Christmas Wishlist 2012.

Het mag dan wel godgloeiend heet buiten zijn, de mussen vallen net nog niet dood van het dak, maar over twee dagen daalt de temperatuur net zo snel als mijn bankrekening met kerstmis. JA, KERSTMIS! WOAAAAA. Excuses, dat was mijn enthousiasme, aangezien ik al begonnen ben met het verzamelen van kerstcadeautjes. Wat wil jij eigenlijk hebben voor kerstmis?

Elk jaar vraagt mommay wat ik nou wil hebben. “Wil je die niet?” Heb ik al. “En dat?” Ja, heb ik ook al. “Misschien die?” Meh, ziet er niet echt leuk uit. “En die dan?” Beschaamd kijk ik naar het make-up product waar ik al een dupe van heb, soort gelijk product. Ja, ik ben voldaan! Niet dat ik alles heb. Oké, mijn wishlist bestaat al meer uit drie pagina’s, maar de Super Bowl en Amerika is niet echt een cadeau, meer een vakantie. MAAR! Ik vond er nog wel enkele dingetjes tussen waarvan ik dacht: “Nou.. zoals deze!” Tijd om de beloofde wishlist met jullie te delen!

Smashbox lipglosses, hoe lang staan die wel niet op mijn wishlist?! Ik zou ze graag eens in mijn handen willen hebben, niet alleen om de foto’s – die overigens amazing zijn – maar ook omdat ze glitters erin incredible aanwezig zijn.

We beginnen met de Kat Von D concealer, een product die ook echt al jarenlang wil uitproberen. Hoe gaaf is het dat je hiermee tatoeages kunt wegmoffelen, of extreme wallen? Sowieso wil ik graag nog de palette zien te bemachtigen! De donkere kleuren komen goed van pas, daarnaast wil ik al écht al eeuwen lang – ja, eeuwen! – de ooglook namaken met “dezelfde” kleuren.

Nagellak kan ook niet ontbreken als allereerst Essie met Buy me a cameo, een nagellak van China Glaze, een Ciaté lak, niet zwart, maar wel groen beter bekend als Stiletto. Klavergroen, beetje naar de donkergroene kant toe, maar de heldere tint in de nagellak moet erin te zien blijven. Deborah Lippmann Across the Universe en een aparte nagellak. Joke, maar wel een musthave volgens vele bloggers, namelijk de Make Up For Ever HD Foundation!

Twee krultangen, zowel een grote inch, waarmee je bigass krullen mee kunt maken. Mijn haar is enorm zwaar, waardoor de krul er binnen tien minuten weer uit is. Vertrokken naar een ander stuk haar, maar ik zit met de gebakken style lokken, zit ik ook niet op te wachten. Hopelijk krijg ik hierdoor ook nog meer volume. Daarnaast wil ik zo een handige tang waarmee je de haarpluk eromheen draait, waardoor hij automatisch zich aan de vorm van de krultang vasthoudt.

Parfum van de goddelijke Lady Gaga! Ik had namelijk nooit verwacht dat hij zo ontzettend plezierig zou zijn. Naar mijn idee zou het een duffe, zoete, suikerspinnen rag parfum zijn, maar god, wat zat ik verkeerd! Vooroordelen is bad Cynth, baaaaaad! So true, want hij is aanwezig, maar totaal niet overheersend. Vrij zwaar en kruidig, maar dat vind ik zelf alleen maar lekkerder. Ik was echt positief verrast door de nieuwe parfum van Miss Gaga! Daarnaast neem ik altijd een J’adore voor kerstmis! Zodra ik de geur ruik, kom ik terecht met mijn herinneringen bij kerstmis van het jaar daarvoor, amazing.

Dit is iets wat ik bij niemand nog voorbij heb zien komen, maar de 252 Palette zou ik graag bij mijn stash willen toevoegen. Aparte kleuren zitten erin en ik moet eerlijk toegeven dat ze helemaal niet zo intens zijn als de 120 Palette. Veel meer aardetinten, wat dragelijk, maar still mind-blowing.

Oké, laten we eerlijk zijn, dit is niet alles wat ik wil hebben. MAAR, maar wel enkele items die al jarenlang meereizen op mijn eindeloze wishlist voor bijzondere gelegenheden. Vooral de producten van Kat Von D, de krultangen en de parfum van Dior! Ik kan niet wachten tot kerstmis!

Heb jij al een wishlist voor kerstmis gemaakt? Of weet je al een cadeau?


