Kat Von D Meets Cynthia!

Hand in hand gespot met een Canadese DJ, beter bekend als Deadmau5. Een nieuwe relatie en een gezamenlijke tattoo wat beide celebrities in het gezicht hebben. Schitterende make-uplooks en waarschijnlijk voor vele een vrouw die het “tattoo taboe” doorbrak met haar vol geïnkte lichaam. Ondanks dat ze van relatie naar relatie hopt, blijft ze in mijn ogen geweldig! Kat Von D Meets Cynthia!

Oh. WAUW. Een BOOM-effect is hierbij aanwezig, de intens groene oogschaduw matcht mij de paarse lipstick met een metallic finish. Weet je hoe moeilijk het is om twee verschillende ogen op te maken? Weet je ook dat dit de tweede keer is dat ik Kat Von D meet? En misschien wist je dit ook niet, maar ik ben lichtelijk addicted aan mijn 120 Palette.

Afkomstig van Instagram – waar je haar kunt volgen onder de naam ThekatVonD – spotte ik de bizarre ooglook, meteen werd ik geïnspireerd en schreef er vervolgens een artikel over. Niet iedereen zag zichzelf met de look rondlopen, natuurlijk ik wel! Daarom moest hij terugkomen in een Meets Cynthia, best speciaal toch?!

Helaas gebruikte ik hier niet de primer van Kat Von D zelf, maar wel mijn favoriete Too Faced Shadow Insurance. Wit op mijn wenkbrauwbot, dik aangezet tot net boven mijn arcadeboog. 120 Palette in de aanslag en de matte 88 die hem ondersteunde in de kleuroorlog. Een dikke witte creamy base van NYX Jumbo Pencil White boven + onder het oog, vervaagd met mijn vinger tot in de crease.

De limoenkleurige tint onderin en de geelgroene kleur mengde ik samen en depte dit over de witte basis heen, in mijn binnenste ooghoek + onder het oog. Royaal over het potlood heen, pas op dat de oogschaduw dan niet gaat creasen.

Met behulp van een blending brush draaide ik kleine rondjes in mijn arcadeboog voor het smokey effect met de middelste groene tint van de groene rij. Ook nam ik deels mijn outer v mee, hierdoor behoud je het kleurverloop.

Uit de 88 Matte palette pakte ik de donkergroene kleur, vrij neutraal, maar wel net die extra diepte in mijn ooglook. In de arcadeboog met een pencil brush, vervagen, aanzetten en ook deels onder het oog weer. Over de limoencombo heen.

Bright and shiny! Het gras is bij mijn ene oog wel groener aan de overkant, ha! Een zwarte winged – hoe kan het ook anders – eyeliner met de gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black. Mijn wimpers heb ik voorzien van twee mascara’s, als eerste de QUEEN ATTITUDE van Bourjois en vervolgens de Masterpiece MAX van Max Factor. Huidkleurig oogpotlood op mijn waterlijn, de Essence kajal pencil All I want!

MAC Blanc Type all over the place! To the wenkbrauwbot, to the wimperrand. 120 Palette er weer bij, omdat ik nu mijn arcadeboog hevig moest aanzetten. Een herfstlook is het zeker, de mat donkerbruine tint in de crease, goed blenden, pikkedonker en Bark van de Au Natural palette van Sleek, in de outer v.

Helaas pakte hij enorm donker uit, moest hij wat naar de bronskant toe, vandaar dat Comfy van Everyday Minerals erover heen ging + onder het oog. Ook nam Bark daar weer plaats, inclusief Sexpresso van Too Faced.

Ook hier was de winged eyeliner weer aanwezig, mede mogelijk gemaakt met de gelliner van Catrice, de mascara combo van hierboven en ook de huidkleurige liner. Op het middelste gedeelte van het ooglid bracht ik nog wel een witte highlighter in een matte variant aan en ook onder mijn wenkbrauw. Lege plekken opgevuld in beide ooglooks en dat maakte ze compleet!

Het contrast is echt zo verschillend, maar ergens kan het wel! Niet bepaald over de top, misschien een beetje, maar zelf vind ik het niet eens zo heel gek staan. De paarse lipstick op mijn lippen is afkomstig van de Hema, een oldschool one, namelijk 192. Hij ruikt trouwens goddelijk, echt naar een lipstick van vroeger, me like!

Altijd makkelijk om meerdere ooglooks te maken, hierdoor heb ik weer een nieuwe dagelijkse look! De groene variant kan toch makkelijk voor naar school? Just joking! Maar de classy version is best draagbaar, ideaal voor een dagje weg. De lipstick moet ik trouwens ook weer vaker dragen..

Draag jij wel eens een paarse lipstick?


57 Comments

 • beautiesatwork

  22/09/2012

  heel geslaagd!

