Zalig momentjes die gedeeld moeten worden!

Kleine redenen om te glimlachen. Lachen is gezond en helpt bij het verbranden van calorieën. HAHAHA. Zo, één pepernoot ging verloren. Even wat bulderende uurtjes trainen de buikspieren, een dagje sportschool zit erop. De pijn die je in je abs krijgt van het lachen, beste pijn ooit! Tijd om van die heerlijke glimlachmomentjes om de gezichtsspieren in dit geval op peil te houden!

Haren omhoog en alles is uit je gezicht, niks meer in je nek en alsnog zit stunning in een knot of staart op je hoofd. Ik geef eerlijk toe dat ik dan even een oh-wauw-momentje heb. Geef toe, ik zal vast niet de enige zijn! Of als je je haar los haalt, en het valt in model!

Pizza, je kunt mij er voor wakker maken! Eerlijk die krokante bodem met de tomatensaus en de kruiden die je eroverheen hebt gesprenkeld. Cola erbij of een glas melk, beide zijn een goede combinatie. Mijn pizza’s maak ikzelf, dus ze zijn ook nog eens retegezond wat gezonder in ieder geval, haha.

Gekke teksten op taarten, de moeite waard om eens te doen! Zelf deed ik het bij mijn laatste verjaardag, in plaats van mijn naam, de naam die ik steeds anderen gaf en zij mij weer. Ruftpop! Ik moet nog steeds lachen als ik de foto zie. Cynth, die actie was geniaal.

Helaas hebben wij geen bad meer, maar een douche is ook niet verkeerd. Een lange warme douche waarmee je alles verwerkt van die week, vooral eentje die hectisch en zeer vermoeid is. Heel herkenbaar de laatste tijd, maar zo’n douche met een inspirerende zeep doet je dan goed!

Als men vraagt waar ik later wil gaan wonen – omdat ik nog thuiswonend ben – antwoord ik altijd met een appartement! Waarom? Om de stad te bekijken, weet je hoe gaaf en inspirerend dit is? Zodra ik hoger ga dan de begaande grond moet ik op één of andere manier een blik naar buiten werpen. De wereld bekijk je dan ineens anders, het oogt veel mooier. Net zoals dingen bekijken met een spiegel, het beeld komt anders over, probeer het maar eens!

Op stage mag ik mijn haar niet los, maar negen van de tien keer bevindt het zich in een grote knot. Koppen vol met haar, ik houd er van! Grote dotten op je hoofd, wat speelse plukjes en de rest goed naar achter pinnen!

Bevroren fruit in smoothies is goddelijk, maar om zo te eten ook! Het lijkt er net op, alsof je aan het snoepen bent. Dat heb ik voornamelijk bij aardbeien, ze smaken zalig. Koop het vers en vries het in, het liefst in zakjes of tupperware bakjes.

Vloeibare kerstmis in een potje, zodra het kaarsje gaat branden. Kaneelgeuren doen mij altijd aan de twee heerlijke feestdagen denken. Dit jaar ga ik groot uitpakken, helemaal omdat ook ik weer vakantie heb! Bereid je alvast maar voor!

Schone kwasten. De rotklus is weer gedaan, maar je krijgt er ook heel wat voor terug!

Het gekraak van de sneeuwvlokken die worden samengeperst onder de wielen van de auto, best winter sound ever. Of op een stuk lopen waar nog niemand is geweest, of juist op die plek een sneeuwengel maken!

We voelen ons al mooi zonder make-up, maar nog mooier met! Zodra het voelt alsof je niks op je gezicht hebt zitten, maar alles onwijs perfect zit. Mijn dag kan dan niet meer stuk hoor!

Zolang het regent en ik niet nat word, laat maar komen! Vooral als het wat donkerder wordt, buien gaan overtrekken, wat harder waaien, misschien nog wat flitsen, maar niet te heftig. Dat is prachtig om te zien!

Schoenen die gegoten zitten! Hoe vaak ik wel niet de vraag krijg op stage of ik daar wel de hele dag op kan lopen, kan ik in ieder geval niet meer op één hand tellen. Dit zijn toch wel de lekkerste schoenen tot nu toe, naast de DC shoes dan. Ze zitten perfect, sluiten goed aan en gaan vrij lang mee. Ja, ik loop hier echt mijn hele stage dag op. En het loopt god-del-lijk!

Okergeel blijft een speciale kleur, maar zodra de gele herfstbladeren te voorschijn komen, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Trainen die spieren in je mimiek!

Glitters, je vindt ze bij mij overal. Nee, niet door mijn kamer heen omdat ik het toevallig heb gebruikt. Misschien vind je ze nog terug, maar de bovenkant van mijn make-up tafel bestaat uit grove glitters die daarop prachtig schitteren. Nog steeds ben ik er dol op, helemaal met de lampen die er boven staan, zodat ze gaan weer kaatsen.. kwijl! In make-uplooks HINT zijn ze ook incredible!

Oprah vond ik ook leuk om te kijken, maar Ellen helemaal. Ze is geweldig en de dingen die zij doet zijn gewoon lachwekkend. Hilarische momenten zoals op de foto hierboven!

Je muzieklijst staat op shuffle en ineens komt je favoriete zanger(es) voorbij schuiven – haha, letterlijk.. woordspeling – dat moment is goud waard. Meezingen en gek dansen, zwoel in de spiegel kijken. Ik doe dat namelijk nooit.. .. .. ..

Als ik thuis ben rot ik graag in oude kledingstukken die ik eigenlijk niet meer pas. Maten te groot of grote verfvlekken die tijdens een creatieve bui erop zijn gekomen. Niks voelt beter als je gewoon op de bank ligt, waardoor het net lijkt alsof je niks aan hebt. Wow, dat klinkt fout. Ik heb kleding waar ik mij speciaal in opmaak, kleding waar ik in rot en nog mijn classy clothes voor naar school/werk blabla.

Tekenen, schilderen, spuiten, creatief bezig zijn? Mijn grootste hobby! Make-up past gewoon goed bij artistiek zijn, want wie zegt dat je je alleen moet opmaken volgens de regels. Welke regels? Zijn er regels? Of zijn het de ongeschreven regels die iemand maar verzonnen heeft? Rood kan best met blauw en rode met rood ook! Het ligt eraan hoe je het combineert, welke tinten je draagt en hoe je het natuurlijk draagt. Creatief zijn zit in mijn bloed. Mijn moeder is mega creatief, van haar heb ik het ook meegekregen + zij heeft het altijd gestimuleerd! Ook mijn zus is crea bea!

Kaarslicht in de winter, niets is beter! Vooral met kerstmis en dan de lampjes, inclusief de kaarsjes aan. God, wat verlang ik naar die tijden. Toen mommay voor het eerst weer de kaarsjes beneden aanstak toen het donker werd, merkte je pas echt hoe snel de tijd eigenlijk gaat. We zitten alweer in de koude periode, niet te geloven!

Stewie is mijn favoriet, vooral de momentjes waar hij veel commentaar levert – eigenlijk altijd dus. – Of als Peter weer afgeeft op Meg, hilarisch! De awkward moments is bij Family Guy altijd wat langer dan normaal, waardoor je nog meer moet lachen.

De lieveheersbeestjes vind ik zo ontzettend schattig, die kleurtjes ook en het kleine diertje wat over je handen heen loopt en er vervolgens op zeikt, liefde! Oké, ook de Engelse naam speelt mee. Dat klinkt gewoon cute.

Geef toe, we kennen vast wel iemand die een goede muzieksmaak heeft, of iemand die altijd nummers doorspeelt! Jap, vele nummers krijg ik opgestuurd door mijn geliefde muziekkenner. Natuurlijk onder vind ik ze ook zelf, maar hierdoor blijft er een herinnering bij het nummer. Of je hoort hem ergens, waardoor hij blijft hangen. Of dat hilarische moment, of een bepaald persoon. Soms is het fijn om dat nummer nog eens te laten afspelen.

