Kerstshow, la mia famiglia, paspoppen en de Edward.

Zodra huize Koning de oktobermaand nadert, staat niet alleen de familie al in het teken van de kerstmodus, maar ook vele winkelcentrums doen een poging om de boel op te vrolijken met de gezellige dikkerd op een arrenslee. Zijn elfen zijn alweer de wenslijsten aan het verzamelen en men versiert thuis de boom. MAAR, voor al dat gaat namelijk nog een traditie vanaf. Soms sla ik hem over. Maar een bezoekje aan het tuincentrum in Ermelo is zeker de moeite waard!

Camera was ready to go, totdat ik hem op de make-uptafel vergat. En waarom lag hij daar? Zodat ik hem niet zou vergeten. Geen foto’s erop en de batterij tot het maximum gevuld, maar helaas mocht de camera niet van de partij zijn. Thank god, hebben we goede smartphones met geweldige camera’s, niet alle foto’s zijn mind-blowing, maar wel goed genoeg om toch de foto’s te delen. Kijk je mee?

Met de kabelbaan kwam je binnen, altijd een unieke entree, vind je ook niet? Vervolgens was je in een hal, waar je doorheen kon lopen, zodat je bij de roltrap kwam, jaaaj! Op naar boven, waar we het volgende aantroffen..

Een rendier, RUDOLF! Bak een taart voor mij, ik bedoel sushi of course. Helaas kon ik niet in de arrenslee, anders was ik met mijn vriend meegegaan de schudbol in. Shake, shake, shake it baby. Vervolgens zag je de overload aan kerstballen, al die kleuren bij elkaar, INSPIRATIE.

Mijn zus en ik gingen opzoek naar een lekkere koffiemok, zo’n grote Amerikaanse variant, misschien bekend van Girlmore Girls? Die huge one, bij de Gilmore girls hadden ze die toch? In ieder geval de bigass koffiemokken waaruit je thee kon drinken!

Lolly’s!

Het leukste van de kerstcentra is dat je van die kleine hoekjes hebt waar het net in is gericht, als bij jou thuis. Een keuken, inclusief de cupcakes en alle tierelantijntjes eromheen. Zo jammer dat ze niet meerdere hoekjes hebben, maar I adore it!

Nog een favoriet onderwerp, kersthuisjes!

De hele verdieping is verlicht met kleine lampjes aan het plafond, zo sfeervol.

Hihi, Naab met haar dr. Martins en moi with ma All Stars.

HAHA, die blijft het leukst!

Ook een goedendag mevrouw.. Mevrouw? Omg, not again.” Weet je hoe vaak ik paspoppen aan zie voor reallife mensen? Serieus, dit gebeurt mij bijna wel in elke winkel. Ten eerste kijken ze in mijn ziel en ten tweede word ik echt paranoia door hun gestaar. Ga geen staarwedstrijd houden, want ze winnen het. Ze volgen je ook, let maar eens op.

Ze ging op mij haten, ging even haar man verleiden. Just joking! “Cynth, wat een taal. Doe normaal.” Nouja, ik was al in een ongemakkelijke situatie. Uh, poseren. Eh, glimlachen. Eh, wat kijk je nou? Dit is heel normaal! Toen viel de paspop bijna letterlijk voor mij en kon ik hem nog net opvangen met mijn Edwardmoves. That was so damn close.

Jaja, op één of andere manier kan ik mij niet altijd gedragen als ik in het kerstcentra ben met mijn geliefde zuster. Daredevilmodus.. on. Meer de insanitymodus en de kerstballen in je oren hangen, snel een foto maken en vervolgens doen alsof er niks is gebeurd. Niet slopen of achterlijk doen, maar classy blijven en LachSwag hebben!

Ga jij weleens met paspoppen op de foto?


50 Comments

 • mysupersweetlife

  24/10/2012

  Cynthia, heel erg bedankt hoor!!! Nu kan ik niet meer wachten tot kerst.. Het ziet er allemaal zo gezellig uit!
  Liefs

  Reply
 • chelles blog

  24/10/2012

  Hahaha wat leuk, ik krijg nu helemaal zin in kerst. Jammer genoeg wordt het dit jaar geen kerst voor mij denk ik, maarja dat kan gebeuren.

  Reply
 • Hanna

  24/10/2012

  Haha die schaatsende sinterklaas is zeker leuk! Ik heb nu zin in kerst en dan met name de boom versieren haha! liefs.

  Reply
 • theBlondBeauty

  24/10/2012

  hahaha heel leuk om te zien, je bent er wel vroeg bij!

  Reply
 • jlovesbeauty

  24/10/2012

  Dat ziet er heel gezellig uit! En wat kan je toch leuk schrijven.

  Reply
 • debby

  24/10/2012

  Lol nee cyn dat heb eigenlijk nog nooit gedaan, met een paspop op de foto hihi. Ik denk dat wij dit jaar de boom overslaan. Gezien we begin 2013 gaan verhuizen en de kerstvakantie echt moeten gebruiken om dingen uit te zoeken en weg te gooien ( en heul misschien op vakantie).

  Reply
 • Esmay

  24/10/2012

  Aaaah ik hou van kerst en alles wat ermee te maken heeft <333

  Reply
 • Laura

  24/10/2012

  Yay, Christmas is coming to town!! Leuke foto’s heb je gemaakt, ziet er super cute uit allemaal :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  24/10/2012

  Kerstmarkten zijn altijd zo leuk en gezellig ! Best een knapperd die je daar aan de haak geslagen hebt :’)

  Reply
 • femketje

  24/10/2012

  woah! kerstbal galore :D

  Reply
 • beautiesatwork

  24/10/2012

  ik vind paspoppen super creepy xD

  Reply
 • xxxJudithh

  24/10/2012

  Ziet er erg gezellig uit!

  Reply
 • Anne vdh

  24/10/2012

  Hahaha je paspop foto! Geniaal:D Haha!
  Whaaa wat veel kerstballen!! Een van de voordelen van op jezelf wonen: je mag je kerstboom helemaal zelf doen zoals je hem wil! ik heb dan een kleintje maar ik wil eigenlijk zo’n enorme tot aan het plafond!:D En dan vol hangen met allemaal roze en gouden kitchy kerstballen!:D

  Reply
 • Femke

  24/10/2012

  Het ziet er echt zooo gezellig uit allemaal, ik hou echt van de kerst. Al die kerstspulletjes, daardoor krijg ik er alleen maar méér zin in, haha!
  En jaa.. ik zie ook soms poppen aan voor mensen, whaha :-) Erg leuke foto’s Cynth!

  Reply
 • Wat een Kerst Paradijs is me dat! Zoiets ken ik hier niet, ziet er super gezellig uit…maar, ik vind het zelf wel nog wat vroeg…

  Reply
 • rosesandbeauty

  24/10/2012

  Wauw, wat mooi! Nu krijg ik helemaal zin in de kerst!
  liefs

  Reply
 • Mayara Esther

  24/10/2012

  Ik heb zoveel zin in kerst, en dit maakt het alleen maar erger. Waarom duurt het nog zo lang. :(

  Reply
 • LounaBeauty

  24/10/2012

  WOW,,, wat een kerstsfeer! Nog even wachten hoor! hahaha! :) eerst komt de sint!! ;-) .. Vind kerst wel superrrrrrrrrrr gezellig. hihi

  Reply
 • Anne Solveig

  24/10/2012

  Ik vind de Rudolph kerstballen super!

  Reply
 • Arletta

  24/10/2012

  Wauw dit ziet er uit als kerstheaven!
  Ik krijg nu echt zin in kerst hihi.x

  Reply
 • Mooie (en grappige^^) foto’s!:) Ik kan meer niet wachten tot het kerst is..

  Reply
 • Lotte

  24/10/2012

  Ah jaaaa, heerlijk om rond te lopen in die gloednieuwe kerstafdelingen in tuincentra! Ik hou daar zelf ook erg van. Al die mooie kerstballen en glinsterende dingetjes, maar natuurlijk ook de complete nagemaakte dorpen met versieringen. Leuke foto’s, makes me happy! :D

  Reply
 • Lindy

  24/10/2012

  Geweldige pics, i love kerstmarkten etc!!

  Reply
 • Marieke

  24/10/2012

  Me like ♥X-mas♥

  Love,

  Marieke

  Reply
 • xlieke

  24/10/2012

  Kerst de meest mooie tijd van het jaar, vind ik haha! Echt zo leuk al die foto’s kom al weer een beetje in de kerstsfeer. (:

  Reply
 • Jasmine

  24/10/2012

  Prachtig centrum, de sparkles en kleurtjes! Kom er helemaal in de kerststemming van. Jij houdt wel een boel van de kerst hè =]! Paspoppen vind ik soms echt eng, vooral na een scary story te hebben gelezen over kinderen die in een winkelcentrum blijven overnachten en in paspoppen veranderen.

  Reply
 • Irma

  24/10/2012

  omygodd, wat een hoop kerstspullen! ik vind dat altijd geweldig, beetje kerstballen uitzoeken enzo. heb je nog veel gekocht?

  Reply
 • Nena

  24/10/2012

  Grappig zeg, zoveel kertsspullen bijeen! En al die verschillende kertsballen!

  Reply
 • Charlotte

  24/10/2012

  Whoa wat een boel kerstballen! Zitten erg mooie tussen <3

  Reply
 • Beautyraiseplace

  24/10/2012

  Whoo het lijkt wel een sprookje:)

  Reply
 • lonnie101

  24/10/2012

  Wauw i love christmas . Ben hellemaal in de stemming nu haha!

  Reply
 • Amanda

  24/10/2012

  Ik ga ieder jaar met mijn moeder naar de boet in opmeer om daar kerstinkopen te doen voor onze kerstboom die overigens de mooiste kerstboom op aarde is! We geven veel geld uit, maar het resultaat mag er dan zijn. Iedereen is altijd jaloers op onze boom haha

  Reply
 • joycelysanne

  24/10/2012

  gotta love christmas! heb er zo’n zin in, nu al zin in kerstmarkten in Keulen!

  Reply
 • Rosa

  24/10/2012

  Ik heb hier echt maar één woord voor: wauw! En ik begin ook al helemaal zin in kerst te krijgen!

  Reply
 • Deb

  24/10/2012

  Ik kom helemaal in X-mas stemming door jou. Leuk he om in die kerstcentra te lopen in deze periode ik word er altijd heel hebberig van ;-)

  Reply
 • snakesinthebasket

  24/10/2012

  heel leuk! love kerstversiering!

  Reply
 • Jorinde

  24/10/2012

  Ik hou van kerst. Ga ieder jaar alle tuincentrums af voor kerst :-)

  Reply
 • Josephine

  24/10/2012

  Eerste reactie toen ik de titel las: WHUUUUT?! Hey edward, twilight. Oké, nu ga ik het artikel lezen haha. Wauw, dat ziet er echt gorgeous uit, de winkel. De cupcakes kunnen ook nog voor het hele jaar, perfect! Aaah door dit artikel heb ik helemaal zin in de Kerst, ik kom al in de stemming :D

  Reply
 • Yak Man

  24/10/2012

  Weetje cynthia, je was in het dorpje waar ik op school zit :P. Want ik woon in dorpje er naast hahaha. Trouwens gave ice queen, misschien moet je een look maken die geïnspireerd is op een ijs koningin :o

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Crappy, ik was in de buurt! :) Ik heb al zo’n soort look gemaakt, maar het kan niet kwaad om hem nog een keer te maken, dankjewel Yak Man!

   Reply
 • shirley

  25/10/2012

  Ik haat het om toe te geven dat ik vooral benieuwd was naar de Edward in de titel. Je hebt betere reflexen dan ik. Ik heb die van een kat…die dood is. xD Mooi fotoverslag. Nu zit ik in de kerstsfeer en Sint moet nog komen xD.

  Reply
 • Gerrianne

  25/10/2012

  Ik hou van kerst! Die sfeer, gezelligheid and shizzle! De foto onder de kerstboom met blauwe kerstballen is echt amaazing! Die kleur blauw gewoon, hou ik van ! E’h, maar volgens mij wordt er dit jaar eerst meer aan kerst gedaan dan sinterklaas? HAHA. Ik merk ’t overal. Bij ons in de winkel ook, zijn meer met kerst bezig dat sinterklaas!

  Reply
 • Nice stuff! Je kan beter optijd beginnen anders is het mooiste weg :)

  Reply
 • Laura

  25/10/2012

  Wat leuk! Ik krijg gelijk zin in om kerstspulletjes te gaan shoppen!

  Reply
 • Sophia

  25/10/2012

  Ik krijg nu echt zin in kerst! :)

  Reply
 • Juudith

  28/10/2012

  Okaaay whoowhhh wat veeeeeel hebben ze daar! Wat voor een tuincentrum is dat? Ermeloo is voor mij nog wel af te reizen! misschien dat ze hier wel de kerstballen in de juiste kleur hebben die ik zoeek! haha

  Reply

Geef een reactie