  Reply
 • Esmay

  22/09/2012

  Zo samen, neh haha. Al is het bij Kat von D niet meer raar! Ik vind de bruine variant persoonlijk ’t mooist ^^

  Reply
 • Kimberly

  22/09/2012

  Ik vind het er eigenlijk best leuk uitzien! Het rustige van bruin met het felle van die groen, best gaaf! :D

  Reply
 • Lifesplash

  22/09/2012

  Wow, haha ik weet niet wat ik er van (moet) vinden. Het staat zo apart maar ook wel tof, zelf zou ik never zo over straat durven haha. Maar de look is awesome geslaagd, good job babbby!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  22/09/2012

  Ongelooflijk om te zien hoe jij met élke kleur staat ! :)

  Reply
 • theBlondBeauty

  22/09/2012

  wow, het boemt inderdaad wel! Het groen staat je goed hoor, al zou ik het weer naar een feestje ofzo dragen.

  Reply
 • Amanda

  22/09/2012

  Erg gaaf, vooral die groene kant! Helemaal mooi! En die lipstick staat je echt goed. Moet je vaker gaan dragen!

  Reply
 • Jorinde

  22/09/2012

  Gaaf gedaan. Het groen knalt van het scherm haha! De classy kant vind ik super chique :-)

  Reply
 • Yak Man

  22/09/2012

  Haha, in het begin dacht ik: dafuq cynthia, had je soms zin in een felle en normale look maar kon je niet kiezen? XD maar toen ik verder keek snap ik het. Maar best gaaf dat ze dat zo over straat gaat :o. Je look ziet er ook echt prachtig uit!

  Reply
 • debby

  22/09/2012

  Heel gewaagd. Ze ziet er altijd fantastisch uit Kat, ik ziet altijd met grote ogen naar haar prachtige looks te kijken. Super leuk weer Cyn ik zeg vaker Kat von D looks doen.

  Reply
 • Nikita

  22/09/2012

  Nou, heel erg draagbaar hoor :p
  Wel leuk nagemaakt !

  Reply
 • ValleyDoll

  22/09/2012

  Leuk gedaan maar niet meteen iets wat ik zou dragen :d !

  Reply
 • femketje

  22/09/2012

  ik vind de groene kant echt awesome :D

  Reply
 • Rachel Janssen

  22/09/2012

  Girl you rock! Heel gaaf, mooi gedaan. Die lipkleur staat jou ook echt fantastisch!

  Reply
 • Renate

  22/09/2012

  Wow, wat een mooie look! Ik vind de classy versie het mooiste en die lipstick, wauw <3! Maar ik vind het wel erg gaaf twee verschillende ooglooks, het staat je goed!

  Reply
 • martinaa89

  22/09/2012

  toen ik zag staan Kat von D dacht ik jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa goed idee!

  Reply
 • EmmaWessels

  22/09/2012

  Haha, met sokken of schoenen…Kan wel…Maar met make-up zou ik toch niet zo snel twee verschillende ogen maken…Maar je hebt het wel echt superrrr goed nagemaakt zeg.

  Reply
 • Kayla

  22/09/2012

  Wauw, wat heb je deze look mooi nagemaakt. Het groen is niet mijn ding maar bij jou ziet het er echt schitterend uit.

  Reply
 • Ziet er erg gaaf uit!

  Reply
 • Miranda

  22/09/2012

  Je hebt de look echt mooi nagemaakt :D

  Reply
 • teddlicious

  22/09/2012

  Wat ben jij toch een ooglook meesteres!! How gorgeous!!

  Reply
 • Josephine

  22/09/2012

  HOLYMOLY! Die groene kleuren zijn echt bright, heel erg gaaf! Ik vind het neutrale oog ook heel mooi, wéér de kleur in je crease! Ik ga die zeker eens maken, past helemaal bij de herfst. Wauw, echt heel gaaf.

  Reply
 • joycelysanne

  22/09/2012

  ghehe, cool!

  Reply
 • Irma

  22/09/2012

  haha, ik had dat artikel erover ook al gelezen. ik vind het echt vet! ik dacht dat het nogal heftig zou zijn, maar ik vind het meevallen! maar ik zou er toch niet mee naar school gaan (:

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Awh, wat jammer nou! xD Ineens met een groen en bruin oog, het is heel gek, want je vergeet het zodra je hebt op je gezicht hebt. :’)

   Reply
 • Malou]

  22/09/2012

  Haha, erg gaaf!

  Reply
 • Shelly

  22/09/2012

  Ziet er echt cool uit!

  Reply
 • Debby

  22/09/2012

  Het is allebei mooi, maar je rechteroog het mooist!

  Reply
 • Sherr

  22/09/2012

  Must.Have.This.Palette! De kleuren zijn gewoon prachtig. Ik vind de look erg leuk maar ik denk niet dat ik het zelf zou dragen. Of misschien gewoon beide ogen de zelfde look. Maar goed als je een dag niet kan kiezen tussen naturel of kleur. Dan ja Why not both!! :D

  Reply
 • Jasmine

  22/09/2012

  Oh dat is een bijzonder ooglook, gifgroen met een nuder oog! Jah trekt wel goed de aandacht op een positieve manier, want je hebt echt beide ogen heel mooi gedaan!

