FOTD: Green light.

Groen is mijn favoriete kleur! Geen simpel tintje, of de beruchte pasteltinten die voorbij schuiven. No thank you, maar dan pas ik. Tenzij het een klavergroen is, of net iets donkerder, maar hij moet wel de intensiteit behouden. Zodra hij flets of flauw wordt, keur ik hem namelijk niet meer goed. Eigenwijs, maar limoen gaat er ook altijd bij in! Ook zo een goddelijke kleur, laat ik nou net een geweldige oogschaduw daarvan uit de 120 palette hebben!

De kleurencombinatie op mijn oogleden komen vrij ijzig over, of zou het de blauwe lipgloss van MNY is zijn? In ieder geval viel ik bijna ter pletter toen ik de kleuren in de palette ontdekte – soms kan ik helemaal opgaan in de swatches – maar ik zag een fruitige combinatie erin terug!

Geen lijnentrekkerij hiero, een oogs bchaduwbasis op mijn oogleden zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft. De Too Faced Shadow Insurance is daarom ook zeker een aanrader! Onder mijn wenkbrauwen heb ik een matwitte highlighter uit de 120 Palette gebruikt, depte hem op het wenkbrauwbot en vervaagde deze de crease in.

Champagnekleur op het ooglid en onder inclusief het oog. Een frisse blik is mooi meegenomen door de fijne shimmers erin. Langzaam vervaagde ik dit richting mijn wenkbrauw op en ging over naar het magische deel van de 120 Palette, namelijk de volgende oogschaduwpallet.

Ineens valt de gele kleur in mijn arcadeboog op! Is het geel? Of meer een gele oogschaduw met een warme ondertoon? Neigt hij naar de gouden kant, een gewaagd kleurtje, maar zeker een favoriet uit de palette! Met een grove blending brush bracht ik hem aan en blende hem rustig naar boven toe.

Gefocust op de limoenkleurige oogschaduw in de pallet, amazing colour right? Die vond plaats in mijn arcadeboog, de officiële plek en niet daar boven. Misschien een klein beetje, maar dat is puur om de boel in evenwicht te houden – het contrast loopt hierdoor beter door – ook is de kleur zichtbaar onder het oog.

Zie je die kleur? Dat is hem! Daar wil ik nog een nagellak van zien te scoren, misschien een tikkeltje donkerder, moeilijk hé? Maar die kwam wel in de outer v terecht! Een vleugje op mijn pencil brush en langs de onderste wimperrand.

Gewingde eyeliner op het oog om de look echt helemaal compleet te maken, helaas is de lijn minder zwart, maar still mijn favoriete eyeliner pen, namelijk de ELF Waterproof Eyeliner Pen. Lavera Soft Eyeliner Black tussen mijn wimpers, op mijn waterlijn de Etos met hun eigen merk oogpotlood weer de witte variant en de Masterpiece MAX van Max Factor.

De blauwe gloss op mijn lippen, zoals ik al zei afkomstig van MNY 686 helaas ook niet meer verkrijgbaar. Hij glittert zo mooi, daarom vond ik hem passen bij de look. Het doet mij op één of andere manier aan fruit denken, haha!

Vergeet de highlighter op je wangen niet, of op je neusbrug! Tegenwoordig gebruik ik hem echt overal, moet toch echt een keer ophouden. Silk Teddy raakt namelijk erg gedigged. Een vrij zomerse look, ondanks het slechte weer buiten, een oppeppertje voor je winterblues!

Heb jij een favoriete kleur en welke is dat? Laat je die ook terugkomen in je make-uplooks?


68 Comments

 • Teri

  27/09/2012

  Best gewaagd je look, maar prachtig gedaan weer! Het is ook echt vrij uniek, hoewel dit best wel een trend mag worden, hehe. Ik vind de limoen groene kleur echt amazing!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  27/09/2012

  Ik zou met een grote boog rond die kleuren lopen maar jij laat weer zien hoe mooi het kan zijn :)

  Reply
 • Josephine

  27/09/2012

  Wauw, dat is pas felgroen! Gorgeous kleur en het staat je ook onwijs goed. Ik vind het altijd zo tof hè, jouw kleurrijke looks :D Als ik ooit een look tegenkom waarvan ik denk ‘laat ik die eens gaan namaken’, dan schuif ik hem door naar jou, haha!

