La Mia Famiglia!

Tegenwoordig wordt alles digitaal gedaan, zelfs examens worden online afgenomen. Tien jaar geleden dacht men dat het allemaal een grap zou zijn, net zoals de vliegende auto in Harry Potter, ooit gaan ook wij vliegend naar het werk. Maar om terug te komen op de foto’s, wie herkent zich de prachtige fotoboeken nog die van generatie tot generatie gaat? Uhu, just saying.. wordt het dan niet eens tijd om er eentje te laten maken? Alle foto’s om te zetten tot een geweldig fotoboek met veel herinneringen!

De regendruppels die zachtjes tegen de ramen tikken, kloppend of ze naar binnen mogen komen, warme chocolademelk op tafel, een koekje erbij en gezellig met familieleden een paar oude fotoboeken terugkijken. Gouden foto’s die boven water komen, ook enkele foute foto’s waarop de spaghetti slierten uit je neus hangen, of net dat je het snot uit je bovenkamer graaft. We hebben ze allemaal, maar niets is leuker om ze samen te voegen tot een kloppend geheel bij Pixum waar het mogelijk is om je eigen fotoboek te maken! Kijk je mee naar die van mij?

God, wat had ik er een hekel aan om een bezoekje te brengen aan de griezelende schoolfotograaf. Opgedoft voor de picture van het jaar. Mom deed altijd haar best, mijn zus en ik staan er ook geweldig op! Mijn lach? Mooi hé? Ik kijk helaas nogal verschrikt, misschien omdat die man altijd zo achterlijk deed. Voor de duidelijkheid, mijn zus is links en de kleine blonde knolraap ben ik.

BOO! Baby boo. Kijk haar hier nou klein zijn! Ze was hier echt nog maar een aantal maanden, dikke stampertjes waar het kleine bokje op wandelde. Zo schattig om te zien, een klein olifantje. Ze lag op de bank te slapen, want mevrouw was hier net één dag bij ons. Inmiddels is ze zo een centimeter of kalf gegroeid en een aantal kilo aangekomen om haar naam Boedha een eer te doen.

Weet je dat deze foto eigenlijk van een slechte kwaliteit is? Het is een foto gemaakt met mijn iPhone, overgezet in een fotoboek en vervolgens weer gefotografeerd met een digitale camera. Zodra je de lens van de iPhone op jezelf richt wordt hij niet altijd amazing, maar hier ziet hij er best incredible uit! Mom vond dit één van de mooiste foto’s, speciaal voor haar zit hij erin! En omdat ik mijn make-up mooi vond.. kuch.

Ik moest natuurlijk weer raar kijken, terwijl mijn zus onschuldig lacht. Dit is nog een foto voor mijn blog, mijn make-up ziet hier nog zó anders!

Een normale foto, dus die je moest laten afdrukken en vervolgens ophalen, weet je wel? Gefotografeerd met een iPhone, maar helaas zat er een vouw in de picture, maar dat mocht de pret op de foto niet drukken. Mijn zus en ik, toen we nog klein waren. Le zus links, le moi rechts. Kijk dat schattige handje wat wij vasthouden! Ah, how sweet! Ik dacht trouwens dat ik aan het glimlachen was, just so you know. Dat vertelde mijn zus bij het zien van de foto, geweldige informatie.

Er zitten even veel foto’s van mijn zus in hoor!

Samen op Lowlands.

Het is ontzettend makkelijk om een fotoboek samen te stellen, laat staan je eigen familiefotoboek, of je vakantiefoto’s die je wilt samenvoegen? Een bruiloft die je onlangs hebt gehad? Of gewoon random foto’s? Klein en vierkant? Of juist de XXL stand? Het is allemaal mogelijk, hard of een zacht cover? Een hoogglans coating? Of gewoon fotopapier? Een eenvoudig programma waarvan je even de handleiding moet lezen, zodat het meteen meewerkt!

Onze Lowlandsbandjes! De bovenste ben ik, toevallig draag ik mijn naamarmbandje met een hartje eruit gedrukt. Mijn naam staat erop, kreeg hem een aantal jaar terug voor kerstmis, amazing memory. 

Wat was ik blij met mijn baby born!

De kwaliteit van de foto’s vind ik mooier in real, dan dat ik er weer een foto’s van heb gemaakt. Het spreekt veel meer, de kleuren zijn top en totaal geen pixels! Toen ik hem zag – want de service van Pixum is MIND-BLOWING! –  wist ik gewoon dat ik hier mijn portfolio van mijn looks mee in elkaar wilde zetten, omdat het resultaat zeer lovend is! Je kunt hetzelfde Pixum Fotoboek groot (panorama) hardcover met 26 pagina’s voor €29,99!

