FOTD: Grijs, Silver en grijsgrijs.

Back to earth, mother nature! Ineens was ik omgeslagen naar de milieuvriendelijke kant, pakte de uitgekauwde kauwgom van een ander op, gooide die in de prullenbak, gadverdamme. Nee, dat deed ik niet. Op Lowlands was mijn motto YOLO en gooide ik de bordjes sierlijk in de lucht, daar mag je alles op de grond gooien, tenzij je langs een vuilnisbak komt – die er nauwelijks staan of tientallen meters verderop – terug naar de look. Geen aardetinten vandaag, maar wel zilver, grijs en grijsgrijs?

Weet je dat ik eigenlijk al jarenlang op zoek ben naar dé matte grijze oogschaduw? De meeste hebben een blauwe ondertoon, waardoor ze niet lekker matchen met Silver van Make Up Store die ontzettend goed gepigmenteerd is, of hij neigt naar de bruine kant. Weet jij nog een goede matgrijze oogschaduw? Laat het mij weten in de comments!

Mijn Oh Natural palet van Sleek pakte ik erbij, bracht Nubuck na mijn oogschaduwprimer aan. Hiervoor gebruikte ik natuurlijk mijn oud en vertrouwde Too Faced Shadow Insurance voor en depte hem licht op de oogleden, werkte het uit, zowel onder het oog als in mijn binnenste ooghoek. + blendtrick(= huidkleurige oogschaduw op het wenkbrauwbot.)

Nubuck was een lichtgrijze oogschaduwkleur om te zien, totdat ik Silver van de Make Up Store in mijn arcadeboog verwerkte. Aanzetten met een blending brush, goed vervagen en op het einde nog een keer aanzetten, zodat de kleur goed sprak.

Onder het oog ging ik weer voor dezelfde kleur als in mijn crease, zoals je ziet liet ik hem goed naar beneden doorlopen, niet alleen in mijn buitenste ooghoeken, maar voornamelijk onder het oog, waardoor het dramatischer werd. Uit de 120 Palette pakte ik een donkergrijs met een blauwe ondertoon, blende dit in de “echte” arcadeboog, zodat ik meer diepte creëerde in de look.

Opnieuw een highlighter op het wenkbrauwbot, ditmaal was het matwit. Het maakt je ogen optisch groter, een frisse blik in de ogen en het is een hulpsteun bij het blenden. Matzwart in de outer v voor de schaduw en een wit oogpotlood op mijn waterlijn. Alweer voor tha huge eyes! Niet vergeten het Waterproof Eyeliner pen van ELF en de wimperkrultang waarmee ik mijn wimpers krulde, zodat ze konden worden voorzien van een laagje Bourjois QUEEN ATTITUDE en natuurlijk kon mijn favoriet van Max Factor, de Masterpiece MAX niet ontbreken!

Highlighters boven mijn jukbeenderen, NYX voor het contouren gebruikt en Be Natural van Catrice op de lippen. Met de lipstick de kleur aanbrengen en met mijn vinger alles erin geklopt, hierdoor oogt het een stuk natuurlijker en gaat alle aandacht naar de make-up look.

Let niet op de oordopjes die ik in heb, of de haartjes op mijn jukbeen, waardoor het net lijkt alsof er een vlek in mijn bronzer zit, maar ik heb geen foto waar ik goed op naar beneden keek, alles was onscherp. Hier valt dat wel mee, maar krijg je een idee bij de look hoe hij eruit ziet, als ik naar de grond staar. Mijn liefde voor Silver was zwaar afgenomen, maar nu voel ik mijn vlinders alweer hard rond wapperen!

Heb jij laatst nog een product ondervonden?


48 Comments

 • redhotjillypeppers

  13/09/2012

  Een mooie grijze oogschaduw is inderdaad moeilijk te vinden. Erg mooie look trouwens !

  Reply
 • mysupersweetlife

  13/09/2012

  Heel erg mooi gedaan Cynthia! Die kleuren zijn erg mooi!
  Liefs

  Reply
 • Lifesplash

  13/09/2012

  Mooie look! De kleuren zijn erg mooi… Ik vind je laatste foto trouwens heel erg tof, haha, Je moet me een beetje denken aan GaGa. :’)

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Haha, geniaal! xD Gaga? Damn girl! :p Bedankt voor je complimentjes! :)

   Reply
 • debby

  13/09/2012

  mooie look weer meid.Miyo heeft een grijze matte oogschaduw btw.

  Reply
 • TarZ Lifestyle

  13/09/2012

  I love grey! Het past echt mooi bij je ogen en mooi een nude lipstick erbij!

  Reply
 • theBlondBeauty

  13/09/2012

  heel mooi gedaan, staat je ook goed!

  Reply
 • beautiesatwork

  13/09/2012

  heel mooi :) rustig

  Reply
 • beautyfabriek

  13/09/2012

  Mooie look! Ik vind oogschaduw bij mezelf vaak ‘te’ heftig. Maar misschien moet ik daar steeds aan wennen. Grijs lijkt me een mooie neutrale kleur!

