Dé decembermaand, mijn vraag aan jou!

We passeren bijna – JOKE! –  de decembermaand, football is begonnen, het weer is enorm omgeslagen buiten en de schrale plekken zijn te vinden op onze huiden. Lippen die kapot springen, handen die ineens gaan barsten of benen die gaan schilferen. Insmeren dames en heren, het is belangrijk! Oké, terug naar het onderwerp. KERSTMIS!

Gewoon een kort artikel met de vraag naar jullie mening. Ik heb al ruim drie maanden van te voren een schema gemaakt met wat ik deze maand wilde gaan doen. Vorig jaar was ik nog een beetje aan het uitvogelen hoe bloggen nou werkte, en looks maken + fotograferen en filmen ging mij nog niet zo goed af, daarom ga ik het dit jaar extreem groot uitpakken!

Ik ga filmpjes maken, niet alleen voor het gezicht, maar ook recepten en nailarts! Looks speciaal voor kerstmis, maar ook artikelen om in de kerstsfeer te komen, waar je het beste kunt shoppen in Amsterdam.. .. .. Of nou.. ja eh.. de plekken waar ik ook altijd naar toe ga om echt in de kerststemming te komen en wat voor cadeautjes je voor elkaar kunt kopen. We moeten uniek blijven, ook al wordt het elk jaar moeilijk met kiezen.

Sowieso heb ik al genoeg looks om te maken, jullie weten dat ik veel inspiratie heb, maar nu komt het echt met bakken uit de grijze hemel vallen! Dat is wel heel leuk, maar misschien heb jij wel een look die je graag wilt terug zien? Of dat ik hem stap voor stap aan jou uitleg? Of hoe je het beste iets kunt combineren in je make-up? Of hoe je nou je wenkbrauwen moet tekenen met kerstmis? Heb je iets dat je terug wilt zien? Iets op te merken, of gewoon iets in het algemeen over kerstmis? Laat het mij weten bij de comments!

Wat wil jij graag zien deze maand?

Bron foto’s: Weheartit.com

44 Comments

 • mysupersweetlife

  02/11/2012

  Ik heb eigenlijk geen verzoeken.. Veras me, ik kan nu al niet wachten!
  Liefs

  Reply
 • Lifesplash

  02/11/2012

  Ik ben heel erg benieuwd! Ik heb ook geen verzoeken, ben gewoon benieuwd waar jij ons mee gaat verassen en wat ik zal tegenkomen… Het klinkt als VEEL werk, maar een project dat gedaan wordt met liefde! Ik ben benieuwd. ;)

  Reply
 • dppz

  02/11/2012

  Looks meid! Ik hou van je looks dus hoe meer hoe beter.

  Reply
 • Amanda

  02/11/2012

  Looks zijn altijd goed! Zo herkenbaar al die inspiratie. Dat merkte je wel aan die winterlook op mn Facebook haha. Beetje vroeg, maar ach. Het is zo leuk om te doen!

  Reply
 • beautiesatwork

  02/11/2012

  alles wat jij maakt is mooi dus mij maakt het niet uit :)

  Reply
 • Maaike

  02/11/2012

  Ik kan ook niet wachten tot kerstmis & zit ook al vol ideën!
  Iets wat jij al hebt bedacht en altijd zo goed doet; een mooie kerst look met glitter/shimmer maar wat niet te veel overheerst. Het is een beetje standaard, maar ik zou em dan zeker dragen met de kerstdagen! :D

  Reply
 • Arletta

  02/11/2012

  Looks! Ik vind je looks Posts helemaal het einde!

  Reply
 • Lotte

  02/11/2012

  Yesss, ik kijk nu al uit naar je filmpjes en artikelen! Je klinkt echt als een bom vol inspiratie, haha. Nice! Ik vind recepten en DIY’s wel heel leuk om te zien, dus dat ‘mag’ je zeker doen van mij :D En jaaa, looks zijn ook altijd tof om in filmpjes te zien. Doe gewoon je ding Cynth, we’re gonna love it anyway.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Wat lief zeg! :) Okè, DIY, die schrijf ik er ook nog even bij. Dankjewel Lot!

   Reply
 • Curls and Bags

  02/11/2012

  Ik ben benieuwd! Lijkt me leuk :)

  Reply
 • Juudith

  02/11/2012

  Nouuu ik heb geen verzoeken! je looks zijn altijd zo tof! dus dat komt vast goed! ben erg benieuwd naar je kerstartikelen =D leuk!!

