Project Graffiti: Dark & colorful.

Project Graffiti was bijna van de kaart geveegd, maar niet in mijn hoofd! Graffiti + make-up = inspiratie. Inspiratie moeten wij vasthouden, of ik in dit geval, zodat jullie lees- en kijkvoer hebben! Yes dollfaces, het is weer zo ver. Tijd om weer eens aan de weg te sleutelen met het geliefde project wat uit mijn hart komt. PROJECT GRAFFITI BABY.

Kleurrijk en dramatisch is het zeker, maar daardoor wil ik altijd mijn gezicht opleuken met een goddelijke highlighter die weleens de overhand neemt in mijn make-up. Een flinke veeg op mijn neusbrug – wat ik tegenwoordig ook doe – maar ook twee dotjes op mijn jukbeenderen. Highlighter? Geweldig poedertje.

Soms zit je een beetje vast met iets, niet iedereen weet hoe je dan uit zo een “sleur” moet komen. Van mijzelf weet ik gewoon dat ik iets moet doen wat ik nauwelijks doe, of heel ver buiten mijn comfort zone stappen, of gewoon los gaan met make-up. Project Graffiti is eigenlijk iets wat mij enorm uitdaagt, want ik wil niet elke keer een zwarte eyeliner aanbrengen, een donkere kleur in de crease, licht op het ooglid of altijd de glinsterende oogschaduws. NEE, out going!

Too Faced Shadow Insurance all over the place, zodat de look netjes op zijn plek bleef. Too Faced Natural Eye Palette erbij, Velvet Revolver net boven de arcadeboog en net zolang aangezet, zodat hij vrij intens was, maar niet ging overheersen. Blendtruc op het wenkbrauwbot en blende de twee oogschaduws tot één geheel.

120 Palette erbij, een grove blending brush en de paarse oogschaduw – waar de zwarte pijl zich bij bevindt – aanbrengen in de crease. Houd er wel rekening mee dat Velvet Revolver nog wel zichtbaar moet blijven. Licht de roze pijl meenemen en net zolang blenden tot ook deze rokerig ziet.

Paars, heel intens van kleur, maar perfect om met een pencil brush aan te zetten in de crease, gewoon over de vorige kleur heen. Goed aanzetten, hij mag best wat poppen. Met een r ging groen – een donkere paarse kleur – onder het oog. Met behulp van een angle brush depte ik een gitzwarte

Oudroze op het ooglid, MAAR! Nu is het belangrijk om eerst de neongeel aan te brengen. Neongeel oogt wat naar de lichtgele kant op, maar met een groene shimmer. Nat schoof ik hem tegen mijn bovenste wimpers aan, bracht de oudroze aan en blende het geheel weer samen. Dat is belangrijk, het samen blijven voegen van de kleuren.

Een stoere oogschaduwliner aan de bovenkant, maar geen standaard wing, twee wings! Yes, jullie lezen het goed. Ik heb twee wings gemaakt met een oogschaduw van Scaredy Cat genaamd Foo Foo – how cute is die naam?! – en een mixing medium van TheBodyNeeds. Ook blende ik Foo Foo door in mijn binnenste ooghoek, deels onder het oog, om de look op te helderen.

Bijna vergat ik nog even het contrast te verhogen door een matwitte highlighter op het wenkbrauwbot, alleen in het hoekje van de brow. Gelliner van Catrice Black Jack with Jack Black op mijn waterlijn en wat tussen de onderste lashes vervaagd. Wimpers gekruld met een wimperkrultang en ze voorzien van twee laagjes mascara met twee verschillende merken Bourjois Queen Attitude en Max Factor Masterpiece MAX.

Naast de overload van Silk Teddy op mijn face, heb ik ook twee lipglosses op. Woa, overal het dubbele van. OH MY GUD. Eerst ging ik voor de subtiele zachtroze lipgloss van Bourjois Effet 3D MAX Rose Watery, dit was puur voor de kleur, maar de shimmers moest ik hebben van J’ouvert Cotton Candy.

Hell yea, een kleurrijke look, weer eens wat anders. Oké, ik geef het eerlijk toe! Ik miste het project enorm, puur omdat je hier van alles kunt maken. Bij de FOTD’s moet je nogal rekening houden met bepaalde dingen, maar dit is echt voor de fun!

Maak jij je weleens op voor de fun? En wat voor looks creëer je dan?

71 thoughts on “Project Graffiti: Dark & colorful.

 1. Aaaaah pretty kleurrijk! Erg leuk, hihi. Waar jij allemaal je inspiratie wel niet uit haalt, you rock girl. :D Ik vind de look net wat anders dan normaal, maar op ’n leuke manier

  1. Ik heb die van TheBodyNeeds, best amazing! Toevallig was ik laatst bezig met een artikel hierover, wat het verschil is tussen verschillene producten, alleen nog wat foto’s, dus houd de site in de gaten! :D

 2. Wat een AWESOME project! Wauw, prachtige kleurencombinatie. Wij hebben in Breda een hele muur vol en die is ZO gaaf, heel erg 3D en heb echt respect voor mensen die dat kunnen doen.

 3. Woooow, dit is echt één van je mooiste ooglooks tot nu toe! Super-, super-, SUPERmooi gedaan! Ik moet ook nodig eens zo’n mixing medium gaan halen want ik wil ook van alle losse oogschaduw eyeliners kunnen maken. Wat een toffe kleur zeg, die Foo Foo. Looove it!

 4. Tegenwoordig speel ik niet veel met make-up maar als ik deze foto’s zie heb ik zin om er weer mee te gaan spelen! Vooral nu het kouder wordt buiten, lekker bij de verwarming en spelen maar! ;-) haha. Ik blijf het zeggen maar je kan echt ongelooflijk mooi blenden Cynth!

 5. Oh, wat een heerlijk project! Je ziet er geweldig uit. Je zou mij anytime mogen make-uppen voor een feestje :-D wat een talent!

 6. Amazing!! Je look geeft haast licht! Ik maak me nooit echt op voor de fun.. gewoon omdat ik er de tijd voor niet heb..helaas. Daarom geniet ik des te
  meer van jouw geweldige experimenten.

 7. Ahh, ik heb dat palette echt nodig! Daar zitten zo veel gave kleurtjes in. Jij bent zo enorm creatief, geen idee waar je die inspiratie allemaal vandaan haalt, haha!

 8. Deze ooglook is weer zo ontzettend mooi!
  Ik vind hem ook echt gaaf dat je dit soort totaal andere ooglooks met extreme kleuren doet af en toe :D
  Die vind ik superleuk om naar te kijken, al zou ik ze nooit zelf durven dragen hihi,.xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *