Het leed wat een iPhone heet, RIP..

Het leed wat het hebben van een iPhone heet. “Moest je maar geen smartphone nemen hé?” Vervolgens schreeuwen ze het uit. Waarom? Omdat ik ze in hun oog heb geprikt. Whut?! Geen smartphone beste uitvinding evah! Oké, naast make-up, computers, sushi, football, pizza, 24Kitchen, quarterbacks, graffiti.. “Cynth, stop.” Maar ik ben er wel damn blij mee! Totdat..

Het apparaat een eigen leven – door mij – ging leiden. Ik had ontzettend veel muzieknummers, die niet meer op iTunes stonden, omdat ik ze moest verwijderen in verbrand met ruimte op mijn laptop + de snelheid. Mijn bruikbare nummers (800+) zijn nu gone. Gone with the wind. Mad like hell of course, niet alleen omdat het herstelproces vervolgens mijn contactenlijst uitdunde, inclusief mijn muziek, kwamen de apps ook niet meer in beeld. No apps!

EDIT: Na mijn herstelproces-drama ging ik €35+ – KPN Never Again – over mijn abonnement heen en of dat niet erg genoeg is – aangezien ik nu 3! weken zonder mobielinternet moet, inclusief niet bellen + sms’en – maar op stage ging het volledig mis. Ik schiet gewoon woorden tekort, maar zacht uitgedrukt was ik al zwaar over de zeik. Uhu, nu al helemaal! Why?

Geen broekzakken, maar wel mijn blazer. Pieper in mijn mik. Waar ging ik dat rotding ophangen? Juist in de blazerpocket. iPhone bevond zich al op de plaats delict. Waarom? Gek genoeg dacht ik dat mijn andere zak nog dicht zat gestikt, maar dat is een totaal andere blazer. iPhone bekeken, voordat de pieper ervoor ging hangen, op naar de eerste job die gedaan moest worden. NEE. Daar gingen we dan met zijn drieën. Nadat ik klaar was, wilde ik op mijn telefoon kijken hoe laat het was – zorg, geen sieraden om, fml. – DAFUQ.

Juist, (…) en (…) nog aan toe. Serieus.. (…), wat zonde zeg. Echt, als ik ergens zuinig mee om ben gegaan dit jaar, is het meer iRodgers wel. Nog steeds ben ik boos over het feit dat je niet eens die dingen mag dragen en breken ze mijn beeldscherm. Dikke jaap is er te zien, verticaal tot wel meer dan de helft van mijn scherm. FML.

Het is niet scherp, thank god! En verder kan ik hem nog gewoon gebruiken. Het toetsenbord functioneert nog normaal, reageert ook op alles, zolang dat blijft doen spaart dat mij weer een driftbui. Maar serieus, wat een ramp. Ik kan niet zonder mijn iPhone kreeg afkickverschijnselen toen alles eraf was + de internetloze dagen. Ben nu op dag twee en het voelt alsof er een stukje van mij sterft. Ik. Moet. Met. iRodgers. De. Deur. Uit. Samen uit, samen thuis met iRodgers!

Ik weet niet wat ik ermee moet. Zou ik het beeldscherm kunnen laten maken? Of moet ik mijn ribbenkast hiervoor verkopen? Is het een onherstelbare schade? O, trouwens! Mijn excuses voor de blauwe ogen + de kapotte piepers. Ik vergoed niks, it’s all about the iPhone, want dat is zwaar.. KLOTE.

Weet jij wat je met een gebroken beeldscherm van de iPhone 4S kunt doen? Heb je ook nog dope apps en heb jij zelf ook zoiets meegemaakt? Eh, vertel het mij har!


92 Comments

 • Teri

  03/10/2012

  Aaaaw Cytnhia, wat erg zeg! Beinvloed de breuk de werking van je Iphone voor de rest? Want het ‘valt nog mee’. Zelf ken ik niks van Iphones, maar ik hoop dat iemand er iets op weet!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Nee, gelukkig niet! Hij doet het verder nog gewoon prima, het is echt alleen het beeldscherm wat gebroken is.

   Reply
 • redhotjillypeppers

  03/10/2012

  Je kan je scherm laten vervangen hoor. Gewoon even googlen. En niet meer laten vallen :)

  Reply
 • Lotte

  03/10/2012

  Ah, dat is vervelend joh! Echt balen. Dit gebeurt helaas heel snel bij iPhones, ik ken echt onwijs veel mensen die ook barsten in hun scherm hebben of waarbij zelfs het hele scherm aan diggelen is. Je kunt je scherm laten vervangen! Kost je wel even iets..

  Reply
 • marijeeee

  03/10/2012

  Je kan je scherm laten vervangen! Geen idee hoeveel het kost, maar het kan. En Apple producten hebben wel eens vaker ‘verwijder-acties’, ook bij mijn iPod Touch :/

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Verwijder-acties? Whut? Wat houdt dat in Marije? Tell me more! :D

   Reply
   • marijeeee

    09/10/2012

    Hij verwijdert ineens dingen. Apps zijn weg, muziek mist… Misschien komt dat omdat iTunes op een Windows pc staat (loopt niet zo lekker).

    Reply
 • Rachel Janssen

  03/10/2012

  Oei vervelend. Hier in Almere hebben ze een bedrijfje dat voor €75 een nieuw beeldscherm inzetten. Anders moet je opzoek gaan of ze dat bij jou in de buurt ook hebben, of ben je verzekerd ..

  Reply
 • Bodi

  03/10/2012

  Oh, wat vervelend zeg! Volgens mij kan je het scherm gewoon laten vervangen maar ik dacht zelf ook dat dat heel duur was…

  Reply
 • Over Beauty Enzo

  03/10/2012

  Ik had de mijne laatst ook laten vallen, volgens mij lag het scherm wel in 1000 stukjes. Ik kon wel janken! Ik ben toen naar een of ander goedkoop telefoonwinkeltje gegaan in Den Bosch (die is er vast ook wel bij jou is de stad) en daar kon ik een nieuw scherm erop krijgen voor 65 euro. Duurde een half uurtje ongeveer en toen kon ik mijn baby weer meenemen, zo goed als nieuw! Succes ermee!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Dankjewel lady! Dat is ook echt afschuwelijk, dan kan je hem helemaal niet meer gebruiken. Bedankt voor de informatie!

   Reply
 • Lifesplash

  03/10/2012

  Aaaah fuck wat zonde! ;o Kun je je scherm niet laten vervangen of zo?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Ja, volgens mij wel! Hihi, las ik even in de comments. ^^ Thank god!

   Reply
 • Yak Man

  03/10/2012

  Volgens mij alsje voor verzekerd ben kan je hem laten.maken ofzo. Ik weet niet, volgens mij had een blogster dat ook of ze had gewoon een nieuwe abbo afgesloten..

  Reply
 • debby

  03/10/2012

  Oh dit is zo zuur. Heb het mijn mijn oude iphone 3 gehad, maar dat scherm had echt een ster. Ik heb hem toen laten maken bij een mannetje en een week later krijg ik er HG schimmel verwijderaar over heen ( en over mezelf wat resulteerde tot brandblaren) iphone dood ik boos!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   .. Deb.. dat is gewoon een nachtmerrie! Brandblaren? Dat is echt ernstig!

   Reply
 • beautiesatwork

  03/10/2012

  totaal geen ervaring mee, maar op zich ziet het er niet zo erg uit, toch? er zit alleen een streep in je scherm

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   In real zie je hem zeker zitten. Inmiddels is hij ook wat scherper aan het worden, dus dat moet ik al helemaal niet hebben. :’) De streep is op zich niet zo erg, maar hij kan nu nog verder breken en dat moet ik al helemaal niet hebben hoor!

   Reply
 • Laura

  03/10/2012

  Oei, dat is niet zo fijn ;) het valt nog best mee als je sommige iphones van mensen die ik ken zie, daar is het scherm helemaal in 10 duizend stukjes gebroken.