Misschien ook leuk om te weten is dat je 50 foto’s gratis krijgt als je op deze link klikt, waar je de kortingscode vindt + de voorwaarden!

Heb jij je foto’s ooit een keer besteld bij Pixum? En was jouw ervaring ook zo incredible net zoals die van mij?


53 Comments

 • redhotjillypeppers

  10/10/2012

  Leuk om kleine Cynthia eens te zien :) Fotoalbums zijn veel leuker dan wat digitale foto’s op de pc !

  Reply
 • Lifesplash

  10/10/2012

  Aaaaah, geweldig om te zien! Ik vind je foto met baby Born echt tooo cute, damn wat een liefje was je toch! En dan nog niet gesproken over die baby hahaha. Ik heb wel eens bij Pixum besteld, goede service! Love. :D

  Reply
 • Christel

  10/10/2012

  Kleine blonde knolraap, haha! Nee hoor Cynth!
  Super leuk om een keer te zien! Die foto dat je met je zus handen vasthoudt is ook erg schattig!
  En die pup… <3
  Heel erg lief, ik denk dat ik mijn moeder voor kerst een album ga geven, leuk idee!:D

  Reply
 • Esmay

  10/10/2012

  Aaahhh superleuk! Vooral die foto’s van vroeger!

  Reply
 • jlovesbeauty

  10/10/2012

  Haha wat een leuke en schattige foto’s! Ik vind zo’n boek vol foto’s een geweldige herinnering, veel leuker dan dat alles digitaal op je pc staat..

  Reply
 • Yak Man

  10/10/2012

  aaaah, super lieve en schattige foto’s! :O echt leuk zo’n fotoboek! Ik heb wel 1 keer besteld service was erg goed :D

  Reply
 • Jorinde

  10/10/2012

  Wat heb je een leuk album samengesteld Cynth!

  Reply
 • debby

  10/10/2012

  Oh wat zag je er cute uit zeg vroeger! En omy je hebt gewoon een bull terriër! Prachtig.

  Reply
 • ValleyDoll

  10/10/2012

  Aww, das leuk !

  Reply
 • Miranda

  10/10/2012

  Wat een leuke foto’s;D

  Reply
 • Nathalie

  10/10/2012

  ‘Geweldige foto’s! Vooral die van toen je klein was :-)

  Reply
 • Paola

  10/10/2012

  Super mooie foto’s! Ik heb ook een fotoboek gemaakt bij Pixum!

  Reply
 • Laura

  10/10/2012

  Ik vind het altijd super om foto’s terug te kijken van vroeger :) Mijn vader en moeder hebben een tijd lang al onze foto’s nog ingeplakt (toen nog niks digitaal kon, haha) en ik ben blij dat ze dat gedaan hebben! Zoooo cute om mijn zus en mij als kleine hummeltjes te zien, hihi :D

  Reply
 • beautiesatwork

  10/10/2012

  mijn favoriet is die bij het poppenhuis. die smile cynth xD

  Reply
 • Charlotte

  10/10/2012

  Nog nooit bij Pixum iets besteld… Ik ben meer van het foto’s afdrukken en zelf inplakken ;-)

  Reply
 • Deb

  10/10/2012

  Wat een geweldig leuk album heb je daar! Dat soort foto’s/herinneringen zijn goud waard!! Bedankt voor het delen super leuk om je als kleine ‘gup’ te zien.
  Wat een schattig kindje was je, echt een cutie met zulke mooie krullen! Die foto die je moeder zo mooi vind van jou is ook echt ‘mindblowing’ om in jouw terminologie te spreken ;-) Net een modellenfoto!!

  Reply
 • Anne vdh

  10/10/2012

  Hahah wat schattig! Kleine Cynthia:D
  Wat grappig om dat hier allemaal te zien, superleuk!
  Het ziet er verder trouwens uit als een mooi boek!

  Reply
 • Romy

  10/10/2012

  Aaah, jij was vroeger zo schattig!

  Reply
 • lifestylelou

  10/10/2012

  Ah, wat een leuke foto’s! En wat was je schattig vroeger, hihi.

