Hét Cynthjes-artikel! Keihardu feituh jongu.

Blabluhbla. Smooth talking en keiharde feiten. Persoonlijke dingen over le moi, moi en me en mijn andere ik. Zeven maar, ja echt waar. Zeven feiten onzinnige of rare dingen + opmerkingen van of over mij. Ik, Cynthia. Le Koning. Cynthia Koning. Cynthia Beauty Koning. Beauty Koning. Cynthia Beauty. Koning.. Cy.. Be.. Gewoon Cynth.

Beginnen we met haat? Nooo, wel met food! Pizza, I adore pizza’s! Homemade het liefst, alleen op Lowlands eet ik een pizza van de New Yorker, lekker joh! Maar alleen op LL, anders niet. Lente-ui versnipperen, ui, mozzarella, paddenstoelen, nam.

Ik heb een hekel, bloed en bloed, gruwelijke moord, ARCH! Hekel aan de maandag. Geen idee waarom, maar het zint mij gewoon niet. Zelfs niet in de vakantie, ontzettend gek. Nieuwe week, na het lekkere weekend of weer groentes bikken. Rofl, ik lijk zo wel 12. – ben ik ook – Je moet weer in het gareel komen, duurt zo lang.. you know!

Ik kan niet zonder mijn iPhone. Serieus, je zal het merken als we ooit weggaan. 100% op de meter? Niet? Paniek in de tent! Lege telefoons, juch. Energiebesparingsmodus + de oplader mee. No joke, ik vond ooit een stopcontact voor mijn baby in een verpleegmuseum waar ik uiteraard mijn phone ging opladen. No mercy over here.

Mijn humor is voor vele heel moeilijk te begrijpen. Soms zeik ik alles al onder van het lachen, terwijl de ander het eerste deel nog aan het ontcijferen is. Het is kort, snel en zeer krachtig! En verwerk het ook altijd in mijn artikelen. Zo ben ik. Zo is mijn blog! Heel sarcastisch, of juist het tegenovergestelde, ingewikkeld hé? Ik kan ook om de gekste dingen lachen, zoals dit filmpje. Ik heb hem aan iedereen laten zien en moet nog steeds keihard janken om die slippers. HAHA, DIE SLIPPERS!

Ik hoef maar iets te zien en ik kan er van alles uithalen. Van rare vormen tot aan make-uplooks. Figuren of muzieknummers. Zet iets voor mij en ik probeer het beste erin naar boven te halen. Daardoor krijg ik ook ontzettend veel inspiratie van alles, maar werkelijk ook alles! Oké, niet uit poep.

Dagelijkse troep, ik word er altijd chagrijnig van like hell. Ik vind het irritant om het “volgens de regels” te doen en ga maar al te graag mijn eigen weg. Ik doe wat ikzelf wil en probeer zoveel mogelijk variatie in mijn werk te hebben. Als ik een lange tijd bezig ben met hetzelfde moet ik iets “groots” doen om mijzelf weer te overtreffen. Je zag het met de make-uplooks, ineens schakelde ik over met het nepbloed. Een enorme stap, want ik had werkelijk geen idee hoe ik te werk moest gaan. Ja, ik moet mijzelf altijd blijven uitdagen. Ik verveel mij gewoon snel, heel snel en dat in alles.

Last but not least, een persoonlijk familieweetje. Mijn zus en ik zijn elkaars tegenpolen. Zij gaat voor klassiek en vintage, terwijl ik voor ziekenhuiswit en modern ga. Haar kledingstijl is classy en mijne ook wel, maar ook grotendeels streetstyle. Grote ringen, aparte accessoires of juist weer de sneakers. Op het make-up gebied verschillen wij ook, misschien ik met de felle looks die ondraagbaar zijn, maar qua aardetinten zitten we op één lijn. Onze persoonlijkheden zijn ook het tegenovergestelde, maar daarom kunnen we het heel goed met elkaar vinden!

Het Cynthjes-artikel heeft weer een boel stof laten opwaaien of noh? Of waren het de vliegende flipflops? HAHA! Ik bekeek het filmpje ooit om twee uur ’s nachts, ik hield het niet meer. Geniaal. Waarom zou je zoiets publiceren? Haha, maakt mij niet uit hoor! Ik vroeg het mij alleen af. Dat ik van football houd, graag game en in de make-up zit weten jullie inmiddels wel, maar dit was een hele andere koek! Koek? Nam.

