Too Fruit Crème Tendre + Bisou Doux Lipbalm.

Ze zeggen toch altijd dat je het beter kunt voorkomen dan het verhelpen? Het voorkomen van rimpels is door vroegtijdig te beginnen met smeren. Nee, geen rimpelcrèmes – hallo, niet op je twaalfde – maar wel een rijke dagcrème, of een volle body butter, maar je wilt geen schadelijke of chemische stoffen op le child aanbrengen, daarvoor hebben we Too Fruit!

Too Fruit, misschien niet bij iedereen even bekend, maar voor de jonge knaapjes onder ons is dit ideaal. Laten we de lieftallige moeders niet vergeten, want dit kindvriendelijke merk is biologisch, organisch en nog eens natuurlijk. Vandaar de schattige, maar zeer vrolijke verpakking, me like!

Laten we eerlijk zijn, ik ben geen twaalf meer, hoe graag ik dat soms ook wil, maar helaas. Vandaar dat ik mijn testpanel moest inschakelen, mag ik jullie voorstellen aan mijn kleine nichtjes, Chanel en Cheyenne! De twee knaapjes mochten de producten gaan uittesten, zijn jullie ook zo benieuwd naar hun mening? Yes, me too!

99,81% of the total ingredients are from natural origin.”
“68,38% of the total ingredients are from Organic Farming.”

De verpakking van de crème is vrolijk aanwezig, aantrekkelijk voor kinderen en de dop. Laten we het daar niet over hebben, want ik vond hem écht amazing! Heel kunstzinnig, beetje de graffiti richting op, laten we eerlijk zijn, de twaalfjarige zijn hier zeker gevoelig voor. Voor je kinderen wil je het beste, ook qua hygiëne, een pompflacon is daarentegen ideaal! Het uiterlijk was door mijn knolraapjes goedgekeurd.

De ingrediënten die de Too Fruit Crème Tendre bevat: pyrus malus fruit water, aqua, glycerin, simmondsia chinensis seed oil, dicaprylyl ether, cocos nucifera oil, C12-16 alcohols, rubus ideaus seed oil, morus nigra fruit extract, magnesium silicate, hydrogenated lecithin, palmitic acid, leuconostoc/radish root ferment filtrate, purus malus fruit extract, glyceryl stearate, parfum, punica granatum sterols, squalane, hydrogenated olive oil, bisabolol, xanthan gum, olea europaea oil unsaponifiables,sodium dehydroacetate, tocopherol, hydrogenated olive oil unsaponifiables, sodium lactate, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate.

Een luchtige substantie wat redelijk snel intrekt, licht eraan hoeveel je doseert, gebruik je teveel, dan zal het gaan plakken, maar zolang je er rustig mee aandoet, zal dat allemaal meevallen. Een pompje wat genoeg is voor het kinderlijke gezicht. De geur was licht aanwezig, totaal niet zoet, wat wij allemaal overigens hadden verwacht, maar geen snoep of zure matten was te bekennen. Mijn nichtjes waren niet zo vol van de geur die de crème achterliet, misschien omdat ze licht verwend waren met hun andere crème die naar een snoepwinkel rook. Maar een voordeel, minder parfum!

De Too Fruit Crème Tendre 30 ML bevat geen: artificial colorings, silicones, parabens, PEG and phenoxyethanol. En ook geen etherische oliën. De crème is geschikt voor de normale huid.

Een hip gekleurde lippenbalsem, wanneer geef je die nou aan je kleine hummeltjes? De oudste van de twee mocht die gaan testen. Mevrouw is al zeker voorbij de achtjarige vingers en kan bijna twee handen vullen met haar leeftijd, eigenwijs? Check, maar zeer geschikt om de balsem te testen.

100% of the total ingredients are from natural origin.”
78,95% of the total ingredients are from Organic Farming.”

Een goddelijke zoetige geur kwam eruit de knijpbare tube, wat misschien niet voor iedereen handig is. Zelf heb ik liever een tube, dan een tinnetje waar je met je vingers in moet. Hygiëne boven alles! De lippenbalsem is wat stroef, voordeel! Hierdoor blijf je niet smeren, EN! Een teken van geen tot nauwelijks siliconen, maar vrijwel zeker dat hier geen siliconen in terug zijn te vinden, YAY!