  Reply
 • Esmay

  27/09/2012

  Ik zou het zelf niet zo snel dragen, vind het denk ik niet iets té té. Maar toch kom je er altijd mee weg Cynth. Hoe doe je dat toch?

  Reply
 • Lifesplash

  27/09/2012

  Waaauw, het doet me een beetje denken aan appeltjesgroen. Gorgoeuuus! Het staat echt leuk! :D

  Reply
 • debby

  27/09/2012

  ja heerlijk fris en zomers. Supermooie kleurencombo weer meid.

  Reply
 • Beauty Koning

  27/09/2012

  Rik! Ja, mijn whatsapp lig eruit. Al een aantal dagen, heeft Rub niks gezegd? Vandaag wordt hij weer gefikst, app je today babe! xo

  Reply
 • Laura

  27/09/2012

  Heel mooi en fris! Staat je heel goed hoor!

  Reply
 • missmagsnl

  27/09/2012

  Een hele mooie spetterende frisse look !

  Reply
 • pretty beauty land

  27/09/2012

  het wordt zo saai dat ik altijd maar kan zeggen dat het mooi is :P

  Reply
 • Jorinde

  27/09/2012

  Wat een mooie kleuren Cynth!

  Reply
 • jlovesbeauty

  27/09/2012

  Staat je weeral prachtig! Echt zo’n frisse kleur!

  Reply
 • ValleyDoll

  27/09/2012

  Groen staat je super goed ! Het is een bright look maar toch met een herfstig tintje.

  Reply
 • Maaike

  27/09/2012

  Nice, die kleur staat je echt goed zeg! :D

  Reply
 • beautiesatwork

  27/09/2012

  heel mooi en je krullen zijn prachtig!

  Reply
 • femketje

  27/09/2012

  gorgeousness galore hierzo! mooi met die net iets donkerdere groene tint in de buitenste ooghoek :D

  Reply
 • Joyce

  27/09/2012

  Heel erg mooi! Die tinten passen ook gewoon zo goed bij elkaar. Het is heftig maar wel heel erg jou! Supermooie look :D

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  27/09/2012

  Prachtige kleuren combi zegg! de groene kleur is idd prachtig!! Heerlijk frisse look!!

  Reply
 • Sal

  27/09/2012

  Wauw! Prachtige look weer! De shimmers in je crease en onder je oog maken de look heel krachtig. De kleur staat ook heel mooi bij je ogen. Ik denk dat jij de enige chick met blauwe ogen bent die zo veel kleuren kan hebben!

  X

  Reply
 • Angelique

  27/09/2012

  Prachtige kleuren combinatie weer! Laat je ogen echt stralen!

  Reply
 • beautyxkusjex

  27/09/2012

  Wauw die combinatie mooi! Vind je FOTD’s altijd leuk en mooi!

  Reply
 • beautyforgirls

  27/09/2012

  Deze vind ik wel heel erg gaaf.
  Liefs,xxx

  Reply
 • marchingonthebeat

  27/09/2012

  wauw! Dit vind ik nu echt mooooi!

  Reply
 • Mooie ooglook weer!
  Die groene kleuren zijn inderdaad erg leuk, het staat ook erg mooi bij je ogen!

  Reply
 • Yak Man

  27/09/2012

  wow, die groen is echt toxic. Je look is zo gaaf :o meeh, volgens mij staat alle kleuren je wel goed met je mooie huidskleur ^^.

  Reply
  • Beauty Koning

   27/09/2012

   Wauw, dat heb ik nog niet eerder gehoord. Dankjewel Yak Man!

   Reply
 • Amanda

  27/09/2012

  Je kan het goed hebben en het staat leuk! Weer wat anders dan anders, vind hem geslaagd Cyn :D

  Reply
 • robinvalentine♥

  27/09/2012

  wauwww! <3

  Reply
 • xrossee

  27/09/2012

  Je titel deed me denken aan het liedje van Beyoncé ‘green light’! Mooie look

  Reply
 • Irma

  27/09/2012

  wauw, staat je goed! mijn favoriete kleur is paars, maar daar vind ik het nogal tricky mee werken.

  Reply
  • Beauty Koning

   27/09/2012

   Dankjewel Irmaaaaaa! :) Oh so true, is een moeilijke kleur. Maar je kunt altijd een bruine tint erbij halen!

