120 Smoke and Fire Eyeshadow Palette! (+Swatches!)

Pareltjes, ik blijf ze maar aan mijn stash toevoegen! Niet dat ik het erg vind hoor, maar met de 88 Palettes en de 120 Palette ben ik nog steeds blij mee. Totdat ik nog een lotgenoot van de 120 Palette tegen kwam. Alsof ook deze oogschaduwpalette mijn naam riep. De 120 Smoke and Fire Eyeshadow Palette. FIRE EN SMOKE. OMGUD.

Hij kwam bij zijn bestemming in een doos, met daarin krantenpapier. Why? Voor het stoten + reizen en het is milieuvriendelijk, YAY! Geleverd in een zwarte kartonnen doos – waar de palettes altijd in worden verpakt – gemerkt met het huismerk van Cherize Cosmetics in vrolijke roze letters! Geef toe, de palettes lijken allemaal op elkaar, maar door het merk weet ik meteen om welke palet het gaat. Daarnaast is hij geseald en ready om te worden uitgepakt. Oooooh!

Variërende oogschaduws voor ieder hart wat. Zwart met glitters, blauw in meer dan vijf soorten. Roze met rood en een overdosis aan bruintinten. Genoeg voor iedereen! Wil je je nog niet wagen aan de regenboog? Dan ga je voor smokey en classy!

Beige, een tintje donkerder, goudgeel, nude, lichtere nude variant en crème.

Laten we beginnen met de Fire-laag, omdat deze bovenop ligt. JOKE, ik moest gewoon de heerlijke kleuren aan jullie tonen. Een opkikkertje op de vroege morgen, of juist in de namiddag, in de avond als je net in slaap sukkelt, of misschien wel in de nacht? Door deze kleuren krijg ik altijd zo’n zin om weer aan de slag te gaan met mijn kwasten!

Van links naar rechts zie je een matte zalmkleur, een shimmer koraalkleur, goudgeel met een grove shimmer, een donker goudgele kleur en lichtgeel met een shimmer. Als laatste verschijnt er een crèmekleurige oogschaduw die ook een glitter bevat.


Niet meteen naar de tweede knaller kijken! We beginnen bij het begin: roodbruin, shimmer roestbruin, een koraalkleur, bruin met een glitter, pasteloranje en een lichte crèmekleur. Volgens mij is de laatste perfect als highlighter voor op het wenkbrauwbot of je binnenste ooghoeken!

Een ideale kerstkleur voor op je oogleden, roze met een subtiele glitter. Zalmroze met een hoogglans effect, huidkleurige oogschaduw ook met een glittertje en drie schitterende pasteltinten in de kleuren lichtroze, roze en violet.

Shimmers all over the place! Perzik als eerst, gevolgd door een bronskleur en een goddelijke rozetint. Pastelroze, een babyroze oogschaduw – how cute! – en nog een fuchsia tint. Le le le POP.

Hello purple world! Ik draag nauwelijks paars, maar dat neemt niet weg dat ik het geen mooie kleur vind. I adore purple. Zelf kan ik er niet aan wennen on ma face, maar met de schitterende lavendelkleur, een paarsblauw tint en een paarse oogschaduw. Lila, pastelpaars en nog een oudroze.

I’m blue da da dbaba die bdaaa! Zo blauw als de lucht, gevolgd door een vleugje darkness en een skyblue. Zo groen als gras en zo geel als de zon! Meer pastelgeel. De laatste kleur vind ik nou echt geweldig. Turquoise.

Appeltjesgroen, lichtgroen en mosterdgroen. Alle oogschaduws bevatten een lichte glitter, wat ikzelf heerlijk sprankelend vind. Gevolgd door een lichtgroene kleur en twee ijzige blauwe oogschaduws die ook als highlighter kunnen dienen. In tha corners you know!

Het is een roze oogschaduw, maar het lijkt net alsof er een blauwe ondertoon in zit. Zie jij het ook? Oudroze met een shimmertje en een donkere zalmtint. Oranje wat we natuurlijk niet kunnen missen en weer overschakelen naar nude. Plus een exclusieve nude highlighter.