  Reply
 • beautyxkusjex

  22/09/2012

  Oohh, dit is zo gewaagd, tof hoor! Vooral ”het groene oog” vind ik gaaf!

  Reply
 • Lotte

  22/09/2012

  WOAH, BAM, gifgroen op je beeldschermmmm! Ik vind het heel tof, ik kende de foto al van Kat von D. Zelf twee verschillende looks in 1 dragen? Nah, niet zo snel. Maar tof dat jij ’t wel hebt nagemaakt! Ik vind beide ogen heel mooi geworden, de classy variant staat je ook geweldig!

  Reply
 • Jana

  22/09/2012

  Hihi ziet er leuk uit :D x

  Reply
 • Shirley

  22/09/2012

  Awesome, ik wil meer twee verschillende ooglooks op straat!

  Reply
 • deijsprinses

  23/09/2012

  Ik vind het echt leuk zo twee verschillende ooglooks!

  Reply
 • beautyshades

  23/09/2012

  Wauw, mooi gedaan! Zou het zelf niet dragen, maar wel vet.

  Reply
 • Angelique

  23/09/2012

  Beide zijn echt prachtig! De groene is lekker fel en eens wat anders maar de bruine is ook erg mooi vanwege de diepte enzo:-) Goed gedaan weer meis!

  Reply
 • Maaike

  23/09/2012

  orgineel, maar heel gedurft! Ik doe nieteens groen op veel te opvallend, laat staan op één oog! Maar je hebt het super na gemaakt hoor! :D x

  Reply
 • Nicole

  23/09/2012

  Kat von D is tof en jij bent tof! En wat een prachtige kleur lippenstift!

  Reply
 • Gerrianne

  23/09/2012

  Ik ben verliefd op de groene kleur! Geweldig fel, lovezz! Ik vind ‘m echt geweldig ennnn, I like Kat Von D! Zij is geweldig!

  Reply
 • marchingonthebeat

  24/09/2012

  Wow! Ziet er precies uit zoals de foto van haar :O goed gedaan zeg!
  Maar moet toegeven, ziet er wel apart uit [a]. Liever de kleuren op twee ogen tegelijk. Dat groene is wel gaaf trouwens.

  Reply
 • Deb

  24/09/2012

  Wat een geweldige ‘schizo’ look! Love it!! Geef mij persoonlijk maar de classy look, maar ik kan deze kunstzinnigheid zeker waarderen! Geweldige omschrijving van miss Kat von D trouwens: een vrouw die het “tattoo taboe” doorbrak met haar vol geïnkte lichaam.
  Paarse lipstick draag ik af en toe, misschien moet ik hem ook weer eens opduiken! En dan heb jij het over knuffelbaar-zijn, je hebt zelf ook een hoog aaibaarheidsgehalte missy! Die glimlach van jou is zo ontzettend ‘sweet!’

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Haha, de shizo-look is weer back in town. :’) Zeker doen Deb, volgens mij staat die echt prachtig op je lippen. Haha, achter mijn lach schuilt alleen maar evilheid, moehahaha! :’) Bedankt!^^

   Reply
 • pretty beauty land

  24/09/2012

  super gaaf gedaan weer meid!

  Reply
 • Madelon

  24/09/2012

  Ik vind vooral het oog met de bruine look echt prachtig!

  Reply
 • Anne vdh

  24/09/2012

  Super super super gaaf! Ik kan oprecht niet kiezen welke van de 2 looks ik gaver vind. Normaal zwicht ik altijd voor bruine natuurlijke looks, maar die groene is ook zo gaaf:D
  Ik draag soms wel eens doorzichtige lipstick me een paarse gloed, krijg je een beetje lila lippen van. Wel apart vind ik dat voor soms, alsof mn lippen er vanaf vriezen:P Oke, het klinkt echt ugly maar het is echt een mooie kleur haha:D

  Reply
  • Beauty Koning

   25/09/2012

   Wauw, ik houd daar juist van! Sommige lipglosses kunnen dat goed hebben, snap wat je bedoeld!

   Reply
 • Jeanine

  25/09/2012

  Wow op de een of andere manier staat het je gewoon super goed!
  En Kat von D is gewoon een geweldig wijf! :-P
  Ik draag zelf nooit paarse lipstick of gloss maar dit is wel een mooi kleurtje!

  Xxx

  Reply
 • Tessabd

  25/09/2012

  wow die groene vind ik vet :d

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  26/09/2012

  Kat von D is echt zooo tof! Enn jou loook is ook echt zoooo tof!! vooral de groene kant! meee likes!!!!

  Reply

Geef een reactie