Shoplog Amsterdam.

Afgelopen donderdag was ik met mijn zuster in Amsterdam, zij moest haar diploma van het HBO ophalen en een goede reden om meteen de binnenstad mee te nemen voor wat heerlijke make-up producten! Oké, ik wilde alleen oogschaduw kopen. Maar niet veel, dus Lush enzo .. ja.. Sorry.. wel een mini-shoplog!

We begonnen zoals altijd bij de Bijenkorf, ondanks dat ik mijn allereerste vlog begon, heb ik hem door de harde en vooral stevige wind niet kunnen afmaken. Je hoorde sowieso niks, maar ik werd ook steeds deels omgeblazen of mijn lokken gingen een eigen leven leiden. Maar de Bijenkorf, vervolgens door naar de Kalverstraat en daar begon het..

We gingen de ene winkel in, de andere uit, totdat ik Lush in het oog kreeg. Nouja, eerder in mijn neus, door de wind rook ik het al op tientallen meters afstand. Snel hobbelde ik de winkel in, tijd om wat zepen te gaan spotten. Een hele nieuwe indeling en goddelijke stukken zeep die mijn naam riepen.

Ik ging eigenlijk gewoon even naar binnen om een kijkje te nemen, spotte de Lemony Flutter, probeerde hem uit en kwam erachter dat hij best incredible on tha nails is. Zou ik hem meenemen? Een blik op mijn handen zei genoeg, in da pocket en afrekenen maar. Totdat het Lush personeel naar mij toe kwam en informeerde dat hij goed paste bij een zeep.. meestal informeer ik dat ik nog even aan het kijken ben en bedank hen vriendelijk. Nu niet, dit keer moest ik even meelopen. Ze zei dat ze nog zoiets had wat naar de Lemony Flutter rook.. Tromgeroffel..

Volgens mij was de kerstcollectie al uitgestald, of in ieder geval een deel want daar lag namelijk mijn baby, Snowglobe! Zij raadde mij die aan, omdat de geuren overeen kwamen. True that, de lekkerste zeep van Lush. Deze zomer brak mijn hart toen ik het flinterdunne stukje opmaakte tijdens een douchesessie. Speciaal in een stuk van 106 gram werd eraf gesneden en kwam uit op €5,83!

Rustig wandelde we door naar de volgende winkel, waar we een tijd niet waren geweest! Oké, misschien omdat we een Six verbod hadden. Weet je hoe vaak wij daar wel niet de winkel leeg kochten? Dat was een serieuze zaak, maar omdat we een tijd niet in de sieradenwinkel hadden vertoefd, mochten we een kijkje nemen.

Huge armband, ik houd ervan! Helaas heb ik te dunne polsen, waardoor ik ze nooit pas, maar door er meerdere armbanden voor te schuiven – de parels komen ook van de Six, shame on me! – kan hij er niet vandoor gaan. Slimme zet hé? Er was ontzettend veel in de sale, van €6,95 ging de crèmekleurige armband, die ontzettend goed bij mijn crème blazer past naar €3!

Nog even snel de H&M in om een broek te scoren, maar het nagellakrek riep onze naam. Ja, volgens wij hebben we meer H&M lakken dan andere merken. Vele nagellakken hadden we al in bezit, maar ik spotte een paarse lak met een blauwe shimmer. DAZZLEGLASS DEJA VU! From Warsaw With Love, komt nog een review van.

Ik kocht één oogschaduw, maar twee andere oogschaduws moet ik nog reviewen van de Make Up Store, waar je overigens altijd goed wordt geholpen. Tijd om binnenkort alle drie eens onder de loep te nemen, misschien herken je ze al uit verschillende looks of video’s! Binnenkort meer, stay tuned!

Onderweg naar huis, nog snel even langs de Starbucks! Ik had haar naam opgegeven en zij die van mij, er ging even iets mis tijdens het bestellen.. kan gebeuren, maar niet de fouten in mijn naam. Cintia? For real bro? Vorige keer was het Synthia.. FOR REAL?! Cynthia people, Cynthia. Doe anders Cyn ofzo, je zu hay! Ondanks dat was het een zeer geslaagde dag in de hoofdstad, samen weer even wat inkopen gedaan bij de Make Up Store, Lush en natuurlijk Six. De producten worden nog uitgebreid getest voor een review, nog even geduld! Thank you!

Wanneer ben jij voor het laatst samen in een andere stad wezen shoppen? En in welke stad was jij? Heb je nog iets gekocht?


54 Comments

 • redhotjillypeppers

  07/11/2012

  Cintia :’) Ik ben net nog naar Londen geweest om te shoppen. Voornamelijk kleding dan :)

  Reply
 • Lifesplash

  07/11/2012

  Oeh, leuke shoplog! Jezelf lekker weer verwend, :p. Hey, af en toe mag dat, toch? :D Die armband van Six vind ik wel heel erg pretty, die kleuuuuur! Past leuk bij je. :) En die oogschaduws zien er ook wel goed uit, kom maar op met die reviews. En Starbucks, tja, soms is het hopeloos. Cintia, come on. Ik denk dat het wel deels met opzet is, jammer. Bij mij stond er ooit Jamai? DUDE?! :(

  Reply
 • Josephine

  07/11/2012

  Aaah congrats with tha sistaah! Oooh Snowglobe, de geur lijkt mij heel lekker, me wants! Al gebruik ik niet veel zeep maar hey, it’s Lush en dat ruikt zo lekker! Ik ben heel benieuwd wat je over de make up store oogschaduws te zeggen hebt! Pfoe de laatste keer shoppen was… toen ik in amsterdam was en alleen maar chocola kocht, haha! November wordt een nobuy maand, want begin december een dagje Parijs <3

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Well thank you! :) Wow, have fun in Parijs lady, maar dat zal wel lukken. Echt gaaf joh!

   Reply
 • pixelsbyemilia

  07/11/2012

  Ah leuk om te zien, die armband ziet er heel tof uit. En jemig, hoe ze je naam hebben gespeld bij Starbucks haha. Hebben ze de naam Cynthia nog nooit gezien ofzo?
  Jammer dat je je vlog niet heb afgemaakt door de harde wind, had me leuk geleken om te zien :). X

  Reply
 • Anne Solveig

  07/11/2012

  Hele leuke aankoopjes!

  Reply
 • Esmay

  07/11/2012

  Woop Lushies <3 En yay voor Make Up Store, zulke fijne producten. oké, ik heb maar 1 ding, maar toch. haha!

  Reply
 • debby

  07/11/2012

  Wat een prachtige armband meid. Ik heb aso veel geshopt de laatste tijd, gister toevallig nog in Zwolle en heb een mooi outfitje weten te scoren, mooi pantalon met een blouse met priesterkraag en een heel stoer colbert en ik heb eindelijk een videocamera gekocht.

  Reply
 • mysupersweetlife

  07/11/2012

  Prachtige aankopen, mag ik even jaloers zijn !!!
  Liefs

  Reply
 • Natasja

  07/11/2012

  Leuke spulletjes gehaald! Lemony FLutter is zooo lekker, dus die zeep lijkt me ook wel wat hihi. Ben benieuwd naar de oogschaduw. :)

  Reply
 • Mariska

  07/11/2012

  Om heel eerlijk te zijn heb ik de spelling Cintia sowieso nog nooit ergens gezien, maar oke!

  Reply
 • Laura

  07/11/2012

  dat van lush ziet er lekker uit! Ook leuke hebbedingentjes, ben benieuwd!

  Reply
 • Xaviera

  07/11/2012

  Haha wat een spelling, jouw naam lijkt me toch niet zo heel moeilijk om goed te schrijven ;) Leuke shoplog! Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar de geur van Snowglobe!

  Reply
 • xlieke

  07/11/2012

  super leuke aankoopjes! volgens mij is die Lemony flutter echt een aanrader of niet haha x.

