Liebster Insanity Award.

Dollfaces, ik krijg ontzettend veel tags – bedankt daarvoor, vind het echt incredible! – maar helaas kan ik ze niet allemaal doen. Ik probeer echt zoveel mogelijk tags te beantwoorden, in te vullen en op mijn to do list te zetten, er komen nog veel aan, maar ik lees het, waardeer het enorm, maar soms dan vergeet ik het. SHAME ON ME. Vandaag ga ik even verder taggen met de tag, en beantwoord de Liebster Award, die ik allemaal aan jullie TERUG GEEF. ALLEMAAL. Jap, allemaal! Laten we beginnen met de mysterieuze vragen van twee dames, Amanda en Jorinde!

Joke, eerst de feitjes, dingetjes, Cynthjes, of zou ik daar een speciaal artikel voor maken? Misschien is dat leuker, want ik praat nu al veel onzin, dan lijkt het mij een enig idee om daar speciaal – speciaal voor jullie – een artikel over te schrijven. Wat is nou typisch mij, of wat is er nog onbekend op het Beauty Koning-gebied, Cynterrein, you never know.. to be continued.. Bedankt voor het taggen Amanda en Jorinde!

1. Wat maakt jou uniek, specialer dan andere bloggers? Kortom: wat maakt jou anders dan andere bloggers?
Ik varieer veel van onderwerpen, maar ook met make-uplooks. Misschien komt het deels ook omdat ik zeg wat ik denk, wat voor veel mensen nog wel eens moeilijk te volgen is. Met make-up probeer ik ook vaak buiten mijn comfort zone te gaan, door middel van de nepbloed praktijken, of de regenboogkleuren op het oog.

2. Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Het omzetten van een video, duurt altijd uren! Maar hoe lang het ook duurt, editen blijf ik nog steeds geweldig vinden. Windows Movie Maker moet vaak het filmpje omzetten voordat je hem kunt gaan bewerken, dus knippen en plakken, maar hier gaat sowieso al een half uur tot een uur inzetten + omzetten naar de 1080 HD, UREN. Still loving it!

3. Wat is jouw top 3 leukste bloggers?
Ik heb geen top drie, wel meerdere bloggers waar ik graag op de website langskom, maar voornamelijk ook buitenlandse bloggers, omdat zij weer andere merken gebruiken + andere looks creëren. Misschien ligt dat ook meer aan iemand zijn stijl, maar ik heb veel blogs die ik graag een bezoekje breng. Mijn Nederlandse bloggers favorietenleukstedingenblablabla is groter dan een top drie!

4. Wat hoop je met het bloggen te bereiken?
Damn, moeilijk! Natuurlijk wil ik de sfeer behouden, heb ik ook ooit in een video uitgelegd, dat ik blij ben als ik op mijn eigen website kon. Totaal niet arrogant bedoeld, maar ik vind de sfeer op en rondom mijn blog geweldig door de leuke bezoekers die voorbij piepen. Ik hoop nog verder te komen in de grime, maar ook met de make-uplooks of course!

5. Welke blogger zou je graag willen ontmoeten?
Jezus, ehm.. dat heb ik niet echt, omdat ik iedereen wel een keer wil zien! Maar ik zou wel graag een beschuitje willen eten met Rodgers. Hij .. blogt soms voor Packers.com! PWNED. Hehe.

6. Wat is je beste beautyproduct? En waarom zouden wij die moeten kopen?
Fixeerspray. Oké, dat ging makkelijker dan ik dacht! Geweldig product, helaas test MAC dan wel weer op dieren en raad ik hem niet echt aan, maar hij is wel echt retegoed. Mijn poeder verdwijnt als sneeuw voor de zon en zet het om tot een schitterende, en vooral gezond-ogende huid.

7. Wat is je favoriete serie? En waarom?
Rookie Blue, omdat Sam Swarek retehandsome is en voor het smerissenberoep zou ik altijd een zwak houden. God, dat lijkt mij ook nog steeds incredible, bij de Recherche. Moordzaken. Ik heb een oog voor detail, dat zeker, maar om helemaal de weg te beklimmen naar iets wat misschien kan, daar heb ik het niet voor over.

Daarnaast ben ik echt idolaat van The Vampire Diaries, wie had dat nou ooit gedacht? Toen het voor het eerst op de Nederlandse televisie verscheen, had ik er een bloed – ha, geniaal – hekel aan de serie. Zo standaard en tienerlike, no thanks. Maar Damon is aantrekkelijk, je kunt zeggen wat je wil, maar dat is gewoon een keiharde feit. Nadat ik seizoen 1 voorbij was, werd het toch een stuk spannender. Als het goed is begint het deze, of volgende week. Can’t wait!

