Feestdagen, in het rood en een gaaf iets!

Hallo feestdagen, hallo bijna-Halloween! We weten allemaal wel dat we bewust of juist onbewust bezig zijn met de zalige daagjes die op ons staan te wachten. Gezelligheid staat op nummer één, heerlijk met le family en cadeautjes op nummer twee. Of andersom? Nee, want dan moeten we teveel inslaan, groeit je rug krom van het tillen en je bankrekening kleurt net zo rood als je lipstick. Of nouja, dat hoeft, helemaal niet via deze manier..

feestdagen

Binnenkort staat Halloween voor onze deur, gevolgd door de Nederlandse variant daarvan. Altijd leuk om snoep te bikken, kinderen op een leuke manier te laten schrikken – geen trauma’s toebrengen – maar ook alle Halloween films die weer naar boven komen dobberen. + het maken van gruwelijke Halloween looks!

Na Sint Maarten naderen we alweer bijna de goede oude man die het land gaat betreden. Met zijn pakjesboot nummer 695, gok ik zo, brengt hij alle Sinterklaas cadeautjes Nederland binnen! Weer een goede Nederlandse smoes om de Sint te verwelkomen en heerlijk te bikken. Pepernoten en die suikermuisjes. Serieus, eet die een keer, je gaat van je stok, zo lekker.

feestdagen

Sinterklaas vaart weg, de cadeaus zijn binnen en de zwarte pieten neemt hij mee, inclusief de rotkinderen. Helaas niet allemaal. MAAR, dikke sneeuwvlokken jongu! Hagel enzo, sneeuwstormen, dikke wind, tornado, orkanos, alles kan in Nederland hoor, of gewoon nog een after-hittegolf, maar wel richting kerstmis! Heerlijk! Trippie Amsterdammie, trippie Amerika. Ik bedoel gewoon online shoppen, wat ik ook bij de Nederlandse webshops doe, best month ever.

feestdagen

Maar dat online shoppen hé? In Nederland, met korting. Ik gok op zo’n tien procentje, JA! 10% korting op de geweldigste, gaafste, leukste en meest unieke gadgets, zoals een chocolade usb stick, of de graffiti cocktailshaker. Misschien ben jij wel meer een Moleskine-type? Die zijn ook aanwezig op de website, bakspullen en zelfs speciale categorieën voor moeders en vaders! Geef toe, het is altijd moeilijk om voor hen het ideale cadeau te vinden.

vfeestdagen

De kortingscode van 10% is te gebruiken op Cadeau.nl, waar je hem bij je bestelling kan voegen, waardoor er dus 10% van je bedrag afgaat. Hierdoor kan je goedkoper shoppen en meer kopen, of het nou voor iemand anders is, of voor jezelf, blijft amazing. De code kan niet worden gecombineerd met andere codes of bepaalde acties. De kortingscode is:beautykoningS2 ! Wat misschien ook leuk om te weten is, is dat de kortingscode geldig is tot 31 december! Hierdoor kun je hem ook voor Sinterklaas, maar ook met kerstmis gebruiken! Ben je een cadeau vergeten te halen? Bestel voor 18:00 en het pakketje wordt de volgende dag bezorgd, inclusief een verzendskosten van maar €4! Enjoy dollfaces!

Heb jij weleens een bestelling gedaan bij Cadeau.nl? En wat was jouw ervaring met de webshop?


27 Comments

 • Anne Solveig

  26/10/2012

  Ik ben zo dol op Sinterklaas vieren.. Maar we vieren het voor het eerst dit jaar niet.. :(

  Reply
 • Laura

  26/10/2012

  Wij vieren geen Sinterklaas meeeeer.. :( In ieder geval thuis niet, ze vinden ons te oud :’) je bent nooooit te oud voor Sinterklaas! Dan maar met vriendinnetjes.

  Reply
 • Juudith

  26/10/2012

  geweldig geschreven weer!! Wij doen alleen waarschijnlijk niet aan de sint en kerst.. =( beetje jammerrr

  Reply
 • Jaa het is bijna zover! Ik hou van de feestdagen <3 Ben benieuwd of we bij mijn ouders cadeaus doen met sinterklaas of kerst.. anyway, er zal op cadeau.nl vaaaast wel wat leuk te vinden zijn^^

  Reply
 • ByJaimie

  26/10/2012

  Yeaah cadeautjes!! Echt jammer dat we hier in NL geen Halloween vieren. :-( Gelukkig geeft mijn studievereniging wel een Halloween feestje muhaha!

  Reply
 • pretty beauty land

  26/10/2012

  hihi wat schrijf je toch leuk!

  Reply
 • Miss Mags

  26/10/2012

  Leuk artikel en leuk die code WHoooooot!!

  Liefs Miss Mags

  Reply
 • theBlondBeauty

  26/10/2012

  Leuke blogpost, cadeautjes!

  Reply
 • beautyforgirls

  26/10/2012

  Ik vind het een leuke webshop.
  Liefs, xx

  Reply
 • Christel

  26/10/2012

  Wij vieren al jaren geen sinterklaas meer. Maar ik zou het wel graag doen. Met surprises maar zonder gedichten daar heb ik altijd zo’n hekel aan!

  Reply
 • lifestylelou

  26/10/2012

  Ik houd van feestdagen, daarom houd ik van het najaar! Ik ga snel eens op de site kijken, thanks voor de tip!

  Reply
 • Sophia

  26/10/2012

  Omdat ik een jonger zusje heb vieren wij nog steeds sinterklaas :) Ook ga ik altijd met vriendinnen lootjes trekken en dan cadeautjes voor elkaar kopen, heel gezellig! :)

  Reply
 • chelles blog

  26/10/2012

  Ik kende de webshop nog niet, maar klinkt heel handig voor de komende feestdagen.

  Reply
 • Irma

  26/10/2012

  oeh, sinterklaas is favoriet door het eten, maar kerst door de gezelligheid! wat is december toch een geweldige maand (:

  Reply
 • bibibianca

  26/10/2012

  oeee ik heb zo’n zin in Kerst :)

  Reply
 • marijeeee

  26/10/2012

  Zelfs een advertorial-achtig-iets schrijf jij leuk :D Ik heb zoooooooooooo’n zin in alle feestdagen. YAY! Met Halloween heb ik vrij dus ga ik misschien dat vieren met vriendinnen, Sinterklaas en Kerst lekker met m’n familie. Ik kijk er zo naar uit… Dat ik zelfs al kruidnoten eet ;) Haha, die eet ik sowieso.

  Reply
 • Jana

  26/10/2012

  Wat leuk geschreven :D x

  Reply
 • Yak Man

  26/10/2012

  haha, bankrekening zo rood als een rode lipstick :’D. Daar word ik niet echt blij van, je hebt het leuk geshreven ^^.

  Reply
 • Liliane

  26/10/2012

  Je bankrekening opmerking, geniaal! :P

  Reply
 • Jorinde

  26/10/2012

  Nee, nog nooit daar een bestelling gedaan. Leuk artikel :-)

  Reply
 • Deb

  27/10/2012

  Het worden zeker weer dure maanden! Cadeau.nl heeft zeker geweldige en originele kado’s! ps las net dat je ziek was, we can shake hands babe.. ben al 2 weken niet mezelf :-( beterschap!!

  Reply

Geef een reactie