  Reply
 • Jorinde

  03/10/2012

  Ik heb geen iphone, dus zou het niet weten. jeetje man, echt balen voor je. Je kan ook zo’n horloge kopen om aan je jasje te spelden als je in de zorg bezig bent, maar je wilt je telefoon natuurlijk niet zo lang alleen achterlaten? haha :-)

  Reply
 • Hier in het dorp zit een ‘mannetje’ die je voor 100 euro een nieuw scherm geeft :-) Balen hoor, een kapotte iPhone!

  Reply
 • Miranda

  03/10/2012

  Ohh wat ontzettend jammer. Je kan hem laten maken, via marktplaats/google. Wat je dan alleen hebt is geen orgineel scherm, maar vaak werken ze prima hoor. Toevallig hoorde ik dit laatst in een telefoonwinkel. Ik heb ook eventjes een iphone gehad, maar mede doordat hij zo snel kapot gaat heb ik hem weggedaan. Ik had er ook zo een barst in en heb hem toen wel laten maken en daarna verkocht.

  Reply
 • femketje

  03/10/2012

  oef >.< ik hoor vaker zulke dingen! geen idee wat je kunt doen, miscchien een nieuw schermpje er op laten zetten?

  Reply
 • ValleyDoll

  03/10/2012

  Awww niet leuk :-(

  Reply
 • Oh no, ik zou niet zonder mijn iPhone kunnen en als dit zou gebeuren zou ik echt heel verdrietig zijn haha, ik weet het is maar een ‘ding’ maar toch.. volgens mij kan je hem wel laten fixen, een nieuw scherm erop moet mogelijk zijn. Zit er een officiële Apple store bij jou in de buurt? Daar zou je kunnen checken, of bij zo’n klein telefoon repair/sim unlock winkeltje.. succes!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   So true, mensen die geen iPhone hebben snappen dat niet. :’) Misschien is het een liefdesiets wat je er voor ontwikkeld. Ja, die zit hier in de buurt! Ok, dankjewel Sophie, ik ga even kijken of ze hem bij onze winkel kunnen maken. :) Thanks a lot lady!

   Reply
 • Miss Mags

  03/10/2012

  Dit is #@$#@$ , je zou hem denk ik gewoon kunnen laten maken. Maar ik heb geen idee hoeveel dat zou kosten.

  Reply
 • Sherr

  03/10/2012

  Aah wat erg zeg!!! Ik heb zelf geen iphone maar ja de samsung heeft ook een gigantisch scherm waar je mee moet uitkijken! Ik denk dat het repareren van een scherm wel misschien je ribbenkast en je wervelkolom kost maar ik kan het ook mis hebben natuurlijk. Mijn vriend had 3 jaar geleden een kapotte scherm en toen moest hij 300 eu betalen (zonder verzekering). Ben je wel verzekerd? Misschien dat het toch minder kost dan?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   WOW. Ik moet meteen nog een zorgverzekering aansluiten als ik de rekening krijg, word mijn dood. :’) Terrible, wat veel zeg. Ik moet even een kijkje nemen of ik verzekerd ben en misschien kan hij dan nog gefikst worden! Dankjewel Sherr!

   Reply
 • pretty beauty land

  03/10/2012

  ooh dat is echt zonde! mijne is nog heel gelukkig! maar misschien kun je het scherm laten maken?

  Reply
 • Angelique

  03/10/2012

  Ik voel je pijn! Poor you! Hopelijk werkt je phone nog wel gewoon

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, dankjewel! Ja, dat wel. Hij functioneert perfect, alleen die barst is klote.

   Reply
 • Lonneke

  03/10/2012

  oh wat naar voor je! misschien dat je er een nieuw schermpje in kan laten zetten? Ik hoop dat er snel een opossing voor komt!

  Reply
 • Debby

  03/10/2012

  Zó vaak gehoord dit.. was voor mij reden genoeg om geen Iphone te nemen.

  Reply
 • me

  03/10/2012

  Mijn Nokia vindt het sinds vanmorgen niet meer leuk om foto’s te maken, geen idee waarom.

  Reply
 • Linde

  03/10/2012

  ik had ook zoiets en heb voor 150 euro een nieuwe gekocht bij de apple store (dat is een nieuwe maar dan met gerecyclede onderdelen) hun zeiden dat je het scherm NIET kan vervangen, weet niet precies meer waarom…

  Reply
 • Irma

  03/10/2012

  aawh, wat rot! bij mij zitten er wat nagelafdrukken in et beeldscherm (heb htc, geen apple). maar de iPhone 5 is net uit? of kan je portemonnee dat niet handelen?

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh crap, dat is ook zonde! Nee, want ik heb een abo lopen, voor zeker nog 1 jaar. :’)

   Reply
 • beautyforgirls

  03/10/2012

  Owwwh,,, wat balen zeg.
  Liefs, xx

  Reply
 • xxxJudithh

  03/10/2012

  Ah wat balen!
  Ik hoop voor je dat je er nog iets aan kunt doen!

  Reply
 • Arletta

  03/10/2012

  Oh my!
  balen voor je meis wat verschrikkelijk!
  Je kan je Iphone laten opsturen en vrolijk door de fabricanten zelf laten maken, maar dit gaat je een rib uit je lijf kosten (€199,-) tenzij je verzekerd ben en over al die maanden verspreid dat klote bedrag allang betaald hebt. Dan heb je alleen een eigen Risico van €50,-
  Een andere optie is om naar zo’n turken reparatie winkeltje te gaan. Die geven zo’n nieuw schermpje voor een fractie van dat bedrag.
  Het enige verschil dat je ziet is bij je camera/microfoon maar alleen als je 2 iphone’s naast elkaar legt zie je dat. Nouja dit was bij mijn klasgenootje zo.
  Bij de eerste optie ben je natuurlijk wel je IRodgers een weekje of 2 kwijt en krijg je een leentoestelletje, wat soms ook een Iphone is.
  Bij de tweede optie is die binnen een dag gemaakt, alleen je garantie vervalt dan wel!

  whut wat een verhaal!
  Cynth ik wens je enorm veel sterkte en balen van dat gekloot met je phone zeg in een weekje tijd!
  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Dankjewel! Amazing story, hier heb ik zeker wel wat aan! Ok, dus even kijken of ik het geld heb opgespaard, heb dat ding nog niet eens een jaar, pissed like hell of course. :’) Dankjewel Arletta!

   Reply
 • Marjorie

  03/10/2012

  Ahhh Cynth! Maar goed nieuws: ja, je kan je scherm wel laten vervangen. En volgens mij kost het niet eens zo heel veel :D

  Reply
 • Anne vdh

  03/10/2012

  Noooo wat erg! Nou gelukkig dt hij het het iig nog doet! Ik kan ook echt niet meer zonder mijn iphone leven!!:P
  Je kan even naar de Apple store gaan op het leidse plein in Amsterdam, als je hem laat zien kan het zijn dat ze hem voor je omruilen, omdat de onderdelen die erin zitten nog veel geld waard zijn voor hun. WIe weet! En dan plak je er gewoon een dagje amsterdam aan vast:P
  Leuke apps? Hmm.. Mijn eigen Blush Much App natuurlijk!:P haha oh wat fout:P

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, wel geweldige reclame. :’) Wow, je hele iPhone omruilen? Dat wil ik niet hoor! Het gaat mij echt alleen om het beeldscherm, maar ik moet toch binnenkort daar naar toe, dus misschien piep ik wel snel even naar binnen toe. Dankjewel Anne!

   Reply
 • Amanda

  03/10/2012

  Aaah dit is echt kut!

  Reply
 • Joyce

  03/10/2012

  Oef balen. Het ziet er gelukkig niet héél diep uit, dus als ’t goed is kunnen ze het gewoon vervangen. Weet alleen niet hoeveel het kost, denk tegen de 60 euri aan ofzo?! Maar wel klote zeg :(

  Reply
 • Jasmine

  03/10/2012

  Wat erg, dat was nou ook niet echt waar je op zat te wachten zo’n reuzekras. Waarschijnlijk kan je hem wel laten maken of anders is dit het excuus om een nieuwe te kopen.