59 Comments

 • Teri

  02/10/2012

  Wow, Cynthia, je bent er vroeg bij! Ik heb er nog helemaal niet aan gedacht hoewel er wel al namen zijn getrokken zijn voor het kerstfeestje, hehe :). Ik moet nog steeds de Gaga parfum eens besnuffelen, ben er wel benieuwd naar! Echt zo’n leuke wishlist heb je, is Kat Von D beschikbaar in NL?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Dankjewel Teri! Haha, so true lady. Nee, volgens mij niet. Alleen in de Sephora in Amerika dacht ik, daarnaast wel online verkrijgbaar in het buitenland, maar nog niet hier gespot. Helaas!

   Reply
 • Liliane

  02/10/2012

  Zo, ik voeg voor het gemak even heel jouw wishlist aan mijn wishlist toe ;) met uitzondering van de krultangen dan want die heb ik natuurlijk niet nodig *wink wink*
  mooie items!

  Reply
 • Lonneke

  02/10/2012

  haha ik geloof dat mijn wishlist er ongeveer hetzelfde uitziet! nice items!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  02/10/2012

  Je kan niet vroeg genoeg aan je kerstlijst beginnen ! :) Ik ben nog op zoek naar wat inspiratie maar gelukkig heb ik nog tijd :)

  Reply
 • Lifesplash

  02/10/2012

  Wow, jij bent er vroeg bij hahaha! Mooie items. Ik ga dit jaar denk ik niets vragen, gewoon omdat ik geen cadeaus wil dit jaar. Ik heb er ook niet zoveel zin in doordat alles zo raar loopt, bah. Mooie wishlist heb je! Een paar dingen wil ik zelf ook wel, hahahha.

  Reply
 • Yak Man

  02/10/2012

  Erg leuke wishlist ^^. Ik heb nog geen wishlist voor kerst, haha. Die lady gaga parfum wil ik ook zo graag<3

  Reply
 • Paola

  02/10/2012

  Haha je bent wel lekker vroeg! Er staan leuke dingen op.. Zelf doen wij niet aan cadeautjes met kerst.

  Reply
 • Beautyraiseplace

  02/10/2012

  Je bent er vroeg bij toevallig was ik net klaar met het schrijven van mijn Wishlist,
  Maar dan niet over kerst daar heb ik niet eens aan gedacht ;)
  Leuke wishlist.
  Liefs,

  Reply
 • shannara

  02/10/2012

  Mooie wishlist, ik heb er zelf nog geen :)

  Reply
 • debby

  02/10/2012

  kat von d concealer jaaaah die wil ik ook net zoals 1 van haar paletten trouwens. Pracht van een vrouw niet! Het luchtje van Lady Gaga ben ik ook erg benieuwd naar.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh yes! Me too Deb, me toooo! Die zijn echt goddelijk om te zien. :) Zeker weten, gorgeous make-up altijd. En haar prachtige lokken, me like!

   Reply
 • Esmay

  02/10/2012

  Geef mij maar een mooi Too Faced palette. En Lady Gaga parfum <3

  Reply
 • jlovesbeauty

  02/10/2012

  Ah wat een leuke producten staan er op je wishlist! Dit jaar vraag ik een goede kwastenset aan de kerstman..

  Reply
 • stormshannelore

  02/10/2012

  Fame staat ook bij mij op men verlanglijstje.

  Reply
 • EmmaWessels

  02/10/2012

  Haha, nu al kerstcadeautjes aan het bedenken :D?! Maar ik moet toegeven, ik heb ook al wat leuke make-up dingetjes op mn verlanglijstje. Maar eerst maar mn verjaardag :p

  Reply
 • femketje

  02/10/2012

  ik weet nooit iets te zeggen als mensen vragen wat ik graag zou willen XD voor mijn gevoel heb ik alles al wat ik zou kunnen wensen :3

  Reply
 • Kayla

  02/10/2012

  Haha, leuk dat je nu al een kerst wishlist hebt gemaakt! Ik wil ook heel graag het parfum van Lady Gaga proberen, lijkt me heerlijk!