Het lijkt op dezelfde rij, maar dit keer is hij een tikkeltje warmer. De roze oogschaduw neigt meer naar bordeaux. Perzik, nude, zalm, roestbruin en een huidkleur weer. Ditmaal richting de donkere kant, wat het voller van kleur maakt.

Toen ik hem eenmaal had geopend en de tweede schitterende laag te voorschijn kwam smolt ik echt. Dit zijn namelijk perfecte kerstoogschaduws, een overload aan donkere kleuren voor op het ooglid + glitters!

Neutrale kleuren voor op de oogleden dames en heren. De 120 Smoke and Fire Eyeshadow Palette presenteert een zachtbruine oogschaduw, een zandkleur, champagne, tape en een gebroken wit. Last but not least een matgrijze oogschaduw. Ik was echt zo ontzettend lang op zoek naar zo’n oogschaduw, nu zit hij in de palette. ME HAPPY.

Olijfgroen met een subtiele en een rauwe bruinkleur. Een matte taupe oogschaduw it is en een rossige oogschaduw. Het oogt naar de witte kant, maar bevat een scheutje crème, met als laatste en frosted eyeshadow.

Donkerpaarse kleuren met een grijze ondertoon. Blauwpaars, neigt naar middernacht, vind je ook niet? Ook hier is een grote hoeveelheid shimmer aanwezig. Een donkere lavendel, donkerpaars met alweer lavendel, matpaars en een subtiele highlighter op het eindje wat ook een vleugje purple bevat.

 

Blauw, zo nachtelijk en mat als het maar kan! Donkerpaars, ook mat en een shimmery paars. Blauwgroen met een glitter, ijzig blauw en een zilveren oogschaduw die ook glanst. Dit is ook best een koude rij, lovely.

Elektronisch blauw, kerstboomgroen, boomstambruin, luchtblauw, ijzig babyblauw en een zilver die allemaal glinsteren als diamanten. Gepigmenteerd als de beste en blenden als boter. Dat doen ze overigens allemaal!

Aubergine paars met een goddelijke glitter er doorheen. Dit is echt één van mijn favorieten uit de palette! Bruin met een rossige ondertoon, mat en wel.  Huidkleurig met een glans en een matte bordeaux. Hoogglans nude en een zachte nude oogschaduw.

Donkergrijs met een grove glitters – ook één van mijn favorieten. – Dit was ook een oogschaduw die mij meteen opviel! Roestbruin, boomstambruin met een shimmer en nog een donkere lavendeltint. Taupe op het einde!

Gitzwart en mat als de neten! Donkergrijs wat subtieler dan de vorige, maar ook met glitters. Zilver in het donker en natuurlijk ook met een glans en perzikbruin. Normal brown en nootbruin met een shimmer. Love that colour.

We sluiten af met nog een pikzwarte oogschaduw die ook mat is, schakelen over naar een mengsel van bruin en goud. Prachtig om te zien en vervolgens een donkere variant daarvan. Twee oogschaduws die bruin ogen, maar gaan meer naar de melkchocolade kant op. Lavendel op het einde en mijn hart is verkocht!

Of hier nog looks mee komen? Hell yea! Ik kan niet wachten om met de goddelijke palette aan de slag te gaan. Wil je nog niet veel met kleur experimenteren, maar op den duur wel? Dan is hij ideaal voor jou! Voornamelijk omdat er nog zoveel andere opties zijn en er enorm veel aardetinten in de palette zitten. Van licht naar goed aangezette kleuren. I adore the 120 Smoke and Fire Eyeshadow Palette! De palette is online verkrijgbaar bij de webshop van Cherize voor €18,95!

Kon jij de webshop van Cherize al? En heb je er ook al wat besteld?


67 Comments

 • Christel

  15/11/2012

  Jaaah deze wil ik echt hebben!
  Ik gebruik mijn 88 palette ook vaak en ik hou van de kleuren maar soms mis ik gewoon tinten. Deze vult dat weer mooi aan!:D

  Reply
 • LovelyLife

  15/11/2012

  Ziet er super mooi uit maar ik vind de swatches iets tegenvallen. Sommige rijen zijn echt bom gepigmenteerd, maar andere rijen vallen me weer tegen. Ook zie ik kruimels, dat vind ik altijd wat minder. Maar goed, 120 oogschaduws voor 18,95? Misschien moet ik minder kritisch zijn haha.