  Reply
 • Zoë

  13/09/2012

  Pretty! Waarom krijg ik toch nooit mijn eyeliner zo netjes? :p

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Well thank you Zoë, groot compliment! :) Oefenen! Heb je wel de juiste producten? Bekijk anders dit filmpje, misschien heb je er iets aan. :)

   Reply
 • ValleyDoll

  13/09/2012

  Grijze oogschaduw vind ik soms wel es moeilijk te combineren maar jij doet het weeral prachtig !

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Dat is het ook, maar ergens heeft het wel goed uitgepakt! Dankjewel!

   Reply
 • Esmay

  13/09/2012

  Die grijze kleur is echt prachtig! En je eyeliner, waaauw. Je rockt het weer girlie!

  Reply
 • Les jolies filles

  13/09/2012

  Heel mooi! Mooie kleur en mooi aangebracht!
  Liefs

  Reply
 • Kimberly

  13/09/2012

  Wat een prachtige look heb je weer gemaakt zeg! Het staat je prachtig!

  Reply
 • BeautyLoves

  13/09/2012

  Erg mooie look! Wauw!

  Reply
 • Rachel Janssen

  13/09/2012

  Echt een prachtige look, die nude lippen passen er ook echt perfect bij. Gorgeous!

  Reply
 • beautyforgirls

  13/09/2012

  Heel erg mooi <3
  Liefs, xxx

  Reply
 • Sal

  13/09/2012

  Supermooie look! Eentje die ik wellicht ga namaken!

  Reply
 • Jasmine

  13/09/2012

  Zilver staat je goed. Damn jouw oogkleur past echt bij alle oogschaduwkleurtjes =]!

  Reply
 • Josephine

  13/09/2012

  Een matgrijze oogschaduw, daar ben ik benieuwd naar! Silver is een prachtige kleur, mooi verwerkt in de look. WAUW, de laatste foto vind ik gorgeous, daar zie je namelijk de wing heel goed, heel mooi :D

  Reply
 • Nena

  13/09/2012

  Ik heb een matgrijze oogschaduw van Catrice gescoord in de kortingsbak! De look is trouwens erg mooi! Alleen sta ik zelf niet zo goed met grijstinten. XX

  Reply
 • Jorinde

  13/09/2012

  Mooi gedaan weer girl :-)

  Reply
 • Irma

  13/09/2012

  mooi! ik vind grijstinten wel zo makkelijk. als ik voor naturel ga, is het bruin of grijs. dat soort kleuren staan ook eigenlijk iedereen wel (:

  Reply
 • beautynbeautytips

  13/09/2012

  Mooie look! Ik vind oogschaduw bij mezelf vaak ‘te’ heftig. Maar misschien moet ik daar steeds aan wennen. Grijs lijkt me een mooie neutrale kleur!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Begin gewoon met neutrale tinten, je kan het altijd opbouwen als je dat wilt! :)

   Reply
 • Amanda

  13/09/2012

  Mooi! Gebruik grijs veel te weinig..hoewel ik me bedenk dat ik het vandaag ook op heb haha. Maar gebruik veel meer bruin eigenlijk, zonde!

  Reply
 • Debby

  13/09/2012

  Mooie look :)

  Reply
 • Jana

  13/09/2012

  Mooie look is het geworden, zeker iets voor mij :D x

  Reply
 • Manon

  13/09/2012

  Prachtige look, redelijk simpel maar wel classy.
  Erg goed bedacht weer!

  Reply
 • Hanna

  13/09/2012

  Prachtig zeg! Fantastisch weer, man, ik heb het al zo vaak gezegd, maar je hebt echt zoveel talent! Liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Ah, bedankt Hanna! How sweet, het blijft echt incredible om te horen. :)

   Reply
 • martinaa89

  13/09/2012

  wauw !!!!!!!
  die laatste foto is erg mooi, i’m impressed

  Reply
 • Angelique

  13/09/2012

  Wow! Echt een prachtige kleuren combinatie! Staat je ook erg goed:-)

  Reply
 • Renate

  13/09/2012

  Mooie ooglook! Ik hou ook heel erg van zilveren oogschaduw <3!

  Reply
 • Mariel

  14/09/2012

  Mooie kleurencombinatie!

  Reply
 • xxxJudithh

  14/09/2012

  Prachtige ooglook weer! :)

  Reply
 • Lotte

  14/09/2012

  Wauw, die laatste foto, amazinggg! Heel mooi hoe je hebt gecontourd (is that a word?). Ik vind de ooglook ook gaaf, zelf ga ik meestal voor warme tinten maar afwisseling is ook wel eens tof. En zoals altijd: je kunt het goed hebben!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Dankjewel! :) Woesh, ik denk het? Geen idee, maar ik weet wat je bedoeld hoor Lot! ^^ Bedankt voor je compliment.

   Reply
 • Anne vdh

  15/09/2012

  Whaa die silver is prachtig! Heel mooie look!!
  Even denken hoor een goede mat lichtgrijze, daar ben ik toevallig zelf ook net naar op zoek:D maar ik weet dat Inglot een mooie heeft! Maar hoe hij heet heb ik echt geen idee, gewoon alles swatchen daar:D

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Aho, alles swatchen? Dan ga ik echt van alles kopen Anne! Not a good idea. :”) Bedankt, ik ga zeker wel even een kijkje nemen!

   Reply

Geef een reactie