NFLook: New York Giants.

Hup, snel schrijven! Wop wop wop, net een winnende wedstrijd achter de rug, je kan dit Cynth. JE KUNT HET!” Oké, laten we het dan maar doen. Waarom? Nou, ik zou eigenlijk de look maken voor het winnende Super Bowl team, maar stiekem had ik gehoopt op de New Engeland Patriots, maar helaas werden het de New York Douchebags Giants. Excuse my language, maar het was een pijnlijk moment om door de blauwe hufters binnen één wedstrijd te worden uitgeschakeld in de belangrijkste rondes. Van uitstel kwam een goddelijk afstel, maar helaas zijn beloftes nou eenmaal beloftes en haal ik die vandaag in. Football met de Giants.

NEW YORK LOSERS.

Zo gezegd, zo gedaan. Een middagje make-up, een blauwe look, maar een rode lijn die nog ergens verwerkt in moest worden. Lips! Go crazy, or go home. Misschien niet voor naar school of het werk, maar zeker geschikt voor in de NFL. Ze hebben daar rare kleurencombinatie en achternamen..

Misschien komen mijn kleuren niet zo overeen met die van de Giants, maar ergens in mijn hoofd waren ze een stuk lichter. Gek genoeg zijn ze wat helderder, maar dat maakt niet uit. Beeld je gewoon donker in, doe ik namelijk ook. Moehahaha!

Le eyeshadowbase van Too Faced, namelijk de Shadow Insurance all over the eyelid. 120 Palette in de hand, Blanc Type van MAC op het wenkbrauwbot voor het blenden en een stuk papier onder het oog die reikte tot onder de brow. Waarom? Hierdoor creëerde ik een blauwe regenboogvorm die egaal naar binnen toe vervaagde.

Eerste rij, donkerste kleur, in de crease en blenden. Goed naar boven toe, want ik wil het smokey effect behouden. Met een eye smudger onder het oog en ze laten connecten, zodat ze met elkaar in verband stonden, zoals de goede offense tijdens de wedstrijd.

Tweede rij, eerste kleur op het ooglid, maar voordat ik dat deed bracht ik eerst de witte basis van NYX aan, namelijk het jumbo pencil Milk! Deppend in mijn binnenste ooghoek en de matwitte highlighter waar ik de pan in heb geraakt in de binnenste ooghoek. Helder als de lucht, tijd voor de oceaanblauw in het buitenste hoekje. Geleidelijk laten overlopen, donkerblauw met de smudger langs de bovenste wimperrand voor het extra contrast.

Nachtblauw met kleine glitters in de arcadeboog, maar nu echt waar het gootje zit. Hierdoor blijven de glitters prima op hun plek, maar nog wel even blenden voor de extra touch. Alles goed? Nog een laatste check, misschien hier en daar nog wat aanzetten, maar de Giants hebben de eerste ronde overleefd.

Een flinterdunne eyeliner inclusief een goddelijke wing aan het einde mede mogelijk gemaakt door de Black Jack with Jack Black gelliner van Catrice. Even snel de lege plekken opvullen met wat liefde van Rodgers, ik bedoel de Soft Eyeliner Black van Lavera. Wimpers die gekruld moesten worden, Queen Attitude eroverheen van Bourjois in combo met Max Factor Masterpiece MAX.

Wit op mijn waterlijn, door de intens blauwe kleuren was hij nauwelijks nog zichtbaar, maar dat gaf net die extra kick, vind je ook niet? Bij de buitenste hoek heb ik zelfs nog wat meer oogschaduw aangebracht op de lijn zelf en het binnenste vrij gelaten. Zie je de highlighter aan de binnenkant poppen?!

Soms heb ik gewoon iets in mijn hoofd. Ik begin de look ermee en dan moet ik hem ook daarmee afmaken, dus de rode lipstick hoorde erbij. Misschien door een andere blauwe look, ze mochten niet op elkaar lijken en wie denkt nou aan de foute combinatie? Ergens vind ik hem best wel geniaal!

Het is geen schokkend gezicht toch? Misschien de juiste lipstick kleur bij de mooie blauwe oogschaduws? Rood afkomstig van NYX again. Raisin knalt op de lippen, maar het overheerst op één of andere manier niet. Het lijkt een apart verhaal, kan blauw nou wel samen met rood? Misschien niet op de manier hoe ik het heb, maar hey! Het is en blijft een football project waar alles mag.

Het verwerkingsproces is dan eindelijk van start gegaan en bijna afgerond, zodra de Packers hebben gewonnen van de Giants. Oké, ik ben blij dat ik hem heb gemaakt. Niet alleen dat ik hem kan afvinken, maar ook de daredevilmodus lag weer zéér en zeer hoog! Heerlijk project, make-up en football samen, beter kan ik het niet hebben! PS. dit is artikel nummer 600.

Draag jij liever een blauwe oogschaduw? Of ga je voor een rode lipstick?


49 Comments

 • pixelsbyemilia

  22/10/2012

  Super tof dat je een look voor het winnende Super Bowl team hebt gemaakt, het ziet er heeel gaaf uit! En eigenlijk vind ik het nog wel goed staan ook, een knalkleur op je ogen én op je lippen! X

  Reply
 • redhotjillypeppers

  22/10/2012

  Mooie look ! Blauwe oogschaduw gebruik ik zelden. Eigenlijk enkel een hele donkerblauwe oogschaduw omdat dat voor mij nog draagbaar is :)

  Reply
 • Anna (happyannanas)

  22/10/2012

  Wauw zier er heel mooi uit! Echt heel gaaf om te zien. :)

  Reply
 • Lotte

  22/10/2012

  Hahaha heerlijk, zo’n artikel vroeg op de dag. Wat jammer dat de douchebags (hahaha, doet me altijd zo denken aan The Situation van Jersey Shore) gewonnen hebben, maar hé, nu weten we in ieder geval dat blauwe oogschaduw met rode lipstick niet altijd een foute combo is hoor! Het staat je goed, ik vind echt dat je ’t goed kunt hebben. Maar then again, wat kun jij NIET goed hebben?!

  Reply
 • Kimberley

  22/10/2012

  Wat gaaf! Heerlijk leesvoer zo vroeg in de morgen! Ik gebruik soms blauwe oogschaduw, op de een of andere manier komen mijn blauwe ogen hier beter in uit. Ookal zeggen sommige weer juist van niet, :’)

  Reply
 • Jorinde

  22/10/2012

  Ik draag dan liever een blauwe oogschaduw. Prachtige look weer Cynth!

  Reply
 • debby

  22/10/2012

  Wauw meid, van zulke looks word ik erg gelukkig en vrolijk op de vroege ochtend. Wat heb je dit weer prachtig gedaan. Die gele kleur met dat oranje erin verwerkt uit dat palet heeft mijn volle aandacht, volgens mij is dat een pracht van een kleur.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Ik word altijd vrolijk van jouw heerlijke positieve en vooral goed motiverende antwoorden. Zo lief, dankjewel Deb!

   Reply
 • Esmay

  22/10/2012

  Die rode lip erbij had van mij niet gehoeven, eigenlijk. Word iets too much, naar mijn mening. Omdat je ogen al zo prachtig, oceaan kinda zijn! :D Daar hoeven echt geen felle lippen bij wat mij betreft.

  Reply
 • joycelysanne

  22/10/2012

  wat een heerlijke pro-nederland look, i like it! voor overdag misschien iets wat aan de heftige kant, maar jij kan het gewoon maken :)!

  Reply
 • Laura

  22/10/2012

  Dat blauw staat jou heel goed! Ik draag zelf eigenlijk nooooit blauw, groen, geel, oranje, etc. Veel te fel voor mij, haha. Ik zou gaan voor de rode lipstick! :D

  Reply
 • Michelle

  22/10/2012

  Jammer dat je deze kleuren hebt moeten gebruiken maar het is wel prachtig geworden weer! Mooi dat blauw in combinatie met rood!

  Reply
 • TattooedNails

  22/10/2012

  Heel gaaf!!!

  Reply
 • Esther

  22/10/2012

  dat blauw staat je mooi, maar het is wel een beeetje heftig. ik ga toch liever voor de knallende lipkleurtjes (:

  Reply
 • Sophia

  22/10/2012

  Mooie look weer! :) Wel krijg ik bij rood met blauw gecombineerd altijd een ‘huphollandhupgevoel’…. ;p

  Reply
 • ValleyDoll

  22/10/2012

  Blauwe oogschaduw gebruik ik niet vaak maar jij weet het weer schitterend te combineren !

  Reply
 • Mayara Esther

  22/10/2012

  Ik vind het heel mooi, maar ik zou het niet echt durfen. Ik ga voor een rode lipstick. :)

  Reply
 • lifestyleandglamour

  22/10/2012

  Wat kan jij toch geweldig schrijven, hilarisch! Prachtige make-up weer meid. Bedankt voor je lieve reactie.

