Terre d’Oc oogschaduw Jaipur Aarde.

Oogschaduws, het verovert elke keer weer mijn hart! Over and over again! Daarnaast wordt het alleen maar erger zodra het mica gehalte enorm hoog is en het eco-merk op de zijkant staat gedrukt. Een natuurlijke oogschaduw van goede kwaliteit en geen muffe kleur? Een sprankelende bruine tint? Laten we daar maar eens snel achter komen!

Een zeer leuke verpakking – zelf bewaar ik ze daar nog een langere tijd in – maar het mooiste is natuurlijk het bio-merk wat erop staat afgedrukt. Sierlijke patronen en een schitterende inhoud. Ik houd jullie niet langer in spanning. Tijd om de Terre d’Oc oogschaduw Jaipur Aarde te showen.

De vorm van het potje is gewoon uniek, tot nu toe heb ik zoiets nog niet eerder voorbij zien komen! Het is makkelijk om de dop los te schroeven van de oogschaduw zelf en de siftergaatjes worden zichtbaar. Misschien zie je ze nu niet, maar die zitten er degelijk wel!

De oogschaduw is geïnspireerd door Indiase schoonheidsgeheimen en samengesteld uit granaatappel, calendulapoeder en parelmoer, vandaar de prachtige shimmers! Deze formule zorgt voor sierlijke ogen met natuurlijke sprankelende kleuren, zoals op de site staat vermeld. Dat klinkt goed!

Gouden schitterende shimmers weerkaatsen op mijn pols, geweldig om te zien. Een taupe tint, verstopt met een lichtbruin mengsel. Een unieke kleur om te zien, makkelijk op te bouwen van heel licht naar donker en perfect voor in de avond. De kleur blend lekker weg en is dus makkelijk te vervagen.

De ingrediënten van de Terre d’Oc Jaipur Aarde.

Een prettige oogschaduw die ik met liefde aan mijn stash heb toegevoegd, maar vooral omdat aardetinten altijd perfect van pas komen, laat staan biologische producten! De Terre d’Oc Jaipur Aarde is online verkrijgbaar bij de webshop Time4Beauty voor €12,95!

Kon jij het merk al? En heb je een product in bezit?

45 thoughts on “Terre d’Oc oogschaduw Jaipur Aarde.

  1. Ahhh nice! Ik ben dol op Bio merken en ik kende deze nog niet. Ik ben wel benieuwd naar looks hiermee.. maar ik denk dat we die nog wel te zien krijgen ;-)

  2. Wat een mooi kleurtje en de pigmentatie ziet er ook goed uit. Ik kende Terre d’Oc nog niet, maar ik ga er zeker eens naar kijken nu ik deze mooie oogschaduw gezien heb.

  3. oeh, mooi mooi! ik heb nog nooit van het merk gehoord.
    misschien is dit een mooie oogschaduw om te gebruiken voor een kerstlook? (:

  4. Wauw, wat n prachtige tint! Beetje jammer dat ik totaal niet fan ben van losse oogschaduws haha! :) Maar jij als oogschaduw woman wel dus ja :P

  5. Hmmm ik vind het een beetje een vies kleurtje, maar ik houd wel van oogschaduw en mijn moeder is helemaal gek van bioproducten dus misschien is dit een leuk sinterklaas-cadeautje? Haha!

  6. Ik ken het merk nog helemaal niet, zelfs nog nooit van gehoord! Maar wáuw, wat een superleuke verpakking, heel uniek. En de kleur van de oogschaduw zelf is echt prachtigggg, vooral met die gouden shimmer! Daar kan jij vast een geweldige look mee maken :D

  7. Wauw wat een prachtige kleur! Ik krijg al helemaal inspiratie voor een leuke ooglook. Die oogschaduw kan je volgens mij prachtig combineren met groen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *