Inspiratie met de 88 Palette, new project!

Bezig zijn is soms goed voor mijn artikelinspiratie, waardoor er weer van allerlei dingen in mijn kop poppen. Gadgets en ik, dat is gewoon één familie! Ik houd van de nieuwste snufjes, maar niet een teken dat ik obsessed ben hoor. You know, niet materialistisch. Wel nieuwsgierig, ik zou graag het leven willen leiden zoals Iron Man of Gamer, dat je kunt gamen en alles zonder remote moet regelen, omdat je in zo’n ruimte zit. HOE VET?!

Maar om terug te komen op het onderwerp, 88 palette en kleurtjes. Boem, daar was het. Eindelijk weer een uniek idee, weinig uitwerktijd nodig, een nieuw document openen en opnieuw tegen je ratelen. Lala, oké, idee. Ja, want daar ging het over! Again, 88 en kleuren? Voel je het kwartje al aankomen? Nee, ik ook niet.

Een uitgebreide uitleg: de 88 Palette bevat meerdere kleuren, meerdere rijen, waardoor alles netjes is ingedeeld op kleur. Heel leuk of course, maar soms is het moeilijk om dezelfde kleuren met elkaar te combineren. Ik ga het doen. Daredevilmodus huuuh?! In totaal heb je elf rijen, elke keer neem ik een rij, en al die kleuren ga ik verwerken in één ooglook. Interessant? Niet? Nou..

Dan ga ik het niet alleen van boven naar beneden doen, maar ook van links naar rechts. Hierdoor krijg ik combinaties met rood, blauw, groen en zilver. Van perzik, naar zalm en dan weer naar lichtblauw. In ieder geval hele rare kleurencombinaties die ik moet gaan uitwerken op het oog. Leuk idee? Geen idee, laten we gewoon beginnen met het maken van een look!

Dat eh, was mijn idee. Het komt regelrecht uit my mind, dus als het artikel nogal apart oogt, weet je ook hoe het soms is om zoveel inspiratie te hebben, dat je onzin praat. Ik begin met de paarse rij! De eerste rij is bijna op, maar ik ga hem zeker weten een kans geven. Woop, ik heb er zin in har!

Heb jij soms ook van die aparte ideeën die je moet uitwerken, omdat je het anders zelf niet meer snapt?

48 thoughts on “Inspiratie met de 88 Palette, new project!

 1. Wat een gaaf idee, ik ben heel benieuwd! Vooral naar de looks waarbij je de kleuren gebruikt van links naar rechts, die moeten echt heel bont worden. Maar sowieso ben je goed met felle ooglooks, dus ik denk niet dat het echt fout kan gaan haha. X

 2. Dat wordt zeker een kleurrijk gebeuren, zo leuk bedacht! Hopelijk kun je nog goed je idee uitvoeren ookal heb je een paar pans geraakt. Heerlijk palet echt!

 3. Gaaf idee! Ben benieuwd naar de looks.. Ik zit ook nog steeds met een idee in mijn hoofd om te doen met mijn 120 palette, maar twijfel nog een beetje..

 4. Wat een leuk project Cyn! Heb er veel zin in :D Mn AMAZING 120 palette is trouwens binnen. Alleen nog geen licht gehad om het te fotograferen en te gebruiken :(

 5. Wauw, heel erg leuk maar ook erg lastig idee!
  Ik wens je veel succes!
  Oooh en als je de Iron Man/Gamer technologie hebt gevonden, share the love?:D Huge wish right there:P

 6. Dat, eh was mijn idee. Dat eh, klinkt inderdaad alsof je het eventjes heel ingewikkeld vind! xD Ik vind het brilliant, want daar komen echt leuke combinatie’s uit! Misschien best gek, maar dat is extra leuk. Ik heb vertrouwen in je, dat er echt te gekke look’s uit komen!

 7. Leuk idee! ben er echt benieuwd naar!
  ik zat trouwens gister je al je artikelen sinds 2012 terug te lezen! echt leuk!
  zo kwam ik er achter dat ik mijn eerste comment plaatste op 29 februari 2012, omdat ik een vraag had!
  maar het eerste artikel wat ik las was Scarlett Johansson Meets Cynthia (deel 1) en dit was echt een half jaar eerder.
  ik heb dus gewoon een half jaar lang je site gelezen, zonder een comment te plaatsen! sorry (:
  still love your site.

  1. Wauw damn, wat ontzettend leuk Irma! Ik weet ook dat jij mij al heel lang volgt, ook op YouTube altijd. Heerlijk om te lezen, ook dat je mij nog steeds volgt, echt incredible joh! Dankjewel. <3

 8. Yeah, tof idee! Ik ben heel benieuwd hoe dat uit gaat pakken. 11 kleuren in één ooglook? Uitdaging, maar moet lukken! Jou wel, in ieder geval.

 9. JAAA! Ik vind dit een geweldig idee! Ik wilde al eerder reageren.. maar ik zit een beetje krap in tijd :-( Ik ben zo benieuwd naar hoe die paarse look eruit komt te zien want ik ben zelf ook van de purple looks, maar vind het moeilijk verschillende paarstinten te combineren. PLease inspire me babe! It’s just what I need.Ik heb zelf ook een iets ander 88 palette maar ik weet zeker dat het me gaat helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *