Kerstoutfits met Stylight.

Kerstmis komt eraan, we moeten trendy gekleed gaan want we komen net die leuke tante weer tegen die je vorige keer in je pyjama ontmoette. Been there, done that. Glamoureus high heels en een schattig jurkje wat daarbij matcht. Een clutch onder de ene arm en in de andere hand een glas champagne. Tijd om uit de droom te ontwaken, want we moeten de kledinginkopen nog doen, AH!

kerstmis 2017

Op de website van Stylight kun je geweldige jurkjes vinden voor de feestdagen voor een schappelijke prijs. Zie je de korting? Ik houd er nu al van! Vandaar het hart erbij! Waarom het hart? Nou, ze hebben een geweldig systeem. Hierdoor kan je producten liken op de website en die later weer opzoeken. Je zet hem als het ware op je verlanglijstje!

Tijdens het kwijlrondje bij de hoge hakken kwam ik mijn liefdes tegen, Steve Madden. JA! Steve Madden wordt ook verkocht in de webwinkel. Mijn outfit ziet er ineens heel klassiek uit, met een hoog randje, inclusief schitterende shimmers op de heels!

kerstmis 2017

Nadat je ze op je “wishlist” hebt gezet, kun je opnieuw naar de laatst gehearte items waar je ze terug kunt vinden. Geweldig toch? Wil je hem kopen? Met een handomdraai is dit ook gebeurt. Een simpel, maar vooral makkelijk systeem! Daarnaast kan je sneller je outfit samenstellen, om hem vervolgens te bestellen. Amazing!

Kon jij de website al? En heb je ook al een account aangemaakt?


22 Comments

 • Laura

  14/11/2012

  Ik ken de website nog niet! Het systeem klinkt wel handig :)

  Reply
 • Michelle

  14/11/2012

  Oeh can’t wait! Ik ga ook even kijken en heb zoooo veel zin om te kerst shoppen.

  Reply
 • Deb

  14/11/2012

  Mooie items heb je uitgezocht! Die hakken OMG! KOn ik daar maar op lopen. Dit soort sites zijn altijd heel erg gevaarlijk voor mijn portemonnee ;-) Ik denk dat ik probeer deze site ff te ontwijken hihi

  Reply
 • Josephine

  14/11/2012

  Die high heels, wooohoo, wauw! Ik kende het al, heel leuk :D

  Reply
 • pretty beauty land

  14/11/2012

  wat een leuke website!

  Reply
 • martinaa89

  14/11/2012

  klinkt handig, maar gevaarlijk voor de portemonnee ;)
  ik heb echt teveel feestelijke jurkjes en punps, dus probeer nu eerst wat plek te maken :) (moeilijk!!)

  Reply
 • Anne Solveig

  14/11/2012

  Like :)!

  Reply
 • muakissandmakeup

  14/11/2012

  Ik probeer niet te veel kleding en schoenen meer te kopen, dus ik ga het slim spelen en vooral GEEN wish list aanmaken :-)

  Reply
 • Renate

  14/11/2012

  Leuk artikel. Ik kende de site al en ik heb er ook een account!

  Reply
 • joycelysanne

  14/11/2012

  ohlala, die schoenen! ik heb inderdaad ook een account, altijd leuk!

  Reply
 • Irma

  14/11/2012

  oeh, great!
  dat met dat hartje erbij klinkt zo handig!
  die schoenen zijn echt… kwijl.

  Reply
 • Jorinde

  14/11/2012

  Wat een handig systeem! Ik kende de website nog niet.

  Reply
 • marchingonthebeat

  14/11/2012

  Handig! Ik moet ook nog kerst kleding shoppen :D (LIKE)

  Reply
 • mysupersweetlife

  14/11/2012

  Mooi! Ik heb mijn kerstoutfit ligt al klaar!
  Liefs

  Reply
 • Jana

  14/11/2012

  Lijkt me een leuke website :) x

  Reply
 • ohh die schoenen van steve madden, super mooi!

  Reply
 • Lies

  14/11/2012

  Zelf kende ik de site al en heb er ook een account aangemaakt. Die schoenen zijn echt zo mooi! Alleen zou ik er jammer genoeg nooit op kunnen lopen.

  Reply
 • Bertine

  14/11/2012

  dat is echt een leuke site! die schoenen: love it!

  Reply
 • missmagsnl

  14/11/2012

  Ik ken de website ook nog niet, maar ga er zeker een kijkje nemen.

  Reply
 • Maaike

  14/11/2012

  Ik kende de site idd al, echt super leuk en handig! Leuk stukje Cynth! :)

  Reply
 • Juudith

  15/11/2012

  Kende de site nog niet! maar klinkt wel handig!!

  Reply

Geef een reactie