  Reply
  • martinaa89

   15/11/2012

   zo denk ik er ook over ;) verder gebruik ik ook geen gekleurde oogschaduw dus misschien is dat het… Ik ben juist weer gek op bruintinten enzo :)

   Reply
   • martinaa89

    15/11/2012

    nog een kleine aanvulling; echt PERSPECT voor al die swatches!!!! :)

    Reply
 • pixelsbyemilia

  15/11/2012

  Wauw! Meer komt er niet uit m’n mond haha, prachtig palette. Trouwens wel een beetje medelijnen met jou, jeetje, al die swatches op je armen! Daar ben je vast een eeuwigheid mee bezig geweest, alles tussendoor eraf boenen en dan weer een nieuwe rij swatchen. Respect hihi. X

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Dankjewel Emilia! Het viel wel mee hoor. :) Alleen het licht varieert soms, omdat ik er lang mee bezig was, maar valt niet zo op! ^^

   Reply
 • Lifesplash

  15/11/2012

  Ziet er goed uit! Af en toe een rij die er echt bam uitsteekt (lees: blauw) maar soms is er dan een rij die vervelend tegen valt, bluuugh. Maar over het algemeen, hell yeah, gorgeous! En 120 kleurtjes? Keuze zat. :D En al die swatches, daaaamn Cynth, wat een werk haha you rock girl!

  Reply
 • mysupersweetlife

  15/11/2012

  Vooral die laatste bruinachtige tinten zijn prachtig! Heel mooi palette ik zou alleen nooit felle kleuren durven te dragen..
  Liefs

  Reply
 • theBlondBeauty

  15/11/2012

  prachtig palette zeg! Echt een must voor iedere palette-sucker

  Reply
 • Maaike

  15/11/2012

  wauw al die tinten rood! sowieso al die kleuren zijn mooi gepigmenteerd, maar de variantie in rood! Ik ben nog steeds aan het kijken naar zo’n mooi groot palette, maar er zijn zoveel mooie, verschillende & van andere merken..

  Reply
 • missmagsnl

  15/11/2012

  Wow wat een mooie palette, mooie kleuren zitten er in. Ik ken de webshop nog niet, maar ga er zeker een kijkje nemen.

  Reply
 • jlovesbeauty

  15/11/2012

  Oh wauw, ziet er echt goed uit!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  15/11/2012

  Wat veel kleuren ! Ik ben erg benieuwd met wat voor looks je ons weer gaat verrassen !

  Reply
 • Toen ik las ‘en swatches’ dacht ik ‘ze zal toch niet…’ en ja hoor, ze swatcht gewoon alle kleuren! Dat moet me een werk geweest zijn! Ben benieuwd welke looks ermee gecreëerd zullen worden!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, het duurde maar een anderhalf uur! :) Bij de vorige was ik meer dan twee uur bezig dacht ik.

   Reply
 • Paola

  15/11/2012

  Mooi palette! Ik heb mijn 120 palette bij Cherize besteld. Ik ben benieuwd naar de looks die je gaat maken!

  Reply
 • lifestylelou

  15/11/2012

  Wauw, alle 120 kleuren gewoon ff laten zien! Wat moet dat een werk geweest zijn! Leuk hoor, ik houd wel van zulke palettes!

  Reply
 • Michelle

  15/11/2012

  Waaa ik wil ook! Welke vind je beter, deze of van eBay?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Ik merk totaal geen verschil, beide zijn van goede kwaliteit! :)

   Reply
 • xaveenia

  15/11/2012

  Love it! Prachtig palette, en geweldig dat je gewoon van alle kleuren een swatch hebt gemaakt!

  Reply
 • debby

  15/11/2012

  Ziet er goed uit zeg! De kleuren poppen je tegemoet zeg! Yes i like

  Reply
 • beautiesatwork

  15/11/2012

  zo veel kleuren :D

  Reply
 • femketje

  15/11/2012

  omg! me wants :D

  Reply
 • Juudith

  15/11/2012

  oee wauwhhieee wat een toffe kleurtjes zegg! mooooi!!!