No comment. Haha, ik heb altijd commentaar! Felle kleuren die stralen in de winter, of ga je mee in de klassieke sfeer van de herfst en pas jij je aan? Bruin, rood, bordeaux en donkerblauw, het straalt altijd. Groen, roze of oranje, amazing!

Opgedoft en wel, de outfit aan die écht bij jou past! De make-uplook op die tot in de puntjes is geperfectioneerd of de heels die je op dat moment draagt. Stralend loop je voorbij, omdat je weet dat je er mooi uit ziet.

Het nieuwe product ligt nog maar net op je bureau, maar je wilt nog even wachten tot morgen. Maar dan is het eindelijk zo ver, je mag het product voor het eerst aanraken. Incredible feeling, net zoals voor het eerst in de pindakaas of boter prikken!

Hoe vaak ik dit wel niet voorbij heb zien komen, maar gek genoeg nog nooit zelf geprobeerd. Het lijkt mij trouwens wel ontzettend lekker, vooral als de marshmallows gaan smelten. Een dikke toef slagroom, ohnomnom. Winterdrank!

Ha, er bestaat niets beters om een vriend of vriendin na een tijd niet te hebben gezien even bij te kletsen over bepaalde momenten die gedeeld moeten worden. Soms heb je sappige roddels die je moet delen, niet om hem/haar de grond in te trappen, maar misschien had hij/zij gewoon een hilarisch moment wat gedeeld moet worden? We doen het allemaal!

Alles is afgestoft en netjes opgeruimd, dan kan ik pas weer heerlijk aan het werk. Anders stoort de chaotische troep zich om mij heen. Een ordelijke kamer is soms een must, helemaal als je iets moet zoeken, maar je kunt het niet terug vinden.. uch.

Heerlijke momentjes hé? Net zoals je benen die je hebt geschoren, ingesmeerd en dan de verse lakens op het bed raken. Een opgeruimde omgeving, of het nieuwe product, even een intens gelukkig momentje voor jezelf. Het zijn vaak de kleine dingen die het hem doen!

Wat vind jij nou echt een zalig moment?

Bron foto’s: littlereasonstosmile.tumblr.com

45 Comments

 • beautiesatwork

  01/11/2012

  ik zou echt niet zonder bad kunnen :)

  Reply
 • niki

  01/11/2012

  super leuk om dit te lezen !

  Reply
 • Josephine

  01/11/2012

  Jaaaa dat eerste heb ik ook weleens… voor het slapen gaan.. Haha, no kidding, maar dat is meestal wel, dan probeer ik iets uit en dan zit het goed, wil ik het de volgende dag proberen, zit het niet meer zo mooi. Pizza give me! De pizza hierboven is een speciale volgens mij, die heb ik weleens gegeten (zie de korst). Converse, I like it! :D Jaaaa gele bladeren, zo mooi. Alles is zo herkenbaar!

  Reply
 • Lotte

  01/11/2012

  Aaaah wat lekker veel zalige momentjes! Zo herkenbaar ook, allemaal. Family Guy is echt leuk hè, haha. En OMG marshmallows in hot cocoa, heerlijk, ik wil het nu! En geurkaarsen met kaneel, dat is echt hemel op aarde. En inderdaad, weten dat je er die dag goed uitziet of je mooi voelen tijdens het aanbrengen van make-up, feels goooood!

  Reply
 • Lifesplash

  01/11/2012

  Van zulke artikelen krijg ik ook echt een big smile op mijn gezicht hè, heeeeeeeerlijk! Eventjes stil staan bij hoe leuk alles is. Ik weet nog wel dat ik bijvoorbeeld in het ziekenhuis was en ik ivm bewegensstop niet mocht lopen. Ik mocht nota bene naar de douche en moest me op bed wassen, ieks. En dan, na een paar dagen mocht ik ein-de-lijk douchen. Ik had er nog nooit zo erg van genoten aahw! – Moet me een beetje denken aan die, eindelijk een bad nemen foto. :p Eigenlijk ben ik het met alles eens, alles is zo een heerlijk momentje!

