VIDEO: Hippe everyday look.

Niet iedereen maakt zich in tien minuten op, de cijfers verschillen enorm per persoon, maar ook qua make-uplooks. Zelf ben ik ook eeuwen bezig, je moet het er maar voor over hebben.. en dat heb ik! In de vroege uren zit ik alweer veilig achter mijn make-uptafel, maar zodra ik even niet zo goed weet hoe ik mijn outfit moet combineren met mijn make-up ga ik standaard voor deze ooglook. Makkelijk te combineren, fresh en nog eens simpel!

 Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:

Gezicht:
– MAC Face and Body Foundation White
– Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation 52
– Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder
– NYX Blush Taupe
Too Faced Natural Eye Palette Silk Teddy
– MAC Fixeerspray

Ogen:
– Too Faced Shadow Insurance
– Matte 88 Palette
– MAC Blanc Type
– GOSH Copper
– MAC Teal
– Essence Kajal Pencil Cool Breeze
– Wimperkrultang
– Max Factor Masterpiece MAX High Volume & Definition Mascara

Lippen:

– Catrice lipstick Be Natural

Bij verschillende ooglooks krijg ik wel eens de vraag of ik de looks ook naar school/werk draag, of course! Dit is namelijk mijn everyday look op dit moment, soms met Copper van GOSH, maar ook met een gouden variant van NYX. Ik varieer van eyeliner kleur, zo was ook laatst Hectic weer aan de beurt, gewoon goed wisselen, houd je uit de dagelijkse sleur!

Wijk jij wel eens af van je dagelijkse look? En hoe ga je te werk?

62 thoughts on “VIDEO: Hippe everyday look.

 1. Dat was weer een heerlijk filmpje Cyn. Heb hem gister al gezien in bed voordat ik ging slapen. Ik hou ervan om en knal kleur als potlood te gebruiken onder de ogen en och wat is dat pigment van MAC prachtig zeg. I like. Ik zei het ook al op youtube,maar ik denk dat jij een fluidline van MAC genaamd groundwork helemaal mooi gaat vinden.

  1. Ja, ik zag het! Vond je tweet ook zo ontzettend lief, dat is zo incredible om te lezen. Echt waar Deb, bedankt voor de waardering! :) Ik vind wel een paint pot die zo heet, maar geen fluidline. Heb je er misschien ook een link van Deb? Want je hebt mij nieuwsgierig gemaakt! :p Bedankt voor je lieve complimentjes!

 2. Yaay, filmpjes! Mooie look ook! Vrij neutraal maar het blauw maakt hem echt af! Miep, ik moet echt een keer het 88-palette bestellen, ik wil ook al die kleuren T.T

  1. Oefenen Jo, echt oefenen! Weet je dat oogschaduwliners makkerlijker aan te brengen zijn dan gelliners of andere eyeliners? Misschien kan je daarmee beginnen? :) Bedankt voor je compliment!

 3. Die ‘eyeliner’ vind ik zo ontzettend mooi! Staat je heel erg goed. Zlefs hier heb ik s’ochtends geen tijd voor hihi. Ik vind 6 uur eruit echt mijn max. eerder ga ik niet :P maar ik dacht dat je blush droeg joh, dat leek echt zo, maar het is die highlighter en NYX taupe haha.

  1. Damn, valse hoop Aman. xD Ik zag trouwens net pas je tweet, omdat mijn mobiele internet eruit ligt. Ik heb je vraag wel beantwoord hoor! Bedankt voor je compliment lady. :)

 4. Wederom, PRACHTIG! Wat ben je toch leuk en spontaan in je filmpjes! Deze look ga ik zeker onthouden, voor als ik weer eens inspiratieloos ben.. haha!

 5. Oeh, inderdaad heel snel gemaakt! wat maak je trouwens veel filmpjes de laatste tijd ((:
  ik vind deze look echt mooi en het staat zo fris met dat blauwe. goed gedaan!

  1. Ja hé?! Ik heb denk ik de smaak te pakken! :p Nee, dat komt omdat Halloween eraan komt + alle feestdagen. Sowieso ben ik bereid om met Halloween veel looks te maken en Thanksgiving + Kerstmis en misschien Sinterklaas, alhoewel niet iedereen daar chic gekleed gaat. Dankjewel Irma! :)

 6. Ik vind het echt een hele mooie look!
  ben ook zo jaloers op jouw oogvorm, ik heb gewon veel te weinig ruimte tussen mijn ogen en wenkbrouwen :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *