Filmpje: From scratch.

Magische glitters, klotsende oksels en hoge temperaturen. Oké, dat zweten viel mee, maar ik smolt wel weg. Bloedheet dat was het zeker, maar dat mocht de pret niet drukken! Of ik bijna out ga omdat ik ziek ben, of omdat het te warm is om in mijn kamer te zitten, make-up boven alles. ALLES! Kerstachtig – de look dan – kom jij al in de stemming?

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Wat heb ik in het filmpje gebruikt:
– 88 Warm Palette -> Vanya!
– 88 Warm Shimmer Palette
– 120 Palette
– MAC Reflects Copper
– TheBodyNeeds Mixing Medium
– Essence Kajal Pencil All I Want
– Bourjois Queen Attitude Volume Mascara
– Max Factor Masterpiece MAX

Ondanks dat de look in de hete periode werd gecreëerd krijg ik er alsnog een winterfeeling bij. Raar, I know! Reflects Copper is best incredible, ik moet er echt even voor gaan zitten om te kijken of ik hem nog anders kan combineren. Dat zou namelijk te gek zijn! Zweten of niet, Christmas it is! In warme landen is het heel normaal om met kerstmis in je korte broek rond te lopen, haha!

Zou jij kerstmis willen vieren in de zon? Of liever in de kou met sneeuw?


45 Comments

 • oew die kleurtjes zijn wel super mooi!

  Reply
 • Anne Solveig

  04/11/2012

  Hele mooi look :)!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  04/11/2012

  Mooie look ! Doe mij maar kerst in de koude hoor, liefst met wat sneeuw :)

  Reply
 • Mme sophistique

  04/11/2012

  Heel erg mooie look, as usual!

  Reply
 • Lotte

  04/11/2012

  Wauw, wat een prachtige look!

  Reply
 • lonnie101

  04/11/2012

  erg mooi !

  Reply
 • theBlondBeauty

  04/11/2012

  erg mooie look, ook leuk filmpje :)

  Reply
 • Lotte Daily

  04/11/2012

  het is weer een puh-rachtige look, ook leuk die filmpjes, zo wordt het toch nog net iets duidelijker!

  Liefs,
  Lotte

  Reply
 • Natasja

  04/11/2012

  Liever in de sneeuw! Dat hoort erbij vind ik. :) Prachtige look weer! Kan je geen cursussen gaan geven ofzo?! ;p

  Reply
 • Esmay

  04/11/2012

  Dat rode staat jouw zo mooi hey! Als ik dat zou doen zou ik er echt uitzien alsof ik heb gehuild of wat, maar bij jou staat ’t gewoon echt mooi!

  Reply
 • Miranda

  04/11/2012

  een hele mooie look;D

  Reply
 • Josephine

  04/11/2012

  Oeeh, ik kom inderdaad al in de kerststemming, jouw haar vind ik ook leuk zitten. Het wwarm palette is pretty! Hele mooie look, ik houd van die warme tinten op jouw oogleden! :D Kerstmis vieren in de zon lijkt mij vrij apart, wait wacht… dat heb ik een keer gedaan, maar niet helemaal… was een keer in de kerstvakantie naar HK gegaan ook met oud&nieuw, dat laatste was tof.

  Reply
 • myshoediction

  04/11/2012

  Mooi! ik vind ook zeker dat het goed past bij de herfst!

  Reply
 • xlieke

  04/11/2012

  mooie look!

  Reply
 • beautiesatwork

  04/11/2012

  kerstmis in de zon lijkt me heel raar :)

  Reply
 • martinaa89

  04/11/2012

  mooie look, zoals altijd ;)

  Reply
 • Lisa

  04/11/2012

  Wat een mooie kleur, prachtige look! :)

  Reply
 • Eva

  04/11/2012

  Ik hou van dit soort warme kleuren! Zeker voor de herfst. Staat je prachtig :)

  Reply
 • Lotte

  04/11/2012

  Reflects Copper is echt súper mooi zeg, wauw! Echt een geweldige look, lekker herfstig maar ook zeker geschikt voor de kerst inderdaad, met dank aan die geweldige glitters natuurlijk! Je haar zit trouwens goooorgeous in dit filmpje, echt heel mooi!

