Filmpje: Q&A II.

Met meer dan 39 berichten, zeker 40 of misschien wel 50 vragen die allemaal moesten behandeld worden in iets meer dan 60 minuten. Waren het er 60? Een uur lang naar jouw gezeik luisteren Cynth? No, of course not. Maar wel dé vragen die jullie hebben gesteld, ik heb ze allemaal één voor één beantwoord! Ben je benieuwd naar het antwoord op jouw vraag? Bekijk dan razendsnel het filmpje!

Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

Dit was nummer twee alweer, no worries, niet elke week komt er eentje online, volgende week is gewoon een make-up tutorial aan de beurt. Laten we de afwisseling erin houden lieve, lieve, lieve dollfaces!

Hopelijk heb ik de eerste vragen kunnen beantwoorden voor jullie, bedankt voor het stellen dollfaces!

Heb je nog een vraag?


37 Comments

 • Jorinde

  16/09/2012

  Zo, lekker met een bakkie pleur je filmpje bekeken. Heerlijk wakker worden zo Cynth :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Wat een groot compliment weer Jorinde, dankjewel! So sweet, you made my day girl!

   Reply
 • Amanda

  16/09/2012

  Leuke vragen :D Ik wist wel dat je een rotkind was haha, nee hoor! Maar erg leuk om zo meer te weten te komen :)

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Haha, hater! xD Nee, ik was niet echt een rotkind, volgde gewoon niet echt de regels. ^^ Heb wel alles behaald enzo, ben nu met mijn MBO diploma bezig, dus gaat de goede kant op!

   Reply
 • Yak Man

  16/09/2012

  Yaaay :), haha ik dacht ik ga je gewoon wat randoms vragen in olaats alleen vragen over make-up :’). Aawh, hoe je sfeer van je blog omschreef :), maar jij en haat-reacties?! Je hebt zo’n leuke blog ik snap niet dat mensen dat doen…

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Ik vond hem zo leuk hé! Echt heel uniek. :) Ja, maar dat is een goed teken. ^^ Dan doe ik iets goed, haha! Jaloerse mensen heb je nou eenmaal altijd, of als ze hun dag niet hebben. Tsja, wat doe je eraan hé? :’) Bedankt voor je vraag Yak Man!

   Reply
 • Rachel

  16/09/2012

  Leuke vragen, zo leer ik je toch steeds een beetje beter kennen hihi!

  Reply
 • Erg leuk filmpje, we zijn weer heel wat meer te weten gekomen! Moet je nog eens doen!

  Reply
 • Miranda

  16/09/2012

  Leuke video:D Je hebt een fijne stem om naar te luisteren

  Reply
 • beautyxkusjex

  16/09/2012

  Hahahah, geinig!

  Reply
 • jlovesbeauty

  16/09/2012

  Haha leuk filmpje!

  Reply
 • Irma

  16/09/2012

  aaah, dit filmpje is echt super! je vertelt alles zo leuk en je neemt ook echt 4 filmpjes de tijd om alle vragen te beantwoorden! ik ben al nieuwsgierig naar de volgende! (:

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Dankjewel Irma! Amazing comment, thank you. :) Echt leuk om te horen, dacht dat ze te langdradig zouden worden, maar dat valt dus mee. Thank you!

   Reply
 • Lotte

  16/09/2012

  Heel leuk, je vertelt zo enthousiast en je neemt echt je tijd om elke vraag te beantwoorden. En wow, ik vind je toch al best bekend hoor! Je hoort nu nog niet tot de grootste, bekendste top 10 bloggers (qua volgers dan, qua inhoud van je blog hoor je daar wat mij betreft zeker bij!), maar ik heb wel het idee dat toch heel veel meiden jouw site kennen. Komt ook omdat je je onderscheid van anderen, jouw blog is niet 13 in een dozijn.

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Dankjewel Lot! :) Ja, zou het zonde vinden om ze af te raffelen, iedereen verdiend even veel “aandacht” right! :D Awh, thank you. Haha, zo lief! Ik ben echt sprakeloos, wat een ontzettend lieve reactie. Thank you! <3

   Reply
 • joycelysanne

  16/09/2012

  leuk filmpje:) zo leren we je steeds beter kennen!