  X

  Reply
 • lonnie101

  22/10/2012

  Haha wauw echt een grappig artikel , die look is echt mooi met al die kleuren love bluee !

  Reply
 • Lonneke

  22/10/2012

  Wauw heel mooi! Echt die kleuren.. wauw gewoon! Onwijs leuke foto’s ook! x

  Reply
 • Irma

  22/10/2012

  haha, ik vind deze look eigenlijk best vet! ik zeg altijd dat blauwe oogschaduw en rode lippenstift de vreselijkste look is, maar dat trek ik terug. ik vind die eerste foto echt cool ^^ en natuurlijk gefeliciteerd met je 600ste artikel (:

  Reply
 • femketje

  22/10/2012

  de ogen zien er echt awesome uit :D ik hou wel van blauw op m’n ogen :3

  Reply
 • Josephine

  22/10/2012

  Ooohmy, verassende combinatie, maar wel helemaal te gek! Het knalblauwe met de matte rode lippen, gorgeous :D

  Reply
 • Amanda

  22/10/2012

  Je ogen knallen er hier zo mooi uit! Moet zelf ook maar weer eens met blauw aan de slag. Die kleur trekt me niet zo snel, waarom weet ik eigenlijk niet want ik vind hem niet lelijk!

  Reply
 • beautyxkusjex

  22/10/2012

  Wauw, echt zo n bammmm look!

  Reply
 • Beautyraiseplace

  22/10/2012

  Super mooi!

  Reply
 • Ayla

  22/10/2012

  Wauw! Staat je super goed deze look, vaker dragen! :)

  Reply
 • NATALiJA (:

  22/10/2012

  gorgeouuuus♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Reply
 • Jana

  22/10/2012

  Ik hou van blauwe oogschaduw, hele mooie look :D x

  Reply
 • beautiesatwork

  22/10/2012

  heavy :D

  Reply
 • Yak Man

  22/10/2012

  wub wub applaus voor je 600e artikel! :D Woww, ik vind het nog best een gave look ^^. Trouwens ik had voor de grap een paar dagen brood met chips geprobeerd, was eigenlijk best lekker ♥. -Ik had gesmolten kaas met ketchup en paprika chips, hahah-

  Reply
 • Hanna

  22/10/2012

  Wat een gave look, wel heftig, maar dat moet ook maar gewoon kunnen af en toe! En die eerste foto is leuk haha! liefs.

  Reply
 • Jasmine

  22/10/2012

  Popping look, blauwe ogen die recht door de scheids heen kunnen kijken! Grappig geschreven ook, altijd leuk om te lezen.

  Reply
 • Bo

  22/10/2012

  Jou staat ook echt alles! Heel mooi (:

  Reply
 • Miss Mags

  22/10/2012

  Het ziet er wel erg mooi uit !

  Reply
 • Chantal

  22/10/2012

  Staat je goed!

  Reply
 • Arletta

  22/10/2012

  wauw prachtigg :D

  Reply
 • Teri

  23/10/2012

  Ik ga toch voor de rode lipstick, maar jij doet beide echt heel goed zeg! Je blending is flawless, hoe doe je het toch telkens zo perfect! Mooi mooi Cynthia!

  Reply
 • Nicole

  23/10/2012

  super mooie look! ik draag bijnanooit blauwe oogschaduw.. als ik het al gebruik dan is het echt heel donker blauw. rode lippen is dan toch meer mijn ding :)

  Reply
 • Gerrianne

  23/10/2012

  Die 120 palet hé, waar besteld en welke? Ik wil er nog eentje, al een hele poos, maar ik wil ze allemaal. Mat, shimmer and shizzle. Kiezen kan ik niet, mwahah! Ik vind deze look ook echt zeer fijn, vooral het blauwe weer. Big like!

  Reply
 • inikkens

  23/10/2012

  M’n reacties worden wat cliché, haha. Ik vind gewoon dat je je prachtig opmaakt, en dat je ook zoveel kleuren kan hebben! Daarnaast heb je ook gewoon prachtige grote ogen. (zo, deze reactie is ietsiepietsie anders, hahaha)

  Reply
 • xxxJudithh

  24/10/2012

  Erg gave look!

  Reply
 • Deb

  24/10/2012

  Prachtig!! Die Giants mogen blij zijn met zo’n mooie mascotte!! YIEEHAAAA!

  Reply
 • MissMurder

  25/10/2012

  Woww, just wow! Prachtige ooglook.

  Reply

Geef een reactie