  Reply
 • mysupersweetlife

  01/11/2012

  Wat een heerlijk artikel Cynthia! Zo herkenbaar allemaal!
  Liefs

  Reply
 • BeautyLoves

  01/11/2012

  Héérlijke dingen staan ertussen! Ik kreeg onmiddellijk zin in warme choco met slagroom en marshmallows, haha!

  Reply
 • laura

  01/11/2012

  heerlijke dingen, super leuk artikel :)

  Reply
 • Laura

  01/11/2012

  Ah leuk artikeltje! Inderdaad allemaal dingen die een big smile op mijn gezicht laten komen :D Zeker die dingen als, make-up op doen en je heel mooi voelen, lekker in bad gaan na een lange vermoeiende dag/week.. hmmmm

  Reply
 • Natasja

  01/11/2012

  Altijd leuk om dit soort artikelen te lezen op de vroege morgen :)!

  Reply
 • dppz

  01/11/2012

  Wat een heerlijk artikel op deze ochtend. Wat me er aan herinnert dat ik echt maar dan ook echt mijn kwasten moet schoonmaken. Deze klus ga ik dan ook klaren. Ik word altjd erg happy als ik s ochtends mijn koffiemachine aandruk :) en van mooie make-upjes.

  Reply
 • lifestylelou

  01/11/2012

  Heeeerlijke momenten! haha, ik herken ze (bijna) allemaal!

  Reply
 • Esmay

  01/11/2012

  Hier word ik blij van op een donderdagochtend hihi :D
  Ik word helemaal blij van mooie make-upjes en lieve comments!

  Reply
 • Jorinde

  01/11/2012

  Wat een heerlijke zalige momentjes. Ik draag trouwens op mijn werk van die foute crocs, maar ze lopen goddelijk haha.

  Reply
 • pixelsbyemilia

  01/11/2012

  Echt alles is herkenbaar. Bevroren fruit is echt heeerlijk! Ik had gisteren een bakje blauwe bessen uit de diepvries gehaald, voor door de sojayoghurt, zó onwijs lekker.
  En een opgeruimde kamer vind ik ook super fijn inderdaad, daar werk je inderdaad een stuk beter in. Het enige probleem is het opruimen zelf, dat stel ik vaak zo lang uit, dat ik niet meer weet waar ik moet beginnen. Oeps.
  X

  Reply
 • Els & Liesbeth

  01/11/2012

  Oh ja dat bad! En de kaneelkaarsen! En de pizza (food just makes me happy..)! En de muziek! Superherkenbaar artikel. Word er helemaal blij van :-)

  Reply
 • Mme sophistique

  01/11/2012

  Ik ben echt verslaafd aan de geur van kaneel, christmas in a bottle, maar ik steek toch eerder vanille kaarsen aan aangezien ik snel hoofdpijn krijg van geuren. En binnen een dik uurtje neem ik een heerlijk warm bad, love it.

  Reply
 • Michelle

  01/11/2012

  Haha super leuk dat met mijn haar heb ik ook altijd, maar als het dan niet zo is heb ik ook net zo’n groot OH SHIT NEE momentje.

  Reply
 • beautyforgirls

  01/11/2012

  Hahaha, heel herkenbaar. Leuk om te lezen.
  Liefs, xxx

  Reply
 • deijsprinses

  01/11/2012

  Ik ben heel erg akkoord met al die zalige momentjes!

  Reply
 • ValleyDoll

  01/11/2012

  Altijd zo’n leuke prentjes he ! Die eerste is so true :d !

  Reply
 • Lies

  01/11/2012

  Heel leuk om te lezen en ook bijna alles is zo herkenbaar. Vooral als je thuis bent en dan lekker die oude en veel te grote kleding aantrekken. Dat vind ik ook heerlijk. Alleen ja pizza de meeste verklaren mij daarbij voor gek dat ik dat toch echt niet lekker vind haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Misschien heb je nog geen lekkere pizza gegeten, ehhh dat is mogelijk hoor!