  Reply
 • Nena

  10/10/2012

  Op die laatste foto ben jij echt heel schattig! X

  Reply
 • Beautyraiseplace

  10/10/2012

  Ahh leuk artikel laatst deed ik ook zoiets , heel leuk om het allemaal dan weer terug te zien hea?!
  En wauw je bent zo mooi haha
  Liefs, Nina

  Reply
 • Miss Mags

  10/10/2012

  Erg leuke fotos

  Reply
 • Arletta

  10/10/2012

  Wat leuk om te zien! je was echt superschattig vroeger ;D

  Reply
 • beautyforgirls

  10/10/2012

  Ahh, wat leuk. Ik heb ook een fotoboek van Pixum.
  Liefs, xxx

  Reply
 • shannara

  10/10/2012

  ziet er leuk uit :)

  Reply
 • Irma

  10/10/2012

  ach, wat leuk! ik heb nog zo’n oldschool fotoboek waar je de foto’s in moet plakken enzo. volgens mij zijn wij ongeveer de enige van deze tijd die dat nog doen (: maar het geeft wel elke keer weer een nostalgisch gevoel.

  Reply
 • theBlondBeauty

  10/10/2012

  ach, wat was je een klein popje! Super leuk om te zien :)

  Reply
 • beautyblogangelique

  10/10/2012

  Super leuke foto`s en leuk dat het in een boekje is gedaan:-)

  Reply
 • Lindy

  10/10/2012

  Ahhh ik heb mijn baby Born nog steeds ergens bij mijn ouders op zolder bewaard, hopelijk vinden mijn kindjes haar net zo leuk!!!;)

  Liefs

  Reply
 • bibibianca

  10/10/2012

  Echt super leuk!

  Reply
 • joycelysanne

  10/10/2012

  haha, wat lach je leuk op die ene foto (jeweetvastwelkeikbedoel :)) – leuk om te zien – mini you!

  Reply
 • Awww, babyborn <3

  Reply
 • Kimberley

  10/10/2012

  Ik maak mijn fotoboeken áltijd bij Pixum. Goede kwaliteit, goede prijzen en snelle levering!

  Reply
 • Amanda

  10/10/2012

  Wat was je vroeger schattig! Zou je niet herkennen… haha.

  Reply
 • Dina

  10/10/2012

  Leuke foto’s! Vooral de oudere foto’s, van vroeger zeg maar.

  Reply
 • missjustpretty

  10/10/2012

  Wat een leuke foto’s, die met de blauwe oogschaduw is echt geweldig.
  Wat was jij schattig vroeger, je zus trouwens ook :)

  Reply
 • xuue

  10/10/2012

  aahhwwww so cute! Je bent echt prachtig he, not fair!! Liefs xxx

  Reply
 • Jana

  10/10/2012

  Wat leuke foto’s allemaal :D x

  Reply
 • xaveenia

  10/10/2012

  Ontzettend leuk om al deze foto’s te zien! Ik heb bijna alleen maar foto’s digitaal, het wordt tijd dat ik ze ook laat afdrukken!

  Reply
 • Renate

  10/10/2012

  Mooie foto’s! Ik wil ook al heel lang weer is fotoboeken maken, want ik heb van nog zo’n 4 vakanties niet normaal veel foto’s en nog steeds op me geheugenkaartjes staan haha.

  Reply
 • bonjourSophie

  10/10/2012

  Wat een schattige foto’s!
  Haha, ik moest echt lachen om jouw verbaasde hoof(je) bij de tweede foto! ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   11/10/2012

   Ja, ik vond het niet plezant om op de foto te moeten. :’) Dankjewel Sophie!

   Reply
 • Erg leuk om te zien, wat sta je schattig op die foto van de schoolfotograaf haha!

  Reply
 • Lotte

  10/10/2012

  Ahhh, you were so cuuute! <3 Haha, dat ben je nu nog steeds natuurlijk. Die laatste foto, cute as a button! Ik mis het wel hoor, die fotoalbums om lekker doorheen te bladeren. Later ga ik dat gewoon ook zo doen voor mijn kinderen, vind ik leuker dan digitaal!

  Reply
  • Beauty Koning

   11/10/2012

   Hihi, thanks a lot ladybug! Ja, dat is ook veel leuker. Hierdoor is heto ook nog specialer om te ontvangen, vind ikzelf.

   Reply
 • mynameisblonde

  10/10/2012

  Wij maken bij een speciale gebeurtenis ook telkens een fotoboek! Leuk om in te bladeren, veel leuker dan digitale foto’s!

  Reply
 • Malou]

  11/10/2012

  Heel leuk om te zien :)

  Reply
 • Natasja

  11/10/2012

  Aw wat schattig! Leuk is dat zo’n fotoboek. Alles alleen maar digitaal is bij lange na niet zo leuk als een echt boek. :-)

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  11/10/2012

  Super leuk zeggg!! enn wat een cutieee piccs van vroeger!!

  Reply
 • Gerrianne

  14/10/2012

  Oh, wow, wat een geweldige foto’s! Schattige jij, ook in het klein! Pixum heeft ook zo’n groot aanbod, loveittt!^^

  Reply

Geef een reactie