  Reply
 • merelwevers

  03/10/2012

  awh tis zonde. gelukkig heb ik geen dure gsm! ookal ben ik er alsnog er zuinig mee. maar heb ik hem vandaag op de grond laten vallen en zitten en weer 3 flinke krassen bij #oei

  x

  Reply
 • Madelon

  03/10/2012

  Arme iPhone! Ik wordt wel eens geplaagd met mijn cases en stickers op m’n iphone, maar de mijne is kras en breukvrij ;) En sssst, maar hij is al al meerdere keren gevallen, zelfs op beton en stenen vloer en niks aan het handje. I love the case XD

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Dat bedoel ik, goede zaken Madelon! Mijn iPhone is ook breukvrij, want mijn case is echt retegoed. Helaas is het van voren gebeurd, waar de case zich niet bevindt. Terrible! Haha, pas wel goed op! :p

   Reply
 • Nathalie

  03/10/2012

  Wow, wat leest dit verhaal van de hak-op-de-tak zeg… ik heb werkelijk bijna alles 2à3x moeten lezen voordat ik echt een beetje doorhad wat er aan de hand was :)

  Een vriendin van me heeft zelf haar scherm vervangen! Gewoon nieuw glas besteld via ebay volgens mij en dan via instructies op youtube gefixt. Na dit succes is ze al vaak door andere ingeschakeld.

  Reply
  • Ninja

   03/10/2012

   Via internet kun je zelf een glas bestellen uit het buitenland. Je kunt zelf je scherm vervangen. Er zijn genoeg filmpjes op YouTube er van te vinden. Kost je nog geen vijftien euro en een half uurtje werk. Kijk wel uit nu met je scherm want hij scheurt heel snel verder door en dan vallen er echt stukjes glas af. Been there, done that…

   Reply
   • Nicole

    03/10/2012

    Aanpassing op m’n reactie, haha. Het is dus geen kwestie van je rib verkopen! Perfecte oplossing, als ik het zo lees.

    Reply
   • Beauty Koning

    07/10/2012

    Ah crap, ik merk nu ook dat het geen smooth barst meer is. Hier en daar begint hij steeds scherper aan te voelen. Dat moet ik niet hebben! Ik had al gekeken op Ebay, inderdaad cheap. Ga nog even kijken bij mijn verzekering enzo en anders ga ik voor de oplossing van het doe-het-zelf. :’) Dankjewel Ninja!

    Reply
 • Nicole

  03/10/2012

  OMG! Wat een hel! Ik zou HE-LE-MAAL gek worden! Ik zou echt niet weten hoe je dit kunt oplossen. Volgens mij is het inderdaad een kwestie van je rib verkopen.

  Reply
 • Hanna

  03/10/2012

  Ahw, dat is echt super rottig! Ik hoop echt heel erg dat het goed komt! Ik heb zelf een oude koelkast die als je hem van de mount everest gooit nog geen krasje heeft…

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Ja, dat is echt een voordeel van de oude telefoons. God, ook al gooide je die tegen de muur, of viel hij van een enorme hoogte, je batterij kletterde eruit en hij deed het weer beter dan ooit. xD

   Reply
 • Xan

  03/10/2012

  Auuuwch, It didn’t happen to me but I feel your pain. Wat erg. Ik denk wel dat je het kunt laten maken. Ik heb alleen geen idee of het een rib of je hele ribbenkast gaat kosten. Mayb kun je iets regelen als je verzekerd bent. Goodluck en laat ff weten of je wat hebt kunnen doen.
  Love,

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Dat denk ik ook, heb mijn ruggengraat er ook maar meteen bij gedaan. :’) Ja, zal ik doen! Bedankt Xan. ^^

   Reply
 • Sarah

  03/10/2012

  Cynthia je kan je beeldscherm gewoon laten maken en voor dat scheurtje ben je nog niet eens zoveel geld kwijt. Als ik jou was zou ik het zo snel mogelijk laten maken zodat ze niet verderscheurt men ipod is namelijk ook 2 jaar geleden gevallen en ookal werkt deze perfect ik zie niets meer van men scherm en er vallen al stukjes uit dus wees er snel bij google het even of ga naar de winkel waar je je iphone koopt veel succes.
  Je artikels zijn super !!!!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh god, dat wil ik niet hoor! Bedankt voor je informatie Sarah, hier heb ik zeker wat aan. Ga even kijken of ik het beeldscherm kan laten maken. Dankjewel! Ah, wat een lief compliment op het einde. ^^ Thank you lady!

   Reply
 • Milou

  03/10/2012

  Oh noess :-( Wat zonde! Ik ben ook altijd zoooo bang dat er iets met m’n iPhone gebeurd, dat ding is HEILIG!

  Reply
 • Renate

  03/10/2012

  Wat jammer zeg dat er zo’n scheur in je iphone zit! maar volgens mij kan je het gewoon laten repareren, want mijn tante haar ipad was gevallen door mijn kleine nichtje haha en die kon het zo als ik hoorde gewoon laten maken, maar maybe ligt dat aan de garantie of verzekering, i don’t know!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh damn, zonde! Ok, bedankt voor de informatie. Ik ga even een kijkje nemen, dankjewel!

   Reply
 • silver price

  03/10/2012

  Mijn ervaring met KPN; Eind November; Over drie maanden loopt mijn contract met mijn huidige provider af omdat ik mijn huidige nummer wil behouden ga ik op zoek naar een nieuwe. Ik kom uit bij kpn. Op de site van KPN vind ik een aanbieding die mij schikt( via telecomvergelijker). Ik bestel een samsung xxx voor 19€ inclusief met een voor mij leuk abonnementje. Ik ontvang een bevestigingsmail en steek tevreden een sigaret op. Over drie maanden verwacht ik mijn nieuwe telefoon. Eind Februari; Tussentijds niks van KPN vernomen en ik besluit ze eens te bellen. “Hallo meneer ik heb drie maanden geleden een telefoon besteld”. Wat is uw klantnummer blablabla. Medewerker “Ik zie dat uw aanvraag van drie maanden geleden is afgewezen door onze manager. Daar hebben jullie mij niet van op de hoogte gesteld, waarom? Dat weet ik niet. Ik wil nog steeds de telefoon hebben dus vraag hem of dat kan. Ja dat kan. Wat zijn de kosten. Dezelfde telefoon met hetzelfde abonnement is nu 69€. Ik baal maar wil toch de telefoon. Kan ik wel mijn nummer behouden? Ja dat kan. Kom ik nu niet met dubbele abonnementskosten te zitten? Nee wij zorgen dat je direct wordt overgesloten. Oke doe dan maar. Drie dagen later komt de telefoon met simkaart aan. De sim kaart is nog niet geactiveerd. 3 dagen later nog steeds niet dus ik bel maar weer is. Reactie pkn medewerker; om te activeren moet u ons bellen. Ik “o dat is handig dat jullie dat nergens vermelden””. Weer drie dagen later: Brief van kpn. Over drie maanden krijgt u uw eigen nummer terug. ”””””’ Nu breekt mijn klomp, ik zit dus toch met drie maanden dubbele abo kosten. Ik bel kpn weer. Spui mijn gal over de beste heer die ik aan de telfoon krijg zeg alles op loop naar het postkantoor en stuur alles terug. Met deze provider doe ik geen zaken meer.

  Reply
 • Josephine

  04/10/2012

  NOOOO! Dat is echt zo jammer, jeetje ik zou daar ook boos om worden. Ik heb geen idee of dat te maken is, maar volgens mij is het heel duur. Mijn mobiel was er namelijk nog erger aan toe en het kostte zoveel om het schermpje te laten maken dat ik een nieuwe kreeg (omdat allerlei mensen aan mij vroegen waarom ik met een kapotte mobiel rondliep en ze minachtend keken naar mijn moeder omdat ze dachten dat zij dan niet genoeg geld en voor mij geen nieuwe mobiel wilde kopen.. whut?! Ik wilde zelf met deze mobiel rondlopen, wilde geen nieuwe…)