   Reply
 • Jasmine

  01/11/2012

  Boel heerlijke momentjes beleef jij! Oh de heerlijkheid als je kwasten schoon zijn na ze te hebben gbruikt voor het maken van een mooie look en jag ik geniet soms nog wel van oudere liedjes van The Sugababes, Atomic Kitten en zelfs the Backstreet boys =]

  Reply
 • Heerlijke geluksmomentjes! Fijne vrolijke post op deze grauwe dag;)

  Reply
 • Madelon

  01/11/2012

  Thuiskomen van een zware dag op werk en dan het huis opgeruimd en schoon aantreffen en een hubby die heeft gekookt. Liefde :D

  Reply
 • xxxcharr

  01/11/2012

  Wat een leuk artikel!
  Echt fijne geluks momentjes!
  xxxx

  Reply
 • Anne Solveig

  01/11/2012

  Ahhh wat heb een heerlijke momenten uitgekozen!

  Reply
 • planetsl

  01/11/2012

  Haha echt een heel grappige en vooral ook herkenbare post… ;)
  xoxo S. (aka glasmetwater)

  Reply
 • Irma

  01/11/2012

  oh mijn hemel, dit lijkt echt veel te veel op mij dag.
  Ik heb zo juist mijn kwasten gewassen, ik heb net mijn kaneel geurkaars aangestoken (kruidvat-sugar & spice ruikt precies naar kaneel!), ik heb vanochtend een nieuwe mascara uitgetest en heb vandaag wat sappige roddels tijdens aardrijkskunde uitgewisseld ^^
  heerlijk!

  Reply
 • Amanda

  01/11/2012

  Jaa, crea bea make up. Idd, geen regels! Gewoon doen waar je zin in hebt. Onmogelijke kleuren kunnen best met elkaar! En hmmm een kaneel kaars, lekker!

  Reply
 • Arletta

  01/11/2012

  Wat een leuke foto’s van ‘geluksmomentjes’ een aantal herken ik ook wel bij mezelf! :)
  En I love ellen degeneres :D
  xx

  Reply
 • marijke

  01/11/2012

  Dat zijn allemaal zalige momentjes!

  Reply
 • Jana

  01/11/2012

  Wat leuk om te lezen :D x

  Reply
 • Hanna

  01/11/2012

  Je hebt helemaal gelijk, dit zijn echt van die bigsmile momentjes. Haha om family guy kan ik ook helemaal stuk gaan haha. liefs.

  Reply
 • Marieke

  01/11/2012

  Wat een superleuk artikel/idee! Ik word helemaal vrolijk van de dingen waar jij blij van wordt haha :)

  Reply
 • Charlotte

  01/11/2012

  NOG NOOI GEPROBEERD?!?! Kom jij eens heel gauw een dagje naar Enschede om mijn beroemde hot chocolate met slagroom, marshallows en een vleugje hazelnoot te proeven!

  Reply
 • joycelysanne

  01/11/2012

  ellen degeneres show <– zo leuk! sinds ik heb ontdenkt dat het elke avond op rtl is kijk ik het standaard!

  Reply
 • Lindy

  01/11/2012

  Heel erg leuk gedaan! Een schoon bed, dat vind ik echt heerlijk. Een avondje niks, just me and my man. Een warm bad waar ik me even terug kan trekken. Wijntjes drinken met tha girls! Etc etc,..

  Knuffel

  Reply
 • Esther

  01/11/2012

  haha ja ELLEN is hilarisch en ik hou er ook van als liedjes je ergens aan doen denken (:

  Reply
 • redhotjillypeppers

  02/11/2012

  Heel herkenbaar :) Ellen krijgt me ook elke keer weer aan het lachen !

  Reply
 • Bodi

  02/11/2012

  Erg leuk om te lezen en heel herkenbaar!

  Reply
 • Manon

  04/11/2012

  Haha zo grappig en heel herkenbaar :)

  Reply
 • Evelien

  15/11/2012

  Jaaaa, zo herkenbaar sommige! Krakende sneeuw (zelfs als je erover heen loopt), haar wat meteen goed zit, mooie nagels, *zucht*… <3

  Reply

Geef een reactie