer uploaden. INCREDIBLE!

Galaxy nails, wat nog steeds moeizaam loopt. Het staat gewoon zo creatief en fascinerend on tha nails.

Het was bloody hot, maar wel gestifte LADY DANGER lippen en een subtiele ooglook. Een combinatie die ik overigens geweldig blijf vinden en iedereen staat!

Chester “Handsome” See.

Arretjescake in tha making.

Maanden geleden kwam mijn snor binnen, op de post, van Ebay voor een dolla.

Bezig met een “gruwelijke look”, maar helaas pakte mijn schmink wat anders uit. Of ik moet extreem gaan photoshoppen – kleuren veranderen – of ik publiceer hem niet. Hier moet ik nog even wat op vinden, houd er niet van om te photoshoppen. – Als ik het doe, vermeld ik het er natuurlijk bij! –

De snikhete dagen, wie kan ze nog herinneren in de vakantie? Rottend bij het water, in een short en een shirtje, liters zonnebrand op mijn huid en natuurlijk een sunglasses on tha face.

Een kraakheldere lucht, waar je alles in opmerkte, vandaar dat de aliens niks van zich lieten horen, maar het vliegverkeer in de lucht ging gewoon door. Zouden mensen ook last hebben van de hitte in de zon als ze zo hoog vliegen? Dichtbij de zon.. weet je wel?

Uploaden, almost klaar!

Kwastenset arriveerde van Ebay, binnenkort de update hierover.

In de avond ging ik heerlijk uiteten met mijn knolraapjes, sushaaaaay! Ik at dat trouwens niet, maar iemand hield het vast, zodat ik een mooi shot kon nemen. Die op de achtergrond met geel, zijn het lekkerst, of die met sla. Oh, die met kip trouwens ook!

Yaaaaay, 500 artikelen online! Dit is trouwens artikel nummer 555, ik heb er zin in!

Donkere ooglook, maar toch gestifte lippen, gewaagde, maar dragelijke look.

Dit was zo apart om te zien! Buiten werd alles ineens oranje, waardoor de hemel leek op te lichten. Enkele druppels kwamen uit de lucht vallen en er ontstond een soort van “koepel”, snel foto gemaakt en later was het weer verdwenen. Beautiful!

Oh, dank je wel! Wie dat lees, is ook gewoon GEWELDIG.

Sommige periodes drink ik koffie, met melk en suiker, of gewoon puur, niks erin, goddelijk. Vooral als het wat kouder is, I love it. 

Mijn nieuwe aanwinst van Ebay, een ring met “Gorgeous”. Ik vond het wel bij mij passen, moest hem gewoon bestellen, dat was zeg maar een teken. Het lot, snap je? Soms heb je dat..

No Mirror Challenge, hij blijft leuk om te doen! Zeker een aanrader.

De 120 Palette van meerdere kanten.

YAAY!

.. NO comment.

Waar? Op Lowlands. Tent? Alpha. Concert? Ed Sheeran, de rode knolraap.

Smeltweer, tijd voor cocktails!

EXAMPLE, echt.. MIND-F..-BLOWING!!

Lowlandsluuuk.

DOPE D.O.D! En DOPE zijn ze zeker! Zij en Example waren de topconcerten van Lowlands 2012.

Le Naab jarig, daar moesten we opdrinken en haar opnieuw levensgeluk toewensen!

Ik had weer eens zin om met Silver van de Make Up Store aan de slag te gaan!

Uhu, klaar met filmen!

EH, upload die movay har!

Okergeel, bruin en donkerblauw!

VIJFTIEDUIZEND comments, 15.000 COMMENTS. DA.. buck. Dat is echt.. ontzettend veel. Mind = blown. Hersenen kunnen het niet aan, OH MY GOD. Dank jullie wel, echt bedankt! Lieve berichtjes, god. Wat houd ik toch van jullie!

Hello Kitty in combinatie met Konad en natuurlijk de “Gorgeous-ring!”

PeperNAMnoten.

Ja, ik ben nog steeds bezig met mijn inloopkast. Sorry, maar het moet gewoon naar mijn smaak ingedeeld worden, daar neem ik lekker alle tijd voor. Oké, als ik naar binnenstap, dan lijkt het net alsof ik in de hemel ben beland. Kennen jullie dat stukje uit Bruce Almighty? Ja, zo voel ik mij dus ook. In mijn kast had ik een lade vrijgemaakt, zodat mijn lipproducten daarin konden, maar moest nieuwe bakken hebben en daar komt een stukje van mijn oogschaduwstash in, zodat ik ruimte kan creëren. Puur voor overzicht, dus ik moest palettes gaan organiseren met nagellak!

