LOOkX Trendbox herfst/wintercollectie 2012-2013.

Oogschaduw en een heel nieuw merk waarmee ik kennis ging maken. Twee van mijn favoriete combinaties, het liefst nog een incredible pigmentatie natuurlijk. Een neutrale tint gecombineerd met een out going one in een palet is gewoon dé combinatie, voor mij dan. De nieuwste herfst/winter trends van 2012 worden daar ook mee overspoeld. LOOkX kwam dit jaar ook met een stunning rij aan oogschaduws, van paars tot aan midnight blue! Ben jij benieuwd naar swatches? Lees dan snel verder!

Geleverd in een trendbox, zodat je de oogschaduws makkelijk uit de palette kan wippen. Hierdoor kun je lege oogschaduws makkelijk vervangen, maar ook je eigen kleurencombinaties mogelijk maken. Paars is altijd hot in de herfst, helemaal in de winter met kerstmis – ik heb al een kerstlook bedacht met de oogschaduw, rond december daar meer over! – groen en een donkerblauwe kleur. Een wilde combo right? Maar zeer gepast en ik houd wel van een uitdaging!

De trendbox wordt leeg geleverd, bevat alleen een simpele sponsapplicator aan beide kanten, inclusief een spiegel. Handig voor onderweg, als je weer eens te laat bent, like me. Of om even je make-up een kleine touch up te geven.

Met kleine magneetjes aan de onderkant worden de oogschaduws op hun plek gehouden. Een prachtige lila paars, een groenkleurige oogschaduw en laten de de blauwe eyecatcher uit de palette niet vergeten!

Purple Stone, nr 180

De paarse oogschaduw met een mix van lila en een donkere variant bevat een metallic glans. Ik moet eerlijk toegeven dat hij niet mind-blowing gepigmenteerd is, maar hij valt zeker weten op te bouwen, wat belangrijk is!

Green Stone, nr 181.

Niet alleen door het gave effect van de oogschaduw lijkt het op een krokodillenhuid. De kleur, de vormen, de structuur, het lijkt enorm veel op dat van een krokodil, alleen geeft deze kleur af, en hoe! Een subtiele groene oogschaduw, aan de donkere kant, ultieme herfstkleur!

Blue Stone, nr 182.

Zeeblauw, komt heel intens over, lijkt lichter op de foto dan hij in werkelijkheid is. Ik had trouwens een déjà vu, hij lijkt namelijk op de blauwe variant in de 88 Shimmer Palette! Uitstekend gepigmenteerd, denk wel één van de beste uit de trendbox.

POW! Blauw! Donkergroen en een schattige lila tint! Mag ik eerlijk meedelen dat ik niet had verwacht dat hij zo zou gaan knallen, aangezien Mica laag op de ingrediëntenlijst stond? Maar dat merk je totaal niet terug aan de swatchen + tijdens het opmaken. Topkwaliteit!

De ingrediënten.

Geen heftige kleuren, wel speels en toch nog aan de wilde kant, maar niet de insanity side. Hiermee kun je prima rustige en dagelijkse looks mee creëren. Volgens LOOkX zijn de make-upkleuren dit najaar een stuk minder fel, geen neontinten, maar juist mooi en vol. Daar hebben ze gelijk in, want paars zie je steeds vaker terug komen, maar ook de groene variant en blauw, die is gewoon aanwezig om de boel op te fleuren!

Nog een pluspunt, het is geen overspray! YAY!

Goede pigmentatie? Dat zeker! Mijn mening? Kinda blown away door het effect, maar ook het trendbox-systeem, hoe handig is dat? Zo kan je palette gewoon indelen zoals jij dat wilt, met jouw eigen voorkeur. Een leuk motiefje op de oogschaduws zelf, makkelijk op te bouwen en goed te vervagen! Ben je nieuwsgierig hoe de oogschaduws eruit zien in een look? Neem vanmiddag nog eens een kijkje op de website!

De oogschaduws + trendbox zijn beide verkrijgbaar in de webshop van LOOkX!