Weet jij een weetje over jezelf en die niet iedereen weet?


77 Comments

 • miloou

  12/11/2012

  HAHAHAH ik moest ZO hard lachen om dat filmpje, geniaal! Ik snap je humor precies. En je schijfstijl vind ik zo leuk Cynthia, keep it upppp.

  Reply
  • Milou

   12/11/2012

   Oh shit, te snel verzonden. Die iPhone liefde deel ik met je. Geen Milou zonder iPhone. En dat tegenpolen met zusjes herken ik ook helemaal. Leuk artikel!

   Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, dankjewel! :D Ja, ik heb geen idee. Waarom zou je zo een afgang publiceren? xD

   Reply
 • pixelsbyemilia

  12/11/2012

  Ah super leuk artikel dit, dat stukje dat je onder ‘you can go your own way’ hebt geschreven vind ik heel mooi. Over jezelf uitdagen. Dat herken ik ook wel een beetje, alles volgens die regels doen wordt zo snel saai.
  En hahahaha dat filmpje. Inderdaad, waarom zou je zoiets in hemelsnaam publiceren haha? Hilarisch.

  Reply
 • Lifesplash

  12/11/2012

  Dit is dus echt gewoon héérlijk om te lezen. Jouw schrijfstyle leest zo lekker weg. HAHHHAHAHAHHAgeweldig! Ik heb zo gelachen. En dat met die zussen, OMG bij ons is dat ook zo! Alles wat zij leuk vind – vind ik stom. Très ingewikkeld. Niemand in huis om een beautyobsessie te delen, maar mwuh we zijn dikke maatjes! En dat je verslaafd bent aan je iPhone had ik al gemerkt hhahahahha!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Dankjewel lady, leuk om te horen! :D Hey, niks over mijn iPhone hé! Aaron moet ook leven. :´´´´´´´´´´´´)

   Reply
 • Esmay

  12/11/2012

  Wat een geniaal artikel weer Cynthia. Beauty. Koning. Cy. Be. Gewoon Cynth haha! En dat met die zussen is ZO herkenbaar, da’s hier ook zo. She just wears mascara, well. .. dat gebeurd bij mij niet, in no fucking way!!

  Reply
 • debby

  12/11/2012

  OMG dat filmpje geniaal. zo heb je ook filmpje van een Duitster die een bommetje maakt door een bevroren vijver…. Serieus zoek die ff op.

  Reply
 • beautiesatwork

  12/11/2012

  hoe die man ‘danst’ in de video is echt hilarisch xD

  Reply
 • redhotjillypeppers

  12/11/2012

  Die foto van jou met je zus is echt té schattig :)

  Reply
 • joycelysanne

  12/11/2012

  Haha, dat filmpje! En maandagen *zucht* i feel you!

  Reply
 • leuke post, zijn wel meer dingen die andere niet weten over mij en dat hou ik ook zo ;)

  Reply
 • Marieke

  12/11/2012

  R-O-F-L, die slippers :’D

  Reply
 • femketje

  12/11/2012

  super leuk om te lezen :D
  ik heb zelf 4 broers en geen enkele zus, ben altijd zo benieuwd hoe het is om een zus te hebben XD

  Reply
 • Kimberly

  12/11/2012

  HAHAHA dat filmpje!!! Ik lach me helemaal stuk hier, die slippers!! geweldig!! You have make my day Cynth!

  Reply
 • Mme sophistique

  12/11/2012

  Dat filmpje is geniaal, en ik heb ook nog steeds een barstende hekel aan maandag ;)

  Reply
 • kellytewinkel

  12/11/2012

  Super leuk artikel en moest ook heel hard lachen om dat filmpje haha!

  Reply
 • pretty beauty land

  12/11/2012

  hahah wat een leuk artikel!

  Reply
 • Jorinde

  12/11/2012

  Leuke feitjes Cynthje! Tuurlijk zijn er weetjes over mij, die niet iedereen weer. Misschien zet ik ze nog eens online :-)

  Reply
 • Bo

  12/11/2012

  Hahahah omg dat filmpje! Die slippers! Geniaaaaal!

  Reply
 • muakissandmakeup

  12/11/2012

  Superleuk artikel :-)

  Reply
 • anitavanooijen

  12/11/2012

  Hahah echt geweldig dat filmpje!

  Reply
 • Josephine

  12/11/2012

  PIZZA, YAAAAAY! Die eerste foto van jou is trouwens genious. Oh wauw, dat plaatje van ‘This is my limit. This is yours’ is echt heel mooi.

  Reply
 • TarZ Lifestyle

  12/11/2012

  Hahaaa oke allereerst moest ik keihard lachen bij dat filmpje haha. Kan niet meer stuk, die slippers haha! Superleuk artikel. Je schrijft zo leuk, het is zo droog en grappig. Hou daar echt van!

  Xoxo

  Reply
 • Lies

  12/11/2012

  Heel leuk om te lezen en dat filmpje kan je je lachen ook echt niet inhouden. Een tijd geleden zag ik ook een ander filmpje met een loopband en ik heb me echt tranen gelachen. Een weetje over mij die niet iedereen weet en ook niet verwacht van mij is dat ik ’s ochtends echt een enorm ochtendhumeur heb haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Oh bah, dat heb ik trouwens ook. Nooit bekennen hoor, ze gaan het tegen je gebruiken. :””)

   Reply
 • beautytalksnl

  12/11/2012

  Hahaha, dat filmpje! Hilarisch!! Leuk om die gekke weetjes over je te leren!

  Reply
 • Lotte

  12/11/2012

  HAHAHA ik heb echt héél hard gelachen om dat filmpje ja, ik voelde ‘m natuurlijk al van mijlenver aankomen maar toch IS het gewoon echt hilarisch. Ik hou van zulke stoere filmpjes waarin het dan compleet misgaat, hahaha. En daarna ook echt weer opstaan en doen alsof er niks gebeurd is, haha! Superleuk artikel, ik heb je weer wat beter leren kennen! Heerlijk ook dat je zo van de hak op de tak springt, haha.

  Reply
 • Erg leuk om te lezen!
  Ik moest echt hardop lachen om dat filmpje haha, dat is precies mijn humor ;)

  Reply
 • xaveenia

  12/11/2012

  Hahahaha dat filmpje, ge-wel-dig :D You made my day! Leuk om al deze dingen over je te lezen!

  Reply
 • Miranda

  12/11/2012

  Wat een leuk artikel.

  Reply
 • Yak Man

  12/11/2012

  HAHAHA, dat filmpje is gewoon geniaal :’D. Erg leuke feitjes! Maandag is echt zo verschrikkelijk :(. Ben vandaag bijna in slaap gevallen, ik kon mijn ogen echt niet open houden..

  Reply
 • TimeForBlues

  12/11/2012

  Kei hardu feituh jongu! hahahaha komde gij ok uit brabant of wa!? haha ;)
  Heeeeel leuk artikel! xx

  Reply
 • GlamourbyC

  12/11/2012

  Serieus tranen over mijn wangen van dat filmpje!

  Reply
 • Els & Liesbeth

  12/11/2012

  Je bent compleet geschift (op de goede manier!) en ik word altijd zo happy van jouw posts. Thanks for making my Monday :D

  Reply
 • Irma

  12/11/2012

  hahaha, ohmijngod cynthia jij bent zo’n geweldig kind.
  ik heb echt buikpijn van het lachen van dat filmpje!
  dit maakte mijn maandag weer goed (‘:

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, amazing! xD Het is echt een hilarisch filmpje. Bedankt voor het geweldige compliment!

   Reply
   • Irma

    19/11/2012

    haha, ik heb sinds je dit plaatste dit filmpje iedere dag minstens 3 keer gekeken en ik ga er nog steeds helemaal stuk om (:

    Reply
 • Mariska

  12/11/2012

  Ik vind jouw artikeltjes altijd zo leuk geschreven!

  Reply
 • Annika

  12/11/2012

  Haha! Wat een leuk artikel! Leuk geschreven! :D

  Reply
 • Amanda

  12/11/2012

  Wat een leuk artikel! Je bent echt een leuke gekkerd (net als ik mag ik hopen haha)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, wij zijn sowieso insaaane! :p Maar op een leuke manier, daarom mogen we elkaar zo!

   Reply
 • haha! wat een leuk artikel! : D

  Reply
 • Nella-Eus

  12/11/2012

  Gek eigenlijk, ik heb al een paar jaar smartphones (sinds kort ook een IPhone5) maar een oplader meenemen doe ik echt niet. Misschien omdat ik een auto oplader heb hoor!