Deel van mijn oogschaduwstash! Dit zijn de bakjes die ik bedoelde, aan de andere kant liggen mijn lipsticks al, maar ik moest de oogschaduw ordenen die ik op dit moment echt gebruik.

Halloween tutorial!

Kerst wishlist aan het maken, komt nog een artikel over! Ja, deze week al. Fast huh?!

God, wat heb ik een zin in kerstmis! Toen de pepernoten in de kast lagen en de kerstkaarten weer signaleerde voelde ik het geluk weer opborrelen. De gezellige sfeer met anderen, of in de avond bloggen, maar de regendruppels op je raam horen. Chillen met je snuggie of een dekentje op de bank, guur weer, terwijl je binnen zit. GOD, I LOVE IT! Voor de lovely people die mij nog niet op Instagram volgt, mijn naam is CynthiaKoning.

Wat doe jij graag als het regent? Heb je Instagram, laat dan gerust je naam achter!


81 Comments

 • redhotjillypeppers

  12/09/2012

  Al die sushi ! Lekkerrrrrr :)

  Reply
 • Teri

  12/09/2012

  Oh help, die sushi heeft me echt doen kwijlen! En wauw, zoveel comments, proficiat zeg!

  Reply
 • mysupersweetlife

  12/09/2012

  Leuke foto`s! DIe ringen die je via ebay hebt besteld zijn leuk! Heb je misschien linkje van de gorgeous ring?
  Liefs

  Reply
 • ValleyDoll

  12/09/2012

  Super leuke foto’s ! De blauwe liner onder je ogen op een van de laatste foto’s is gorgeous !

  Reply
 • theBlondBeauty

  12/09/2012

  leuke foto’s, wat mijn voorganger al zegt, die blauwe liner is echt mooi!

  Reply
 • debby

  12/09/2012

  Omy sushi ik ben dol op sushi misschien moeten eens samen sushi eten :). Die snorring heb ik ook hij geeft alleen af op mijn vingers. En die andere ring gorgeous ring wil ik ook! Prachtig!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Oh, zeker weten Deb! Dat lijkt mij enig. :) Ah noesh, lak hem even met een dun laagje topcoat? Doe ik ook wel eens, dan geeft het niet meer af. ^^

   Reply
 • Sushiiii, ik kreeg spontaan honger, totdat ik je bloedfoto weer zag hihi

  Reply
 • Jorinde

  12/09/2012

  Wat een leuke foto’s. Ik heb geen instagram. Ben bang dat het me nog meer tijd kost eigenlijk.

  Reply
 • Nikita

  12/09/2012

  leuke foto’s mmm die sushi !

  Reply
 • Laralaurentia

  12/09/2012

  Erg leuk om te zien :D

  Reply
 • Miranda

  12/09/2012

  Wat een leuke foto’s en je ring is prachtig;D

  Reply
 • pretty beauty land

  12/09/2012

  super leuke foto’s!

  Reply
 • Sherr

  12/09/2012

  Leuk al die foto’s! Je looks blijf ik echt prachtig vinden. Gewoon ALLEMAAL zijn mooi! How do you do it haha :D

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Well thank you Sherr, wat een lief compliment girl! :) Gewoon veel oefenen!

   Reply
 • Renate

  12/09/2012

  Leuke foto’s! Ik heb ook al zo’n zin in kerstmis! Mijn favorieten seizoenen zijn toch de lente en zomer, maar ik vind dat de herfst en winter ( de regen en de sneeuw ) ook iets leuks hebben! <3 en kerst is en blijft gewoon mijn favoriete feestdagen :D!

  Liefs.

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Oh my, same here hoor! Ik heb ontzettend zin in kerstmis!

   Reply
 • beautiesatwork

  12/09/2012

  leuke foto’s cynth :D

  Reply
 • mynameisblonde

  12/09/2012

  Altijd leuk, even meekijken in andermans gsm!

  Reply
 • Debby

  12/09/2012

  Lol, de halloween tutorial :D Ik kijk ernaar uit!

  Reply
 • teddlicious

  12/09/2012

  hmm lekker sushi! En arretjescake!