   Reply
 • Jasmine

  27/09/2012

  Oh mooie ooglook, lekker pats felgroen, echt geweldig dat je zo’n mooie kleurtjes bezit. Als je je hele gezicht zo had gedaan was je een perfecte she-hulk =]!

  Reply
 • beautyshades

  27/09/2012

  Wauw mooie ooglook!
  Je hebt zo’n mooie kleur ogen<3

  Reply
 • Jana

  27/09/2012

  Prachtige look is het geworden :D x

  Reply
 • Nena

  27/09/2012

  Die eerste foto is echt heel mooi! Doet me denken aan de foto’s van de Catrice LE Coolibri! XX

  Reply
 • Anne Solveig

  27/09/2012

  Het staat je zo mooi!

  Reply
 • Hanna

  27/09/2012

  Wauw, deze look doet me echt denken aan lente, zo leuk! liefs.

  Reply
 • Chantal

  27/09/2012

  Gaaaf zeg, je ogen knallen er lekker uit met zo’n kleur!

  Reply
 • martinaa89

  27/09/2012

  dit is mij echt veel te heftig! maar je eyeliner is wederom prachtig !

  Reply
 • Shirley

  27/09/2012

  Staat je goed. De felheid maakt juist dat je ogen alle aandacht krijgen. By the by, wat heb jij lange wimpers!

  Reply
 • Lotte

  28/09/2012

  BAMMM, let your eyes pop! Supertoffe look. Zoiets zie je niet vaak op Nederlandse beautyblog. Een beetje kleur en felheid, oké – maar dit gaat natuurlijk wel wat verder met die supertoffe groene kleurtjes. Heel erg mooi! Love je eyeliner ook, trouwens.

  Reply
 • Sophie

  28/09/2012

  Prachtige look! Ik hou van groen gebruik het zelf ook vaak

  Reply
 • MissEvie.nl

  28/09/2012

  Oeh pretty Cynth, het knalt van m’n scherm af! :-D

  Reply
 • Renate

  29/09/2012

  Mooie ooglook! Jou staat ook echt alles he? haha! zelfs deze oog look staat je geweldig! En je zet ook zo’n mooie winged eyeliner!

  Liefs.

  Reply
 • Gerrianne

  29/09/2012

  Eh, how! Groen is herfst hé, hihi! Deze look staat je ook gewoon echt weer geweldig, zoals alles. Oh, nog een vraagje. Welk 120 palette is dit? Ik ben nog op zoek, maar sommige vind ik te mat en dan is er weer ‘één teveel met shimmer. Geen idee welke ik wel, gnagna!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/10/2012

   Ik heb eer een artikel over geschreven, over de palette. Misschien kun je het daar uithalen? Want ik denk dat je moet gaan vergelijken met kleur enzo.

   Reply
 • Bodi

  29/09/2012

  Waaauw! Echt heel gaaf dit! Weet je wat ik zo leuk vind? Dat je met gemak met gewaagde kleuren werkt en echt alles staat jou gewoon!

  Reply
 • Deb

  29/09/2012

  Damn baby je lijkt wel een model.. die eerste foto.. gorgeous!! Ik vind het een super mooie, classy en frisse look staat je heel mooi. Tja, het antwoord op je vraag is nog steeds turquoise! Die zie je regelmatig terugkomen in mijn looks..
  en nailarts.. I don’t wanna be a freak but I can’t help myself!!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/10/2012

   Thanks a lot Deb, wat lief zeg! Oh my, het is en blijft een geweldige kleur. :)

   Reply
 • A Fashion Moment

  01/10/2012

  Wauw, mooi gedaan zeg! Staat je goed!

  Reply
 • Jasmijn

  01/10/2012

  Wat een heerlijke combinatie! Hiervan krijg ik wel zin in een citroentje… <3

  Reply
 • Xan

  02/10/2012

  Nice look. Mooi gedaan. Toen ik de titel zag moest ik wel ff denken aan dat lied van Beyoncé. Thq, heb dat lied nu in me hoofd =P
  Love,

  Reply
 • Lotte

  20/10/2012

  Ik vind het nog best meevallen kwa gewaagdheid (is dat een woord?), ik vind de look erg mooi!

  Reply

Geef een reactie