Een kalender vol met inspiratie!

Zodra ik ergens geen zin in heb, ben ik heel moeilijk te motiveren, want alleen ik kan dat zelf namelijk doen. Raar hé? Er zijn er maar een paar – vooral jij! –  die mij motiveren en om dat nou het hele jaar vol te houden met school enzo, moet ik gestimuleerd blijven door de hotties aan de wand. Deels van mijn motivatie haal ik uit de passie van een ander, my wall is on fire baby! 2013 en goddelijke mannen, mijn 10+ kalender!

Ja, het getal van volgend jaar staat er al. Weet je dat we over meer dan negen weken alweer in het volgende jaar zitten? 2013 staat alweer aan de deur te kloppen, want we hebben november alweer benaderd. Hoe kom ik het jaar door zonder football?! Thank god hebben we nog de zenuwslopende play-offs en de leukste wedstrijd van het seizoen, de Super Bowl, daarna de Pro Bowl en dan is het voorbij, maar niet voor mij!

I know, don’t laugh. Football is mijn motivatie, mensen die werken voor en met hun passie, daar raak ik nou gemotiveerd van en waarom zou ik dat niet stimuleren? Naast mijn Packers schilderij en de golden football past hij precies in het rijtje thuis! Sowieso vind ik de NFL spelers leuker dan onze sport atleten, omdat zij ontzettend waarderen wat zij hebben + heel normaal blijven ondanks hun enorme fame in Amerika.

HAHAHA!

Een wandplanner op A2 formaat met een geweldige kwaliteit en natuurlijk de perfecte service van Pixum. Met behulp van een handig programma op de website zet je zo je eigen wandkalender binnen enkele minuten in elkaar. Je foto’s moet je even uitzoeken, kijken of ze in het bestand passen en vervolgens tijd om hem te gaan uploaden, invullen, bestellen, enkele dagen wachten en in ontvangst nemen om hem vervolgens aan de muur te hangen of aan iemand cadeau te geven!

Dit is mijn favoriete foto, hij inspireert mij altijd! Echt altijd! Even snel een blik erop werpen.. OH WAUW. Oh ja, dat moet ik ook nog doen. Schrijf, schrijf, rol rol, artikel eruit! Dankjewel Rodgers. De nummer “12” op de foto – bij mijn maand, april ben ik jarig + blog bestaat 2 jaar – is Aaron Rodgers, de quarterback die ik zo bewonder. Waarom? Iemand die altijd in zichzelf heeft geloofd, nog nooit arrogant is geweest en zich heeft moeten opwerken. Ja, dat is toch wel iets wat ik bewonder!

 

Rond september begint het seizoen weer, waar ik rekening hield met de foto, die is namelijk thuis gemaakt. In oktober moeten ze weer goed strijden en natuurlijk de rest van de maanden en in december zitten we dicht bij de Super Bowl! Dit is een foto van drie jaar geleden, Steelers tegen de Packers – waar ik ook mijn team voor het eerst spotte! – geweldig al die foto’s bij een.

Zelf kan ik nu kwijlen op de muur, inmiddels heeft mijn bureau waterschade, just joking. Inspiratie all over the place, dicht bij mijn werkplek en heerlijk dromen over het leven in Amerika. Wil jij ook een kalender maken? Met een aantal klikken op de knop en een wandkalender wordt ook bij jouw huis geleverd voor maar €29,99! Althans, dat was de prijs van die van mij. Je hebt namelijk nog meerdere soorten papier, het hangt er vanaf wat je neemt, maar de kwaliteit is en blijft stunning van Pixum!

Heb jij ooit iets besteld bij Pixum? En hoe was jouw ervaring?


39 Comments

 • redhotjillypeppers

  06/11/2012

  Een echte Cythia kalender ! :)

  Reply
 • Deb

  06/11/2012

  Haha geweldig!! Dit is echt dé kalender voor jou! Ik heb zelf ook een kalender besteld bij Pixum.. it’s on it’s way! Dus die zie je nog wel verschijnen ;-)

  Reply
 • helemaal jou ding,leuk!

  Reply
 • beautiesatwork

  06/11/2012

  ik moet nog aan een fotoboek beginnen :)

  Reply
 • Arletta

  06/11/2012

  Wauw ik vind m gaaf geworden :) ik ben ook bezig met een kalender bij Pixum te bestellen!
  Xx

  Reply
 • marijeeee

  06/11/2012

  Hij is leuk! Zo leuk om over jouw football verslaving te lezen. Ik houd van mensen die ongelofelijk enthousiast zijn over dingen -word ik blij van. Misschien ook eens kijken voor een kalender, dat is echt een goed idee.

  Reply
 • Jonathan

  06/11/2012

  Ik vind mijn loesje scheurkalender leuker om naar te kijken dan al die rare mannen eigenlijk :P

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Gelukkig maar, moet er niet aan denken dat je mijn Aaron steelt.

   Reply
 • Jorinde

  06/11/2012

  Whoo, gave kalender heb je laten maken!

