Project Graffiti: Dark & colorful.

Project Graffiti was bijna van de kaart geveegd, maar niet in mijn hoofd! Graffiti + make-up = inspiratie. Inspiratie moeten wij vasthouden, of ik in dit geval, zodat jullie lees- en kijkvoer hebben! Yes dollfaces, het is weer zo ver. Tijd om weer eens aan de weg te sleutelen met het geliefde project wat uit mijn hart komt. PROJECT GRAFFITI BABY.

Kleurrijk en dramatisch is het zeker, maar daardoor wil ik altijd mijn gezicht opleuken met een goddelijke highlighter die weleens de overhand neemt in mijn make-up. Een flinke veeg op mijn neusbrug – wat ik tegenwoordig ook doe – maar ook twee dotjes op mijn jukbeenderen. Highlighter? Geweldig poedertje.

Soms zit je een beetje vast met iets, niet iedereen weet hoe je dan uit zo een “sleur” moet komen. Van mijzelf weet ik gewoon dat ik iets moet doen wat ik nauwelijks doe, of heel ver buiten mijn comfort zone stappen, of gewoon los gaan met make-up. Project Graffiti is eigenlijk iets wat mij enorm uitdaagt, want ik wil niet elke keer een zwarte eyeliner aanbrengen, een donkere kleur in de crease, licht op het ooglid of altijd de glinsterende oogschaduws. NEE, out going!

Too Faced Shadow Insurance all over the place, zodat de look netjes op zijn plek bleef. Too Faced Natural Eye Palette erbij, Velvet Revolver net boven de arcadeboog en net zolang aangezet, zodat hij vrij intens was, maar niet ging overheersen. Blendtruc op het wenkbrauwbot en blende de twee oogschaduws tot één geheel.

120 Palette erbij, een grove blending brush en de paarse oogschaduw – waar de zwarte pijl zich bij bevindt – aanbrengen in de crease. Houd er wel rekening mee dat Velvet Revolver nog wel zichtbaar moet blijven. Licht de roze pijl meenemen en net zolang blenden tot ook deze rokerig ziet.

Paars, heel intens van kleur, maar perfect om met een pencil brush aan te zetten in de crease, gewoon over de vorige kleur heen. Goed aanzetten, hij mag best wat poppen. Met een r ging groen – een donkere paarse kleur – onder het oog. Met behulp van een angle brush depte ik een gitzwarte

Oudroze op het ooglid, MAAR! Nu is het belangrijk om eerst de neongeel aan te brengen. Neongeel oogt wat naar de lichtgele kant op, maar met een groene shimmer. Nat schoof ik hem tegen mijn bovenste wimpers aan, bracht de oudroze aan en blende het geheel weer samen. Dat is belangrijk, het samen blijven voegen van de kleuren.

Een stoere oogschaduwliner aan de bovenkant, maar geen standaard wing, twee wings! Yes, jullie lezen het goed. Ik heb twee wings gemaakt met een oogschaduw van Scaredy Cat genaamd Foo Foo – how cute is die naam?! – en een mixing medium van TheBodyNeeds. Ook blende ik Foo Foo door in mijn binnenste ooghoek, deels onder het oog, om de look op te helderen.

Bijna vergat ik nog even het contrast te verhogen door een matwitte highlighter op het wenkbrauwbot, alleen in het hoekje van de brow. Gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black op mijn waterlijn en wat tussen de onderste lashes vervaagd. Wimpers gekruld met een wimperkrultang en ze voorzien van twee laagjes mascara met twee verschillende merken Bourjois Queen Attitude en Max Factor Masterpiece MAX.

Naast de overload van Silk Teddy op mijn face, heb ik ook twee lipglosses op. Woa, overal het dubbele van. OH MY GUD. Eerst ging ik voor de subtiele zachtroze lipgloss van Bourjois Effet 3D MAX Rose Watery, dit was puur voor de kleur, maar de shimmers moest ik hebben van J’ouvert Cotton Candy.

Hell yea, een kleurrijke look, weer eens wat anders. Oké, ik geef het eerlijk toe! Ik miste het project enorm, puur omdat je hier van alles kunt maken. Bij de FOTD’s moet je nogal rekening houden met bepaalde dingen, maar dit is echt voor de fun!

Maak jij je weleens op voor de fun? En wat voor looks creëer je dan?


