Spammen! Eh, spam je blog #4!

Nieuwe wegen betreden, nieuwe mensen leren kennen, een totaal andere omgeving, soms is dat heerlijk bevrijdend aan het boringass leven wat alledaagse sleur is geworden. Tijd om daar weer eens goed in te gaan lopen knippen, op zoek naar nieuw leesvoer! Niet alleen nieuwe artikelen, maar ook totaal andere looks, of hele persoonlijke artikelen! I CANT WAIT! Spam je blog ladies and gentlemen!

spam je blog

Heb je een website? Beauty of niet? Misschien wel een hele andere passie? Heb je een zwak voor food? Same here. Vertel in een aantal woorden of een heel verhaal waar je site over gaat, lok anderen naar jouw website op een leuke manier en trek zo nieuwe bezoekers aan! Laat ook weten waar je nog meer bent te volgen? Misschien op Facebook? Twitter of maybe Instagram? IK BEN BENIEUWD!

Good luck en geniet van je dag!


77 Comments

 • Joyce

  26/09/2012

  Ik was levenloos en dacht ga een online lifestyle magazine beginnen. Nou dat dus! http://truebeautyisinside.nl en op YouTube dezelfde naam. Bedankt voor de spam mogelijkheid!

  Reply
 • Liliane

  26/09/2012

  Ja je kent mijn blog nog niet Cynthia, oh. Wait. Just kidding! Voor de mensen die mijn blog niet kennen dan:
  Mijn blog is mijn passie en op mijn blog vind je ook weer een hoop andere passies van mij. Welke vraag je je dan af? Nou o.a.:
  Beauty (who doesn’t want to look fabulous), food (omnomnomnom al zal je bij mij niet zo snel chips op mijn brood vinden Cynth ;)), fashion (mix en match en up to date met de laatste trends), fijne hebbedingetjes (om je salaris aan uit te geven) en genoeg DIYs om je weekend mee te vullen.
  http://yourdailyintake.com
  Verder heb je het over FB, maar daar weet ik het adres niet van uit mijn hoofd (al die cijfertjes), maar Twitter weet ik wel, http://twitter.com/yourdailyintake

  De thee en koekjes staan al klaar en de deur voor je open! ;)
  En als toegift nog een lief katje: http://www.likecool.com/World_s_cutest_kitten–Pet–Gear.html

  Reply
  • Liliane

   26/09/2012

   Nouja, ben ik zomaar in moderatie door het lieve katje dat ik erbij voegde! :P

   Reply
 • Lotte

  26/09/2012

  Oh yeah, spammen is altijd leuk! Ik heb een beautyblog, Lotte Loves Beauty. Hier schrijf ik over – jawel – beauty, maar ook persoonlijke artikelen, lifestyle en fashion komen aan bod. Ik maak looks, plaats reviews, laat mijn favorieten zien en nog véél meer. http://lottelovesbeauty.nl

  Reply
 • Amber

  26/09/2012

  Mijn blog- http://www.AnyMoreToday.blogspot.com -gaat over beauty, Fashion en lifestyle. Maar je krijgt er ook andere artikelen te zien over onderwerpen die mij ook interesseren. Neem dus snel een kijkje!

  Liefs,
  Amber

  Reply
 • Lifesplash

  26/09/2012

  Aaaah leuk daar gaan we weer spammen! :D http://lifesplash.nl http://lifesplash.nl http://lifesplash.nl http://lifesplash.nl http://lifesplash.nl http://lifesplash.nl – Zo, is het duidelijk welke site van mij is? Hahaha. Het is een fashion, beauty en lifestyle blog met een eigen draai eraan. Kortom: niet te beschrijven omdat je het beter kunt ervan. Hit that linkkkk, en ja dan zie je het wel hahaha.

  Reply
 • fleursbeautytips

  26/09/2012

  Ah, leuk, spammen =)

  Ik schrijf over beauty, fashion en lifestyle sinds 2,5 jaar en ga het alleen maar leuker vinden om te schrijven, foto’s te maken maar vooral te schrijven over mijn passie (visagie). Sinds kort ben ik begonnen met filmpjes opnemen. Er komen veel leuke winacties aan en tja.. gewoon even kijken dus =)

  So take a look ~~> http://fleursbeautytips.wordpress.com/

  En wie weet blijf je hangen ;-)

  Reply
 • mysupersweetlife

  26/09/2012

  Ik heb een fashionblog met een klein snufje beauty. Maar mijn blog ken je natuurlijk allang!!! http://www.MySuperSweetLife.com

  Liefs

  Reply
 • Paola

  26/09/2012

  Mijn blog is http://ilovebeauty89.blogspot.nl/ hier vind je elke dag twee artikelen die meestal over beauty gaan!

  Reply
 • Anne Solveig

  26/09/2012

  Ik ben sinds kort begonnen met bloggen op http://www.annesolveig.blogspot.nl. Neem een kijkje, dat zou ik heel erg leuk vinden!

  Reply
 • getinvolvedd

  26/09/2012

  Leuk!! Mijn website is http://lyntje.nl waar je vooral posts kan vinden die over reizen, food, fotografie en daily life gaan…

  Reply
 • Marielle

  26/09/2012

  Wat leuk! Mijn site gaat over beauty, fashion en lifestyle en je vind er (bijna) elke dag een artikel of filmpje. Ook vind je af en toe een wat persoonlijker artikel terug (mijn stash, mijn looks et cetera).

  http://www.overbeautyenzo.nl

  Reply
 • Yak Man

  26/09/2012

  Well, jij kent mij blogje al :). Maar mijn blog is dus http://leisurelysensitive.blogspot.nl fashion,beauty, personal and lifestyle blog :).waarom die twee woorden als blognaam?lees dan even mijn aboutpagina

  Reply
 • Jij kent mij wel XD maar misschien vinden jou bezoek(ster)s het ook leuk :-)

  Superleuk dat we morgen spammen :-)

  Ik heb een dagelijkse nagelblog met swatches, reviews, Nailart enz enz.
  Ik hoop je terug te mogen zien op http://www.Nailpolishheaven.nl

  Reply
 • debby

  26/09/2012

  Wat lief meid! Ik ken jouw blog natuurlijk al heel lang en jij de mijne ook! Maar toch maak ik gebruik van deze mooie gelegenheid.

  Debby 33 jaar blogt op http://www.dppzmyworld.nl My view of beauty om mijn passie voor beauty met de wereld te delen

  Reply
 • theBlondBeauty

  26/09/2012

  Spammen, ik ben er dol op!

  http://www.theblondbeauty.wordpress.com Mijn beauty blog :)

  Reply
 • missmagsnl

  26/09/2012

  Ik ben pas begonnen met mijn blog. Dus ik gooi hier ook graag even de link in naar mijn blog !

  http://www.missmags.nl

  Reply
 • femketje

  26/09/2012

  yay! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt zoals make-up, beauty, lifestyle, fotografie en modellenwerk en er worden vooral veel reviewartikelen gepost! :3

  Reply
 • ellis1993

  26/09/2012

  Kiekeboe! Ik ben Ellis van http://omyellis.wordpress.com. Hopelijk is dat ‘dot wordpress’-gedeelte eerdaags weg en heb ik lekker m’n eigen domein, maar dat terzijde. Ik ben een meisje (you don’t say!) uit Utrecht, die schrijft over wat haar allemaal bezig houdt. Soms is dat nagellak, soms is dat fashion, soms is dat muziek maar ’t is vooral het leven. Jullie mogen wel een kijkje nemen hoor, is helemaal leuk. Op twitter ben ik ook te volgen, namelijk via @omyellis. Ben ik interessant genoeg? Follow me dan! xx’ Ellis <3

  Reply
 • Esmay

  26/09/2012

  Woop, ik ben Esmay van http://www.alaesmay.nl. Een blog wat geen categorie heeft, gewoon over alles wat ik leuk vind. En alles gaat op mijn manier, dus vandaar à la Esmay! :) En ik zeg gewoon: kom kijken en see what my blog hazzzz!

  Reply
 • Charlotte

  26/09/2012

  Yay! Altijd leuk! Jij ken me al, maar je lezers misschien nog niet: mijn blog is http://cherrycharlieblog.blogspot.com/ en gaat over beauty, fashion, muziek en alles wat ik tof vind om erop te zetten, van museumbezoek tot wilde kittens achter huis. Ook heb ik een blogsale met make-up en kleding, snuffel daar maar eens lekker in rond :)

  Reply
 • Jorinde

  26/09/2012

  http://www.ditisons.nl is een blog van 2 zusjes, waar je looks, swatches, reviews, flmpjes en persoonlijke artikelen kan vinden. Kom ook eens een kijkje nemen :-)

  Reply
 • beautiesatwork

  26/09/2012

  beautiesatwork.wordpress.com Find out yourself what it’s all about!

  Reply
 • Jennifer

  26/09/2012

  Ja, dat wil ik ook wel even doen! Mijn blog is http://www.jenniferelbert.nl en ik blog over mijn studentenleventje, vol eten, gezelligheid, beauty en budget avonturen. :)

  Reply
 • TarZ Lifestyle

  26/09/2012

  Jeej spammen maar! Tarz Lifestyle blog http://tarzlifestyle.blogspot.nl/ is je dagelijkse dosis over fashion, beauty, lifestyle, reizen, koken en veel meer! Neem is een kijkje en laat weten wat je ervan vindt. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie blog!

  Xoxo,

  TarZ

  P.s. je kan mij vinden op https://twitter.com/TarZLifestyle & op Instagram @tarzlife, mijn account is gesloten maar ben je nieuwsgierig volg me dan gewoon!

  Reply
 • Nikita

  26/09/2012

  Ik doe mee ! mijn passie is paarden.
  Via mijn blog probeer ik mensen duidelijk te maken dat er veel paardvriendelijkere manieren zijn om je paard te huisvesten en te rijden dan de normale gang van zaken !
  neem een kijkje op http://horsieseatingdaisies.blogspot.be/
  ik heb ook twitter: https://twitter.com/DaisiesNikita

  Reply
 • Anne vdh

  26/09/2012

  Oeh leuk, weer even spammen!
  Mijn blog heet Blush Much en gaat voornamelijk over make-up en mode! Ik ben net terug van Madrid dus morgen of overmorgen komt een shoplog online met MAC, Kiko en nieuwe kleren:D

  Link naar mijn blog -> http://www.blushmuch.nl

  iPhone? iPad? Of iPod Touch?? Dan kun je mijn blog ook als app downloaden! -> http://itunes.apple.com/nl/app/blush-much/id560185405?mt=8

  Reply
 • MissEvie.nl

  26/09/2012

  Yay we mogen alweer spammen bij je!!

  http://www.missevie.nl <<< mijn beautyblog met elke dag een nieuw beauty-artikel :-)

  Reply
 • Rachel

  26/09/2012

  Wat lief van je!

  ik zou zeggen neem lekker een kijkje op http://www.racheljanssen.nl | Een persoonlijke blog over beauty, lifestyle, fashion, muziek. :-)

  Reply
 • pretty beauty land

  26/09/2012

  mijn blog ken je al :) http://prettybeautyland.nl/ Een beautyblog met iedere dag een nieuwe update. Make-up tutorials, reviews, shoplogs enzovoorts!

  Reply
 • Maruschka

  26/09/2012

  Leuk dat je dit doet!
  Ik ben net een net startende blogger, die elke dag met veel plezier artikelen plaatst voornamelijk over beauty!
  => http://www.womanexclusive.nl

  Reply
 • me

  26/09/2012

  Ik heb geen blog te spammen maar een tip aan alle mensen die het wel doen: handig is het om een mogelijkheid op je blog te zetten om je blog te volgen via Bloglovin, krijg je sneller de neiging om een blog te volgen omdat je niet alles af hoeft te gaan elke dag.

  Reply
 • Christel

  26/09/2012

  Spam spam spam spam ;)
  Ik wil ook wel even spammen!
  Ik heb een beginnende blog waarin ik schrijf over beauty, entertainment zoals boeken en films, lifestyle en alles wat mij interesseert!
  http://onereeler.wordpress.com is het adres.

  Daarnaast heb ik ook een tumblrblog voor leuke foto’s en inspiratie: http://onereeler.tumblr.com

  Op instagram en twitter kun je mij onder dezelfde naam vinden: Onereeler.
  Xx

  Reply
 • Nena

  26/09/2012

  Mijn blog ken je al, hij is MadamNailPolish.blogspot.com. Je kan op mijn naam klikken ;)

  XX MadamNailPolish.

  Reply
 • BeautyLoves

  26/09/2012

  Oh wel, nu het mag :)
  Altijd welkom op http://www.beautyloves.be ! Ik ga er prat op dat beauty en brains gewoon samen gaan. Af en toe zie je ook eens wat persoonlijke fashion en food, maar ik blog vooral over beauty. Tot snel!

  Reply
 • martinaa89

  26/09/2012

  Ik vind het gewoon al leuk als jullie op bezoek komen!

  http://365daysofmylovelylife.blogspot.nl/ =)

  Reply
 • mylikesx

  26/09/2012

  ik heb een beauty, baking en fotografie blog vooral beauty dus neem een kijkje op. http://www.mylikesx.wordpress.com :D

  Reply
 • Robin & Louise

  26/09/2012

  Hoi! Ik (Louise) heb samen met een vriendin Robin een lifestyle site. Hoe je je kluisje kunt versieren, anti-verveel tips, etc! Leuk als je even langs komt op http://www.louiseenrobin.blogspot.com dankje voor deze gelegenheid! xx

  Reply
 • Shelly

  26/09/2012

  Hello iedereeen! Mijn zus (Diana) en ik hebben samen een beauty/fashion/lifestyle blog met de naam; Style Inspire, Style Inspire is ontstaan doordat wij het erg leuk vinden om te spelen met mode en make-up. Een goede combi voor een fashion/beautyblog dachten wij zo. Wij hopen je te kunnen inspireren met onze artikelen en je hier regelmatig terug te zien!

  Reply
 • beautyxkusjex

  26/09/2012

  Mij website gaat over beauty en heet dan ook http://www.beautyxkusjex.weblog.nl , nog even voor de duidelijkheid: http://www.beautyxkusjex.weblog.nl. Het is lastig om precies uit te leggen waar mijn blog nou precies over gaat, je kan beter even een kijkje nemen om te zien waar het nou precies over gaat en wat voor artikelen ik plaats! Ennee cynthia, dat spammen, dat is nog steeds leuk! :)

  Reply
 • Make Up For Women

  26/09/2012

  Hallo Dames! Jullie zijn allen welkom op Make Up For Women, een beauty blog met engelstalige artikels. Tot snel! xoxo

  Reply
 • Lonn

  26/09/2012

  Ik ga natuurlijk ook even mee spammen hihi , als je mijn blog nog niet kent? Neem dan snel een kijkje , een blog over beauty fashion en lifestyle met elke dag 1 nieuw artikel . http://www.lonnie101.weblog.nl

  Reply
 • joycelysanne

  26/09/2012

  yay, legaal spammen is altijd leuk! mijn site is lovedreamslivedreams.wordpress.com en is, jawel, een beautyblog! voor wie mij nog niet kent, neem eens een kijkje, zou ik leuk vinden!

  Reply
 • Amanda

  26/09/2012

  Onze blog, je kent ons maar als je bezoekers ons nog niet kennen: wij zijn twee zussen die gek zijn op make up, nagellak, beauty, noem het maar op! We hebben allebei ieder zo onze eigen favorieten onderdeel waar we over schrijven. Ik schrijf het meeste over nagellak en make up, omdat ik dat gewoon geweldig vind. Maar wat ik nog leuker vind is net als Cynthia; looks maken! Cyn wat dat betreft ben je echt mijn make up gekleurde, gekke maatje. Want jij begrijpt precies wat ik met make up bedoel haha. Kleur! Over de top? Gek? Apart? Ik vind het leuk. Ik heb heel veel plezier in het maken van looks en zou willen dat ik er elke dag te tijd voor had! Kortom: kom even een kijkje nemen op onze leuke blog http://www.ditisons.nl

  Reply
 • Lonneke

  26/09/2012

  Hoi! Ook ik heb een blog! (hier te vinden: http://lonnekeilonax.blogspot.nl/) :)) Als toen 16 jarig meisje, ben ik ooit in een impulsieve bui begonnen met bloggen. Ik poste vooral over mijn persoonlijke leven. Niet lang hierna werd ik aangenomen op de kunstacademie en begon dit gegeven een bron voor mijn blog te vormen. Ondertussen volg ik nu een andere opleiding en wordt mijn blog weer persoonlijker en eigenlijk wil ik het iets richting beauty trekken :) Ik heb nergens verstand van, ik ben gewoon een sceptisch meisje van 19 dat make up hartstikke leuk vind :)

  Reply
 • Jana

  26/09/2012

  Leuk! Mijn blog http://xxonlygirl.blogspot.be/ gaat over Beauty – Make-up en Lifestyle :D x

  Reply
 • Marloes

  26/09/2012

  Dit soort posts zijn af en toe best leuk om nieuwe blogs te leren kennen!

  Mijn blog bestaat alweer twee jaar en ik schrijf gewoon wat in me opkomt, de ene keer een shoplog, andere keer een review of een fotografie post.

  http://glamourmoes.blogspot.nl

  Reply
 • Elise

  26/09/2012

  Dit soort post zijn leuk (niet te vaak). Helaas op dit moment geen blog, te druk -__- Maar ik wil binnenkort er wel weer één gaan beginnen omdat ik het heel erg mis.

  Reply
 • Hanna

  26/09/2012

  Lief! Ik ben Hanna en mijn blog (www.sweet-strawberrytea.blogspot.com) gaat over fashion, fotografie en af en toe een beetje lifestyle! Liefs!

  Reply
 • marchingonthebeat

  26/09/2012

  Muziek blog!! En op Facebook te vinden waar ik nog meer deel :) Enuuuh Tumblr.. Maar daar kom je op via mijn blog of Facebook:
  http://marchingonthebeat.wordpress.com/
  http://www.facebook.com/pages/Marchingon-Thebeat/270984029642086

  Reply
 • Ja hoooor, spammen maar! Leuk! Ik schrijf op http://www.miss-m.nl over beauty, lifestyle en een klein beetje fashion. Ik ben eerlijk, zeg waar het op staat en probeer humor te verwerken in mijn blogposts. Naast heul veul beauty vind je de laatste tijd steeds meer lifestyle in de vorm van blogs over mijn overgewicht en mijn strijd daartegen, fotoverslagen van stedentripjes, recepten en foto’s van nieuwe gezinsleden.

  Reply
 • beautyforgirls

  26/09/2012

  Wat leuk!

  http://www.beautyforgirls.nl
  Het is een passie, een ambitie voor make-up.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Madeline

  26/09/2012

  Sindskort begonnen met misschattish.wordpress.com, op twitter en instagram dezelfde naam :)

  Reply
 • Silke

  27/09/2012

  Je kent mijn blog natuurlijk al wel een beetje, maar ik wil toch graag even spammen :’)

  Ik blog in het engels op http://www.themakeupdiary.nl. Ik schrijf vooral reviews en er komen vaak looks voorbij. Zo af en toe verschijnt er ook een filmpje op mijn site. Door persoonlijke issues is het helaas niet mogelijk voor mij om iedere dag te updaten, maar ik doe mijn best om toch berichten te plaatsen!

  Hopelijk tot snel!

  liefs

  Reply
 • Kelly te Winkel

  27/09/2012

  http://www.mybeautyblog.nl
  Mijn beauty blog waar ik trots op ben! Het gaat over Beauty,lifestyle en een tikkeltje fashion. Ik ben nog niet heel lang bezig maar zal het heel leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Veel liefs Kelly

  Reply
 • Laralaurentia

  27/09/2012

  Mijn website ken je al ;) Maar voor alle andere bezoekers; mijn website is http://redlipstickkindofgirl.nl boordevol beauty, ooglooks, fashion en fotografie artikelen. Alles wat ik zelf leuk vind en graag met jullie wil delen. Jonge blog, maar van een blogger met ervaring :D

  Reply
 • suzonline

  27/09/2012

  Leuk! Mijn blog is te vinden op http://www.suzonline.nl. In 2001 ben ik er mee begonnen onder de naam Pure Cuteness en inmiddels heet mijn blog Suzonline. Ik blog over van alles!

  Reply
 • Suzanne

  27/09/2012

  Leuk! Mijn blog (samen met mijn beste vriendin) is just-love-beauty.blogspot.com . Het is voornamelijk beauty met lifestyle dingen! Ik zou het erg leuk vinden als jullie een kijkje zouden willen nemen!

  Reply
 • beautyblogangelique

  27/09/2012

  Me likes spammen<3 leuk dat we dat bij jou mogen doen, ga straks bij de andere even kijken!

  Zelf heb ik een beautyblog genaamd: http://www.beautyblog-angelique.nl en elke dag komt daar een leuke post over beauty online, soms twee en met uitspatterd 3!

  Wie weet tot een xtje op mijn website!

  Reply
 • Beauty Treasures

  27/09/2012

  Oke hier gaan we dan! Sinds enkele jaren ben ik fervent blogger waarbij ik dagelijks een beauty update voorzie op mijn blog gaande van reviews, nieuwe producten, looks, tutorials, … . Kortom alles wat je wil lezen over beauty, make up en verzorging!

  Kom eens een kijkje nemen zou ik zeggen http://www.beauty-treasures.be

  PS momenteel lopen er heel wat fijne winacties!

  Reply
 • Elna

  27/09/2012

  Leuk leuk leuuuuk!
  Ik houd een 365 dagen challenge bij op tumblr: http://www.365xlivelaughlove.tumblr.com .
  Ik probeer elke dag een foto te maken en die te posten. Heel erg lifestyle en vooral leuk als je geïnteresseerd bent in iemand anders zijn leventje.

  Als je zelf tumblr hebt zou het heel leuk zijn om me te volgen! Ik vind het altijd heel leuk om andere nederlandse tumblr blogs te ontdekken :).

  Reply
 • Tamara

  27/09/2012

  eej! Heb een blog, http://www.budgetafvallen.nl net gestart en ik schrijf over hoe je met weinig geld op een gezonde manier gewicht kunt verliezen. Ben zelf een ervaringsdeskundige (doe studie ervoor en ben zelf tussen 20 en 25 kg afgevallen) en hoop met tips anderen te kunnen helpen! Zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen.

  Reply
 • Sal

  28/09/2012

  Ik zag al dat je een aantal reacties had achtergelaten op m’n blog (SUPER leuk!! Bedankt :) )
  Maar voor de andere ladies, hier is de link naar mijn blog! http://petitesal.blogspot.nl/ Mijn blog gaat over makeup, beauty en soms eens een brainstorm post. Ik post qua beauty o.a. tutorials, NOTD’s, makeuplooks en reviews. Maar meer verklap ik niet, kom zelf maar kijken ;)
  Mijn blog is in het Engels (daar heb ik m’n redenen voor), maar laat dat je niet tegen houden! Schroom je niet! Er is, voor de niet-Engels sprekenden onder ons, een vertaalknop en verder ook heeeul veel plaatjes om te bekijken :)

  Ik heb heel veel plezier in mijn blog. Ik hoop dat dat terug te zien is in de kwaliteit. Laat eens een berichtje achter, vind ik altijd leuk! Is ook meteen een aanleiding voor mij om eens een kijkje te nemen op jouw blog!
  Verder ben ik te vinden op Twitter https://twitter.com/PetiteSal en op instagram @Petitesal.

  Tot gauw!! :)

  Reply
 • Femke

  29/09/2012

  Yeeesss, ik hou van spammen! ;-) Mijn blog http://www.femmieh.tk is mijn persoonlijke beauty en lifestyle blog. Vooral beauty en lifestyle dus, maar ook weleens fashion. Dit alles met een persoonlijk randje! Hehe ^^

  Reply
 • Jolijn

  29/09/2012

  Lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  Fashion-tekenen-fotografie-inspiratie en random dingen!

  Reply
 • Deb

  29/09/2012

  Lekkere late reactie… ben niet zo goed in spammen geloof ik ;-) Wat staan er al veel leuke blogs tussen.. ik ga zeker eens wat van deze sites bekijken!

  Iedereen is welkom op mijn turquoise beauty blog: http://www.beautygoddess.nl
  waar iedereen kan meegenieten met mijn passie voor beauty en nailart. Ik heb een voorkeur voor natuurlijke cosmetica en over mijn nieuwste ontdekkingen op dat gebied schrijf ik graag. Ik schrijf spontaan over wat mij bezighoudt op het gebied van beauty en wat ik op dit gebied allemaal mee maak en deel dit met mijn lezers!

  Reply
 • Mariel

  29/09/2012

  Leuk! Mijn blog: Nailcrush.com – Dagelijks schrijf ik hier artikelen variërend over de laatste collecties nagellak, swatches van mooie lakjes, reviews, beauty/lifestyle en persoonlijke artikelen.

  Reply
 • justjaxelle

  29/09/2012

  justjaxelle.wordpress.com

  een blog over fashion en lifestyle ,
  we zijn wel pas een paar dagen bezig , maar we blijven groeien !
  kom zeker eens kijken :) xo

  Reply
 • Curls and Bags

  30/09/2012

  Net je blog ontdekt, zo mooi zeg! Mijn blog is http://www.curlsandbags.com
  vooral fashion!

  Reply
  • Curls and Bags

   30/09/2012

   oja, ik ben je beginnen volgen op bloglovin’! Kijk al uit naar je volgende posts!

   Reply
 • xuue

  30/09/2012

  Ik begin net met bloggen en waardeer het enorm als jullie een kijkje nemen bij mij (vooral ) beauty blog maar verde rpost ik ook over life style fashion en andere dingen. http://schoonheidsspecialistexuue.blogspot.nl/

  Reply
 • De mijne ken je al maar misschien je lezers nog niet. Vandaar ook alvast bedankt voor deze kans! Heel lief!
  Ik ben een Belgische bloggende visagiste en heet iedereen welkom in mijn wereld: http://www.peggytimmermans.be/blog

  Reply
 • beautyfabriek

  01/10/2012

  Hoe stom zou het zijn als ik geen gebruik zou maken van deze geniale ‘spam-blog’!
  Hoe leuk is het om nieuw leesvoer te vinden en te be-lezen!

  Op deze koude, kille herfst achtige dagen is niets leuker dan met je hot chocolate mok tussen je handen geklemd – (beauty) blogs te lezen!
  Heerlijk vind ik dat…!!

  Ook trek? Je bent meer dan welkom op mijn redelijk nieuwe blog

  http://beautyfabriek.wordpress.com

  Lezen, kijken en kletsen maar!! Laat vooral een reactie achter zodat ik ook jou blog of website kan bezoeken!! Gezellieee!! Kom maar op met die herfst/winter achtige activiteiten voor áchter de pc!!

  Reply
 • Debby

  01/10/2012

  http://challlengelife.wordpress.com
  Een blog over van alles en nog wat, van party’s tot en met inspirationals en van bakken tot creativiteit. En alles daar tussen in! Elke dag om 12 uur een verse update, so challenge yourself.

  Ben je helemaal fan, like de facebookpagina dan ook: https://www.facebook.com/pages/Challenge-Life/413461915376945
  Ook is Challenge Life op Twitter te vinden: https://twitter.com/ChallengeLifeNL

  Reply
 • michellesnoeks

  28/10/2012

  http://www.saintedrituals.wordpress.com is mijn blogje! Het gaat over van alles, nagellak, food… Gewoon een lekker leesbaar blog. <3

  Reply
 • Marisxxxx

  25/08/2013

  Marisxxxx

  Reply

Geef een reactie