  Reply
 • snakesinthebasket

  02/10/2012

  wat een leuke wishlist!
  ik moet eerst nog eens bedenken wat ik voor mijn verjaardag wil :P
  (al vieren wij kerst meestal met wat minder cadeaus. ik ben zelf in november jarig en mijn moeder en zusje in december, duur genoeg :P)

  Reply
 • beautiesatwork

  02/10/2012

  mooie wishlist :D ik heb er nog niet over nagedacht :)

  Reply
 • Lotte

  02/10/2012

  Looove, ik heb meteen zin om ook een wishlist te gaan maken, haha. J’Adore is echt een lekker parfum, en naar die van Lady Gaga ben ik zelf ook erg benieuwd. En jaaa, die nagellak van Deborah Lippmann lijkt me ontzettend mooi. Ik zie allemaal dingen die ik ook wel zou willen, haha!

  Reply
 • Ik wil o.a. alles uit de nieuwe Too Faced collectie, vooral 3 van de nieuwe lipsticks en hun LE palette :D Oh en ook een Urban Decay palette.. ik hoop dat die snel naar Nederland komen!

  Reply
 • mysupersweetlife

  02/10/2012

  Ik hou van de Gaga parfum!!! Leuke wishlist hoor! Krijg alleen nu al zin in kerst hierdoor!
  Liefs

  Reply
 • Christel

  02/10/2012

  Ik vond de parfum van Gaga tegenvallen. Ik had een zware wierook-ish ala pure poison luchtje verwacht en dan is hij bloemig.en zacht. Niet wat ik verwacht had! Haha!

  De Ghoulish Glow van China Glaze heb ik toevallig vijf minuten geleden besteld, ik ben heel erg benieuwd!:D

  En ik ben ook zo benieuwd naar de tattoo concealer! Die wil ik ook heel graag uitproberen!:D

  Mijn lijstje is ook al bijna klaar, haha!:p

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, ik had trouwens precies hetzelfde! Had echt een stinklucht verwacht, maar hij is goddelijk!

   Reply
 • Miranda

  02/10/2012

  De concealer van Kat von D wil ik ook heel graag eens proberen.

  Reply
 • Xan

  02/10/2012

  Goh, ik ben nog niet eens zo ver. Erg hé. Ik moet nog een lijst maken. Wel een leuke list heb je =D
  Love,

  Reply
 • Maaike

  02/10/2012

  Erg leuke dingen! :) En dan denk ik nu : dat kan ik ook vragen! Maar tegen kerst vergeet ik het weer.. Dus misschien moet ik ook maar alvast dingen gaan opschrijven^^

  Reply
 • Irma

  02/10/2012

  ooooh. die concealer, krultang en palette lijken me wel wat. helaas vieren wij kerstmis niet echt met cadeautjes. maar ik krijg meestal wel een leuk zakcentje van mijn oma waar je wel iets moois van kan kopen (:

  Reply
 • Whit

  02/10/2012

  Nog kertfanaat zo te zien. Ik moet mezelf altijd inhouden om al niet in november mijn boom te zetten enneu die kan heus wel tot februari blijven staan, toch?
  The boyfriend does not agree :D
  Leuke lijst! Ik ben meer voor praktische spullen met kerst.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, ja hoor! :D Gewoon blijven ontkennen dat het februari is. :””””””)

   Reply
 • ValleyDoll

  02/10/2012

  Ik heb nog altijd spijt dat ik de Kat Von D concealer niet gewoon meegenomen heb toen ik de kans had. Mooie wishlist trouwens :-). Ik verlang al zo hard naar Kerst en gezelligheid.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   So true lady, daar heb ik nou ook echt een enorme zin in! :)

   Reply
 • theBlondBeauty

  02/10/2012

  leuke wishlist, zit zelf daar alleen nog niet zo aan te denken ;)

  Reply
 • Renate

  02/10/2012

  Leuke wishlist! Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de Gaga parfum en dat 252 palette is prachtig! Inderdaad wat dragelijkere simpelere kleurtjes, maar still pretty! Ik heb eerlijk gezegd nog niet echt een wishlist gemaakt, maar ik ben er wel al heel lang over na aan het denken ( alleen wij doen aan sinterklaas, inplaats van kerstmis – of naja we doen cadeautjes met sinterklaas en kerst gewoon met lekker eten! zou beetje raar zijn denk ik als we geen kerst zouden vieren hihi! )

  Liefs.

  Reply
 • Rose

  02/10/2012

  Je bent er lekker vroeg bij haha! Leuke wishlist

  Reply
 • Manon

  02/10/2012

  wauw wat een leuke wishlist, de concealer wil ik ook echt heel graag.
  ik kijk ook echt uit naar kerstmis, zo gezellig :)

  Reply
 • Jorinde

  02/10/2012

  Wauw, mooie wishlist. Ik heb er nog niet echt over nagedacht haha!

  Reply
 • joycelysanne

  02/10/2012

  kerst — voelt alsof dat nog eeeuwen duurt! jeetje cynth, nog láng niet over nagedacht! maar; je geeft me een zetje in de goede richting – ik moet er ook maar eens mee beginnen! leuke wishlist!

  Reply
 • Amanda

  02/10/2012

  Jaaa die Kat von D concealer wil ik ook al heel lang nu je het zegt!

  Reply
 • Milou

  02/10/2012

  Hihi, ik vind het echt heel erg leuk dat je zo met kerst bezig bent. Ik ooooook! Als ik die foto’s zo zie heb ik er ZO veel zin in! Jouw wishlist ziet er goed uit zeg, je weet wel wat je moet vragen! ;-) Ik doe met kerst altijd een paar kleinigheidjes dus een wishlist is echt alleen weggelegd voor een verjaardag bij mij!

  Reply
 • Anne Solveig

  02/10/2012

  Leuke spulletjes!

  Reply
 • Jana

  02/10/2012

  Je bent er vroeg bij , maar , maar leuke wishlist :D Vooral die lipglosjes :D x

  Reply
 • Jasmine

  02/10/2012

  Vroege vogel, eerst nog Halloween, Sinterklaas en dan Kerst. Ik heb eerder nu een Sinterklaas lijst dan een kerst lijstje, maar jouw wishlist laat wel wat goede ideeën in mij opborrelen =]!

  Reply
 • pretty beauty land

  02/10/2012

  hahaah leuk artikel!

  Reply
 • Bodi

  02/10/2012

  Leuke wishlist! Ik moet ook maar weer eens over de mijne gaan nadenken, haha.

  Reply
 • happyannanas

  02/10/2012

  Leukleukleuk! Zekerr mooi palet.. Wij doen nooit cadeaus met Kerst, maar ik zou wel een paar leuke OPI lakjes in mijn bezit willen hebben. Iets met glitter ofzo, lekker kerstig :D

  Reply
 • missmagsnl

  03/10/2012

  Ik heb nog niet echt een wishlist, maar dat komt vanzelf altijd wel. Al moet ik zeggen dat de parfum van Lady Gaga wel hoog zal staan op het lijstje.

  Reply
 • xxxJudithh

  03/10/2012

  Erg leuke wishlist!
  Ik heb nog niet echt een wishlist voor kerst, meestal begin ik daar rond eind november mee :)

  Reply
 • BeautyGlitter

  03/10/2012

  Lady Gaga parfum en een goede krultang staan ook op mijn wishlist! Krijg echt een christmas feeling door deze post, hoe leuk :D

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Thanks a lot lady! Yes, we willen goed ruiken en mooi haar hebben. xD

   Reply
 • Je beauty lijstje is al klaar en wat een lijst meid! Ik heb er nog niet over nagedacht eigenlijk..buiten een Eurostar of vluchtticket Londen dat het altijd goed doet bij mij!

  Reply
 • Deb

  04/10/2012

  Geweldige wishlist, girl! May all your wishes come true!! Ik heb zelf ff geen wishlist specifiek voor kerst.. is nog een beetje ver van mijn bed show nu ;-)

  Reply
 • Josephine

  05/10/2012

  Jij bent er lekker vroeg bij! Wat veel, maar ook hele mooie kleuren. Een palette wil ik ook nog heel graag. Het zijn hele mooie dingen hoor, maar ik dacht toch echt dat je wishlist groter was hehe, dus ik eis een deel twee! Wij viere niet echt kerst thuis, maar voorgaande jaren kregen we een bedrag dat we zelf uit mochten geven. Wat nog zeker op mijn wishlist staat zijn superleuke kledingstukken en accessoires en een totaal andere kant dan jij haha. Oh, trouwens een reminder: OOOOOOOOUUUUUUUUUTTTTTTTTTTFFFFFFFFFFIIIIIIIIIIT. (a)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Yes babe, die komt ook ooit! Ik moet nog even tijd er voor vrij maken, omdat ik steeds laat thuis ben, dan is het licht niet meer lekker scherp. Hoop deze week, of anders volgende week even er tijd voor vrij te maken. Dat is ook pas in het weekend, daredevilmomentje. Ja, hij is nog groter, maar moet het schappelijk houden hé?! xD

   Reply

Geef een reactie