Wolowitz + een clutch!

Een wat? Een Wolowitz? Weet je wel? Wie de bekende nerdserie The Bigh Bang Theory kijkt, weet vast wel wie/wat ik bedoel. Meneer matcht graag zijn hippe coltruien met zijn schoenen, anders wel met zijn vest, of juist met zijn paarse pantalon. Jap, ook ik ben een Wolowitz! Jij ook?

Afgelopen maanden was ik even op een shopping spree, kocht een okergele trui die gorgeous matchde met geen één kleur in mijn stash! De denkbeeldige stash in mijn hoofd dan, aangezien ik nog in Amsterdam was – of nouja in de buurt – besloot ik even langs de Inglot te gaan, om speciaal voor mijn shirt een oogschaduw uit te zoeken. Obsessed? Nee, gewoon matchen!

Je matcht vaker dan je denkt. Iedereen houdt er wel rekening mee welke oogschaduwtint nou bij die perfecte rode blazer staat, of een donkerblauwe blazer kleurt goed met een donkerbruine oogschaduw in de crease of een accessoires die erbij past.Doe hip en gek, gebruik een nachtelijke blauwe tint onder het oog!

Maar waar ik eigenlijk nooit echt bij stilsta, is de kleur op mijn nagels. Soms denk ik wel eens dat ik juist die kleur moet vermijden, anders krijg ik het vloek-en-schreeuwerige-nagels-gevalletje. Er zijn wel echt dames die ook daar rekening mee houden in het dagelijkse leven. Respect om elke dag those pretty nails keurig en strak te lakken. Krijg het al niet eens voor elkaar als ik mijn best doe, maar matchen is ook op dat gebied belangrijk!

Ik match graag, dan lijk ik maar op Howard! Het staat negen van de tien keer netter dan een gecolourblockde kledingstijl die je niet eens in een colourblock-mood hebt uitgekozen. Het kan goed uitpakken, maar soms woeps. Ma Flodder kijkt jaloers op dat jurkie met die kaplaarzen.

We koppelen terug naar het hoofdonderwerp, naast dat matchen belangrijk is voor mij, besloot ik eens uit mijn comfort zone te stappen. Doe ik de laatste tijd wel vaker, wel heel vaak, zoals naar school gaan. Een clutch, wat gedragen kan worden als een subtiel schoudertasje, maar de kleur is zo incredible, maar zó niet Cynth.

Hij sprak mij zo ontzettend aan, een beetje een warme bordeauxkleur, perfect voor in de winter! Daarnaast is het een klein tasje wat je makkelijk om je schouder kunt hangen, in de hand meenemen  en geen last is in o.a. het bijzijn tijdens het uitgaansleven. Er zit een kleine flap aan de voorkant die stevig dichtblijft door het draaibare knopje, wat ik liever heb. Een magneet kan nog wel eens mis  klikken, dit niet!

Zodra je hem openmaakt, verschijnt het koord waarmee je hem om je schouders kunt hangen. Zelf ben ik vrij lang, maar als nog is hij op heuphoogte. Je kunt hem ook nog zijwaarts dragen, het is maar net wat je wilt. Geen plastic iets, maar echt leer, waardoor hij goed op zijn plek blijft!

Een overbelicht shot van binnen! Even de ruimte gezamenlijk checken, zou het erin passen? Ik ben namelijk een pro in het volstoppen van mijn clutches, dus ook deze kan al aardig wat binnen houden. Daarnaast zit er nog een klein vakje met een rist, ideaal voor pasjes, geld, make-up en kleine voorwerpen die je daar in kunt opbergen.

Natuurlijk de inhoudstest! Mijn iPhone, belangrijk! Een lipstick of lippotlood, een lipgloss, alles wat ik die dag wil bewerken neem ik mee. Oké, alleen mijn lipproducten dus. Een pak zakdoekjes voor het lopende snot – hooikoorts of course – kauwgom en sleutels. Ook enkele pasjes in het vakje. Voor mij heeft het tasje van Pieces, afkomstig van de webshop Sans Online de test goed doorstaan!

Gevuld en wel! Een schattige clutch, hooguit vijftien centimeter in de lengte en achttien centimeter in de breedte, een poppig tasje. Een handig systeem, niks kan eruit vallen, geen zorgen tijdens het dansen, maar een stoer tasje/clutch met je benodigdheden voor die dag/avond!

De Royal Leather Party – hoe toepasselijk?! –  Bag is online verkrijgbaar bij Sans-Online, voor €24,95! Alleen verkrijgbaar in de prachtige bordeauxkleur! MAAR, bij de webshop verkopen ze namelijk nog meer o.a. Sans-Online dameskleding, maar ook de snorrenketting!

Kon jij de webshop al? En heb je er ook al iets besteld?


35 Comments

 • redhotjillypeppers

  28/09/2012

  Mooie clutch ! Er geraakt altijd meer in zo’n ding dan je denkt :)

  Reply
 • debby

  28/09/2012

  Ik heb me van de week rot gezocht naar een mooie clutch! Als ik nou naar de pieces was gegaan. Wat een plaatje meid.

  Reply
 • Yak Man

  28/09/2012

  Wat een leuk tasje zeg! Handig als je wilt gaan winkelen zonder grote tas haha.

  Reply
 • Josephine

  28/09/2012

  Hij is leeeuheeeuk! Vooral de kleur vind ik gorgeous <3

  Reply
 • joycelysanne

  28/09/2012

  hij is té leuk! die kleur is perfect!

  Reply
 • Inge

  28/09/2012

  Wat een mooie kleur, ik ga ook eens moeten binnenspringen in de Pieces, om de één of andere reden sla ik die meestal over, dunno why…

  Reply
 • Amanda

  28/09/2012

  Ik vind die kleur zoo mooi. Ik hou sowieso van rood <3 Een prachtige kleur. En dit tasje is ook helemaal mijn smaak, leuk!

  Reply
 • jlovesbeauty

  28/09/2012

  Wat een mooi tasje! Helemaal mijn ding!

  Reply
 • Christel

  28/09/2012

  Hij is leuk idd!
  Ik ben zelf meer van Sheldons kleding! Die awesome superhero shirts! Geweldig!

  Reply
  • Beauty Koning

   01/10/2012

   Die zijn ook echt geweldig, maar zijn hoofd is en blijft priceless. :’)

   Reply
 • Maaike

  28/09/2012

  Whoop, dan ben ik er ook eentje ^^ Ik vind het altijd mooi staan als een kleur weer ergens anders terug komt in je outfit :)
  En dat tasje/clutch is echt heel leuk, met een mooi kleurtje!

  Reply
 • beautiesatwork

  28/09/2012

  ik had er al eens van gehoord :)

  Reply
 • Lotte

  28/09/2012

  Hahaha, ik ben ook een Wolowitz. Ik wil altijd dat ik er in ieder geval een béétje gematcht uitzie. Dus of schoenen die bij de tas passen of een vest dat bij m’n schoenen past e.d. Mooie clutch zeg, ik hou echt van deze bordeauxkleur. Perfect for fall!

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  28/09/2012

  Deze is echt wel leuk!! mooi kleurtje en fijn formaat!! Ooooh en bij mij moet ook alles altijd bij elkaar matchen.. haha! Daarom heb ik ook 100duizend sjaals haha!

  Reply
 • theBlondBeauty

  28/09/2012

  leuk tasje :) De kleur is ook heel mooi

  Reply
 • Danique

  28/09/2012

  Wat een leuke clutch, de kleur vind ik heel mooi!

  Reply
 • sandy soso

  28/09/2012

  leuk tasje

  Reply
 • missmagsnl

  28/09/2012

  Erg mooie clutch , en wat een mooie kleur !

  Reply
 • beautyxkusjex

  28/09/2012

  Wat een mooierd!

  Reply
 • Jasmine

  28/09/2012

  Het tasje is echt mooi, geweldige kleurkeuze en groot genoog voor the important stuff. The Big Bang Theory is zo’n hilarische serie!

  Reply
 • Irma

  28/09/2012

  oeh, ik ben nog opzoek naar zo’n clutch! ik heb hem alleen nog niet bij mijn Pieces-winkel gezien ):

  Reply
 • beautyforgirls

  28/09/2012

  Die is leuk <3
  Liefs, xxx

  Reply
 • martinaa89

  28/09/2012

  mooie kleur !!!!

  Reply
 • Erg leuke clutch!

  Reply
 • shannara

  28/09/2012

  Ziet er heel leuk uit! ken de webshop niet

  Reply
 • Hanna

  28/09/2012

  Wat een leuk tasje, mooie kleur! En Cynthia wat kan je toch leuk schrijven hahahaha ‘Ma Flodder kijkt jaloers op dat jurkie met die kaplaarzen.’ hahaha.
  Liefs!

  Reply
 • Jana

  28/09/2012

  Erg handig en mooi kleurtje :D x

  Reply
 • Anne Solveig

  28/09/2012

  Ja! Ik kende de webshop al. Wat een leuke clutch! Super handig! X

  Reply
 • beautyshades

  28/09/2012

  Wat een leuke clutch!

  Reply
 • Lonneke

  29/09/2012

  mooie clutch! lekker kleurtje ook! & the big bang theory is echt super leuk hahaha

  Reply
 • Bodi

  29/09/2012

  Mooie clutch! Ik vind de kleur ook heel erg mooi <3

  Reply
 • Deb

  29/09/2012

  Wat een geweldige tas!! En zo lekker compact, love it! Ken Sansonline al een tijdje.. fijne webshop!!

  Reply
 • Mariel

  29/09/2012

  Leuke kleur!

  Reply

Geef een reactie