Een klein rond balletje waarmee je de lippenbalsem perfect op je lippen smeert. Geen stokjes, of vervormde staafjes waarmee je een ander zijn oog mee kan uitprikken. Wat wordt hier toch goed over nagedacht.

Een dikke substantie wat je moeilijk uit de tube krijgt, maar het heeft echt zijn voordelen. Zelf heb ik altijd dat ik anders blijf smeren, waardoor je weer een verslaving opbouwt, maar geen plakkerige massa die je moet aan blijven brengen. De geur framboos + amandel werd door beiden ladies goedgekeurd!

De ingrediënten in de Too Fruit Bisou Doux lipbalm: cera alba, sesamum indicum seed oil, butyrospermum parkii butter, mel, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, caprylic/caprictriglyceride, prunus amygdalus dulcis oil, cocos nucifera oil, rubus idaeus seed oil, aroma, parfum, squalane, tocopherol, hydrogenated olive oil, olea europaea oil unsaponifiables, hydrogenated olive oil unsaponifiables, lactic acid.

Ook de lippenbalsem bevat geen: artificial colorings, silicons, parabens, PEG and phenoxyethonol.

De uitslag is verschillend, de ene kreeg er een lichte reactie op, omdat zij allergisch is voor parfum, wat de producten wel bevatten, maar Cheyenne is enorm gevoel daarvoor, maar de lippenbalsem daarentegen – die zij ook gewoon heeft gebruikt – viel goed in de smaak!

Chanel reageerde niet op de producten, misschien roken ze niet zo lekker als haar vloeibare snoepwinkel, maar vervelend vond ze het niet. Het rook niet, nauwelijks, dat was wat zij miste. Misschien even snel een parfum in de lucht spuiten, zeggen dat dat het is. Oh, wat plaag ik mijn nichtjes graag, haha!

De Too Fruit Crème Tendre 30 ML rook inderdaad nauwelijks, weinig parfum, geen siliconen en totaal geen parabenen, dat is wat ik graag zie in gezichtsproducten. Wat wij natuurlijk ook graag zien is waar het product wordt verkocht, online in de webshop van Heavenly Pure voor €22,00! De Too Fruit Bisou Doux lipbalm 10 ML is daar ook verkrijgbaar voor €6,00!

Bedankt voor het meehelpen aan de review Chanel en Cheyenne!

Kon jij de webshop van Heavenly Pure al? En heb je er ook al iets besteld?


32 Comments

 • Emilia

  11/10/2012

  Nu vind ik het wel even jammer dat ik geen kindje meer ben, het lijken me fijne producten! En de manier waarop het is ingepakt is ook super tof :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  11/10/2012

  Cute zo’n mini-testpanel :)

  Reply
 • arletta

  11/10/2012

  Superlief verpakt en echt schattig zo’n mini testpanel!
  xx

  Reply
 • Esmay

  11/10/2012

  Wat leuk, zo’n review met verschillende personen × huidtypes! Maar die creme lijkt me best wel fijn!

  Reply
 • lifestylelou

  11/10/2012

  ahh wat een schattige producten! Alleen al de manier waarop het ingepakt was, ben ik al verloren aan. Haha!

  Reply
 • Kayla

  11/10/2012

  Leuke review, ik heb nog nooit iets van het merk geprobeerd. De verpakkingen zien er leuk uit!

  Reply
 • beautiesatwork

  11/10/2012

  de lippenbalsem graag :p

  Reply
 • Bertine

  11/10/2012

  Wat is dat onwijs leuk ingepakt!!

  Reply
 • ValleyDoll

  11/10/2012

  Leuk dat het voor kleine kindjes is :d !

