Audrey Hepburn Meets Cynthia!

Een zeer gewaardeerde Britste actrice, nummer drie van de “greatest female screen legend” in de Amerikaanse geschiedenis. Gerespecteerd vanwege haar inzet bij onder andere UNICEF als ambassadeur, of in de meest achtergestelde plaatsen van Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Zij woonde in België, Engeland en Nederland, tijdens de Tweede Wereldoorlog toen Arnhem in bezit was van de Duitsers. Na de oorlog verhuisde ze naar London om verder te gaan met haar balletlessen, waardoor ze daarna uitgroeide tot een top actrice. Audrey Hepburn Meets Cynthia!

Dat was gemeen om hem in zwart-wit te doen, maar de meerderheid van haar foto’s zijn namelijk zonder kleur geschoten. Misschien komt het doordat het toen de tijd niet kon? Tegenwoordig kunnen wij alles, bijna alles dan. In ieder geval fotograferen met kleur, zelfs de vorm van je foto kan je tijdens het schieten veranderen, amazing right?

Gelukkig vond ik een jonge Audrey in kleur, een schattige pony, die ik helaas niet kon maken – geen Miley Cyrus kapsel voor mij – maar de volume aan de voorkant met de “poef” moest lukken! Lichte matchende wenkbrauwen, zachte tint op haar oogleden, winged eyeliner en een lief tintje op de lippen.

Mijn automatische piloot ging aan, pakte de 120 palette en zocht naar de tinten die ik erbij kon combineren. Nee, dit werd hem niet, teveel shimmers, no go, haar ooglook is namelijk mat. De Matte 88! Wenkbrauwen getekend, doorgekamd en mijn oogleden voorzien van een laagje oogschaduwbasis, de welbekende Too Faced Shadow Insurance nam plaats.

Geen blendtruc niks, maar wel een witte oogschaduw in mijn wenkbrauwhoek, zodat ze werden gelift. Hiermee creëer je de grote blik, maar ook een verfrissende uitstraling. Licht blenden en dat naar je crease toe. Op mijn oogleden bracht ik de zalmkleurige oogschaduw, in combinatie met de lila tint daarboven aan. Gewoon even snel erin dippen, zodat de kleuren licht mengde en depte dit erop.

Een wit oogpotlood van de Etos ging ver mijn binnenste ooghoek in + op mijn waterlijn. Vorige week was mijn wing niet aanwezig, maar vandaag is hij er gewoon weer bij, inclusief de gelliner van Catrice! Mijn favoriete Black Jack with Jack Black liner. Gekrulde wimpers, QUEEN ATTITUTE van Bourjois on tha lashes en de Masterpiece MAX van Max Factor daar overheen.

Met een stippling brush pakte ik mijn enige echte blush erbij, namelijk de cream blush van NYX Orange en dipte er licht in, op de rug van mijn hand even de substantie verspreiden en dit ging op de appels van mijn wangen. Ik zorg er altijd even voor, dat de blush goed verdeeld is, anders krijg ik er van die grote vlekken in. Een highlighter van Too Faced, Silk – deze bracht ik ook op de brug van mijn neus aan – daarboven en onder de blush mijn bronzer ook van NYX, namelijk Taupe.

Helaas zie je mijn haar niet zo heel goed op de foto, zodra ik hem anders erop zet, lijkt mijn voorhoofd namelijk huge. Nu ook nog, maar minder, snap je? Ik pakte de voorste pluk – echt de hele voorkant – en doordrenkte dit met haarlak. Even doorkammen, wachten totdat het opdroogde en liet het achterover vallen. Dit spelde ik vast en gooide mijn haar omhoog in een knot.

Geen lipgloss of lipstick op mijn lippen, maar een lipbalm van Eyeko, de . Grove balsem, kleurt licht, maar ruikt goddelijk! Volgens mij zijn ze niet meer verkrijgbaar, ze zijn namelijk best oldschool. In ieder geval heb ik die weer totaal ondervonden, voorheen vond ik de kleur niet mooi. Nu ben ik er best wel verliefd op geworden, hij neigt naar mijn eigen teint toe!

Van bloederige massa’s tot aan klassieke looks die ideaal voor naar school zijn. Je hebt toch de roze ondertoon op je ogen, ik heb een blush op! Wie had dat nou nog gedacht? Ben er nog niet helemaal weg van, maar ik zal hem eens wat vaker gaan gebruiken, misschien is er nog hoop! Roze, zacht en lieflijk! Thanks to Audrey Hepburn en mijn zus voor het idee!