71 Comments

 • Christel

  15/10/2012

  Omg, deze look is zo ontzettend mooi!
  Cynth, je bent echt te goed gewoon!:p
  en ik houd van Scaredy Cat:D

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Haha, thank you Christel! So true, echt een goed merk joh!

   Reply
 • Lifesplash

  15/10/2012

  Aaaaah pretty kleurrijk! Erg leuk, hihi. Waar jij allemaal je inspiratie wel niet uit haalt, you rock girl. :D Ik vind de look net wat anders dan normaal, maar op ’n leuke manier

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Thank yoouuuu! Ja, dat vind ik ook nog steeds een aparte, maar serieuze zaak. :’)

   Reply
 • marijeeee

  15/10/2012

  Moooooooooi! Lekker veel felle kleuren, heel Cynthia-achtig!

  Reply
 • shannara

  15/10/2012

  gaaf, lijkt wel een regenboog op je ogen :)

  Reply
 • Erg gaaf geworden!

  Reply
 • debby

  15/10/2012

  amazing Cyn! Wat heb je dit ontzettend leuk en mooi gedaan. I like

  Reply
 • Mme sophistique

  15/10/2012

  prachtige look en fantastisch goed gedaan!

  Reply
 • joycelysanne

  15/10/2012

  wat heb je toch killerwimpers, jaloers! amazing look ook weer, love it!

  Reply
 • Jorinde

  15/10/2012

  Heel gaaf gemaakt! Je hebt er mooie kleurtjes voor gebruikt.

  Reply
 • TarZ Lifestyle

  15/10/2012

  Wooww mooi zeg! Bij jou past ook echt alles hé!

  Xoxo

  Reply
 • Lisa

  15/10/2012

  Wauw! Ik vind het echt een prachtige look :) Je hebt erg mooie wenkbrauwen trouwens!

  Reply
 • Esmay

  15/10/2012

  Wauw, gaaf die kleuren combi! Staat je ook verassend goed :D

  Reply
 • Sharon

  15/10/2012

  Tof hoor! Wat is volgens jou nou de beste mixing medium? Wil er ook nog steeds eens..

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Ik heb die van TheBodyNeeds, best amazing! Toevallig was ik laatst bezig met een artikel hierover, wat het verschil is tussen verschillene producten, alleen nog wat foto’s, dus houd de site in de gaten! :D

   Reply
 • beautiesatwork

  15/10/2012

  very tropical :D

  Reply
 • Miranda

  15/10/2012

  Wat een mooie kleuren combinatie

  Reply
 • teddlicious

  15/10/2012

  Wat ben jij toch een meesteres in ooglooks maken zeg!

  Reply
 • Bodi

  15/10/2012

  Geweldig al die kleuren! Love it <3

  'xx

  Reply
 • Irma

  15/10/2012

  woo, dit is echt heel gaaf!
  je kan het hebben hoor, meid ^^

  Reply
 • Vera

  15/10/2012

  Wow, heel erg gaaf!

  Reply
 • beautyxkusjex

  15/10/2012

  Dit staat je echt zo mooi!

  Reply
 • lonnekeilonax

  15/10/2012

  wauw, heel gaaf gedaan!

  Reply
 • Charlotte

  15/10/2012

  Kleurtjes!!! <3

  Reply
 • BeautyLoves

  15/10/2012

  Woah! Love it!! Van ver zie je de verschillende kleuren niet zo goed en dat geeft een extra verrassingseffect als je de foto’s van dichtbij ziet.

  Reply
 • Josephine

  15/10/2012

  Wat een AWESOME project! Wauw, prachtige kleurencombinatie. Wij hebben in Breda een hele muur vol en die is ZO gaaf, heel erg 3D en heb echt respect voor mensen die dat kunnen doen.

  Reply
 • BeautyChef

  15/10/2012

  Wat mooi! Leuke kleurtjes bij elkaar :D

  Reply
 • femketje

  15/10/2012

  gaaf :D

  Reply
 • beautyforgirls

  15/10/2012

  Wauw, prachtig <3
  Liefs, xxx

  Reply
 • Lotte

  15/10/2012

  Woooow, dit is echt één van je mooiste ooglooks tot nu toe! Super-, super-, SUPERmooi gedaan! Ik moet ook nodig eens zo’n mixing medium gaan halen want ik wil ook van alle losse oogschaduw eyeliners kunnen maken. Wat een toffe kleur zeg, die Foo Foo. Looove it!

