NFLook: Seattle Seahawks.

Football, ik kan er werkelijk geen genoeg van krijgen! Het klinkt enorm lame hoe gek ik erop ben, zou echt er een moord voor doen om één van de wedstrijden bij te wonen, of course die van de PACKERS BABY. Vannacht spelen de heren weer tegen Seattle, om even terug in mijn projectensfeer te komen besloot ik hem voort te zetten in de NFL side. Here we go, Seattle Seahawks!

Geen Giants, HA! Misschien viel daarom het project wel stil, ik had geen zin om de hufters terug te laten komen in een look. I know right, ik moet nog even over de wedstrijd heen komen, maar om het goed te maken zal ik hem terug laten komen in een video. Bereid je maar voor op het ergste, just joking!

Vrij donker van kleur, maar de witte lijnen in het logo compenseren dat weer. Het groene arendsoog viel mij meteen op, speels liet ik dat samen terugkomen op mijn ooglid in combinatie met de 120 Palette en een kleurencombinatie van Jesses’ Girl. Natuurlijk vergat ik de primer van Too Faced en de blendtruc op het wenkbrauwbot niet.

NYX For Your Eyes Only – For Eye Color Blue. Grijs met lichtblauw samen de crease in vervaagd en donkerblauw in de outer V, ook bevond de kleur zich onder het oog. Blenden en weer opnieuw de oogschaduw aanzetten, op zoek naar de juiste kleuren van de Seahawks!

De oogschaduws waren nogal aan de donkere kant, beetje magie vanuit de 120 palette en veel kleuren vielen op hun plek. Samen met het NYX palette kwamen de Seahawks terug op mijn oogleden. Nog de lichte highlighter in mijn binnenste ooghoeken, matwit uit de 120 palette en een oogschaduw van NYX. Nog een kleine touch Ultra Pearl Mania White onder mijn wenkbrauw.

Gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black voor de winged eyeliner en een wit oogpotlood van de Etos op mijn waterlijn. Twee mascara’s en een prachtig resultaat door de gekrulde wimpers, mede dankzij Bourjois Queen Attitude en Max Factor Masterpiece MAX de ultieme combo voor mijn lashes op dit moment.

Tijdens mijn foundationroutine nam ik mijn lippen mee, voorzag ze van Be Natural van Catrice en om nog even de oppervlakte te vergroten bracht ik op het middelste gedeelte Frosted Beige van NYX aan. Langzaam naar buiten gedept en subtiele nude lips.

Dit is mijn Nee-maar-het-is-alweer-GAMEDAY!-face. Ik verheug mij er al de hele dag op, eigenlijk zodra de wedstrijd is afgelopen kan ik niet wachten om weer voor de laptop te hangen voor de volgende. Heerlijk! Maar vanavond spelen de Packers tegen de Seahawks, ben benieuwd wie er gaat winnen!

Wat voor een highlighter gebruik jij in je binnenste ooghoeken?

76 thoughts on “NFLook: Seattle Seahawks.

 1. Aaah, dit staat je echt heel mooi! Die kleurencombi… GEWELDIG! En ik vind die sport echt bij jou passen, haha! Het is maar waar jij je inspiratie uit haalt. :)

 2. Ook weer een geweldige look meid. Super mooie kleuren combi. Zelf gebruik ik eigenlijk geen blauw en vind dat ook echt een lastige kleur om mee te werken.

 3. Wauw, heel erg mooi! Mijn comments worden een beetje saai volgens mij, ik vind alles wat jij maakt mooi, haha. Love die groene pop of color!

 4. prachtig! jij laat je echt inspireren door de vreemdste dingen (: maar dat is natuurlijk super leuk. ik vind de laatste foto trouwens echt mooi! ik houd wel van vrolijke foto’s!

 5. Aah die onderste foto is echt zo leuk :D vrolijke foto!:D
  De kleurencombi vind ik echt prachtig bij je blauwe ogen! Als innercorner ben ik momenteel helemaal weg van MAC retrospeck of MAC shroom

 6. You go girl!! Veel plezier met de wedstrijd vanavond, zal wel een latertje worden gezien het tijdverschil ;-) Ik vind je look weer amazing. Vooral het turquoise op het midden van je ooglid geeft een magische boost aan je look, it’s a kind of magic baby!! Ik gebruik verschillende highlighters, soms een witte en soms een roze/witte en vandaag een appeltjesgroene.. hangt van de kleuren af die ik draag ;-)

  1. Bedankt Deb! Ja zeker, op dit moment is de wedstrijd nog bezig en we zijn nog niet eens op de helft. ^^ Zometeen moet ik ook meteen door naar stage, dus geen slaap meer voor mij. Ohhh, me like! Bedankt. ^^ Appeltjesgroen? Lovely!

 7. Wajow, de kleuren zijn weer super gecombineerd! Het is een prachtige, koele, zilveren look. Veel plezier vanavond met de game ^^

 8. Oh wauw echt geweldig hoe je van zo’n petit plaatje een hele look hebt gemaakt! Echt mooi geworden, er mist enkel nog een dingetje- kaartjes voor de volgende game =]! De laatste foto is heel mooi, lekker vrolijk!

 9. Je straaaaaaalt op de laatste foto! Echt, Cynth. Moest even gezegd worden! :D De look staat je ook geweldig, zoals altijd. Blauwe kleur, ook altijd tof. Ik hou immers van blauw on the eyez, dat heb ik volgens mij ook al eens gezegd. Mijn woorden beginnen een beetje op te raken. Je blijft me verassen met steeds andere looks van je. :”D

 10. Super ooglook weer!! De kleuren zijn heel mooi bij elkaar gezocht en geblend. Ik vind het ook wel wat weghebben van een zeemeerminnen look haha :)

  X

 11. Zit altijd vol verwondering naar je looks te kijken! Wou dat ik het zo mooi kon! Nog even filnk oefenen haha. Mooie kleuren combi heb je weer gebruikt!

 12. Wauw! Echt prachtige make-up zeg! Die kleuren zijn zo mooi op elkaar afgestemd maar ook zo mooi geblend en opgebouwd enzo.. dat doe ik je (nog) niet na hoor. Ik las nog eens je artikel goed door hoe jij je foto’s maakt enzo.. en toen snapte ik iets beter waarom je zulke prachtige looks kunt creëren. Je neemt er ook goed uitgebreid de tijd voor. Ik gebruik voor dagelijkse make-up 15 min en voor wanneer ik foto’s ga maken van mijn gezicht of een filmpje opneem, dan is het ongeveer 20 of 30 minuten (heb wat minder geduld). Maar als ik iemand anders opmaak, dan kan ik rustig een uur bezig zijn =) Dan vind ik het ook veel leuker om te doen. Bij mezelf durf ik niet zo snel een gewaagde look. Maar daar moet ik maar eens verandering in brengen =D haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *