Trind LE Caring Colors herfst/wintercollectie 2012!

Dat het met bakken uit de lucht komt, is vast niemand ontgaan – helemaal niet als je een hoosbui over je heen kreeg – maar dat is wel een teken. Een teken van wat? De herfst die in aantocht is, kortom de najaarscollecties poppen uit de grond, zo ook bij Trind! De Limited Edition laat vier tinten uit de kleurenpalet van de herfst- en wintercollectie 2012 zien. Ben jij benieuwd naar de kleuren, inclusief de namen? Lees dan snel verder!

 

De vier nagellakken deels geïnspireerd door de runwaylooks van Givenchy, Yves Saint Laurent, Chloe, Ellie Saab, Balmain, Maliparmi, en Valentino. Warme en rijke kleuren zoals Vintage Pink, de oudroze nagellak neigt naar de warme kant toe, die je goed kunt combineren met een heftige lipstick, of wordt een daredevil en match hem met één van je oogschaduws!

Vintage Pink, hij maakt zijn naam het zeker waar! Een donkere lak, neigt naar de oudroze kleur van vroeger toe, die je vast nog wel herkend van je oma. Oma uit Amsterdam was er gek op, wat ook mijn moeder aanstak, vandaar dat alle in bijna op elke babyfoto een oudroze of een roze meubelstuk was te vinden. Heerlijk zo een creatieve mom!

Petrol Blue zorgt ervoor dat de collectie een beetje met elkaar botsen. Colorblocking was juist toch heel hip? Ja, Trind is damn right! Volgens Trind houdt dat het het najaar spannend, true story. Een prachtige donkerblauwe dress van Chloe lijkt op de nagellak. Geen metallic glans, een creamy lak om te zien met een glanzende finish, geldt ook voor Vintage Pink.

Champagne Silver, is een vloeibaar sieraad in een flesje. De sieraden die ik namelijk draag, geen goud voor mij, maar zilver zonder een metallic glans. Beter kan je het niet hebben! Kinderchampagne voor de minderjarige onder ons, maar de kleur lijkt enorm veel op de “grote mensen” champagne, een witte ondertoon verstopt zich samen met de crèmekleurige champagne mix.

Last but not least, nog een bronskleurige lak, genaamd Golden Bronze. Dit zou eigenlijk een oogschaduw moeten worden, want niet ik zou niet alleen zo’n fantastische kleur op mijn nagels willen hebben, maar ook on the eyes! Een zandkleurige lak met een warme ondertoon die perfect bij kerstmis past.

Wat zo speciaal is aan de nagellakken is, dat ze verzorgend zijn voor je nagels. Geen uitgedroogde nagels meer, maar verzorgde nagels die in topconditie zijn, immers je ze ook uitstekend verzorgd. De Trind Caring Colors formule is een uitgebalanceerde mix van ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl die in een kleurrijke lak staan!

De Trind Limited Edition Caring Colors verschijnen in het najaar en zijn halverwege september verkrijgbaar bij o.a. de DA, Douglas, D.I.O Drogisterij en de Etos. De nagellakken vullen de reguliere collectie van 24 lakken aan en zijn verkrijgbaar voor €9.95 voor 9 ml!

Heb jij je oog al op één van de nagellakken laten vallen? Of ben jij al in het bezit van een Trind lak?


21 Comments

 • Desiree

  18/09/2012

  Mooie kleurtjes!

  Reply
 • Irma

  18/09/2012

  oeh, super mooi! ik bezit nog geen lakje van Trind en ik weet eigenlijk geeneens of ze het wel in mijn Douglas verkopen. Ik vind de kleuren zo mooi dat ik toch maar eens op onderzoek uitga ((:

  Reply
 • deijsprinses

  18/09/2012

  De champagne & teal kleur vind ik heel erg mooi!

  Reply
 • LounaBeauty

  18/09/2012

  Leuk zijn die he.. had er ook al swatches van gezien. Nice ;)

  Reply
 • Charlotte

  18/09/2012

  Ja verdikkie, fiets je naar het conservatorium, krijg je de laatste 500 meter een hoosbui over je harses. Ben je na een paar uur les opgedroogd en fiets je hongerig naar huis… Ben je net op de campus, NOG EEN BUI xD En dan moet je nog naar de andere kant van de campus fietsen xD
  Sorry voor de regen-rant, kleurtjes lijken mooi, ga je ze ook aanschaffen om te swatchen?

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Oh damn, terrible! Zodra ik ze tegen kom, neem ik sowieso eentje mee!

   Reply
 • Yak Man

  18/09/2012

  De eerste foto is gaaf :o. Ik vind het echt mooie kleuren ^^. Dacht altijd dat ellie saab een vrouw was totdat een jongen uit mijn klas een prestentatie ging maken over hem =`]. Of dat ging over een andere ontwerper lol

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Well thank you, die heb ik gewoon even aan elkaar geplakt. xD Wow, dacht ook dat het een vrouw was. :’)

   Reply
   • Yak Man

    26/09/2012

    Hihi, komt gewoon door zijn naam :’D

    Reply
 • Deb

  18/09/2012

  JAAA deze zijn zo mooi! Mijn favoriet is toch echt petrol blue!

  Reply
 • BeautyGlitter

  18/09/2012

  Ik keek naar de titel en ik dacht ; neeee niet weer haha! Gelukkig vind ik het wel de mooiste herfst nagellak collectie ( niet zo standaard en saai als de andere hihi ), de laatste 2 zijn mijn favoriet :)

  Reply
 • Laralaurentia

  18/09/2012

  Petrol Blue lijkt me wel wat

  Reply
 • Christel

  18/09/2012

  De vintage pink heeft een heel mooi kleurtje!:)

  Reply
 • Christel&Hanna

  18/09/2012

  super mooie kleurtjes!

  <3

  Reply
 • Liliane

  18/09/2012

  Ik vind de champagne (who doesn’t love champagne ;)) en de oudroze kleur erg mooi!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  18/09/2012

  Vintage pink lijkt me wel wat !

  Reply
 • beautyforgirls

  18/09/2012

  Het zijn leuke kleurtjes.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Xan

  19/09/2012

  Die Champagne Silver en de Golden Bronze…..aaaaah. Ze zien er echt geweldig uit. Ben benieuwd.
  Love,

  Reply
 • Alleen Vintage Pink kan me bekoren. Ik hou niet zo van die bruinige, roestige herfsttinten..

  Reply
 • Mariska

  19/09/2012

  Lijken mij erg leuke herfstkleuren!

  Reply
 • Jana

  19/09/2012

  Mooie nagellakjes :D x

  Reply

Geef een reactie