  Reply
 • trendymommynl

  15/11/2012

  ow my gaaaawd, ik ben verliefd! *gaat bestellen

  Reply
 • Lies

  15/11/2012

  Wauw! Wat een mooi palette! De kleuren die erin zitten zijn gewoon allemaal zo mooi. Vooral de paarse rij laat mijn oogjes wel twinkelen, want ik ben nu eenmaal gek op paars haha. De webshop Cherize kende ik nog niet, maar ik ga er nu zeker wel even een kijkje nemen.

  Reply
 • Natascha

  15/11/2012

  Wow prachtige kleuren! We zullen dus veel kleur terug gaan zien in je looks :)
  Ik ben zelf niet zo van de hele grote palettes, ik heb 3 88 palettes maar ik gebruik ze bijna nooit. En toch als ik ze open ben ik er weer verliefd op, misschien dan toch maar wat vaker er naar grijpen.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Moet je zeker doen, zou zonde zijn als je ze liet liggen! Ik gebruik altijd oogschaduws, mijn 88 is echt.. bijna leeg. xD

   Reply
 • Jorinde

  15/11/2012

  Ik ben benieuwd naar alle looks!

  Reply
 • beautyforgirls

  15/11/2012

  Deze heb ik ook. Ik heb mijn 120 en 88 palettes ook bij haar gekocht.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Renate

  15/11/2012

  Mooi palette en ik ben erg benieuwd naar je looks!

  Reply
 • muakissandmakeup

  15/11/2012

  Voor nog geen twintig euro is dit echt een koopje! Geweldige kleuren :-)

  Reply
 • Evelien

  15/11/2012

  Mooi palette, must have! Ik ben ook verslaafd aan palettes, haha :’) alle kleuren in één doosje <3

  Reply
 • Eline

  15/11/2012

  Wauw mooi! Ik heb al een 88 palette van ebay in bezit maar deze lijkt wel van betere kwaliteit als ik de foto’s zie, misschien deze ook maar kopen :)

  Reply
 • Esmay

  15/11/2012

  COLOR HEAVEN!!! Maar ik heb al een 88 palette en dat vind ik wel geneog (a)

  Reply
 • Irma

  15/11/2012

  wow, looks pretty! wat een hoop swatches zeg, poeh poeh.
  maar het ziet er echt super mooi uit! hebben hebben hebben

  Reply
 • Josephine

  15/11/2012

  Eu mai got. Dit is echt gorgeous, wauw! Ik ben heel benieuwd naar jouw looks én ik eis nu een paletten stash, of had je die kortgeleden al gepubliceerd? :’D

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Nee, not yet! Je hebt mij wel op een idee gebracht en ga hem zeker uitvoeren. Thank you Joos. :)

   Reply
 • Jasmine

  15/11/2012

  Crazy gekleurd palet! Zo mooi al die kleuren en moest bij de naam meteen aan Alicia Keys nieuwe lied denken. Gelukkig is het bijna Sinterklaas =]

  Reply
 • xJuliees

  15/11/2012

  mwah, ik vind um niet zo waaaauw. En aangezien ik een paar weken geleden nog het 168 palette heb gekocht (en super tevreden mee ben) skip ik deze toch maar haha.

  Reply
 • Beautyraiseplace

  15/11/2012

  Wauw super mooi palette deze wil ik nu kopen haha kan je er een keer verschillende looks mee maken? of heb je dat al gedaan en heb ik iets gemist :D

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Nee, moet ik nog doen! :) Ik ben nu ziek, dus moet het even uitstellen. Ze komen eraan!

   Reply
 • lonnie101

  15/11/2012

  Ohmygosh .. Wat een beauty !

  Reply
 • Jana

  15/11/2012

  Wow zoveel mooie kleurtjes xx

  Reply
 • Allissa

  15/11/2012

  *ennumaarhopendatdezecommenthetdoen, zo ja hoezee!* die blauwe kleuren zijn echt lovely!

  Reply
 • Elke

  15/11/2012

  Zoveel prachtig kleuren *in love*

  Reply
 • Wat een mooie kleurtjes, echt een super mooi palette!

