FOTD: Purple LOOkX.

Paars, ik durf het niet vaak te dragen. Waarom niet? Op één of andere manier vind ik de kleur mij niet staan, tijdens het opmaken dan. Zodra de look helemaal compleet is vraag ik mij af, waarom ik de kleur nooit vaker draag. Snap je het nog? Gelukkig bevatte de trendbox van LOOkX een lilapaars, waarmee ik samen met de 120 Palette uit mijn comfort zone stapte, recht de paarse bubbel in!

Lila, lilapaars, paars, donkerpaars en zwart! Veel combinaties, maar ergens is de look best goed uit elkaar gepopt! De lila kleur op mijn oogleden passen goed bij mijn oogkleur, maar ook bij de schaduw in mijn arcadeboog.

Mijn oogleden voorzien van de Too Faced Shadow Insurance, zodat alles op zijn plek bleef zitten en geen pootjes kreeg. Geen zin in oogschaduw die ineens op mijn knieën zit. 120 Palette in mijn andere hand, licht onder mijn wenkbrauw, net boven mijn arcadeboog voor het blenden en nog een extra vleugje in mijn wenkbrauwhoek voor het liftende effect.

Deppend bracht ik Purple Stone – de eerste oogschaduw uit de LOOkX palet – aan op mijn oogleden, zodat ik hem rustig kon opbouwen, voordat de 120 Palette deelnam met kleur. Ondertussen nam ik mijn binnenste ooghoeken mee + onder het oog.

Onder de oceaanblauw in de palet bevond zich een oudroze kleur die ik met een vrij grove blending brush mijn arcadeboog in vervaagde. Dit was puur voor de “achtergrondkleur”, maar ook om de shimmers in de crease terug te brengen, aangezien de tint daaronder vrij mat is. Ook deze ging in de crease, alleen hierbij moest je opletten dat hij niet ging overheersen, vandaar dat ik overstapte naar een pencil brush, zodat ik preciezer kon werken.

Voor de juiste schaduw in de crease ging ik voor de vrij donkerpaarse matte oogschaduw, weer de pencil brush in de hand, schetsen en ook onder het oog. Goed de lijnen in mijn oogkas gevolgd en uiteindelijk ging ik voor zwart! Met een eyeshader vulde ik de lege plekjes tussen mijn onderste wimpers op, licht een stukje van mijn outer v en dat was het!

Ook kan ik weer opgelucht ademhalen, omdat ik mijn favoriete gelliner weer dagelijks gebruik! De Catrice Black Jack with Jack Black gelliner is weer terug van weggeweest. Tussen mijn wimpers vulde ik het op met een Soft Eyeliner Black van Lavera en voorzag mijn gekrulde lashes met een laagje Masterpiece MAX van Max Factor en de QUEEN ATTITUDE van Bourjois. Niet te vergeten, het huidkleurige potlood van Essence All I Want!

Een gouden combinatie vind ik toch wel paars met nude. Niet alleen op mijn waterlijn steekt het mooi van elkaar af, maar ook mijn ogen en mijn neutrale lippen. De Be Natural van Catrice doet prima zijn werk op mijn gepigmenteerde lippen wat op de achtergrond te stellen. Niet teveel, maar net voldoende.

Zou ik het dan toch maar weer zeggen? Ik moet vaker paars dragen! Op dit moment ben ik ook echt in love met mijn highlighters. Gebruik ze het liefst all over the place. Een aantal vegen op mijn wangen, beetje op mijn neus, vleugje op mijn voorhoofd, beetje hier en daar. Going crazy!

Draag jij wel eens een paarse oogschaduw en hoe combineer jij het?


79 Comments

 • beautiesatwork

  19/09/2012

  staat je heel goed hoor cynth :D ik draag het nooit omdat ik het niet zo’n mooie kleur vind voor mij

  Reply
 • NailPolishHeaven

  19/09/2012

  Wow Cynth.. Dit moet je echt vaker dragen, het staat je echt super!

  Reply
 • Kimberly

  19/09/2012

  Ik hou van paars! Deze look staat je super, heel mooi!

  Reply
 • EmmaWessels

  19/09/2012

  mooi! Leuk ook voor de herfst!

  Reply
 • amyandnickyblog

  19/09/2012

  Wauw, prachtige look! Ik ben zelf gek op paarse oogschaduw, vind het zo mooi staan bij mijn oog en haarkleur. Durf het alleen niet zo vaak te doen, maar daar ga ik echt verandering in brengen!

  x Nicky

  Reply
 • theBlondBeauty

  19/09/2012

  wauw, staat je goed!

  Reply
 • Rachel Janssen

  19/09/2012

  Wauw, wauw wauw wauw wauw! Geen andere woorden voor, hihi.

  Reply
 • happyannanas

  19/09/2012

  Moooi! Heeel heel heel mooi! Ik draag vaak paars, ik heb ook veel meer paarse oogschaduws dan in andere kleuren. Ik heb zo’n goedkoop doosje van Paris Memories (was gewoon een euro) en daar zitten veel paarse tinten in die ik vaak draag.
  Maar dit is echt heel mooi vind ik :D
  xx

  Reply
 • Christel

  19/09/2012

  Ik hou van paars! Purplemaniac :P
  Ik vind de look heel erg mooi. Lekker warme uitstraling voor de koele maanden!
  Ik snap opzich wel wat je bedoeld met het idee dat je vind dat paars je niet staat maar dat komt denk ik doordat je gewoon niet gewend bent aan de kleuren op jouw ogen gebruiken. (Dat heb ik met groen tinten. Dan vind ik mezelf net een slechte dragqueen)

  Reply
 • Miranda

  19/09/2012

  Wauw mooie look;D

  Reply
 • Malou]

  19/09/2012

  Wauw, erg mooi!

  Reply
 • hosz

  19/09/2012

  hay

  eerst je heb erg mooi blog meid

  mooi look mooi kleuren

  liefs

  Reply
 • Anne Solveig

  19/09/2012

  De look staat je super goed!

  Reply
 • Irma

  19/09/2012

  ik ben zelf niet zo van de paarse oogschaduws. als ze naar blauw neigen, lijkt het een beetje alsof ik 2 klappen heb gehad. maar deze look staat je super! waarom gebruik je eigenlijk je elf eyeliner niet meer? of wilde je gewoon even afwisselen?

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Oh damn, dan moet je goed kijken naar de ondertoon. Of misschien combineren met een bruine oogschaduw?

   Reply
 • Jorinde

  19/09/2012

  De look is weer supermooi. Paars staat je trouwens prima, maar volgens mij kunnen alle kleuren goed bij jou haha!

  Reply
 • En toch staat ook paars je echt prachtig!

  Reply
 • Glossiequeen

  19/09/2012

  Mooie look, dat paars staat je goed!

  Reply
 • Renate

  19/09/2012

  Wauw mooie kleur! En het staat je echt geweldig!

  Liefs

  Reply
 • joanydvv

  19/09/2012

  Wat een prachtige look! Paars staat je erg goed :)

  Reply
 • beautyblogangelique

  19/09/2012

  Prachtige look! Mooi om de diepte zo te zien en het staat je heel goed!

  Reply
 • Anne-Sophie

  19/09/2012

  Dit. is. prachtig. Wauw! Echt heel mooi! Ben zelf ook altijd een beetje huiverig om paars te gebruiken (heb ook blauwe ogen), maar als je de juiste tinten gebruikt kan ’t echt supermooi zijn! Goeie tip trouwens om ’t met nude lippen te combineren, I’ll give that a try. :)

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   So true, gewoon proberen! Keep up the good work and good luck. ^^

   Reply
 • Yak Man

  19/09/2012

  Echt een super mooie look! Je moet het echt vaker gebruiken ^^. Zo mooi dat er twee kleuren te zien is in je acardeboog :o

  Reply
 • Suus

  19/09/2012

  Deze look staat je echt heel mooi! Ik ga binnenkort ook weer eens een paarse look maken :)

  Reply
 • Jasmine

  19/09/2012

  Paars ik hou ervan en je zou het zeker vaker dragen, want het staat je goed! Die lookx oogschaduws zien er echt vet uit, leuk patroon erop!

  Reply
 • beautyforgirls

  19/09/2012

  Heel erg mooi.
  Liefs, xxx

  Reply
 • mysupersweetlife

  19/09/2012

  Wauw, echt een prachtige look!
  Liefs

  Reply
 • beautyshades

  19/09/2012

  Hele mooie look!
  Draag eigenlijk nooit paarse oogschaduw. (a)

  Reply
 • Vera

  19/09/2012

  Wow, wat een prachtige look!

  Reply
 • aboutbeautyfashion

  19/09/2012

  Mooie look! Staat je goed x

  Reply
 • deijsprinses

  19/09/2012

  Totally my cup of tea! Beautiful. As always!

  Reply
 • Amanda

  19/09/2012

  Wauw Cyn! Staat je goed hoor :D Ik draag regelmatig paars, vind het zon mooie kleur

  Reply
 • Elke

  19/09/2012

  Staat je echt heel erg goed!

  Reply
 • BeautyLoves

  19/09/2012

  Paars staat je inderdaad goed! Het geeft je oogkleur weer wat extra’s. Mooie look ook!

  Reply
 • beautyxkusjex

  19/09/2012

  Ik vind dat je ogen ZO mooi uitkomen met paars, wauwie! Inderdaad vaker dragen cynthia!

  Reply
 • Josephine

  19/09/2012

  Weer zó mooi, paars staat goed bij je! Ik vind het altijd incredible dat ik de kleur in je crease bijna áltijd ,gorgeous vind :D

  Reply
 • Silke

  19/09/2012

  i LOVEEE it! <3 super mooi geblend. Staat je prachtig.

  Reply
 • femketje

  19/09/2012

  wauw :D paars staat je echt super goed!

  Reply
 • ellis1993

  19/09/2012

  Waarom matchet je shirt niet? Wat is dit van je?!
  Grapje meid, je ziet er weer SMOKING uit!

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Haha, so true! Maar grijs en paars kan toch wel? xD Well thank you lady!

   Reply
 • Jana

  19/09/2012

  Wow prachtige look! Ik hou van paars :D x

  Reply
 • joycelysanne

  19/09/2012

  *zucht* weer die eeuwige perfectie in jouw looks. prachtig:)

  Reply
 • debby

  19/09/2012

  Jaaaah vaker paars meid! Staat je geweldig! En btw volgens mij heb je een heel leuk shirt aan.

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Bedankt Deb! Haha, dat is een GSUS shirt, één van mijn make-upshirts, omdat ik bang ben dat er iets op mijn shirts komt. Soms ga ik nogal op in de make-up en dan komt er wel eens foundation op mijn shirt. Had ik laatst bij een nieuwe. :’) Droeg hem voor het eerst, foundation op mijn schouder, echt onmogelijk.

   Reply
 • Deb

  19/09/2012

  Purple loves you! Staat je amazing, vaker doen!!

  Reply
 • Esmay

  19/09/2012

  Erg mooi, dat paarse! Niet zo knal knal, maar wel opvallend, if you know what I mean :D

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  19/09/2012

  Paars staat je echt prachtig ! Zeker meer dragen hoor !

  Reply
 • Jeanine

  19/09/2012

  Mooi! Paars op je ogen staat echt prachtig! Ik vind paarse oogschaduw echt mega pretty!

  Xxx

  Reply
 • Anne vdh

  19/09/2012

  Waaat? Paars zou je niet staan? Ik vind het juist prach-tig!
  Ik draag paars eigenlijk op dezelfde manier, gecombineerd met nog meer paars:D Echt prachtige look!

  Reply
 • Sherr

  19/09/2012

  Staat je goed hoor! Moet je echt vaker doen. Ik draag paars vaak als een eyeliner of met bruin in de crease :D

  Reply
 • Femke

  19/09/2012

  Staat je ontzettend goed, ik meen het.. Waaauww! <3
  Het zijn echt hele leuke kleuren, zowieso vind ik paars al een leuk kleurtje!

  Reply
 • Als ik jou was, zou ik toch eens vaker naar het paars grijpen!
  Heel mooi gemaquilleerd :)

  Reply
 • Els & Liesbeth

  19/09/2012

  Mooie kleur, staat je echt goed. Moest ik ook maar eens wat meer gaan dragen :-)

  Reply
 • ValleyDoll

  19/09/2012

  Prachtige look ! Paars is zo’n kleur die me de ene keer goed staat en de andere keer weer niet. Hangt af van mijn humeur zeker :d !

  Reply
 • MissEvie.nl

  20/09/2012

  De look is echt super geslaagd! Ik vind het je mooi staan :-) Ik heb ook altijd moeite met paars, ik wil dan wel maar toch houdt iets me tegen, mijn comfort zone denk ik ;-)

  Reply
 • Lotte

  20/09/2012

  Puh-retty! Heel erg mooi, je moet zeker vaker paars dragen want je kan het juist heel goed hebben! Zelf draag ik ook graag paars, makes my eyes pop like little stars. En inderdaad: paars met nude is een gouden combi!

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Ah, wat een leuke uitdrukking! :) Dat klinkt heel schattig, haha! Bedankt Lot, ik moet nog even wennen aan de kleur denk ik.

   Reply
 • Shirley

  20/09/2012

  Paars kan je goed hebben hoor. Vind het heel mooi staan!

  Reply
 • Sophie

  20/09/2012

  Wauw, paars staat je echt goed hoor, Cynthia! Maar eigenlijk staat alle oogschaduw jou wel, want je brengt het altijd zo mooi aan! En jeetje, jouw eyeliner is zo strak! :O
  Echt super!
  x

  Reply
 • capsidegirl

  21/09/2012

  Vind dit erg mooi bij je ogen passen :)

  Reply
 • Madelon

  22/09/2012

  Paars staat je prachtig. Ik denk dat er weinig kleuren zijn die jou niet staan ;)

  Reply
 • Beauty Treasures

  22/09/2012

  Staat je goed!

  Reply
 • Gerrianne

  23/09/2012

  Ik vind de kleur onwijs mooi bij je staan, I like! Het pigment trouwens ook, goede paars- fijn licht en niet teveel shimmery! Dat doet het ‘m echt!

  Reply

Geef een reactie