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Like for real, prik ze in hun oog hoor! Dat is nou echt debiel. God, word nu al weer boos. Slaat toch nergens op? :’)

   Reply
 • MissEvie.nl

  04/10/2012

  Ahw Cynth neeee!! Dat is balen zeg!! :-( Ik vertelde laatst dat ik mn iPhone was vergeten en dat ik me al ellendig voelde. Nou, ik wil niet weten hoe jij je nuvoelt! Met recht dat er een stukje van jou sterft. Helaas kan ik je niet helpen, ik heb geen id wat je kan doen als ‘ie stuk is. Heb je Apple toevallig zelf al benaderd met je vraag? Succes meid!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh, dat was ik al weer van ellende vergeten! Dat is wel een hele goede van je Eef, ga ik even doen. Dankjewel! :)

   Reply
 • Deb

  04/10/2012

  OOhhh meid, wat erg! Je inboedel verzekering verzekert dit (ff bij je ouders checken). Die van hubbie brak ook en werd 100% vergoed door de verzekering.

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Ik heb het even vermeld aan ze, mom gaat er achteraan! Bedankt Deb, hoop dat ze wat voor mij kunnen betekenen!

   Reply
 • ByJaimie

  06/10/2012

  Balen zeg, dit is dus precies de reden dat ik voor de Samsung galaxy s2 ging. :p misschien kunnen ze hem op de zwarte markt voor je maken?

  Reply
 • Plan REN

  07/10/2012

  Het schijnt dat je je iphonescherm zelf kunt vervangen. Waarschijnlijk vervalt dan ook je garantie, dus je moet dat even bekijken op Youtube enzo. Kut zeg! Ik ben juist heel blij met mijn iPhone, mijn eerste had een fabrieksfout maar heb gewoon een nieuwe gekregen. Ik had een android, maar die was echt k*t met peren.

  Reply
  • Irenka

   07/10/2012

   Potjandorie, ik heet geen Plan REN.

   Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Die opmerking op het laatst, geweldig! Ja, ik had het al gezien. Ook al op Ebay gekeken hoe duur het kost, anders zet ik hem zelf even opnieuw in elkaar, maar eerst even kijken naar de garantie. Dankjewel Irenka!

   Reply
 • lillyintheuniversum

  10/10/2012

  Ik kan best begrijpen dat als je van luxe apparaten gewend bent het heel lastig is zodra je niet alles erop kan doen wat je zou willen. Ik kreeg op mijn 18de eerste smartphone omdat al mijn vrienden en familie zijden “Lil ik ga jou dus niet sms’en want dat kost veel geld neem een andere telefoon met Whatsapp.” Dus zo gezegd zo gedaan, nou die BB was na 2 maanden weg naar mijn broertje toe en ik nam de simpelste samsung, nu een jaar later heb ik een nieuwe samsung de samsung Ace, en zodra ik whatsapp heb, wat fotocollages ben ik blij! Voor mij zijn al die meldingen teveel prikkels ben ik te gevoelig voor :P

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  11/10/2012

  ooooeee.. auwwh… Niet tof dit.. Had je er geen stickerr overheen? echt balen zegg! Maar volgens mij kan je er wel een nieuw scherm in laten zetten.. Zou ik alleen niet bij de kpn vodafone en zo laten doen.. maar op de markt ofzo.. die lui zijn er vaak goed in en stukken goedkoper als in de “winkel”

  Reply
 • ellis1993

  14/10/2012

  Ik heb met je te doen, poppedopje. =(

  Reply
 • Evelien

  16/10/2012

  Wat een drama, meis! Ik heb ook een 4S, en heb ook een barst in m’n scherm. Repareren via een NL bedrijf (die iPhone’s repareert) kost zeker zo’n €110. Ik ken een kennis (jaja) die iPhone’s fixet, hij bestelt de glasplaatjes op eBay voor een 10tje en dan repareert ‘ie ze, en mijnes hopelijk ook binnenkort! Misschien een tip om rond te vragen??

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Wow jezus.. dat ga ik dus echt niet doen. xD Ik ga hem zelf denk ik maar fiksen. :(

   Reply

Geef een reactie