  Reply
 • Christel

  11/10/2012

  De lippenbalsem ziet er goed uit! Ik merk de laatste tijd toch wel dat mn lippen wat schraal zijn dus balsem is welkom(zo veel smeer ik toch niet:P)

  Reply
 • Renate

  11/10/2012

  Leuke producten! Alleen ik ben dus ook al geen kind meer haha ( of naja ik ben 16, dus eigenlijk nog steeds een kind! ) wel erg leuk dat ze ook aan kinderen denken! Eigenlijk zouden ze ook make-up producten moeten maken voor kinderen – die niet al te schadelijk zijn ( want de rommel die ze verkopen bij de intertoys enzo, wat moet je daarmee haha xD – ja, ik weet het nog steeds dat ik als klein kind (7/8 jaar ofseu?) al bij de kruidvat make-up shopte, omdat ik de intertoys troep zo slecht vond! )

  Reply
 • Leuke producten! Zeker lief om als cadeau te geven aan jonge tieners bijvoorbeeld, en helemaal fijn dat er geen troep in zit.

  Reply
 • Irma

  11/10/2012

  aawh, wat leuk! lieve verpakkingen, het ziet er echt leuk uit! ik wou dat ik nog zo’n huid had als toen ik 12 was (:

  Reply
 • beautyforgirls

  11/10/2012

  Ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Anne Solveig

  11/10/2012

  Super leuke dingetjes!

  Reply
 • Lotte

  11/10/2012

  Ahh, wat een schattige producten! Had ik vroeger maar een grote nicht die mij zulke dingen liet testen, haha.

  Reply
 • Whit

  11/10/2012

  Wat leuk dat je nichtjes je wilden helpen. Ik had vroeger ook een nicht die haar make-up op mij uit probeerde; Vond ik super!
  Je bent vast ‘de toffe nicht’, haha.

  Leuke producten, jammer dat ik al ‘te oud’ ben :(

  Reply
 • jorinde

  11/10/2012

  Mooi verpakt. Wat leuk dat je nichtjes hebben geholpen met testen!

  Reply
 • laura

  11/10/2012

  goede review, ze zien er echt super leuk uit. Ik heb zelf ook wel een gevoelige huid dus het is misschien wel iets voor mij :)

  Reply
 • Jana

  11/10/2012

  Lijken me fijne producten :) x

  Reply
 • Anne vdh

  11/10/2012

  Ken de webshop nog niet, maar ze scoren echt punten op hoe ze het inpakken zo cute haha:D
  Wat een leuk verhaal over je nichtjes ik zie het helemaal voor me hahah:D

  Reply
 • Yak Man

  11/10/2012

  noppe kende ik nog niet :’). Maar klinkt echt heel erg goed, en wat is het toch super schattig ingepakt zeg!

  Reply
 • pretty beauty land

  11/10/2012

  klinkt erg leuk!

  Reply
 • Miss Mags

  11/10/2012

  Wat ziet de verpakking er al leuk uit zeg. Jammer dat ik inderdaad ook al wat ouder ben als 12. De producten lijken me wel super fijn.

  Reply
 • joycelysanne

  11/10/2012

  ahw, ziet er superleuk uit!

  Reply
 • Me

  11/10/2012

  En dit zou alleen voor kinderen zijn omdat…… Ik gebruik produkten voor jongeren en niet omdat ik zo jong ben maar omdat mijn huid gewoon niet geschikt is voor produkten van vrouwen voor mijn leeftijd hahaha. Ik heb nog steeds geen droge huid zoals ik blijkbaar zou moeten hebben op mijn leeftijd maar nog steeds vet met de bijbehorende meeeters en nee, ik ben ook geen twintiger meer.

  Reply
 • Deb

  11/10/2012

  Het klinkt allemaal goed, vooral ook de ingrediënten je weet dat ik een voorkeur heb voor producten die uit goeie ingrediënten bestaan. Daar kun
  je inderdaad wel met een gerust hart je kleine nichtjes proefkonijn voor laten zijn ;-)

  Reply
 • Bodi

  12/10/2012

  Oohh, wat leuk zeg!

  Reply
 • Femke

  13/10/2012

  Agh wat een schattige producten, die verpakking alleen al!

  Reply

Geef een reactie