Musthave: ELF Shimmering Facial Whip.

Highlighter, mijn partner in een glinsterende crime. Geen diamanten lieverd, maar wel glitters on mah cheeks. Een glans boven mijn jukbeenderen – aangebracht met een stippling brush – een lichte glow op mijn neusbrug en misschien even mijn cupidoboog mee pieken, niemand die dat ziet. Een vloeibare substantie, een goddelijke geur en een shimmer waar je U tegen zegt. Maak vandaag kennis met één van mijn favoriete highlighters op dit moment, de ELF Shimmering Facial Whip.

Een kartonnen verpakking waarin de vloeibare highlighter wordt in geleverd. Zelf lees ik altijd de inhoud, wat erin zit – ondanks dat ik de ingrediënten niet begrijp – maar ook waar het nou echt voor dient. Heeft ELF nog enkele tips + tricks? Altijd! Bijvoorbeeld om welk product het gaat, waar het voor is, in dit geval “Face” en hoe je het kunt gebruiken. Handig als je net begint met make-up!

Een kleine tube die maximaal 9,5 gram bevat met een vloeibaar goud goedje wat makkelijk te blenden is. Zeker belangrijk om mee te nemen op het gezicht, geen football-strepen alstublieft. Een mini draaidop aan het einde en het wordt gedoseerd met een dun plastic tutje. Hygiënisch, alleen werkt dit niet voor iedereen even prettig, me like!

Dat zijn pas echte feiten, hierover kunnen wij niet meer liegen! De pigmentatie is goed aanwezig, makkelijk op te bouwen, goed te vervagen, maar laten we de geur niet vergeten. De highlighter Golden Peach heeft een goudbronzen ondertoon, bevat een sinaasappelgeur en blijft de gedurende dag op zijn plek zitten met Silk Teddy van Too Faced als “settingpoeder” voor mijn highlighter.

Onder heb ik hem met mijn vinger geblend, amazing right? Ook over dit product ben ik erg te spreken, set hem automatisch met een poeder highlighter, omdat Silk Teddy en Golden Peach ontzettend goed matchen. De gouden shimmery komen op de laatste foto goed tot hun recht, geweldig. Mijn gezicht wordt wat opgewarmd en de combo van die twee is gewoon incredible!

Helaas is ELF nog niet in de winkel verkrijgbaar – dat moet trouwens snel gebeuren – maar gelukkig wel online in hun eigen webshop, eyeslipsface.nl. Doe eens gek en gok de prijs? €5? Nee. €9? Lager. €7? No, één euro! €1! Dat is toch geen geld? En, het mooiste komt nog, hij is enorm zuinig in gebruik!

Draag jij wel eens vloeibare highlighters en hoe breng jij ze aan?

Hier draag ik trouwens de highlighter op één van de foto’s.


38 Comments

 • redhotjillypeppers

  18/09/2012

  ELF heeft best wel leuk budgetproducten. Ziet er goed uit, ook eens wat anders dan de standaard zilver/roze highlighter.

  Reply
 • Elise

  18/09/2012

  Waaauuuw, die ziet er inderdaad super uit! In de tube leek het een soort vloeibare bronzer, maar hij is heel mooi!

  Ik gebruik eigenlijk nooit highlighter…. Ik ben bang dat het ‘too much’ word. Morgen ga ik het toch maar eens proberen ^_^

  Reply
 • Laura

  18/09/2012

  wauw, echt super mooi product zeg! ziet er amazing uit!

  Reply
 • jlovesbeauty

  18/09/2012

  ziet er erg leuk uit!

  Reply
 • debby

  18/09/2012

  Jeetje wat een pracht van een highligter! Hier worden we toch gelukkig van of niet? En dat voor maar 1 euro :) doe mij maar een dozijn.

  Reply
 • Josephine

  18/09/2012

  Ooooh prettyness! Vooral de mooie glans eroverheen. In combinatie met silk teddy zal die vast amazing zijn!

  Reply
 • Rachel

  18/09/2012

  Dat lijkt mij wel een fijn product!