  Reply
 • femketje

  16/09/2012

  ik vind jou filmpjes zo leuk :D
  <3

  Reply
 • Esmay

  16/09/2012

  Wat ben je toch een leuk mens, Cynth! :D Heerlijk.
  Leuke vragen zijn er weer gesteld. En zo lief dat je echt een beetje stil was van die vraag hoe je bekend werd enzo! Je bent ook bekend Cynthia! Jouw blog is groter dan je denkt hoor!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Hahaaa, thanks! :) Awh, dankjewel. Ik vind nog steeds van niet, ja.. dan ben ik maar koppig. :’) Maar je weet zelf nooit hoe groot het is, omdat jijzelf daar niet zoveel overzicht op hebt, snap je? Bedankt voor je complimentjes Esmaaay!

   Reply
 • anneliemajlen

  16/09/2012

  Leuk filmpje maar ook leuke vragen! :-)

  Reply
 • Josephine

  16/09/2012

  Ik ben ZOO blij dat jij was begonnen met bloggen, cuz your looks are rockin’!! HAHA hoe wil je een kip het liefst, geniaal. OOOOH! Ik heb nu een request, muwhuahaha. Ik wil een outfit van jou zien :D HAHA en je bent pas 19 :’D. De sfeer op jouw blog, hoe je het omschrijft, wauw!

  Reply
  • Beauty Koning

   16/09/2012

   Oh my god, wat een lieve comment Joos! :) Oh my, mijn outfit? Eh.. gewoon een random one? Die ik standaard draag? Of heb je nog een voorkeur? Zo voelt het echt hoor, vind het geweldig om op verschillende blogs te komen, maar als ik op die van mijzelf kom, dan ben ik thuis. :)

   Reply
   • Josephine

    17/09/2012

    Een standaard one natuurlijk, want dat straalt Cynthia uit! :D

    Reply
    • Beauty Koning

     25/09/2012

     Ok, ik zal het eens proberen. :) En een vlog.. en een outfit.. damn girl, je zet mij aan het werk! Joke, I like it!

     Reply
 • beautyforgirls

  16/09/2012

  Heel erg leuk gedaan.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Debby

  16/09/2012

  Leuk!

  Reply
 • comemoda

  16/09/2012

  Leukk

  Reply
 • Marloes

  16/09/2012

  Tof filmpje! Je antwoorden zijn erg leuk en ik ben het zeker met een aantal dingen eens.

  Reply
 • Sherr

  17/09/2012

  Leuk filmpje alweer! Haha ik heb even hardop gelachen om het ‘Ik kick je gewoon hoor ik heb er schijt aan” en dan je gezicht erbij xD

  Reply
 • kim

  17/09/2012

  Zou je je opleiding/ werk willen opgeven als je blog je fulltime baan kan worden?

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Yea sure, maar ik zou daarnaast wel gewoon een opleiding nemen, zodat ik wel een diploma behaal. :)

   Reply
 • Michelle

  28/09/2012

  De vraag heb je vast al ooit beantwoord, maar ik zat vandaag in de auto (haha ja onnodige info) en ik dacht ineens.. Zou Cinthya haar make up looks (en dan vooral die hele felle kleuren etc.) ook in het dagelijks leven dragen of maakt ze die nou vooral voor de blog? Ook omdat je vaak ’s avonds er aan werkt enzo vroeg ik me dat af. Dus: Draag je de looks die je maakt voor je blog ook naar school en stage etc?

  Oh en, waar kom je eigenlijk vandaan als ik vragen mag? Ik volg je niet zo lang maar ik vind je accent altijd zo leuk en apart.

  Reply
  • Beauty Koning

   01/10/2012

   Haha, wat leuk! No, amazing info is dat! Ja, soms wel. Het ligt eraan, sommige draag ik niet naar school toe, maar als ik hem die dag heb gemaakt en ik blijf in de buurt van mijn huis, of moet alleen naar de stad toe, draag ik de extreme kleuren ook op het ooglid hoor! No mercy over here. ^^ Ik werk mijn looks van te voren uit, dus maak ze op een vrije dag, zodat mijn daglicht goed is, vervolgens schrijf ik het artikel in de avond en staat hij daarna online. Ik kom uit de buurt van Amsterdam! :)

   Reply

Geef een reactie