Heb jij product(en) van Eyeko? En heb je nog enkele aanraders?


64 Comments

 • Manon

  15/09/2012

  Wat een mooie natuurlijke look Cynth,
  super mooi gedaan.
  Ik was van kinds af aan al fan van Audrey, zo’n geweldige simpele stijl.
  Love it!

  Reply
 • Deb

  15/09/2012

  Gorgeous! Audrey was zo’n natural beauty, ze heeft zo’n frisse uitstraling die heb jij zowieso ;-) en de make-up is helemaal geslaagd. Zo’n vette wing.. nu kan ik eens zeggen : YOU NAILED IT WOMAN.. HELLLLL YAAAAAAAA!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Hahaha, dankjewel Deb! Heerlijk comment, zo positief en geweldig enthousiast, bedankt!

   Reply
 • mysupersweetlife

  15/09/2012

  Wauw prachtig Cynthia!
  Liefs

  Reply
 • ValleyDoll

  15/09/2012

  Very Audrey Hepburn inderdaad ! De zalmroze kleur is erg mooi. Het was zo’n classy lady he, love her.

  Reply
 • Jorinde

  15/09/2012

  De look is weer goed gelukt Cynth. Het viel me natuurlijk gelijk op bij de foto dat je blush droeg haha. Staat je goed hoor :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Wauw, dan heb je een goed oog Jor! Geweldig! Dankjewel, leuk dat het je ook meteen opviel. ^^

   Reply
 • jlovesbeauty

  15/09/2012

  Oh wauw prachtig! Wat een lieve mooie look zeg.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  15/09/2012

  Hail to the godmother of winged liner ! ♥ Audrey

  Reply
 • theBlondBeauty

  15/09/2012

  leuk gedaan zeg! Ook met je haar.

  Reply
 • debby

  15/09/2012

  Weer super mooi gedaan meid. Die liner vind ik altijd zo mooi bij je. Die bronzer is ook geweldig. Super

  Reply
 • Esmay

  15/09/2012

  Die kleur op je oogleden is mooi!!

  Reply
 • beautiesatwork

  15/09/2012

  YAAAY cynthia draagt blush! staat je geweldig girl :D

  Reply
 • deijsprinses

  15/09/2012

  Loves it!

  Reply
 • Amanda

  15/09/2012

  Blush staat je goed hoor, vaker doen!

  Reply
 • Rachel

  15/09/2012

  Leuk, jou staat ook echt alle kleuren he! And i love the blush!

  Reply
 • MissEvie.nl

  15/09/2012

  Wat schattig! Echt een mooie lieve look is dit :-) You rock it!

  Reply
 • Lonn

  15/09/2012

  WAUW ! So pretty , t staat je echt goed !♥

  Liefs x

  Reply
 • Lotte

  15/09/2012

  Audrey Hepburn was echt een mooie vrouw! Leuk dat je een look van haar hebt nagemaakt. Heel erg mooi, deze. Schattig ook met dat roze tintje op het ooglid! En natuurlijk de killer wing, love it!

  Reply
 • Echt hoor, ik val spontaan op vrouwen als ik naar je kijk! :-) Je hebt het weer prachtig gedaan!

  Reply
 • Mooi gedaan weer! Ik vind ook je haar opgestoken erg mooi bij je gezicht passen trouwens, niet iedereen kan dat hebben maar jij wel :D

  Reply
 • Miranda

  15/09/2012

  Echt heel erg mooi;D

  Reply
 • Joyce

  15/09/2012

  Ik heb (nog) geen producten van Eyeko! Wel heel erg mooi gedaan hoor, je kan het echt supergoed hebben :D

  Reply
 • fleursbeautytips

  15/09/2012

  Ik ben echt een groot fan van Audrey! Wat een prachtige vrouw is zij! Ik ken haar films ook (aanraders!) en ben zo fan omdat zij nou echt een krachtige en mooie vrouw is. Echt een klassieke beauty. Leuk dat je haar look hebt nagemaakt. Vind wel dat het iets minder mocht met de eyeliner, maar verder lijkt de look heel erg. Lijkt me heel moeilijk trouwens om haar look na te doen, ik zou het denk ik niet zo kunnen als jij gedaan hebt, dus petje af! =)

  Reply
 • Jeanine

  15/09/2012

  Mooi!
  Staat je heel goed, en ik vind die zalmkleur op je ogen echt super pretty!