  Reply
 • Anne Solveig

  15/10/2012

  Wauw! Super leuk!

  Reply
 • Malou]

  15/10/2012

  Dit vind ik echt een hele mooie look!

  Reply
 • ellis1993

  15/10/2012

  I loooooove it, you look gorgeous!

  Reply
 • Kimberley

  15/10/2012

  Tegenwoordig speel ik niet veel met make-up maar als ik deze foto’s zie heb ik zin om er weer mee te gaan spelen! Vooral nu het kouder wordt buiten, lekker bij de verwarming en spelen maar! ;-) haha. Ik blijf het zeggen maar je kan echt ongelooflijk mooi blenden Cynth!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Moet je gaan doen Kim, is heel leuk. :) Dankjewel, ontzettend lief!

   Reply
 • Amanda

  15/10/2012

  Oeeh nice Cyn, is eens wat anders!

  Reply
 • Renate

  15/10/2012

  Wauw, weer zo’n geweldige ooglook en het laat je ogen er echt uit knallen!

  Reply
 • snakesinthebasket

  15/10/2012

  heel mooi!

  Reply
 • Jana

  15/10/2012

  Vrolijke kleurtjes , echt leuk :D x

  Reply
 • Beautyraiseplace

  15/10/2012

  Wauw echt super mooi je heb echt super veel talent!

  Reply
 • Jasmine

  15/10/2012

  Het contrast is er zeker, echt mooi gedaan en met zoveel verschillende tinten en kleuren!

  Reply
 • liesbethvv

  15/10/2012

  Oh, wat een heerlijk project! Je ziet er geweldig uit. Je zou mij anytime mogen make-uppen voor een feestje :-D wat een talent!

  Reply
 • Anne vdh

  15/10/2012

  Highligthheeeerr!!:D Mooi man!
  Als ik me voor de grap op maak worden het meestal heel donkere smokey eyes, of dan oefen ik een winged eyeliner!

  Reply
 • Mooie look, heel opvallend met dat wit lijntje :)

  Reply
 • Yu Fan

  15/10/2012

  Heel erg mooi gedaan wauw !

  Reply
 • Deb

  15/10/2012

  Amazing!! Je look geeft haast licht! Ik maak me nooit echt op voor de fun.. gewoon omdat ik er de tijd voor niet heb..helaas. Daarom geniet ik des te
  meer van jouw geweldige experimenten.

  Reply
 • Hanna

  15/10/2012

  Wat een supergave look weer en je wimpers zijn echt heel lang hier zeg! liefs.

  Reply
 • Laura

  15/10/2012

  Ahh, ik heb dat palette echt nodig! Daar zitten zo veel gave kleurtjes in. Jij bent zo enorm creatief, geen idee waar je die inspiratie allemaal vandaan haalt, haha!

  Reply
 • Liliane

  15/10/2012

  Psst.. mooierd!

  Love this look!
  Ik ga ook regelmatig all out met de kleurtjes voor de fun :D

  Reply
  • Xan

   16/10/2012

   Wat een mooie look. Geweldige kleuren.
   Love,

   Reply
 • estherbarbie

  16/10/2012

  wauw, super gaaf!

  Reply
 • Arletta

  16/10/2012

  Deze ooglook is weer zo ontzettend mooi!
  Ik vind hem ook echt gaaf dat je dit soort totaal andere ooglooks met extreme kleuren doet af en toe :D
  Die vind ik superleuk om naar te kijken, al zou ik ze nooit zelf durven dragen hihi,.xx

  Reply
 • Jeanine

  16/10/2012

  Mooi! De full face foto’s zijn echt prachtig, je krijgt door deze look een super krachtige blik! Love It! <3

  Xxx

  Reply
 • Mariel

  16/10/2012

  Ik vind ‘m tof!

  Reply
 • Evelien

  16/10/2012

  GAAAF! ps: ik ga je wenkbrauwen stelen kthxbye ^_^

  Reply
 • jeany

  18/10/2012

  Wauw echt mooi !
  staat je goed !

  xxx

  Reply
 • michellesnoeks

  28/10/2012

  Heel cool :)

  Reply

Geef een reactie