  Reply
 • femketje

  07/11/2012

  super leuke armbanden :D

  Reply
 • Laura

  07/11/2012

  Ohh, ik ga ook vast cadeautjes kopen bij de Lush! Hahah, Cintia is wel heuuul slecht van Starbucks medewerkertjes :’)

  Reply
 • Mme sophistique

  07/11/2012

  Ik heb onlangs ook lemony flutter gekocht, echt heerlijk spul is dat.

  Reply
 • Miranda

  07/11/2012

  Leuke aankopen;D

  Reply
 • Lies

  07/11/2012

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan! De Lush Lemony Flutter staat ook nog zeker op mijn wishlist. Ik heb hem nog nooit gebruikt, maar hij lijkt mij gewoon zo fijn. De armbanden zijn ook heel erg mooi! Ik moet eerlijk bekennen dat het shoppen in een andere stad toch alweer zo’n 9 a 10 jaar geleden is en ver was het nog niet eens, want ik woon zelf in Apeldoorn en dat was in Arnhem haha.

  Reply
 • lisajanine

  07/11/2012

  Toffe aankopen! En bij Lush vind ik het ook niet erg om geholpen te worden. Maar Cintia? Come on!

  Reply
 • Michelle

  07/11/2012

  Haha wat erg die polsjes heb ik ook, mij staan ook geen grote armbanden helaas. Leuk artikel! en ik wil ook Lush, ziet er zo heerlijk uit altijd.

  Reply
 • lifestyleandglamour

  07/11/2012

  Leuk leuk leuk CYNTHIA;), mij noemen ze heel vaak Lincy en dat vind ik zo knap, ik bedoel LinDy klinkt toch heul anders dan LinCy? Mooie spullen heb je weer gekocht, ik ben gewoon nog nooit in make up store geweest..waar zit ie? Gewoon in de Kalverstraat?
  Liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, terrible! Ja, naast de MAC Store, echt twee deuren verderop. Hij zit op de Heilige weg. :)

   Reply
 • Anne vdh

  07/11/2012

  De laatste keer dat ik iets heb gekocht was in de Zara webshop, wacht nog tot het bezorgd wordt:D
  Haha bij de starbucks heet ik altijd Hannah!
  Ben benieuwd naar je oogschaduws, vind make up store altijd een mooi merk!

  Reply
 • arletta

  07/11/2012

  Leuke shoplog! De lemony flutter is zo fijn! Ik ben benieuwd naar je swatches van de Make-upstore oogschaduws!
  En omg wat een dombo’s bij de Starbucks hihi!
  xx

  Reply
 • Charlotte

  07/11/2012

  Ah heerlijk, een foto-shoplog! :D Leuke dinkjes heb je gekocht, en damn, ze schrijven jouw naam wel heel slecht ja…

  Reply
 • Sherr

  07/11/2012

  Superleuke shoplog! Ik wil ook heel graag weer eens naar de lush maja zovaak kom ik niet meer in amsterdam :( Oh en SIX heeft nu echt een heerlijke sale :D

  Reply
 • beautyforgirls

  07/11/2012

  Mooi lakje.
  Liefs,xxx

  Reply
 • Sophie

  07/11/2012

  Lush goodies <3 Amsterdam is een geweldige stad om te winkelen, ik mis het!

  Reply
 • Nicole

  07/11/2012

  hele leuke aankoopjes! love lush!

  Reply
 • Irma

  07/11/2012

  oeh, ziet er uit als een perfect dagje (:
  nog gefeliciteerd aan je zus!
  en cintia? whut?
  maar de lush producten en make-up store :D

  Reply
 • joycelysanne

  07/11/2012

  zou tof zijn als we geurlaptop hadden, want ben héel benieuwd naar je zeepje! dat lakje is ook echt ontzettend mooi, wauw!

  Reply
 • Amanda

  07/11/2012

  Whioooooh weinig hahah, ik schaam me voor onze huge shoplog nu haha. Maar Snowglobe is inderdaad heerlijk <3 ligt nu ook in mijn douche.