  Reply
 • beautiesatwork

  18/09/2012

  ik heb hem ook! zalig product :D

  Reply
 • femketje

  18/09/2012

  ik had er twee jaar geleden ook 1tje besteld, een super lichte tint maar die werd op den duur een beetje dik en tacky >.<

  Reply
 • GlamourbyC

  18/09/2012

  Wauw mooi!

  Reply
 • Esmay

  18/09/2012

  Leuk product ik zou het alleen zelf niet aanschaffen haha!

  Reply
 • Miranda

  18/09/2012

  Mooie product

  Reply
 • Joyce

  18/09/2012

  Ik gebruik nooit vloeibare highlighter. Wel heb ik al veel andere producten uit de 1euro lijn van ELF en daar ben ik erg tevreden over!

  Reply
 • MissEvie.nl

  18/09/2012

  Ohh dat is idd geen prijs! Elf heefdt leuke producten voor een kleine prijs :-) deze ziet er mooi uit! En ja ik draag highlighter ;-)

  Reply
 • Anne Solveig

  18/09/2012

  Wauw! Ben benieuwd, mijn bestelling komt binnenkort!

  Reply
 • Irma

  18/09/2012

  Oeh, pretty pretty! Ik wil nog een keer met wat vriendinnen bij elf bestellen, omdat ik eigenlijk de verzendkosten te hoog vind. Maar als je dat deelt is €1 natuurlijk een geweldige prijs! Ben heel erg benieuwd (:

  Reply
 • valens87

  18/09/2012

  Hi!!!
  I use a stick highlighter, especially at night, and I love the effect it gives me!
  This one looks a real must have for 1 €!!! :D
  Have a great day!!!

  Reply
 • Shirley

  18/09/2012

  Oh ik zou hiermee op een oompah loompah lijken, ik kan echt niet overweg met dat soort producten xD

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   I laughed.. out loud. xD Dat kon ik ook niet hoor, moest het ook leren. :)

   Reply
 • beautyxkusjex

  18/09/2012

  Wooow gorgeous! Leuk die budgetproof producten van ELF, i like it too!

  Reply
 • Jorinde

  18/09/2012

  Wat een fijn product voor zo’n klein prijsje!

  Reply
 • Amanda

  18/09/2012

  Geen geld voor zo’n mooi product!

  Reply
 • Angelique

  18/09/2012

  Klinkt als een super fijn product ik ben alleen bang dat hij te goud voor me zou zijn

  Reply
 • Jeanine

  18/09/2012

  Mooi!!!! En dat voor dat geld!

  Xxx

  Reply
 • Debby

  18/09/2012

  Mooie kleur ;)

  Reply
 • Jana

  18/09/2012

  Hij is erg mooi :D x

  Reply
 • shannara

  18/09/2012

  is ie niet wat oranje of is mijn lapdoos aan vervanging toe :D

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Hij is oranje hoor, maar je moet hem heel licht aanbrengen!

   Reply
 • Deb

  18/09/2012

  Mooie kleur!! Ps ik leef nog steeds, alleen Bloglovin’ vertikt het om mijn updates te laten zien :-(

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Ohhhhh! Ik dacht al hoe kan dat nou? Kreeg niks meer, dus dacht dat je even een break had. Maar toen kwamen ze ineens allemaal, maar nu verschijnen ze gewoon weer in mijn timeline. :)

   Reply
 • bonjourSophie

  18/09/2012

  Wauw, echt een mooie kleur!

  Reply
 • joycelysanne

  18/09/2012

  ziet er mooi uit zeg, wauw!

  Reply
 • nailsandnailart

  18/09/2012

  Ziet er heel mooi uit, ik ben van plan om binnenkort eens een ELF bestelling te doen!

  Reply
 • Lotte

  19/09/2012

  Wauw, die ziet er mooi uit! Ik heb ook een shimmering facial whip, maar die van mij is bijna zilver en dat past net niet zo goed bij me, helaas. Deze is gorgeous!

  Reply
 • Ineke

  19/09/2012

  Ziet er mooi, misschien dat ik toch ook eens bestelling doe bij ELF. :)

  Reply

Geef een reactie