  Reply
 • Mme sophistique

  02/11/2012

  Looks! Als de beautykoning – ;) – van het blenden vind ik jouw ooglooks altijd geweldig. Misschien iets met glitter ofzo? Ik ben gek op glitter tijdens de feestdagen. Nuja, laten we eerlijk zijn, ik ben altijd gek op glitter.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, ik heb al een glitterlook gemaakt.. Oeps! Hij komt volgende week denk ik online!

   Reply
 • Charlotte

  02/11/2012

  Ik wil graag feestelijke kerstlooks zien, en inspiratiefoto’s van lekkere banketstaven en koppen warme chocolademelk enzo :)

  Reply
 • Lies

  02/11/2012

  Het klinkt allemaal heel erg leuk. Ik heb daarom ook geen verzoeken, want alles wat je opnoemt lijkt me heel leuk om een artikel van te zien.

  Reply
 • beautyforgirls

  02/11/2012

  Ik vind outfits ook wel leuk.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Klinkt erg leuk!
  Omdat ik je Halloween cupcakes erg leuk vond geworden, dacht ik dat het misschien ook wel leuk zou zijn om cupcakes met een kerst thema te maken? :)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Aaah, wat leuk! Ik heb toevallig een maand geleden speciale dingetjes gekocht op eBay, komt voor de bakker!

   Reply
 • Laura

  02/11/2012

  Yay, bijna Kerst :D !!! Ik heb geen verzoeken, jij maakt altijd mooie looks haha

  Reply
 • Josephine

  02/11/2012

  KERST LEUHEUK! Ik ben heel benieuwd wat jij allemaal gaat doen. Ben er eignenlijk nog helemaal niet mee bezig, maar is wel een goed idee ja! Ik wil graag natuurlijk een mooie kerstlook zien, eentje met accent op de lippen, eentje dan weer op de ogen. EN IK WIL NU EINDELIJK DE OUTFIT ZIEN WAAR IK OP WACHT!!!!! :D

  Reply
 • Irma

  02/11/2012

  oeh leuk ^^ ik houd van december!
  maar ik weet nog niet of ik voor mijn kerstlook de nadruk op mijn ogen of lippen wil leggen… wil jij misschien 2 kerstlooks maken, 1 met ‘heftige’ ogen en 1 met opvallende lippen. of vraag ik nu te veel van je ;)

  Reply
 • Lisa

  02/11/2012

  Ik hou van december! :) Eigenlijk heb ik niet echt spectaculaire ideeën/verzoeken voor je. Natuurlijk zijn een aantal mooie looks voor kerst mooi meegenomen.

  Reply
 • Nena

  02/11/2012

  I <3 Christmas! ik ben er helemaal gek op! Maak maar een geweldige kerstlook voor ons ;)). XX

  Reply
 • Jana

  02/11/2012

  Een mooie kerstlook :D x

  Reply
 • redhotjillypeppers

  02/11/2012

  Een klassieke kerstlook vind ik altijd leuk om te zien !

  Reply
 • lonnie101

  03/11/2012

  Een celebrity inspired look? :D

  Reply
 • Deb

  04/11/2012

  Candystore!! I don’t know where to start om je te vragen.. Het bijtekenen van je brows zou ik zeker wel eens in een filmpje willen zien, maar ook een look met copper en/of teal.. een paarse look; ik vind het moeilijk om paars te combineren.. Wat je ook kiest om te doen.. het zijn altijd weer kadootjes.. die artikelen van jou..je bent gewoon een soort Santa, baby!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Oké, bedankt voor de suggesties! Ik voeg ze allemaal aan de lijst toe, topper!

   Reply
 • anitavanooijen

  04/11/2012

  Wenkbrauwen tekenen.. Ik doe het zelf ook altijd maar het lukt me nog niet echt om een mooie lijn te krijgen!

  Reply
 • mai

  04/11/2012

  ehhhm niks ik vind wat je altijd post al goed!

  Reply
 • Yak Man

  05/11/2012

  een glitter glamour look! Hoe meer hoe beter :P. Een sinterklaas look en daarna ga je een horror sinterklaas maken (Y).

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   … je hebt mijn look verraden! XD Haha, dankjewel Yak Man! Het idee is en blijft aaaamazing.

   Reply

Geef een reactie