  Reply
 • pretty beauty land

  07/11/2012

  wat heb je weer leuke spulletjes geshopt!

  Reply
 • Heerlijke shoplog! Ben benieuwd naar de oogschaduws van Make up Store!:)

  Reply
 • Jana

  07/11/2012

  Leuke dingen heb je gekocht :D xx

  Reply
 • lonnie101

  07/11/2012

  Leuke shoplog & leuke aankopen !

  Reply
 • Lotte

  07/11/2012

  Ah, heerlijke producten van Lush! Snowglobe ruikt inderdaad amazinggggg, net als Lemony Flutter ja. Ik ben niet echt dol op de zeepjes qua werking (zo uitdrogend) maar de geuren zijn stuk voor stuk hemels. En wauw, mooie armband! Dat van de dunne polsen ken ik haha, ik moet er ook altijd een strakkere armband voor doen.

  Reply
 • happyannanas

  07/11/2012

  Amsterdam is ook echt dè perfecte stad om te shoppen! Leuke dingetjes allemaal! Xxxxxxx

  Reply
 • Maaike

  07/11/2012

  haha Cintia xD Leuk dat jullie zo lekker samen kunnen shoppen, ik heb een broertje helaas.. Maar ik mag over een weekje los in Parijs :D
  Ben benieuwd naar alle spulletjes, vooral de eyeshadows!

  Reply
 • ValleyDoll

  07/11/2012

  Hmm Lemony Flutter, héérlijk !

  Reply
 • Liliane

  07/11/2012

  Ik zag je even voorbij hobbelen toen ik je blog las hahaha xD
  En seriously, cintia??! Ik heb Cynthia nog nooit anders geschreven zien staan. Gewoon Cynthia, anders kan toch ook niet?
  Benieuwd wat ze bij mij zouden opschrijven :P Ik heb nu al dat mensen mails naar me sturen met Liliana en Lillianne, ook al staat er duidelijk onder mijn email LILIANE.
  Achja, ik kan er wel om lachen :’)

  Reply
 • Jasmine

  07/11/2012

  Ha lachen, die Starbucks toch. Jah met mijn naam hebben ze ook al problemen, vaak is het Yasmien ofzo, gelukkig zijn de drankjes wel heels lekker. Het nagellakje is moo-hooi en Oh moet echt eens een Luish shop bezoeken.

  Reply
 • beautiesatwork

  07/11/2012

  hoe schrijft die jouw naam nu?! xD

  Reply
 • Deb

  08/11/2012

  Wat een sukkels bij de Starbucks ;-) Stelletje analfabeten hihi. LF is zo geweldig, die van mij is bijna alweer op. Mooie armbanden heb je daar, heel mooi en classy. Ik ben 2 weken geleden ff de stad in geweest want ik moest hoognodig broeken scoren en dat is gelukkig gelukt!

  Reply
 • glossyblogg

  08/11/2012

  leuke shoptlog !

  Reply
 • Leuke shoplog! Make-Up Store, fijne winkel en goede kwaliteit!

  Reply
 • xxxJudithh

  09/11/2012

  Leuke aankopen!
  Inderdaad best stom dat ze je naam verkeerd schreven bij Starbucks, zo lastig is hij toch ook weer niet, haha?

  Reply
 • Sophie

  09/11/2012

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Die zeep van lush lijkt me zo lekker, omdat ik de geur van de Lemony Flutter ook heerlijk vind. <3

  Reply
 • Asmae

  10/11/2012

  Leuke dingen heb je gekocht! Lemony flutter is echt mijn favoriet!

  Reply
 • Juudith

  11/11/2012

  leuke dingetjes!! ben benieuwd naar de oogschaduws!

  Reply
 • stefizled

  12/11/2012

  wat een leuke spullen, haha dat sixverbod moet ik denk ik ook mezelf maar eens opleggen, al is de sale daar altijd echt goed!

  Reply
 • Evelien

  15/11/2012

  Wat een leuke shoplog, heerlijke dingen heb je geshopt!

  Reply

Geef een reactie