FOTD: Electric Feel.

Ik vraag mij nu echt af wat mij bezielde toen ik de ooglook maakte. Wat een gewaagde kleurencombinatie! Daredevilmodus on! Een elektrische schok, daar lijkt de lichtblauwe oogschaduw verdomd veel op. Goedkoop en gekleurd, trendy en hip! Aanwezig en niet eens overheersend. Electric feel!

Van een high end product, naar de goedkoopste, maar wel meest gepigmenteerde palette in mijn goddelijke budgetstash. De Bart Smit Technic Electric Beauty Palette bevat leuke kleuren om mee te experimenteren. Een uitdaging die ik zeker aanging, zoals je ziet.

Wil je net zoals mij je oogschaduw de hele dag behouden? Gebruik dan een oogschaduwbasis, met mijn vinger verdeel ik de Too Faced Shadow Insurance deppend over mijn oogleden. Een huidkleurige oogschaduw op het wenkbrauwbot net boven de arcadeboog, voor het blenden.

Sea Breeze van de Make Up Store in mijn binnenste ooghoek, licht naar de buitenste hoeken vervaagd met een blending brush en de oceaankleur op het ooglid. Voordat ik die aanbracht koos ik ervoor om een witte basis aan te brengen – NYX Jumbo Pencil White – zodat hij goed naar voren komt.

Een bronstint uit de 88 Warm Shimmer Palette in mijn arcadeboog – om de kleur te neutraliseren – goed vervagen, zowel boven, als onder het oog. Netjes mee blenden, zodat het net leek alsof hij opging in rook. Voor de net wat extra definition gebruikte ik de donkerbruine tint met een subtiele glitter. We waren toch al op de disco tour, dan kon dat er ook nog wel bij! Vergeet het ook niet onder het oog, om hem wat meer in balans te brengen.

De look was pas echt compleet met de gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black and of course even de lege plekjes tussen mijn wimpers opvullen met de Soft Eyeliner Black van Lavera. Masterpiece MAX van het merk Max Factor on tha lashes, nadat ik ze had gekruld met een wimperkrultang.

Geloof het of niet, ook droeg ik een blauwe lipgloss om in de blue da ba dee da ba die-mood te blijven. Afkomstig van het merk wat helaas niet meer verkrijgbaar is, namelijk MNY. Geen naam – lame – maar wel een nummer, namelijk 686.

Sea Breeze is op dit moment gewoon een kleur die het bij mij niet fout kan doen! Op één of andere manier hoort hij bij een warme bruine oogschaduw. Het steekt van elkaar af, maar lijkt het ook weer aan te vullen, moeilijk! Gewaagd? Hell yea, maar dat is juist zo leuk! Daarnaast nog even het liedje, I am Blue da ba dee da ba die!

Heb jij een lipgloss in je stash met een aparte kleur?


52 Comments

 • Laura

  21/09/2012

  Wauw! Supermooi! Dat turqoise knalt echt eruit door dat brons/taupe.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  21/09/2012

  Die twee kleuren passen inderdaad erg mooi bij elkaar !

  Reply
 • mysupersweetlife

  21/09/2012

  Hier knallen je ogen er echt uit! Prachtig!
  Liefs

  Reply
 • Yak Man

  21/09/2012

  Zzeer gewaagd, maar zo gaaf :D! Wow, blauwe lipgloss? Nee, dat soort kleurtjes heb ik niet. Wacht grapje, ik heb zo’n lipduo uit een LE van catrice en aan een kantzit rood en de andere kant goude glitters :’)

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Is dat niet die uit de Las Vegas LE? :’) Die is trouwens vet mooi.

   Reply
   • Yak Man

    26/09/2012

    Ja, volgens was die het! :) Die gouden glitters voelen wel een beetje raar op je lippen haha

    Reply
 • debby

  21/09/2012

  Wederom chapeau cyn wat een mooie look Ik zit altijd jaloers te kijken naar die mooi c vorm in outer V. Daar moet je echt een een filmpje van maken :).

  Reply
 • jlovesbeauty

  21/09/2012

  Inderdaad gewaawd maar zeker mooi!!

  Reply
 • Jorinde

  21/09/2012

  Wat een leuke combinatie Cynth!

  Reply
 • Els & Liesbeth

  21/09/2012

  Had niet verwacht dat die kleuren zo goed bij elkaar pasten. Mooie overgang tussen de zomer en de herfst ;-)

  Reply
 • Esmay

  21/09/2012

  Die blauwe kleur is supermooi <3 Ook fel in combi met bruin vind ik altijd trés gorgeous!

  Reply
 • beautiesatwork

  21/09/2012

  heel mooi :) haha, dat liedje is pure nostalgie

  Reply
 • Anne

  21/09/2012

  Wauw! Jij bent hier wel echt belachelijk goed in, zeg. Mooie kleuren!

  Reply
 • Lotte

  21/09/2012

  Sea Breeze is mooi zeg, wauw! En het Technic Electric palette is echt een supergoed budget palette, I’m impressed. Die blauwe lipgloss ken ik nog wel van MNY, haha. Jammer dat ‘ie niet echt blauw is op de lippen. Alhoewel, misschien is dat maar beter, haha.

