Le Instagram IV.

Instagram, ik blijf er lichtelijk verslaafd aan. Zodra ik er een middagje niet op heb vertoefd, voel ik de afkickverschijnselen oplopen Heerlijk om foto’s van anderen lotgenoten mee te krijgen, of de Packerfans uit Amerika. De make-up addicts uit andere landen, lovely! Kijk je mee naar mijn reeks pictures?

SIGMA! Goddelijk merk! De kwasten zijn gewoon echt babyzacht. Alsof je de hele tijd een kind zijn kont aait. Klinkt fout, maar babybillen zijn soft like hell. Ze zijn gisteren gewassen en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Natuurlijk komt hier nog een uitgebreid artikel over.

Een look van Too Faced, volgens mij was dit Classic. Ik droeg een blush en maakte voor het eerst weer in tijden een foto met flits. Het is echt bloody moeilijk om te fotograferen mét flits. Alles wordt een stuk fletser, of wordt heel erg benadrukt.

Met mijn nichtje – rechts – ging ik naar de Hema voor een heerlijk “kopje” ijskoffie. We moesten haasten, omdat we maar vijftien minuten hadden. Fietsend in de kou, snel naar binnen om een ijskoffie te halen. Ja, die link leg ik ook nog steeds niet.

Ice Watch die ik nog steeds met liefde draag, hier had ik hem voor het eerst om mijn pols heen gebonden!

Op school, in de toilet. Ik moest even mijn haar op de foto zetten, niet dat ik het zelf had gedaan. – Bedankt mommay – maar het zat ontzettend mooi!

ICE ICE BABY!

Lipstains aan het swatchen in de stad!

Siri neemt ook alles serieus, haha! Ik kreeg vervolgens wel een lijst met openbare toiletten in beeld.

Bloggen met een huge MASSIVE kom thee.

Happy Bloody Halloween! 

Het kaartje wat ik van Too Faced namaakte. Het design is echt schitterend!

Manga Meets Cynthia.

In Le Lush.

Ik besloot te gaan filmen en besefte pas hoeveel palettes is had gebruikt in één look toen ik alles moest klaar leggen. Shame on you Cynth!

New York Giants.

StarBucks with ma sista. Wij heten trouwens Samentha – haar naam is wel goed geschreven! – en Cynthia. Just saying..

Preview.. 

De 120 Smoke and Fire Eyeshadow Palette, waar gister een review over verscheen!

Nu ik ze bekijk heb ik helemaal niet zo heel veel foto’s gemaakt. Oh noesh! Voor mijn gevoel had ik heel Instagram vol gespamt, of misschien was het door mijn comments. Haha, no. Veel make-uplooks, maar ook een overload aan make-up zelf. Ik leer het nooit, binnenkort lees december zal het er heel anders uitzien! CANT WAIT BABY! Je kunt mij trouwens gewoon volgen op Instagram onder de naam CynthiaKoning.

Waar maak jij voornamelijk foto’s van?


49 Comments

 • Nella-Eus

  16/11/2012

  Leuke foto’s. Ik vind het best veel! En ik beken ook, ben verslaafd aan Instagram. Je blog inspireert me om ook erover te bloggen (poging wagen dan).

  Reply
 • pixelsbyemilia

  16/11/2012

  Hahaha Siri is hilarisch! Heel leuk om te zien dit, die tweede foto is mooooi. Je wimpers, wow! En haha, sinds wanneer zit de ijskoffie van Hema in een beker van Coca Cola?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Geen idee, ze zijn heel groot en een kwart gevuld. :’) Best sad, maar onwijs lekker!

   Reply
 • Lifesplash

  16/11/2012

  Love je foto’s! Die preview look is echt supppper mooi. Hahahhahha en Siri, genius! De ijskoffie bij de Hema schijnt always heerlijk te zijn, hoor je veel over. :p Maar oké, leuke foto’s Cynth! :D

  Reply
 • Jasmine

  16/11/2012

  Je palettes zijn echt zo mooi groot en goedgevuld, jealous. Hah Starbucks he, meestal gokken ze gewoon wat naar een naam dat erop lijkt. Die vlecht id echt geweldig gemaakt, wou dat mijn moeder dat nog deed, bij nader inzien nee mijn moeder moet niet aan men haar komen (dan ben ik in de kortstste tijd halfkaal). Leuke foto’s en ben benieuwd naar de previewpost.

  Reply
 • Miss Mags

  16/11/2012

  Leuk hoor instagram. Ik heb er zelf pas enkele dagen een account en moet er nog wat aan wennen. Op dit moment is mijn telefoon ook ter reparatie dus kan geen mooie fotos maken, maar dat komt wel goed.

  Reply
 • Josephine

  16/11/2012

  Ohmy, jouw haar in die vlecht zat echt gorgeous, love! Ooh en de schaar in je schouder/hals look vind ik nog steeds dodelijk gruwelijk. Oooh wauw al die palettes bij elkaar, dat is awesome!

  Reply
 • beautiesatwork

  16/11/2012

  omg cynth, die where can I poop? is hilarisch xD

  Reply
 • redhotjillypeppers

  16/11/2012

  Ik kan me ook altijd wel amuseren met Siri, echt té grappig soms :p

  Reply
 • Esmay

  16/11/2012

  hahaha die namen bij de Starbucks blijven altijd leuk :’)
  En die Siri omg :P

  Reply
 • Jorinde

  16/11/2012

  Die paarse look is mooi zeg en die invlecht vind ik gaaf :-)

  Reply
 • LounaBeauty

  16/11/2012

  Wat een leuke foto’s meid. Waar maak ik foto’s van: ja van alles! haha. Soms hele onzin dingen, maar ook om leuke momenten vast te leggen zodat ik er later nog eens naar kan kijken. :) Ik houd ervan om foto’s terug te kijken :)

  Reply
 • Annika

  16/11/2012

  Leuke foto’s! De preview ziet er heeel mooi uit!

  Reply
 • femketje

  16/11/2012

  volgens mij kunnen ze bij starbucks elke naam nog fout schrijven, zelf een naam als jan of kees XD

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   HAHAHAH FEMKE! :”D Jouw humor.. echt +1 hoor. Nouja. +45i94! :’)

   Reply
 • Mariska

  16/11/2012

  Ah wat een leuke foto’s en jij kunt zulke mooie looks maken :) Ik maak foto’s van alles en nog wat haha, meestal niks boeiends.

  Reply
 • Lies

  16/11/2012

  Heel erg leuk om te zien! Ik wil altijd heel veel foto’s maken van alles wat ik leuk vind met wat ik tegenkom alleen is mijn probleem dat ik 9 van de 10 keer mijn camera vergeten ben haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Same here, daarom ben ik echt blij met mijn iPhone. :’) Ik laad de camera ook op, zorg ervoor dat hij leeg is en dan vergeet ik hem. Thank god voor de smartphones. :’)

   Reply
 • Allissa

  16/11/2012

  Oeeeh die preview! Kanniewachten.

  Reply
 • Miranda

  16/11/2012

  Ik hou van je looks , ik vind ze zo mooi!

  Reply
 • Juudith

  16/11/2012

  Okaaay ik vind je looooks echt geweldig! elke keer weeer!!!!

  Reply
 • lonnie101

  16/11/2012

  heerlijk die pictures ! I love it !

  Reply
 • Mme sophistique

  16/11/2012

  Leuke foto’s, en wat een prachtige wimpers in die tweede foto.

  Reply
 • Irma

  16/11/2012

  Oeh, ik ben benieuwd naar die laatste look!
  Je draagt volgens mij niet zo vaak paars, dus dat was vast een leuke challenge (:

  Reply
 • Amanda

  16/11/2012

  Wat een hel inderdaad om met een flits te fotograferen! Doe het nooit, tenzij het echt te donker is… maar meestal stel ik het fotograferen dan uit tot de volgende dag haha

  Reply
 • xxxJudithh

  16/11/2012

  Leuke foto’s!
  En wat ziet die preview er gaaf uit, ik ben erg benieuwd naar het artikel met de hele look!

  Reply
 • Jana

  16/11/2012

  Hele leuke foto’s allemaal :D x

  Reply
 • Evelien

  16/11/2012

  Whoa, zoveel gave foto’s! Die Halloween foto met die schaar, hoe freaking vet is dat?! Guuurl, you haz some serious skillz! Je ICE watch is trouwens echt vettt, en ik had ook dikke lol om Siri HAHA, die is zo droog :’)

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, dankjewel lady! :D Amazing to hear! Ja, ze antwoord ook echt.. apart. :’)

   Reply
 • xaveenia

  16/11/2012

  Super leuke foto’s allemaal! Haha Siri is geweldig, leuk vermaak om met haar te kletsen ;)

  Reply
 • Tedje

  17/11/2012

  Leuke foto’s! Die looks die jij maakt.. Wauwiee

  Reply
 • Rose

  17/11/2012

  Ik vind instagram ook zoo leuk! De looks zijn echt gorgeous!

  Reply
 • Gerrianne

  18/11/2012

  De palette’s die je steeds tevoorschijn tovert en waar je foto’s van maakt, daarmee laat je mij wel even door zwijmelen…… iPod houdt het nog net! Ik hou van die picture’s en van Instagram.. veel te verslavend! Enne, waar ik foto’s van maak? You know it, gewoon lekker van alles! :D

  Reply
 • anitavanooijen

  18/11/2012

  Jammer dat ik een BB heb en dus niet op instagram kan:(

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Ah, dat vind ik best een fail van de BB. Want ik moet eerlijk toegeven dat een BB best amazing is! :p Misschien komt dat nog!

   Reply
 • xxxsophia

  27/11/2012

  Love instagram! En woeeewww, wat zijn jouw looks mooi <3___<3

  Reply

Geef een reactie