  Reply
 • Laura

  06/11/2012

  Hahaha, die hard fan :’) Ziet er wel heel goed uit zeg!

  Reply
 • Maaike

  06/11/2012

  mooie foto’s en je hebt er een mooie kalender van laten maken ! :)
  Ik heb nog niks besteld op pixum, maar dat komt wel snel, ik hoor veel goeie verhalen!

  Reply
 • Kayla

  06/11/2012

  Ik kende Pixum nog niet, mooie kalender heb je gemaakt!

  Reply
 • pretty beauty land

  06/11/2012

  hihi wat leuk!

  Reply
 • Lotte

  06/11/2012

  Hahaha, hoe Cynthia kan een kalender zijn?! Supertof, lekker veel foto’s van je honeys van football. Leuk zeg, dat je zo’n kalender zo zelf kan maken. In de winkel vind je er toch bijna nooit eentje die écht helemaal jouw ding is.

  Reply
 • Natasja

  06/11/2012

  Hihi, deze is perfect voor jou! :)

  Reply
 • Lies

  06/11/2012

  Wat een leuke foto’s heb je uitgekozen voor de kalender! Ik moet eerlijk bekennen dat ik vrij weinig met Football heb, maar dat heb ik eigenlijk met alle sporten haha. Toch vind ik deze kalender wel heel erg mooi. Zelf heb ik nog nooit iets bij Pixum besteld.

  Reply
 • Nicole

  06/11/2012

  hele leuke kalender!
  heb zelf een canvas van pixum waar ik echt heel blij mee ben :)

  Reply
 • Esmay

  06/11/2012

  Thanks to you, heb ik nu voor mijn opleiding een american football concept gemaakt haha! Waar jou site allemaal niet handig voor is.. hihi ^^

  Reply
 • Leuke kalender, echt iets voor jou ook! :)

  Reply
 • xlieke

  06/11/2012

  ziet er echt super leuk uit!

  Reply
 • Josephine

  06/11/2012

  HAHA 10+ kalender, you’re genious. De kalender is lekker persoonlijk, helemaal you!

  Reply
 • Oeehlala zijn die even sexy!

  Reply
 • lisajanine

  06/11/2012

  Hahaha wat grappig dat je hier zo’n fan van bent, vind de kalender erg mooi geworden! :)

  Reply
 • Anne Solveig

  06/11/2012

  Mooi hoor! Ik wil ook een persoonlijke kalender!

  Reply
 • Gerrianne

  06/11/2012

  Gisteren heb ik d’r een fotoboek gemaakt en ik ben héél erg benieuwd naar de kwaliteit, maar overal klinkt het gewelduuug! Pfiew, lekkere kontjes hebben je mannen ook zegg, gele broeken , mwahah. Leuk hoe je altijd zo enthousiast over ze bent en er over praat! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Ik had een shot daarvan, maar ik besloot hem niet te publiceren. Wel van Aaron zijn kont. xD

   Reply
 • Irma

  06/11/2012

  Oeh, so nice!
  Ik vind de kalender echt heel cool! Ik wil trouwens echt een keer naar de Superbowl! Denk alleen niet dat ik het kan betalen (:
  Ik weet trouwens alles over niet-gemotiveerd zijn.
  Ik zit momenteel midden in de toetsweek en ik heb totaal geen zin om te leren.
  Bleeeh, maar ik ga toch maar weer aan het werk.

  Reply
 • jlovesbeauty

  06/11/2012

  Haha wat leuk! Lijkt me echt super zo’n persoonlijke kalender

  Reply
 • Hanna

  06/11/2012

  O hahahah ieder ander die zo’n kalender maakt doet het over hun beste vriendin, foto’s van hun konijn ofzo en jij maakt een kalender van een american football team, cynth, je bent geweldig haha :D
  Liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, het moet niet standaard worden. Dankjewel Hanna! :D

   Reply
 • Jana

  06/11/2012

  Wat een mooie kalender :) x

  Reply
 • Kimberly

  06/11/2012

  Oehh deze kalender ziet er heel erg leuk uit! :) Ookal heb ik niet zoveel met Football, ik vind het wel altijd gaaf om te zien! Pixum is trouwens een erg leuke website, ik heb er onlangs ook een kalender besteld!

  Reply
 • Amanda

  06/11/2012

  Ik moet er nog een gaan bestellen, maar kom er niet aan toe. Misschien een twilight of make up kalender?

  Reply
 • Marloes

  06/11/2012

  Wow gaaf! Echt leuk dat je zo’n passie hebt voor Football. Ik heb dat met voetbal haha!

  Reply
 • ValleyDoll

  06/11/2012

  Haha packers obessed :d ! Maar wel leuk !

  Reply
 • Jasmine

  06/11/2012

  Echt geweldige kalender Cynthia, helemaal 100% jij! Super foto’s heb je er ook voor gekozen, de stoom komt ervan af!

  Reply

Geef een reactie