  Reply
 • Esmay

  12/09/2012

  Jij eet best vaak sushi, niet?! Erg leuke diary :D

  Reply
 • Les jolies filles

  12/09/2012

  Woaw wat een leuke foto’s !!

  Liefs

  Reply
 • Joyce

  12/09/2012

  Superleuke foto’s!! :D

  Reply
 • beautyforgirls

  12/09/2012

  Leuke foto’s
  Liefs, xxx

  Reply
 • Lotte

  12/09/2012

  Heel leuk om te zien! 500 berichten en 15.000 comments, wajoooo, súperveel, inderdaad mindblowing! Ik ben heel benieuwd naar je kerstwishlist, haha. Ik maak zelf ook continu wishlists, het is ook zo heerlijk om het internet af te struinen naar dingen waar je dat WOAH! gevoel bij krijgt!

  Reply
 • xxxJudithh

  12/09/2012

  Erg leuke foto’s!

  Reply
 • Irma

  12/09/2012

  wiehoe! winter in aantocht! Ik heb ook al pepernoten op, met zo’n chocoladelaagje :3 Ik vind je ring trouwens echt ”gorgeous”, zoals het zelf al zegt (: ik ben erg benieuwd naar je Halloween tutorial, looking good!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Dankjewel Irma! :) Ik wil hem nu al gaan editen enzo, maar ik moet nog even wachten. WACHT. Het is nu.. oh my, binnenkort komt hij namelijk al online! De tijd gaat snel!

   Reply
   • Irma

    17/09/2012

    yaaay, i’m so excited!

    Reply
 • joycelysanne

  12/09/2012

  a very lot of sushi. jam!

  Reply
 • Silke

  12/09/2012

  leuke foto’s! :D
  ik dacht bij die gebrokkelde oogschaduw dat het een koekje was.. :’)

  Reply
 • Romy

  12/09/2012

  Aaahh waar kan je pepernoten kopen? En ik snap het niet helemaal met 500 berichten maar dit het 55e artikel?
  Verder superleuk! Xxx

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Volgens mij zijn ze al verkrijgbaar bij de Kruidvat?! Oh oeps, 555 artikelen!

   Reply
 • missjustpretty

  12/09/2012

  Wat een super leuk artikel, ik heb gelijk zin in pepernoten :O
  Je stash is ook heel erg groot zeg, want to sea the whole make-up collection
  Gefeliciteerd met je 500 berichten :)

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Dankjewel Manon! :) Zodra mijn inloopkast helemaal af is, komt er een stash video. ^^

   Reply
 • Amanda

  12/09/2012

  Die ring is helemaal Cyntia. Als ik hem had ontdekt, had ik hem besteld voor je! En die halloweeen tutorial. Gaaaf schat! Zal ik je nog een foto sturen van de mijne? ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Hahah, wat lief Aman! :) Yessir, ik wil hem zeker zien! Ik zag trouwens wel iets op Facebook verschijnen? Maar stuur hem op! :D

   Reply
 • Jana

  12/09/2012

  Heel leuk om te zien :D x

  Reply
 • Hanna

  12/09/2012

  Wat veel en leuke foto’s zeg! Dat omzetten duurt inderdaad uuuren haha.
  Liefs!

  Reply
 • Kayla

  12/09/2012

  Leuke foto’s! Ik vind de looks met rode lipstick jou zo mooi staan!

  Reply
 • Josephine

  12/09/2012

  SUSHI! I love it <3 WHUUUUT?! Jij en graffiti? Ohmy, dat vind ik echt HEEL TOF :D Ben ook heel benieuwd naar de kwastenset van Ebay, het ziet er leuk uit in roze! Ohmy, sushi overload. Hè, je gaat van 500 naar 55? Ik denk dat je 555 bedoelt? :'D De gorgeous ring is…. GORGEOUS!

  Reply
 • Jasmine

  12/09/2012

  Owh Diddle papier, wat lief! Heb nog steeds ergens een Diddl map liggen in mijn kamer. Ben echt benieuwd naar je Halloween looks!! Nog stees wauw dat palet!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Haha, op dat papier maak ik tegenwoordig mijn aantekeningen op. xD Binnenkort meer! :)

   Reply
 • dana

  12/09/2012

  *Hittin’ le follow button on Instagram*

  Reply
 • beautyfabriek

  12/09/2012

  Arretjescake is echt GO-DE-LIJK!
  Anyway…. Al een aantal keer gekwijld bij ringen van Ebay. Ooit ééntje besteld en nooit binnen gekregen :( Een soort van Ebay trauma is geboren….
  Hoe doe jij dat? Via Paypall (logisch) en dan? 30 dagen wachten?? En hoe zit het met de invoerrechten?

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Aho.. mijne kwam ook niet binnen, twee niet. Ik heb gewoon nieuwe besteld. God.. I know right. Ik bestel ze gewoon bij de Top-Rated sellers, dan zit je al meer in de “veilige zone”, maar ook die komen dus niet altijd aan. Neem contact met ze op en dan verzenden ze het vaak opnieuw en anders krijg je je geld terug. Ik doe het ook via Paypall ja. :) Eh.. ja.. 30 dagen ja. xD Soms wel langer, maar als ze na twee maanden nog niet binnen zijn, neem ik contact met de verkoper op. Hoe bedoel je de invoerrechten?

   Reply
   • beautyfabriek

    19/09/2012

    Tnxx voor je antwoord! Dus dat is vrij normaal dat dingen soms gewoon niet aan komen :P.. Nou goed.. daar moet je dan maar mee leven denk ik dan.. En over de invoerrechten.. Dat is bijvoorbeeld dat je een soort belasting moet betalen over dingen die je importeerd. (bijvoorbeeld in het geval dat ik één hele doos vol met ringen van Ebay koop) Daar moet je geloof ik een bepaalde belasting over betalen. Ik dacht…. misschien weet je dat toevallig =D (Of iemand anders hier ;) )

    Reply
    • Beauty Koning

     25/09/2012

     Ja, dat klopt! Ik heb het gehad toen ik bij een webshop uit Amerika bestelde, het pakketje was namelijk langer onderweg dan gedacht en ineens moesten we vijftig euro meer betalen. Was trouwens een kerstcadeau.. make-upcadeau.. kerst.. make-up. :’) In ieder geval hing er ineens een duur prijskaartje aan, maar zolang je kleine pakketjes hebt, heb je het volgens mij inderdaad minder snel.

     Reply
     • beautyfabriek

      25/09/2012

      Oke! Dankjewel :D bestellen dan maar:p

 • Kaylani

  12/09/2012

  Je hebt altijd zulke leuke foto’s! En die sushi: nom!

  Reply
 • malu

  12/09/2012

  Superleuke fotos meid :D
  xx

  Reply
 • BeautyGlitter

  13/09/2012

  Aaaaah ik zie hier veel beauty en foood! Binnenkort ook maar even instagram maken, de foto’s zien er zo leuk uit :)

  Reply
 • ellis1993

  13/09/2012

  Leuk om te zien allemaal joh! Jij hebt gewoon Example gezien.. I-LOVE-HIM! Me iz jealous. =(

  Reply
 • Femke

  13/09/2012

  Hele leeeuke foto’s! Enne, gefeliciteerd met je 200 followers op Instagram! Ik heb het zelf ook (@Femmieeh), maar het blijft gewoon verslavend, haha! Heb jij dat ook? :) En he dat de kruid/pepernoten al in de winkels liggen, beetje vroeg maar wel héérlijk! ^^

  Reply
  • Femke

   13/09/2012

   Ik bedoel bij de tweede zin: *en lekker he (—dat de kruid/pepernoten blablabla)

   Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Wooop, thank you lady! :) So true, Instagram is echt heel verslavend. Ik dacht ook dat ik het nooit zou aanmaken, had het gedaan, vond het stom, ging het daarna weer uitzoeken nu ben ik addicted. :( True, heel vroeg dit jaar, me like!

   Reply
 • martinaa89

  13/09/2012

  wowowowowowowow met die lady danger lipstick! heb je daar wel is een loop van gemaakt ?

  Reply
 • Die eerste sushi zal vast yummie zijn maar je homemade sushi ziet er ook zalig uit! Wanneer mag ik komen? :)

  Reply
 • Stephanie

  14/09/2012

  Chester See *kwijl*

  Reply
 • Yak Man

  14/09/2012

  sushi <33333333333333333333. Dat zijn wel heel veel drieën haha, maar aah ik hou daar zoveel van! En en Chester See <3333333333333

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Maar sushi is ook echt.. NAMNAM! :D En Chester See, so true. Dit is trouwens wel heel toevallig, ik luister net een nummer van hem! ^^

   Reply
 • Olag

  14/09/2012

  Waar is de blauwe eyeliner van op de ihu klaar met filmen foto

  Reply

Geef een reactie