  Reply
 • LounaBeauty

  12/11/2012

  Ik heb me ook kapot gelachen om dat filmpje. haha! SUPER

  Reply
 • sandra

  12/11/2012

  Yep nu weet ik het zeker, wij hebben hetzelfde sarcastische gevoel voor humor @ filmpje! Heb het nu 3 keer gekeken en lig telkens blauw van het lachen :P (hey en wij zien ook beide de humor in van 2 broke girls toch?!).

  (mag ik je een link van mijn all time fave YT geven please?? –> zo irritant dat je blijft lachen hahahaha! http://www.youtube.com/watch?v=fhe4dY2NJ-U )

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Zeker weten, ik ga hem zo bekijken hoor! Ja, hey! In Amerika is Two Broke Girls trouwens weer beginnen, hopelijk komt de serie binnenkort weer naar Nederladn toe. :) Ik heb mijn birthdaykaartje nog steeds!

   Reply
 • Jana

  12/11/2012

  Haha! erg leuk om te lezen :D x

  Reply
 • Jasmine

  12/11/2012

  Maandagen, echt wel de meest horrible dagen van de week (je kunt ook maar kiezen uit zeven). Op school moet ik dan zelfs nog een uur langer daar zitten, bah. Wat grappig van je zus en jij, misschien iets met DNA: ene krijgt dit en de andere dat =]

  Reply
 • Juudith

  12/11/2012

  Superr leuk artikel!!! Hihi die eerste foto van jou is leuk!! Yup maandag zijn zeker gruwelijk! gelukkig is het voor mij altijd maar een halve werk dag ghehe! Grappig dat je zus en jij zo verschillend zijn maar ook goed met elkaar kunnen!

  Reply
 • miss073

  12/11/2012

  Super leuk!!! Haha met dat filmpje dacht ik echt,… nope ik snap je humor niet… en toen vlogen die slippers xD OMG ik heb gewoon hardop gelachen ^^ HEel leuk artikel!

  Reply
 • Anne Solveig

  12/11/2012

  Ha, leuke weetjes!

  Reply
 • ValleyDoll

  12/11/2012

  Hihi leuke weetjes !

  Reply
 • Xan

  12/11/2012

  Wat een leuk artikel. Oh My Goodness Cynth. Whahaha dat filmpje, whahaha. Ik heb hem ook aan me broertje laten zien. En we hebben er 3x naar gekeken. Whahahhahaha. Zucht…
  Love,

  Reply
 • beautyblogangelique

  12/11/2012

  Super leuk artikeltje weer!

  Reply
 • Maaike

  12/11/2012

  echt een cynthia artikel hoor, niet alleen omdat het over jou gaat (duh) maar hoe je het schrijft; geweldig! Moet altijd een beetje lachen als ik het lees :) Errug leuk!

  Reply
 • Renate

  12/11/2012

  Hahahah dat filmpje! ik zat echt in afwachting ‘ wat gaat er gebeuren ‘ en die koprollen en vliegende slippers zag ik niet aankomen! hahah, maar wel echt grappig! en echt een leuk artikel! En ik herken het ‘jezelf altijd moeten uitdagen’ dat heb ik ook! en ik haal ook werkelijk uit alles inspiratie! ( ja behalve poep dan haha ) maar echt leuk om te lezen! (:

  Liefs.

  Reply
 • Liliane

  12/11/2012

  Leukerd :)

  Reply
 • Natasja

  13/11/2012

  Hahah, dat filmpje is moooi! :) Je schrijft zo leuk, elke keer zit ik met een glimlach jouw artikelen te lezen. ^^

  Reply
 • trendymommynl

  13/11/2012

  looooooool!!!
  i peed! die slippers! hahahahahaha :D :D

  Reply
 • Deb

  13/11/2012

  aaaarggh ik haat de maandagen ook! Dat filmpje moet ik straks even bekijken ff kijken waar jij haast van in je broek piest, dat moet ik zien!

  Reply
 • Talitha

  13/11/2012

  Hahah, dat filmpje is echt geniaal!

  Reply
 • Natascha

  15/11/2012

  Jezus Cynth! Ik piste bijna in mijn onesie door die slippers. Ze vlogen zo mooi!

  Reply

Geef een reactie