Taarten, cupcakes en namnams leren decoreren.

Ik mag dan wel falen met mijn Macarons – die overigens best oké waren – maar met cupcakes doe ik dat niet. Pro-bakker hiero. In allerlei kleuren, van rood tot blauw en de regenboog verschijnt zodra je je tanden in het taartje hebt gezet. Ja, de ingrediënten kloppen deels, beetje van het respect en een beetje van Cynth. Nee, geen snot uit mijn neus, maar wel leuke tips en hulpmiddelen dankzij het taartenmagazine de Agostini: taarten decoreren!

taarten decoreren

Goddelijke cupcakes met een perfecte bite, maar de juiste hoeveelheid topping. Hoe kan dat?! Nou, door de geweldige stap voor stap foto-instructies, waardoor je kunt zien wat je precies moet doen. Dat is gewoon een uitvinding, gaat er iets mis? Of weet je het niet meer? Werp snel een blik in het taartenmagazine en op de foto’s kun je opmerken wat er niet klopt. Me like!

taarten decoreren

Wat maakt het magazine nou zo uniek? Door de basistechnieken voor de cupcakenoobs onder ons, maar ook de recepten voor succesvolle high tea’s, de benodigdheden die belangrijk zijn, maar ook de koekjescategorie wordt onder handen genomen!

Wil jij ook met dit soort taarten aankomen bij een feestje? Of weet je niet hoe de spuitzakken werken? Of alle andere hulpmiddelen? Soms is het ook moeilijk te begrijpen waarvoor alles dient, maar dankzij het magazine de Agostini: Taarten Decoreren gaat er dan een wereld voor je open. Want ook jij kunt het gewoon leren!

taarten decoreren

Op het magazine kun jij je abonneren, zodat je op de hoogte wordt gebracht hoe je nou precies die goddelijke dingen moet decoreren. Het allereerste deel zal €1,50 zijn. Dat is geen geld en nu ook al verkrijgbaar! Bij de volgende delen gaat de prijs wat omhoog en komt dat uit op zo’n €4,95. Deel 2 is verkrijgbaar vanaf 10 oktober, deel 3 van 24 oktober en vervolgens verschijnen ze wekelijks.

De cover is makkelijk te herkennen, fleurige kleuren die je maar al te graag op een taartje ziet verschijnen. Vrolijkt dat niet al heel wat op? Proef jij ze al? Maar weet je niet hoe je moet decoreren? Taarten opmaken? Same here, maar je kunt het leren door middel van dit magazine. Hurraaay, voor de online webshop, waar je hem kunt bestellen, maar je kunt ze ook liken op Facebookpagina van Taarten Decoreren! Op naar de top om Cake Boss te verslaan met jouw creaties, keep up the good work dollfaces!

Ga jij nu ook met de taartenmagazine aan de slag?

In samenwerking geschreven, foto’s zijn door het bedrijf aangeleverd.


31 Comments

 • beautiesatwork

  05/10/2012

  omg die vlinders :D

  Reply
 • Josephine

  05/10/2012

  Ohmy, dat ziet er allemaal geweldig uit! Ik faal ook hard in bakken en decoreren haha

  Reply
 • marijeeee

  05/10/2012

  Ziet er uit als een super magazine! Ik decoreer bijna nooit m’n taarten/cupcakes dus misschien is dit wel eens leuk ^^

  Reply
 • beautyforgirls

  05/10/2012

  Ziet er allemaal te schattig uit om op te eten.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Laura

  05/10/2012

  Ziet er echt allemaal ZO schattig uit! cuuuuute :D

  Reply
 • Deb

  05/10/2012

  Geweldig! Ik heb altijd al een cupcake queen willen worden!!

  Reply
 • Milou

  05/10/2012

  Ik vind dit een heel erg leuk concept! Hoop deel 1 nog ergens te kunnen bemachtigen :D

  Reply
 • ValleyDoll

  05/10/2012

  Oooh I loooove taarten & cupcakes ! Leuk, zo’n magazine !

  Reply
 • Jaimie

  05/10/2012

  Na dit artikel heb ik vreselijke trek in cupcakes en koekjes! :P

  Reply
 • Marloes

  05/10/2012

  Ik heb dat al veel voorbij zien komen en het tijdschrift ook in de winkel gezien. Maar ik heb nog een ander cupcake tijdschrift, met goddelijke recepten! Binnenkort maar eens een zondagje in de keuken doorbrengen!

  Reply
 • Debby

  05/10/2012

  Mijn toppings zijn ook nog niet je van het, maar oefening baart kunst hè ;)

  Reply
 • Zoe_Olea

  05/10/2012

  Mmm zo lekker en mooi!

  Reply
 • Kimberly

  05/10/2012

  Ik krijg echt honger van die foto’s, mmmm! Ik had dit magazine al gezien op televisie, ik denk dat ik hem ook ga kopen!

  Reply
 • Ayla

  05/10/2012

  We willen wel bewijs dat je dit zelf ook kan :D

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2012

   Dat is goed, binnenkort als ik er tijd voor heb, in verband met stage/school, zal ik een keer cupcakes maken en het opnemen! :)

   Reply
 • Joyce

  05/10/2012

  Aaaah ik krijg echt trek van die heerlijke plaatjes. Misschien dat ik me hier wel op ga abonneren, want ik vind het echt super om taarten en cupcakes te decoreren. Thanks voor de tip Cynthia!

  Reply
 • Irma

  05/10/2012

  nom nom nom, heerlijk! ik heb zelf een soort cupcakeboek, maar het ziet er allemaal zo moeilijk uit! misschien moet ik maar veel gaan oefenen (:

  Reply
 • theBlondBeauty

  05/10/2012

  ik had al van het boek gehoord, lijkt me wel een goede aankoop :)

  Reply
 • Jorinde

  05/10/2012

  Ziet er echt goddelijk uit! Ik heb helaas niet zo vaak tijd voor dit soort dingen :-(

  Reply
 • joycelysanne

  05/10/2012

  wat ziet het er geweldig uit!

  Reply
 • Amanda

  05/10/2012

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • mysupersweetlife

  05/10/2012

  Wat een leuk artikel, krijg meteen zin om aan de slag te gaan. Vind je titel van het artikel heel erg leuk, namnams!!
  Liefs

  Reply
 • Bodi

  05/10/2012

  Mjam, ziet er goed uit! <3

  Reply
 • LounaBeauty

  05/10/2012

  Jammmieee,, ben gek op taarten, cake en lekkernij. Snoepkont haha

  Reply
 • Rose

  05/10/2012

  Wha love candy! Dit is echt zo leuk, ik denk dat ik de eerste versie zeker ga halen!

  Reply
 • Jasmine

  05/10/2012

  Gebakfoto’s in magazines zijn altijd zo lief gedecoreerd, dan zie ik iets en denk gelijk ‘waat hoe kan dat nou zo mooi zijn’. Die koekjes zijn echt perfect voor een verjaardagsfeestje voor je zusje ofzo =]

  Reply
 • azazella

  06/10/2012

  gaaf maar ik zou wel oppassen want bij de FAQ staat er namelijk dit :

  VRAAG: Uit hoeveel delen bestaat de collectie Taarten decoreren?
  ANTWOORD: Op dit moment zijn er 60 delen gepland voor de serie Taarten decoreren. De serie kan verlengd worden. Als je je nog niet geabonneerd hebt, ga dan nu naar Bestellen.

  dus voor de 20 euro krijg je echt maar een mini deel :(

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  11/10/2012

  Die is leuk!! ik kreeg het eerste deel van mijn mams!

  Reply

Geef een reactie