  Reply
 • Ayla

  21/09/2012

  Ik vind het supermooi! Lekker bright en bubbly :D

  Reply
 • Sherr

  21/09/2012

  Dat is echt een hele mooie kleur zeg! Knalt echt van mijn scherm af :D

  Reply
 • Rachel Janssen

  21/09/2012

  Zeker een gewaagde, maar prachtige kleurencombinatie. I really like it!!

  Reply
 • fleursbeautytips

  21/09/2012

  Mooie look Cynthia! Gewaagd ja, maar erg mooi. Je maakt ook altijd zulke mooie foto’s, echt super vind ik dat (lukt mij nog niet =S). Je haar zit trouwens erg leuk hier. Heb je van jezelf die slag of heb je je haar gestyled? Fijn weekend alvast!

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Ahh, dankjewel! Je moet gewoon oefenen en voornamelijk in het daglicht fotograferen! Ik heb er ook een artikel over geschreven hoe je FOTD foto’s kunt maken, of EOTD. Ik heb een slag in mijn haar, maar met mousse gaat het meer krullen. ^^

   Reply
 • Deb

  21/09/2012

  Geweldige look, amazing kleuren combi heb je gebruikt,. love it!

  Reply
 • theBlondBeauty

  21/09/2012

  heel mooi zeg!

  Reply
 • Miranda

  21/09/2012

  Gewaagde , maar super mooie look:D

  Reply
 • Debby

  21/09/2012

  Hahaha, inderdaad, I’m blue :p Gewaagd en mooi :)

  Reply
 • Angelique

  21/09/2012

  Ik kijk altijd met veel bewondering naar je looks! Leuk gedaan weer en een kleuren combinatie waar ik zelf niet aan zou denken maar zeker wel leuk bij elkaar staan:-)

  Reply
 • EmmaWessels

  21/09/2012

  Moooi! Die kleur spreekt mij ook helemaal aan.

  Reply
 • Irma

  21/09/2012

  oeeh, mooie look! ik ben opzoek naar een blauwe lipgloss, jammer dat mny niet meer te koop is. ik heb er wel een bij l’oreal gezien. misschien koop ik die wel (:

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   So true, vind het ook best jammer dat het merk eruit is. Oh, dat klopt! Volgens mij verkoopt GOSH ook nog een blauwe glos, weet het niet zeker.

   Reply
   • Irma

    25/09/2012

    ah, bedankt voor de tip! ik ga zeker weten even kijken!

    Reply
 • joycelysanne

  21/09/2012

  wauw, you are gorgeous!

  Reply
 • Shirley

  21/09/2012

  Wederom een mooie look. Vooral dat blauw popt van het scherm. En beach hair? Zie ik dat goed? smexy.

  Reply
 • Amanda

  21/09/2012

  Knalt er lekker uit, heftig, maar ook weer rustig haha. Snap je wat ik bedoel?

  Reply
 • Anne Solveig

  21/09/2012

  Apart hè, dat Bart Smit palette! Heb er al meer van gehoord, misschien toch een kleine toevoeging voor m’n stash :-)

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Zeker weten, hij is echt geweldig! Helaas heb ik ze niet meer bij ons gezien, echt jammer.

   Reply
 • Josephine

  21/09/2012

  De titel heb je goed uitgekozen, ik begreep hem meteen! Wauw, wat een knalkleur ,prachtig. Ik vind het zo leuk om te zien hoe jij een knalkleur met een bruine kleur combineert :D

  Reply
 • Jana

  21/09/2012

  Wow! staat je mooi :D x

  Reply
 • femketje

  21/09/2012

  woah! gave combinatie :D echt super met die felle kleur!

  Reply
 • Jeanine

  22/09/2012

  Mooi!
  Die blauw is echt geweldig!

  Xxx

  Reply
 • Wauw, wat een geweldige kleurencombinatie!

  Reply
 • TarZ Lifestyle

  22/09/2012

  Supermooii zeg!!

  Reply
 • Beauty Treasures

  22/09/2012

  Knappe look, echt mijn smaak

  Reply
 • daydreamers

  22/09/2012

  hele mooie look!

  Reply
 • Maaike

  23/09/2012

  Wauw, ik vind het echt super mooi. Ik hou van die kleur blauw & het is een gewaagde combi, maar wel een mooie zeg!

  Reply
 • Nicole

  23/09/2012

  Ik vind de kleuren heel mooi bij elkaar passen!

  Reply
 • Gerrianne

  23/09/2012

  WAUW! De kleuren zijn zo goed gecombineerd, pfieuw! Ik krijg een tikkeltje inspiratie van je! :”)

  Reply
 • Sal

  25/09/2012

  Wat een supermoooie look weer!! De kleur staat prachtig bij je huid en ogen. Cynthia.. Waarom doe je dit nou toch? Ben nu genoodzaakt ook met makeup te spelen, vanwege de overvloed aan inspiratie! Nou, ik ga maar eens aan de slag haha!

  X

  Reply
  • Beauty Koning

   27/09/2012

   Haha oeps! Wauw, wel heel leuk om te horen. Dankjewel Sal!

   Reply

Geef een reactie