Brownearth Mango, Shea & Sugar Exfoliating Scrub with Vitamine E.

Scrubs, alsof je je eigen homemade cocon verwijderd, terwijl dat gewoon dode huidcellen zijn, haha! Het is wel je eigen beschermlaag die je licht verwijderd, je maakt het als het ware schoon. Daarvoor moet je natuurlijk wel een goede scrub hebben en laat ik die net voor jou gaan reviewen. Ben je klaar voor een enthousiaste, zeer positieve en geurloze – helaas geurloos voor jullie, want ja.. computers ruiken nog niet – artikel?

Wekelijks even je babyhuid opzoeken is niet mis toch? De tweede laag van je lichaam schuren op een gezonde manier met een voedende suikerscrub die je wilt opeten door de goddelijke mango geur. Voor het gebruik van de Brownearth Mango, Shea & Sugar exfoliating scrub with vitamine E wist mijn brein nog niet hoe mijn speekselklieren reageerde op de geur. Ik kan je vertellen dat mijn eigen douche zich vormde in mijn mond.

Over de inhoud heb ik niks te klagen, een grote goedgevulde pot met in totaal 220 gram aan goddelijke korrels die de huid moeten voeden. Zuinig in gebruik? Je hebt aardig wat nodig om te scrubben – een flinke dot voor het hele lichaam – maar gek genoeg is hij niet leeg te krijgen. Dus daar kan ik mee instemmen, zuinig qua gebruik.

Een lekker product zonder parabens, glycols, sulphates, petrochemicals en geen synthetic colours. Natuurlijke producten die je op het lichaam aanbrengt om eens goede roterende bewegingen te maken, waardoor de suikerkorrels je dode huidcellen loshalen en de shea + vitamine E naar binnen brengen. Verder zit nog in de scrub:

Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, sucrose, sodium chloride, glyceryl stearate SE, butyrospermum parkii (shea butter), silica, laureth-7 citrate, mangifera indica (mango) butter, parfum, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, tocopheryl acetate, tocopherols, ascorbyl palmitate, lecithin, helianthus annuus (sunflower) seed oil, citronellol.”

De substantie is prima, heel romig en aan de dikke kant, wat ik liever heb dan een waterig goedje. Hierdoor valt hij niet snel tussen je vingers door, en zodra je hem aanbrengt op je huid – ik gebruik hem tijdens het douchen – dan lost het suiker op en wordt de shea omgezet in een witte waas, hiermee wordt de huid extra gevoegd. Geen harde korrels, waar ik wel van houd, maar grof genoeg om de boel te reinigen.Misschien is iedereen niet tevreden met een pot en heeft men liever een tube, maar ik schep van te voren er wat uit en breng dit aan op de deksel. Hierdoor kan ik ook niet de hele pot leeg lepelen.

Aangebracht en op de onderste foto uitgesmeerd, romig en vol. Eindelijk mag ik dan de geur bespreken, want dit is één van de lekkerste en beste scrubs ooit. Zodra je hem ruikt worden je speekselklieren goed aan het werk gezet. Het is heel zoetig, fris en fruitig, maar ergens herken je de zure matten van vroeger erin terug, op een plezante manier. Het is dat je hem alleen voor je huid mag gebruiken, want anders zat ik er met mijn ijsschep te graven.

De werking is gewoon op en top. Ik heb nog nooit zo’n smooth gevoel gehad na het scrubben, misschien komt het door de shea? Mijn huid had daarna ook geen trekkerig gevoel, moest nauwelijks smeren met een butter. Incredible! Je scrubt je huid, stelt haar bloot, maar voedt haar vervolgens ook weer. Dat zijn gewoon twee gouden combinaties, reinigen en voeden. Alsof je een babybil op je arm hebt. Joke, babybillen all over the place!

Een aanrader? Zeker weten! Niet alleen om de frisse geur, maar vooral om de perfecte werking en daarom koop je een product toch? De Brownearth Mango, Shea & Sugar Exfoliating Scrub with Vitamine E (220 gr) is verkrijgbaar in de online webshop van Time4Beauty voor €13,95!

Kon jij de webshop al? En heb je er al eens eerder besteld?


36 Comments

 • Christel

  23/10/2012

  Oeh, erg lekker! De sustantie ziet er ook heel erg goed uit. En je doet er inderdaad wel lang mee als je met een dot voor je hele lichaam genoeg hebt!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  23/10/2012

  Die klinkt erg fijn ! Ik kende het merk nog niet

  Reply
 • Lotte

  23/10/2012

  Wow, die geur klinkt echt hemels! Mango, zure matten, fris en fruitig en toch zoet? I’m in love! Dat de scrub ook nog eens goed werkt is natuurlijk goed om te weten. En natuurlijk dat ‘ie zuinig in gebruik is, dat is altijd goed, want zuinig betekent indirect goedkoop ;).

  Reply
 • Josephine

  23/10/2012

  Jammer dat computers nog niet ruiken, zou wel heel tof zijn haha! De geur klinkt in ieder geval tof en yes, ik wil een babyhuidje! Scrubben, I like.

  Reply
 • jlovesbeauty

  23/10/2012

  Oeh dat klinkt heerlijk!!

  Reply
 • Laura

  23/10/2012

  Hahaha, babybillen all over the place :’) Klinkt wel als een erg fijne scrub! :D

  Reply
 • Yu Fan

  23/10/2012

  Wauw dat klinkt heerlijk, je schrijft zo fijn, leuk om te lezen !

  Reply
 • Arletta

  23/10/2012

  Ik kende het merk nog niet maar die klink wel heel fijn!
  Xx

  Reply
 • Esmay

  23/10/2012

  Die geur, yum! Wel een beetje zomers atm, ik ga nu liever voor iets warmers. Maar voor de upcoming lente ofzo ^^

  Reply
 • pretty beauty land

  23/10/2012

  jummy klinkt goed!!!

  je bent op mijn blog getaged voor de I Love Fall Tag! x
  http://prettybeautyland.blogspot.nl/2012/10/i-love-fall-tag.html#more

  Reply
 • dppz

  23/10/2012

  Ziet er goed uit zeg. Ik hou wel van dit soort producten, kende de webshop trouwens niet, snel maar kijken :)

  Reply
 • beautiesatwork

  23/10/2012

  ik kende het product en de webshop nog niet :)

  Reply
 • joycelysanne

  23/10/2012

  wat een fijn, uitgebreid artikel! lijkt me fijn spul:)!

  Reply
 • Mme sophistique

  23/10/2012

  ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord maar het klinkt wel heel erg goed!

  Reply
 • Ineke

  23/10/2012

  Is misschien een oplossing voor mij. Want door de KP op mijn bovenarmen heb ik meestal een heel trekkerig gevoel na scrubben.

  Reply
 • Myrthe

  23/10/2012

  Oeh, die ziet er fijn uit!

  Reply
 • Oh yummy, dit lijkt me een erg fijne scrub! Ik ga even in de winkel kijken, nog nooit van gehoord :)

  Reply
 • Irma

  23/10/2012

  hmm, klinkt heerlijk! ik heb wel scrubs, maar die maken mijn huid niet echt zacht, ze verwijderen wel gewoon de dode huidcellen, maar voeden niet.
  ik ga denk ik ook even wat producten zoeken met shea, volgens mij maakt dat echt zacht en soepel ^^

  Reply
 • Kayla

  23/10/2012

  Dat lijkt me een hele fijne scrub, ziet er ook goed uit!

  Reply
 • beautyforgirls

  23/10/2012

  Ziet er heel goed uit.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Deze scrub lijkt me heerlijk, fijn dat ‘ie ook zo goed voedt! En natuurlijk dat ‘ie naar mango ruikt;)

  Reply
 • lonnie101

  23/10/2012

  I love scrubjes ! Deze lijkt me erg fijn , oeeh mango ruikt altijd heerlijk !

  Reply
 • Miss Mags

  23/10/2012

  Het klinkt echt allemaal super geweldig. Ik ben dol op scrubs dus moet deze zeker een keer proberen.

  Reply
 • Amanda

  23/10/2012

  Hij ziet eruit om je tanden in te zetten haha

  Reply
 • theBlondBeauty

  23/10/2012

  hmm, lijkt me erg fijn!

  Reply
 • Jana

  23/10/2012

  Ooh deze klinkt wel erg goed voor je huid :D x

  Reply
 • Anne Solveig

  23/10/2012

  Oehh met een lekker spulletje!

  Reply
 • Jaimie

  23/10/2012

  Aaah I love mango & shea butter, wat een geweldige combo!

  Reply
 • kellytewinkel

  23/10/2012

  Hij lijkt me heerlijk, ik ben dol op scrub! En de geur lijkt mij ook erg lekker.

  Reply
 • Jasmine

  23/10/2012

  Klinkt lekker natuurlijk en shea is altijd wel fijn!

  Reply
 • Lyanne

  23/10/2012

  Deze scrub klinkt goed! Gaat op mijn verlanglijstje. ;)

  Reply
 • lisajanine

  23/10/2012

  Normaal ben ik meer van de tubes, maar na jouw review zou ik voor deze zo een uitzondering maken! En inderdaad erg jammer dat er geen geurcomputers bestaan :(

  Reply
 • Hanna

  23/10/2012

  Wat klinkt die fijn zeg! Mijn huid voelt altijd trekkerig na het scrubben, met deze vast niet meer! Musthave dus! liefs.

  Reply
 • lonnekeilonax

  23/10/2012

  haha, leuk geschreven! Hij klinkt superfijn, je hebt me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt naar de geur hihi

  Reply
 • Deb

  24/10/2012

  Ik ken de shop nog niet, maar het lijkt me een heerlijk goedje en dat het natuurlijk is, is voor mij echt een groot pluspunt!

  Reply
 • Sophia

  25/10/2012

  Oeee, fijn! :)

  Reply

Geef een reactie