Eyeshadow Purple Stone nr. 180 €7,55
Eyeshadow Green Stone nr. 181 €7,55
Eyeshadow Blue Stone nr. 182     €7,55
Trendbox 3 compact                     €7,55

Kon jij LOOkX al? En heb jij al enkele producten in bezit van dit merk?


28 Comments

 • Suzanne

  19/09/2012

  Pretty! <3

  Reply
 • redhotjillypeppers

  19/09/2012

  Deze zijn erg mooi ! Vooral de groene springt er voor mij uit?

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Zou best kunnen hoor Jill! Misschien omdat jij groen gorgeous vindt? :p

   Reply
 • Deb

  19/09/2012

  Wat een amazing pigmentatie! Ze knallen inderdaad vh scherm.. ben gelijk wakker ;-)

  Reply
 • Christel

  19/09/2012

  Ik vind de LookX oogschaduws er sowieso er goed uit zien! Die blauwe kleur is ook erg mooi fel! Helemaal een kleurtje voor jou!

  Reply
 • debby

  19/09/2012

  Wauw en inderdaad POP. De kleuren poppen je tegemoet en daar worden wij toch blij van. Ben reuze benieuwd naar je creatie.

  Reply
 • Lotte

  19/09/2012

  Wat een mooie oogschaduws, echt tof dat ze zo’n stone-ish patroon hebben. Ik vind de groene en de blauwe ’t mooist, de lila tint lijkt net iets minder goed gepigmenteerd te zijn. Ik ben heel benieuwd naar de look die je ermee hebt gemaakt!

  Reply
 • joycelysanne

  19/09/2012

  oeh, superleuk!

  Reply
 • Yak Man

  19/09/2012

  Dat patroontje is zo mooi zeg! Erg mooie pigmentatie! :)

  Reply
 • amyandnickyblog

  19/09/2012

  Wauw, die blauwe! Vind ze alledrie best mooi, ook die structuur is super, eens wat anders dan gewoon platte oogschaduws!

  x Nicky

  Reply
 • Paola

  19/09/2012

  Ik heb nog niks van het merk, maar vind de producten wel erg mooi! En bij deze oogschaduws vind ik het printje zo leuk.

  Reply
 • Mandy

  19/09/2012

  Heel erg mooi

  Reply
 • jlovesbeauty

  19/09/2012

  oh wauw heel erg mooi!

  Reply
 • Rachel Janssen

  19/09/2012

  Ik ken dit merk nog niet, maar ben niet zo enthousiast.

  Reply
 • Jorinde

  19/09/2012

  Wat een mooi paletje en de kleurtjes zien er super uit. ben benieuwd naar de look!

  Reply
 • Esmay

  19/09/2012

  Die blauwe kleur vind ik gaaf! Die staat je vast ook super goed :D

  Reply
 • beautiesatwork

  19/09/2012

  speciaal patroon :D

  Reply
 • Passion 2 Create

  19/09/2012

  Dat patroontje er in vind ik echt leuk! Heb zelf overigens niks in huis van dit merk

  Reply
 • theBlondBeauty

  19/09/2012

  mooie kleurtjes, het patroontje ziet er echt amazing uit :)

  Reply
 • Irma

  19/09/2012

  wauw! echt stunning! ik heb helemaal niks van LookX en ik dacht eerst dat het high-end was! echt een prachtig palette!

  Reply
 • beautyforgirls

  19/09/2012

  Het patroon erin vind ik erg mooi. Prachtige kleuren.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Amanda

  19/09/2012

  Een leuk palette eigenlijk!

  Reply
 • Josephine

  19/09/2012

  Oooh de blauwe is geweldig, maar die groene… geweldige kleur! Past helemaal bij de herfsttrends, kunnen we weer lekker matchymatchy doen :D

  Reply
 • Jana

  19/09/2012

  Mooie kleuren :D x

  Reply
 • Jeanine

  19/09/2012

  Mooie kleuren! Vooral die groen is dikke liefde!

  Xxx

  Reply
 • Shirley

  20/09/2012

  De blauwe is mijn favoriet. Vind het patroontje ook leuk van de e/s ^. ^

  Reply

Geef een reactie