  Reply
 • Amanda

  04/11/2012

  Cyn deze is weer zo mooi! En de kleuren, wauw… echt weer een mooie creatie :D

  Reply
 • EmmaWessels

  04/11/2012

  Mooie look Cynthia!!!

  Reply
 • Shelly

  04/11/2012

  Pwetty!! Thumbs up voor de muziek, Lana Del Rey <3__<3

  Reply
 • kellytewinkel

  04/11/2012

  Wauw ik vind het er zo mooi uit zien, prachtige kleuren heb je gebruikt!

  Reply
 • Wat een prachtige look, you look stunning!:) Ik krijg echt heel veel zin in kerst, sneeuw, chocolademelk, kerstkransjes,mmm!

  Reply
 • Anne vdh

  04/11/2012

  vavavoom! Moooi:D
  Doe mij maar kerst in de koud hoor, dat hoort toch gewoon:D

  Reply
 • Jasmine

  04/11/2012

  Knap en mooie kleurtjes zitten in dat warm palet! Kerst in de kou plz, anders is dat wel zo’n schokkend verschil. Oke een keertje kerst vieren in Australië lijkt me wel leuk.

  Reply
 • Wauw wat een prachtige look!
  Hij past erg goed bij kerst en de kleuren vind ik ook gewoon fantastisch :)

  Reply
 • datzitwelsnor

  04/11/2012

  Glittersssssss. Ik hou van glitters haha.
  Liefs, Renate

  Reply
 • Jana

  04/11/2012

  Heel erg mooi, je ogen komen mooi uit :) x

  Reply
 • Jorinde

  04/11/2012

  Mooie kleuren heb je gebruikt cynth!

  Reply
 • Lies

  04/11/2012

  Echt een hele mooie look heb je gemaakt. Ik ga zelf toch voor de Kerst in de kou en sneeuw en dan vooral voor de sfeer die het geeft.

  Reply
 • mynameisblonde

  04/11/2012

  Mooie look! De kleur is heel mooi!
  Altijd als ik op je blog kom neem ik me voor: oefenen, oefenen, oefenen. Maar het komt er nooit echt van. Ik blijf altijd steken bij mijn zwarte en bruine kohl-potlood en veel mascara. En af en toe een kleurtje, maar niet te opvallend! :-)

  Reply
 • Michelle

  04/11/2012

  Wauw mooie look zeg :)!

  Reply
 • pretty beauty land

  04/11/2012

  super mooie look!

  Reply
 • Vanya

  04/11/2012

  Och een prachtige look heb je gemaakt. Ik wacht echt altijd met smart op nieuwe ooglooks van je. Ik zag je een kwast gebruiken in je filmpje, een blending brush op de tijd 2:27, welke kwast is dat? ziet er goed uit! weet niet of je het al hebt gedaan, maar misschien een keer een filmpje over kwasten die je zoal gebruikt?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Oh, een veel gevraagde video! In december ga ik ermee aan de slag! Dankjewel Vanya! :) Dat was een kwast die ik in een palette kreeg, helaas is die onbekend.

   Reply
 • Asmae

  04/11/2012

  Mooie ooglook! En je maakt hem zo dat hij draagbaar is!!

  Reply
 • Deb

  05/11/2012

  wat een prachtige look! Ik wil hem eens stap voor stap nadoen.. als ik de tijd kan vinden… wat gebruik je nu precies als ‘donkere’ primer/basis want die zie ik niet terug in je lijstje en ben ik best benieuwd naar ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Oh ja, dat is een primer van ELF! Helaas niet meer verkrijgbaar. :(

   Reply

Geef een reactie