FOTD: Sea Brown.

Soms ben ik zo druk bezig met de kleuren aan te brengen op mijn oogleden, dat ik niet eens door hebt dat het net lijkt alsof je in twee dode kijkers kijkt. Er moet dan wat extra leven in de brouwerij worden gebracht. Subtiel? No? Gewoon iets gewaagd, outside mine own comfort zone. Bourjois bruin en Make Up Store groen, wat een combinatie hé?! Sea breeze, cocktails, Hawaï en de oceaan. Ik heb dorst..

Hihi, voor het eerst dat ik een vloeibare highlighter on the cheeks gebruikte! Donker, classy, maar door de zeegroene touch in de look oogt hij een stuk frisser. Misschien deels door de opgelichte delen in mijn gezicht, maar het zijn bepaalde punten waaraan je moet denken!

Geen Too Faced Shadow Insurance op mijn oogleden.. Oké, een klein beetje dan, want ik ging al snel over naar de Primer Eyeshadow van ELF. Gekleurd met een brons pigmentatie en een gouden glitter, deppend over het ooglid, alleen het ooglid! Laten we ook niet de blendtrick(=huidkleurige oogschaduw op het wenkbrauwbot voor het blenden.) toe te passen.

Op het ooglid ging de eerste oogschaduw, de donkere versie van Taupe, mengde zich prima met de primer van ELF. Weer met deppende bewegingen en het opbouwen van de kleur. Kastanjebruin in de crease, langzaam opbouwen en het rustig vervagen. De derde tint in het palletje ging ook onder het oog, met behulp van een Eye Smudger kon ik precies te werk gaan en het meteen in rook op laten gaan.

Daredevilmodus is ingeschakeld. Sea Breeze van de Make Up Store erbij, beetje uit het potje tikken en ook dit deppend aanbrengen. Geen basis heb je hier voor nodig, de pigmentatie is gewoon mind-blowing genoeg. Ik wilde de kleur wel meer oplaten gaan in de look, dus besloot hem wat naar boven en buiten te blenden met een grove blending brush.

Laten we in de bruine sfeer blijven, klinkt retefout. Haha, wat een woordspeling, geweldig Cynth –  dank je. Essence All I Want op mijn waterlijn, ELF Waterproof Eyeliner, wimpers krullen met een krultang en vervolgens Masterpiece Max over de lashes heen van Max Factor!

In the Nude van Essence op mijn lippen, NYX lipgloss Frosted Beige daaroverheen en mijn favoriete lipcombinatie is weer aanwezig. Goddelijke combo blijft het! ELF Shimmering Facial Whip Golden Peach en Silk Teddy van Too Faced samen, goudencombo.. AGAIN!

Daredevilmodus is weer uitgeschakeld, just kidding. Dat ding gaat bij mij niet uit, moet altijd kijken of het anders kan, of iets heel geks. Daarnaast moet ik jullie tevreden houden door elke keer met crazy looks te komen, oké.. dat een slecht excuus, haha! Ik houd ervan om kleuren te combineren wat eigenlijk niet kan, maar het geeft mij op één of andere manier weer ontzettend veel inspiratie, dat hebben wij nodig!

Waar krijg jij eigenlijk veel inspiratie van?


53 Comments

 • Lifesplash

  05/10/2012

  Ahw. toffe look! Ik vind dat dat blauw en bruin mooi matcht, heel apart, beetje gewaagde combi maar toch zeker geslaagd! I looooove. De nude kleur op je lippen passen er ook gorgeous bij, yeah een geslaagde look – like always.

  Reply
 • Josephine

  05/10/2012

  IK WIST HET! Sea brown moest de kleurencombinatie blauw met bruin zijn. Ik denk dat ik dit je mooiste combinatie van deze twee kleuren vind, ik vind het altijd zo mooi om een mooie lichte higlightkleur in de ooghoek te plaatsen. Wauw, dat blauwe knalt er echt uit, love it!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Thanks a lot ladybug, amazing to hear! :) Bedankt, lieve comments Joos!

   Reply
 • Laura

  05/10/2012

  Die kleuren brengen echt het blauw van je ogen goed naar voren joh! Hele mooie look :)

  Reply
 • Yak Man

  05/10/2012

  Super mooie look! Door het blauwe in de ooghoeken len bruin op je hele ooglid lijkt dat je een strand op je ogen hebt (y). Hihi

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh yessir, Yak Man! Ik moet jou soms even inhuren om mijn looks beter te verwoorden, ben je echt goed in. :p Als je iets zegt denk ik: “Uhu, true.” Of de “Oh, inderdaaaad!” xD Dankjewel!

   Reply
   • Yak Man

    08/10/2012

    Hahaha, ik sta dag en nacht voor je klaar, oké, alleen dag. In de nacht wil ik niet gestoord worden :P Ik gebruik gewoon mijn fantasie xd

    Reply
 • theBlondBeauty

  05/10/2012

  hele mooie look! Je hebt trouwens ook mooie ogen :)

  Reply
 • debby

  05/10/2012

  Nice! Heerlijk fris die blauwe kleur in je binnenste ooghoeken. Vind het zelf sowieso leuk om daarmee te experimenteren met kleur. Dat palet van bourjois blijft mooi zeg. Mooie bruintinten. Ik wil hem :)

  Reply
 • Esmay

  05/10/2012

  Hey dat heb ik ook een keer zo gedragen! Vind het zo leuke combi :D

  Reply
 • Marloes

  05/10/2012

  Wauw, wat een prachtige kleurencombinatie! Het geeft mij ook echt een beachy / zee gevoel! Goed gedaan.

  Reply
 • pretty beauty land

  05/10/2012

  wat heb je dat toch weer mooi gedaan! en wat een geweldige krullen!

  Reply
 • beautiesatwork

  05/10/2012

  ik zou er niet direct op komen, op die combinatie :) maar mooi is het wel!

  Reply
 • Maaike

  05/10/2012

  wau-au-auw! Het is een gewaagde combi, maar dat subtiele stukje blauw, me lovezzzz! And you look gorgeous!

  Reply
 • Danique

  05/10/2012

  Wauw, wat een mooie combinatie! Staat echt prachtig.

  Reply
 • stormshannelore

  05/10/2012

  Mooie combinatie, Dat blauw maakt het echt af.

  Reply
 • Miranda

  05/10/2012

  Oh wat een prachtige combinatie zo met de blauwekleur in je binnenste ooghoek!

  Reply
 • Milou

  05/10/2012

  Práchtige look weer! Dat kleine beetje blauw doet gewoon wonderen, haha! Heel erg mooi :-)

  Reply
 • beautyforgirls

  05/10/2012

  Wauw, erg mooi gedaan. De combinatie is leuk.
  Liefs, xxx

  Reply
 • redhotjillypeppers

  05/10/2012

  Mooi gecombineerd ! Een beetje kleur maakt echt wel een verschil.

  Reply
 • Erg gave combinatie!

  Reply
 • EmmaWessels

  05/10/2012

  Ziet er mooi uit hoor! Leuke kleurencombi!

  Reply
 • Irma

  05/10/2012

  wauw, mooie combinatie! Die pop of color maakt het net iets specialer (:

  Reply
 • Charlotte

  05/10/2012

  Supermooi weer! :) Ik raak echt niet uitgekeken op jouw looks <3

  Reply
 • joycelysanne

  05/10/2012

  wauw, ziet er weer geweldig uit!

  Reply
 • Jorinde

  05/10/2012

  Wat een leuke combinatie :-) Draagbaar ook. Je hebt mooie kleurtjes gebruikt.

  Reply
 • snakesinthebasket

  05/10/2012

  hele mooie look! u wil ik dat bourjois palette ook hebben <3

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Haha, oeps! Hij is best incredible hoor, goede pigmentatie ook.

   Reply
 • TarZ Lifestyle

  05/10/2012

  Je hebt altijd geweldige ooglooks meis! Dit is echt mooi voor de herfst!

  Xoxo

  Reply
 • creatiivemind

  05/10/2012

  Wauw.. Gewoon wauw, dat zeegroene kleurtje maakt het zo af! =) Super mooi

  Reply
 • Bodi

  05/10/2012

  Wauw, prettyy! Je hebt trouwens echt zo’n mooie wimpers!

  Reply
 • marijeeee

  05/10/2012

  Wauw, echt super wauw weer! Door het zeegroen knalt de look weer echt, het maakt het allemaal weer wat frisser. En zorg er alsjeblieft voor dat de daredevilmodus aan blijft, dat maakt jouw blog namelijk een blog in mijn top 3!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Oh wauw, wat amazing! Ohhhh, ik houd de Daredevilmodus aan hoor, haha! Wat amazing om te horen, dat is echt incredible. Voel mij zeer vereerd Marije, dankjewel!

   Reply
 • Arletta

  05/10/2012

  Wouuww cynth dit is weer eens zo pretty!
  ik heb gewoon geen woorden meer voor jouw FOTD’s

  Reply
 • Beauty Treasures

  05/10/2012

  Mooi gedaan!

  Reply
 • Amanda

  05/10/2012

  Weer een hele mooi look! En draagbaar :D

  Reply
 • shirley

  05/10/2012

  Leuk dat accent. Spiced de hele look inderdaad op. :)

  Reply
 • Lotte

  06/10/2012

  Wooow, ik vind het echt heel mooi! Zelf zou ik nooit aan zo’n combinatie denken, maar het kan eigenlijk juist goed. Mooi gedaan, Cynth! En heel draagbaar ook, eigenlijk.

  Reply
 • beautyblogangelique

  06/10/2012

  Pretty done! Dat blauwe maakt het meteen sprekender! Me like!

  Reply
 • Jeanine

  06/10/2012

  Mooi!
  Die combinatie doet het prima! <3

  Xxx

  Reply
 • Deb

  06/10/2012

  Geweldige look! Sea Breeze staat er geweldig bij. Het zorgt voor instant refreshment. Het begin te borrelen om ook zoiets uit te proberen met flipside een oogschaduw die wel iets van jouw Sea Breeze weg heeft!

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Zeker doen Deb, zal je incredible staan! :) Bedankt voor je complimenten.

   Reply
 • Gerrianne

  14/10/2012

  De kleur zo in de binnenste rand! Wist je dat ik dat echt onwijs gaaf vind? De laatste tijd doe ik dat echt héél vaak, met name met wit – of een héél erg shimmery brown! Andddd yellow! Ook laatst gedaan. Dat is zo leuk! :”) + het maakt op de één of andere manier je ogen heel erg sprekend! Ligt er ook aan bij wie, want niet bij iedereen staat het haha! No, ik vind het echt helemaal geweldig een kleur in je binnenste ooghoek!

  Reply
 • Evelien

  16/10/2012

  Suuuper mooi, vooral die kleur in je binnenste ooghoek maakt het heel fris!

  Reply

Geef een reactie