Shimmer & Shine Ketting!

Sieraden, juwelen of enkele andere accessoires maken je outfit vaak toch echt compleet, de kers op de taart. Enkele kleuren laten terug komen in je make-up van de jewels is een creatieve manier van matchen en/of combineren. Mijn sieraden? Standaard mijn roosjesring, of een ketting, oké, ook een armband! Uhu, ik houd van versiersels en spotte toch wel een hele mooie bedel om de lange ketting. Ben je benieuwd waar ik het over heb?

Sieraden of make-up producten die worden geleverd in zakjes, een pluspunt voor de webshop of het merk. Waarom? Dan heb je echt het gevoel alsof je een cadeautje openmaakt, een classy manier van ontvangen, vind ik.

Een lange ketting, je moet ervan houden! Bij mij valt hij net onder de borsthoogte, niet mega lang, maar net genoeg om niet verdwaald in je decolleté te raken. Of ergens te blijven hangen. Herken je dat? Zodra je bukt, weer overeind komt dat je wordt teruggetrokken, weird face en doorhebben dat je ergens bent blijven haken? Uhu.. maar bij deze ketting heb ik dat niet gehad, jaaaaaaj!

Een groot wit hart, vrij licht, aangezien ik hem zwaarder had verwacht. Zeker van een steen soort, welke het is, kan ik niet zo 1, 2, 3 zeggen, maar wel dat ik hem bij de ketting vind passen.

Een prachtige camee deelt ook nog mee aan de hanger van de ketting. Een grootte van twee centimeter, geweldig hoe de combinatie van de bedels zijn uitgezocht. Daarnaast bevat hij nog een roosje, maar ook een kleine diamant!

Ook bevindt een leaf zich aan de ketting, die vond ik zo leuk! Het doet mij aan de herfst denken, de blaadjes die van de bomen vallen, of weer aan de lente, wanneer ze beginnen te groeien. De vlinder staat voor de zomer + happy tijden!

Niemand weet dat ik een grote zwak heb voor klavers, geen klavertjes vier, niet zo clique, maar wel klavertjes drie! Toen ik de ketting keek, zag ik hem er tussen hangen, mijn geluk kon niet meer op! Klavertjes, ME LIKE.

Een zeer leuke ketting met enige bedeltjes, nikkelvrij, niet alleen de klaver springt eruit, maar ook het diamantje, het grote witte hart en natuurlijk de roos! Helaas is hij op dit moment niet verkrijgbaar in de webshop van Shimmer & Shine, maar ze hebben wel gorgeous andere varianten, zoals sieraden met Swaroski! Zeker de moeite waard om heerlijk rond te struinen op de webshop Shimmer & Shine!

Kon jij de webshop Shimmer & Shine al?


30 Comments

 • Rachel Janssen

  21/09/2012

  Ik ken de webshop niet maar vind de ketting wel leuk!!

  Reply
 • Els & Liesbeth

  21/09/2012

  Kende de webshop nog niet, maar dat ziet er verleidelijk uit zeg! :-)
  Heel mooie ketting trouwens, ook volledig mijn stijl.

  Reply
 • beautiesatwork

  21/09/2012

  ik kende hem nog niet :) ga direct een kijkje nemen

  Reply
 • Debby

  21/09/2012

  Die webshop is wel een bezoekje waard zie ik :)

  Reply
 • beautyforgirls

  21/09/2012

  Leuke ketting, ik ga meteen even op de webshop kijken.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Manon

  21/09/2012

  Wat een prachtige ketting

  Reply
 • Jorinde

  21/09/2012

  Ik kon de webshop nog niet, maar heb net even een kijkje genomen en ze hebben leuke sieraden :-)

  Reply
 • Christel

  21/09/2012

  Inderdaad een mooie ketting, Cynthia! Ik houd van lange kettingen en vooral de witte steen en camee doen t hem voor mij:p

  Reply
 • Laura

  21/09/2012

  leuke ketting, ik wil het liefst of lange, o van de hele korte :)

  Reply
 • bybodi

  21/09/2012

  Leuke ketting, zeg! Ik ga meteen even op de webshop kijken :)

  Reply
 • Kayla

  21/09/2012

  Wat een beeldschone ketting!

  Reply
 • Nena

  21/09/2012

  Mooie ketting!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  21/09/2012

  Leuke ketting ! Ik hou wel van die vintage vibe

  Reply
 • Yak Man

  21/09/2012

  Ik kende het nog niet, maar erg schattige ketting :)

  Reply
 • joycelysanne

  21/09/2012

  ik vind ‘m echt leeuk!

  Reply
 • Deb

  21/09/2012

  Mooie ketting, leuk met de camee! Lovethe vintage/retro look Ik kende de shop nog niet, maar zal er eens kijken!

  Reply
 • Amanda

  21/09/2012

  Wat een mooie ketting!

  Reply
 • Charlotte

  21/09/2012

  Mooie ketting!

  Reply
 • Renate

  21/09/2012

  Mooie ketting!

  Liefs.

  Reply
 • Josephine

  21/09/2012

  Jaaa, ik vind de zakjes ook zo leuk! Ik draag zelf nooit lange kettingen omdat ik daar niet van houd, maar statement kettingen of armbandjes en ringen draag ik vaak. De camee erop is echt prachtig! Ik wil nog heel graag een camee als ketting, maar bij elke heb ik het gevoel van ‘mweeh net niet’, dus mijn zoektocht gaat verder!

  Reply
 • Irma

  21/09/2012

  wauw, echt een mooie ketting! ik heb een zwak voor sierraden, maar ik bestel ze eigenlijk nooit online. je weet nooit precies hoe lang de kettingen zijn en hoe ze je staan.

  Reply
 • beautyxkusjex

  21/09/2012

  Wat leuk, al die accessoires die aan de ketting hangen, mooi!

  Reply
 • Jana

  21/09/2012

  Mooie sieraden, ik ga even een kijkje nemen :D x

  Reply
 • LounaBeauty

  21/09/2012

  Nee, ik kende het nog niet :) Even de site bekijken hoor .. hihi

  Reply
 • Xan

  21/09/2012

  Wat een leuke ketting. Mi like. De webshop ga ik even goed onthouden.
  Love,

  Reply
 • capsidegirl

  21/09/2012

  Wat leuk zeg, ik ken de webshop verder niet. Misschien toch maar eens gaan kijken :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  22/09/2012

  Die webshop kende ik nog niet! Maar wat een mooi sieraad zeg..

  Reply
 • Jeanine

  22/09/2012

  Toffe ketting!
  Dat roosje is echt te schattig!

  Xxx

  Reply
 • Lotte

  22/09/2012

  Hahaha, herkenbaar wat je schrijft over kettingen die blijven haken ;) Mooie ketting, ik hou wel van dat soort sieraden.

  Reply
 • beautyshades

  23/09/2012

  Ik ken de webshop niet, maar wat een mooie ketting!

  Reply

Geef een reactie