  Xxx

  Reply
 • femketje

  15/09/2012

  erg mooie subtiele look, staat je echt gorgeous :D (maar wat staat jou nou niet lol XD)

  Reply
 • LounaBeauty

  15/09/2012

  Wauw, deze look staat je echt heel erg mooi. Het haalt je helemaal op ook in je gezicht! Die eyeliner is trouwens weer zo mooi aangebracht. JAloers! :) haha xx

  Reply
 • comemoda

  15/09/2012

  Staat je super mooi!

  Reply
 • Panajotta

  15/09/2012

  Staat je echt heel erg goed. En de foto’s zijn ook echt heel mooi <33!

  Reply
 • Josephine

  15/09/2012

  Haha, gemeen hoor met de zwart-wit foto! Ik vind hem mooi, vooral de highlighter en blush vind ik prachtig gedaan! En het haar is zeker goed gelukt :D

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Haha, oeps! Hij heeft de andere niet geupload, ik had hem namelijk ook erin kleur opgezet! Inmiddels staat hij er wel tussen. :) Bedankt Joos, lieve comment!

   Reply
 • Les jolies filles

  15/09/2012

  Audrey is dé mooiste vrouw ooit, absoluut.

  Je hebt haar goed nagedaan hoor :) ALWEEEER

  Liefs

  Reply
 • Jana

  15/09/2012

  Wow wat mooi gedaan :D x

  Reply
 • Mariel

  15/09/2012

  Wauw, staat je heel mooi! Jij kan alles hebben :)

  Reply
 • joycelysanne

  15/09/2012

  well hello there gorgeous!

  Reply
 • xxxJudithh

  15/09/2012

  Staat je erg mooi! :)

  Reply
 • Hanna

  15/09/2012

  Prachtig! Ik was zo geinspireerd door jou, ik ging een ooglook maken. Totaal mislukt, maar het was wel leuk! En nu ben ik nóg meer onder de indruk haha! liefs.

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Aaah, how sweet Hanna! :D Niet opgeven lady, oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Superleuk dat je het ook vertelt, dankjewel! :)

   Reply
 • Irma

  15/09/2012

  wooo, blush? ik ben impressed. het staat je wel goed, hoor! jij hebt mij wel een beetje veranderd van blush- naar bronzerbabe (: af en toe gebruik ik het ook gewoon allemaal + subtiele highlighter. glowing cheeeeeeks!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Hihi, yessss! Aho, bad. Nouja, zolang bronzer je ook goed staat, why not toch?! Me like! Helemaal de highlighter, god. Ben daar echt verliefd op geworden joh!

   Reply
 • Xan

  16/09/2012

  Mooie look. Staat je super. Lekker classy.
  Love,

  Reply
 • Gerrianne

  16/09/2012

  Colour, colour, colour – oh wantzzz my! Geen colour, maar die lichte kleur. Wauw! Ziet er geweldig uit, zeg! :”)

  Reply
 • Kayla

  16/09/2012

  Mooi die zachte kleur gecombineerd met eyeliner! Gorgeous!

  Reply
 • Madelon

  16/09/2012

  Prachtig!! Geef je geen make-overs? ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Dank je wel Madelon! Haha, wat bedoel je precies lady? :p

   Reply
 • Renate

  16/09/2012

  Wauw, weer zo’n mooie ooglook, simpel, maar prachtig!

  Liefs

  Reply
 • Anne vdh

  16/09/2012

  Oeehh mooie wing! Subtiel maar toch aanwezig:D
  De roze oogschaduw vind ik ook heel mooi staan, staat echt lief.

  Reply
 • shannara

  16/09/2012

  staat je mooi :)

  Reply
 • Jasmine

  16/09/2012

  Toeval bestaat niet. Precies vandaag kwam de film Charade met Audrey op tv en nu zie ik jouw post =]! Hij is heel mooi klassiek geworden. Een tijdloze look!

  Reply
 • inikkens

  17/09/2012

  Het is ongelooflijk. Jij kan echt alles hebben!

  Reply
 • TarZ Lifestyle

  22/09/2012

  Een mooie zachte look!

  Reply

Geef een reactie