  Reply
 • Yak Man

  15/11/2012

  Eerste gedacht die ik kreeg: dafuq Cynt. Nu heb je 88 + 120 +120 + 100000 verschillende kleurtjes haha :O. De palette is zo mooi zeg! Het kleur naast de donkergrijs is zo mooi! :O

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Hahaha, nou! :( Ik gebruik ze wel allemaal! Ik raakte ook de pan in de 120. Dan mag het toch? :D

   Reply
 • joycelysanne

  15/11/2012

  oh, wauw.

  Reply
 • pretty beauty land

  15/11/2012

  wauw! wat ontzettend gaaf!

  Reply
 • mandy93x

  16/11/2012

  Hmm ik vind hem minder goed gepigmenteerd dan ik dacht, tenminste sommige kleurtjes vallen me tegen. Wel leuk om mee te experimenteren, zeker voor die prijs!
  Ik heb het 88 shimmer palette en wil misschien nog het 88 matte palette!

  Reply
 • My Shoediction

  16/11/2012

  I’m in love….

  Reply
 • xxxJudithh

  16/11/2012

  Wat een prachtig palette!
  Vooral de aubergine kleurige oogschaduw vind ik er erg mooi uitzien, daar moet je maar snel een look mee maken! :)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Zeker weten, volgens mij is dat de ideale kleur voor kerstmis!

   Reply
 • Xan

  16/11/2012

  Mooi palette, gezellige kleuren. Benieuwd naar de looks. Ik ken de webshop wel maar nog nooit wat besteld daar.
  Love,

  Reply
 • Amanda

  16/11/2012

  Ik ben benieuwd naar de looks!

  Reply
 • Lotte

  17/11/2012

  Zoveel kleurtjes, waaaaaauw! Echt een mooi palette. Dat was zeker heel wat werk om te swatchen, hahaha. Ik vind vooral de paarse, blauwe en groene tinten mooi. En de warme sunset achtige kleuren, gorgeoussss! Ik ben heel benieuwd naar de looks!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Jap, was veel werk. Ik had een film aangezet en ging maar swatchen, het duurde maar liefst anderhalf uur. :)

   Reply
 • michelleeeex

  17/11/2012

  Veeeel swatches, haha! Ik vind echt alle kleuren mooi, i <3 purple.

  Reply
 • Gerrianne

  18/11/2012

  Dit jaar of na dit jaar, moet ik er een paar kopen! Na mijn examen mag ik er weer één kopen en op mijn verjaardag ook. Voornemen voor volgend jaar! YEAH, hello , dat is een leuke! Ben ik het wel mee eens, want palette’s zijn echt om te kwijlen, zo’n zwak voor. Deze is ook echt amaaazing! Dat je ze überhaupt bent gaan swatchen, wat een werk – maar fijn voor ons! Ik doe trouwens niet vaak verzoekjes, maar is het niet leuk om een keer een filmpje te maken van al je palette’s? Geen foto’s graag, want dan ligt het huis onder kwijlend speeksel, hahaha! Dat kan ik niet aan, maar filmpje wel. Oh, Cynth lijkt me leuk, want volgens mij heb je er aardig wat + je favo kleuren erbij. :”D

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Yessir, het palettenfilmpje komt er een keer aan! Ik moet bekennen dat ik er niet zo heel veel heb hoor, maar Ger lieverd, de video komt eraan. Houd wel even rekening met waterschade dan, want al dat kwijl, joke. :’) Doe dat, je hebt het verdiend!!

   Reply
 • Deb

  19/11/2012

  Mooi palette!! Ben alvast benieuwd naar die Smokin’ hot looks hiermee!

  Reply
 • xxxsophia

  19/11/2012

  Oeeeeew, dat palette is mooi <3___<3 En dat voor 19 euro! :D Hinthinthint voor sinterklaas! ;)

  Reply
 • hereismai

  28/11/2012

  waaauw jeetje wat een werk! maar mooie kleurtjes. draag zelf geen oogschaduw.. zou ik wel eens moeten doen maar ik kan het echt echt niet aanbrengen.. beetje balen kijk altijd filmpjes enzo maar het lukt me gewoon niet :(

  Reply

Geef een reactie