8. Wat vind jij het slechtste beautyproduct? En waarom?
Sowieso ervaart iedereen een product anders, maar ik heb een hekel, echt een gruwelijke hekel aan slecht gepigmenteerde producten. Van die kinderoogschaduw waar je niks mee kunt, wel de amazing Bart Smit palette, daar niet van. Maar soms leveren merken echt crap kwaliteit van oogschaduws, me mad bro.

9. Wat is je favoriete film?
Ah, bloody hell. Ik heb werkelijk geen idee, hoe moeilijk kan het zijn Cynth, haha! Weet je hoe lang ik wel geen films heb gekeken? Zieklang niet. Takers blijft ook echt één van mijn favorieten, maar ook Mark Wahlberg. Ik bedoel, films met Marky Mark.

10. Wat voor werk doe je?
Op dit moment loop ik vier dagen in de week in de zorg mee, deels mijn werk, maar mijn blog is ook deels mijn werk. Ik moet jongleren om in evenwicht te blijven, wat moeilijk gaat, maar ik doe mijn best!

11. Wat voor een kledingstijl heb je?
Ik draag bijna altijd blazers, met daaronder een gekleurd shirt, met of zonder print. Classy, maar niet standaard, want daar heb ik het niet zo op. Natuurlijk verschijn ik ook in de a la Maaskantje-style, no problem. Wel thuis, achter de laptop of course. Niet op straat, zometeen bieden ze mij een gastrolletje aan.

TADA, elf vragen die beantwoord moesten worden door le me, le Cynth. Ik moet er de tijd voor nemen, anders vertel ik zoveel onzin, maar ook om de juiste informatie aan jullie over te brengen. Niet halve antwoorden, gewoon feiten jang! Het feiten-dingen-Cynthjes-artikel houden jullie nog van mij te goed! Dankjewel Aman en Jo!

Heb jij nog een feit-ding-jou-iets? Share it!


38 Comments

 • beautyblogangelique

  09/10/2012

  Leuk ingevuld meis! Altijd leuk om verschillende vragen en antwoorden te lezen enzo:-) Zoals je weet kom ik heel graag op je site<3

  Reply
 • redhotjillypeppers

  09/10/2012

  Fix+ spray ftw ! :) Leuk om te lezen weer

  Reply
 • Esmay

  09/10/2012

  Wat leuk om te zien! En die mooie werkplek ook <3 Om bij te kwijlen!!

  Reply
 • Yak Man

  09/10/2012

  Haha, la maaskantjr stijl straks bieden ze mij nog een gastrol aan // HAHA. Dat is echt een geweldige antwoord xD.

  Reply
 • Christel

  09/10/2012

  Welk seizoen van The Vampire Diaries begint waar?! :P
  Ben bezig met seizoen drie te kijken en ben helemaal weer hooked, zeker ook nu ik ook de boeken weer heb opgepakt!
  Maar goed… :P
  over de fixeerspray, als het je alleen gaat om het minder poederig maken (want fixeren doet fix+ niet echt), kun je ook eens kijken naar een spray van thermaal bronwater (Vichy, La Roche Posay), in de apotheek verkrijgbaar en zijn volgens mij ook goedkoper dan MAC.

  Reply
 • Paola

  09/10/2012

  Leuk om te lezen! De vragen zijn ook niet zo standaard!

  Reply
 • Anne Solveig

  09/10/2012

  Leuk artikel weer Cynthia! Je schrijft zo leuk!

  Reply
 • Maaike

  09/10/2012

  Wat vet dat je zo vaak getagged wordt! Ik echt bijna nooit ^^
  Leuk geantwoord Cynth! Ik kijk uit naar het feitjes-over-cyntiha artikel! :) x

  Reply
 • Laura

  09/10/2012

  leuk geschreven en dus leuk om te lezen cynthia!

  Reply
 • Arletta

  09/10/2012

  Haha je hebt em weer superleuk ingevuld! Ik kijk nu al uit naar je feitjes artikel!
  Xx

  Reply
 • En we weten weer een beetje meer! De Fix+ is wel ok..maar er zijn er nog andere goeie!

  Reply
 • Anne vdh

  09/10/2012

  Leuk om dit soort tags te lezen:D
  Die werkplek, nice! Al zou ik een andere stoel kiezen, ik heb die ikea stoel ook en hij blijft echt niet lang wit. Helaas herken ik elk ikea meubelstuk gelijk omdat ik de catalogus de afgelopen dagen 300x heb doorgebladerd:D

  Reply
 • beautiesatwork

  09/10/2012

  ik draag ook heel graag blazers :)

  Reply
 • Laura

  09/10/2012

  Leuke tag Cynthia! Ik kan echt niet wachten tot vrijdag, TVD! :D

  Reply
 • Jorinde

  09/10/2012

  Gaaf dat je hem hebt ingevuld Cynth. Thanx daarvoor. Erg leuk om je antwoorden te lezen :-)

  Reply
 • Marloes

  09/10/2012

  Jij zegt inderdaad gewoon wat je denkt. Ik vind het zo leuk hoe je je artikelen daar mee ook vult! Ontzettend leuke antwoorden om te lezen. En ik ben sowieso een fan van jouw blog!

  Reply
 • ValleyDoll

  09/10/2012

  Leuk om te lezen ! Doet er mij aan denken dat ik ook werd getagd onlangs, moet maar ff opzoeken door wie ook alweer :d

  Reply
 • xaveenia

  09/10/2012

  Heel leuk om te lezen, en die werkplek heeft inderdaad een hoog kwijl gehalte haha!

  Reply
 • Irma

  09/10/2012

  Aaah! Nog een Mark Wahlberg fan? Love him!
  Echt een leuke tag, dit (:

  Reply
 • Leuk om te lezen!
  Haha ja seizoen 4 van The Vampire Diaries begint inderdaad deze donderdag weer, ik kan zelf al bijna niet wachten :)

  Reply
 • Bodi

  09/10/2012

  Erg leuk geschreven en leuk om te lezen!

  Reply
 • joycelysanne

  09/10/2012

  wat een originele vragen, like!

  Reply
 • Amanda

  09/10/2012

  Aaah dank je wel voor het invullen van de vragen! En Damon, O mijn god, he is hot haha, Vooral als hij zo lekker fout kijkt, hmmm haha. Hoewel.. Stefan ook wel leuk is hihi.

  Reply
 • beautyxkusjex

  09/10/2012

  Wat leuk om te lezen!

  Reply
 • Jana

  09/10/2012

  Heel tof om te lezen :D x

  Reply
 • Beautyraiseplace

  09/10/2012

  Leuk om te lezen en ik vind jou zo mooi!
  Je maakt je looks ook heel goed trouwens, Xoxo

  Reply
 • happyannanas

  09/10/2012

  Yes! Ik volg je blog omdat ik vind dat je altijd leuk/goed/grappig/zo-ontzettend-waar/herkenbaar -schrijft!
  Deze tag is ook leuk, ik ben er ook mee getagd alleen heb hem nou nog niet gedaan. oeps.
  Goede herinnering, dank u!
  xx Anna

  Reply
 • Miss Mags

  09/10/2012

  Erg leuke antwoorden op leuke vragen.

  Reply
 • shirley

  09/10/2012

  Leuk om te lezen, maar ook leuke afwisselende vragen. ^ . ^

  Reply
 • pretty beauty land

  10/10/2012

  aah kei leuke tag! En vampire diaries is geweldig hahah!

  Reply
 • Deb

  10/10/2012

  haha wat ben je toch een geweldig leuke spontane meid! k heb je vragen in een adem uitgelezen!Je hebt je hart op de tong net als ik. Sommige mensen hebben er moeite mee wanneer iemand zo is en te direct is naar hun smaak.. maar ja ik ben ik ook zo .. ze dealen er maar mee we can shake hands girl! I Maaskantje stijl haha!! Met matje en al ;-) dat willen we wel eens zien. Blazers met een shirt eronder vind ik ook altijd classy voor naar mijn werk. Het is casual, maar toch gekleed met een leuke spijkerbroek eronder.

  Reply
 • Minna

  10/10/2012

  Is that Inglot eye shade palette? Those are so great! :)

  BR, Minna

  Reply
 • Sanne

  10/10/2012

  Wat leuk ingevuld! Echt super om te lezen :) xx

  Reply
 • ByJaimie

  11/10/2012

  Vampire diaries begint vandaag weer! Aaaaaah so excited! :D

  Reply
 • Josephine

  14/10/2012

  VAMPIRE DIARIES WOEEHOEE :D

  Reply

Geef een reactie