Saints Row Meets Cynthia!

Paars, het is niet een kleur die vaak op mijn oogleden verschijnt. It’s an amazing colour, maar bij mij staat hij niet altijd denderend. Wat ik wel weer amazing vind is de game waardoor ik geïnspireerd raakte. Het nummer, oké. Het nummer zeker weten. POWER van Kanye West en natuurlijk mijn favoriete tijdverdrijf, namelijk Saints Row The THIRD! Hoe kan het ook anders dat vandaag eindelijk de dag is aangebroken, Saints Row Meets Cynthia.

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Too Faced Shadow Insurance
– 120 Palette
– Make Up Store Silver
– NYX Ultra Pearl Mania White
– TheBodyNeeds Mixing Medium
– Essence kajal pencil All I Want – Lavera Soft Eyeliner Black
– Catrice gelliner Black Jack with Jack Black
– Bourjois Queen Attitude Volume Mascara
– Max Factor Masterpiece MAX

Lippen:
– Essence lipliner In The Nude

Bloody hel, mijn laptop moest worden overgezet en nu ben ik een aantal foto’s kwijt. Misschien was het een teken, het lot, want ze waren insane. You know what I am saying, als ik zeg dat het gek is, dan is het ook serieus gestoord. De tandafdrukken staan nog steeds in de hoes, oeps. JOOKKKKEE, THEY’RE BACK!! Oké, het was weer geweldig om een outgoing look te maken, want dat is wat ik graag doe! LE ME, LE INSANITY, LE EIGEN TAAL. Smiley face.

Game jij? En welk spel speel jij op welke console?


55 Comments

 • Lifesplash

  17/11/2012

  Waaah Cynth, ya look is incredible! Waar jij je inspiratie wel niet uit haalt. Gamen is niet echt my cup of tea (behalve Mario Kart, Just Dance en Freddi Fish hahahah jeugdsensatie ftw!) Maar ook een goed en duidelijk filmpje! Ik vind de kleuren zo mooi samen (as always). Misschien dat ik maar ’s moet proberen deze look te maken – of meer gamen voor inspiratie. :p

  Reply
 • beautiesatwork

  17/11/2012

  ik game niet :)

  Reply
 • jlovesbeauty

  17/11/2012

  Wauw dit vind ik één van je mooiste looks! De kleuren passen mooi bij elkaar en ik vind hem gewoon prachtig geworden!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  17/11/2012

  Ongelooflijk mooie look ! Je krijgt ze ook altijd zo mooi op foto !

  Reply
 • marijeeee

  17/11/2012

  Gepraat over gamen en een supermooie make-up look? SUPER COMBINATIE! Die kleuren, wauw, liefde! En ik wil Saints Row een keer spelen, maar ik heb geen xbox :/ Sowieso wil eigenlijk eens een nieuwe console, xbox of PS3 (maar het is zo duuuuuur).

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Hihihi, thank you Marije! :) Ja, so true. Je moet eigenlijk nu of na kerstmis kijken, dan hebben ze vaak gave sales!

   Reply
 • Annika

  17/11/2012

  Wauw! Wat een prachtige look! :)

  Reply
 • petracupcake

  17/11/2012

  Heel mooi look! Inderdaad een kleur waar ik niet vaak naar zou nemen, maar ik vind het verrassend mooi en supergoed gelukt!! You look gorgeous!

  Reply
 • Josephine

  17/11/2012

  Het staat je niet zo denderend, SERIOUSLY?! Ik vind het je prachtig staan, al moet ik zeggen dat je blauwe kijkers wegvallen. Toch vind ik het mooi, vooral omdat je niet alleen maar paarstinten hebt gebruikt, maar ook zilver en zwart, love it! Balen van je foto’s trouwens :(

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Eeeeeh, ze zijn er weer hoor! :D Thank god, ik vond ineens die CD. Ik bedoel, mijn moeder vond ineens die CD. :’) Thank you Joos!

   Reply
 • Amanda

  17/11/2012

  Vind het vet dat je een look heb gemaakt geïnspireerd op een spel. Ik hou niet van gamen, sorry! Maar het lijkt me nog steeds toch om een keer te gaan schieten op de schietbaan.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Oh hell yea, dat lijkt mij ook nog steeds leuk hoor Aman! Bedankt voor je compliment. :)

   Reply
 • Maud

  17/11/2012

  Wauw, wat een te gekke look! I love purple<3 Saints Row ken ik wel, al speel ik zelf niets op consoles, ik kan niet met zo'n controllers over weg '^^

  Reply
 • Esmay

  17/11/2012

  Bij jou word ik gewoon 1) steeds sprakeloos van je amazing looks en 2) vergeetachtig wat ik nou moet gaan commenten want het is steeds ‘tzelfde omdat je ALTIJD toffe looks hbrt.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Hihi, thank you dollface! :) Nou, ik vind al je comments nog steeds heerlijk om te lezen!

   Reply
 • snakesinthebasket

  17/11/2012

  wat een mooie kleur!

  Reply
 • Mme sophistique

  17/11/2012

  Jezus Cynthia, wat een prachtige look! Die eerste foto is een streling voor het oog.

  Reply
 • theBlondBeauty

  17/11/2012

  Wauw, prachtige look zeg! Leuk filmpje :)

  Reply
 • Lotte

  17/11/2012

  Ik heb je filmpje lekker vannacht gekeken toen ik niet kon slapen, haha. Héél mooi! Echt geweldig man, die kleuren. En zo leuk dat de look geïnspireerd is op Saints Row, haha. Mijn vriend speelde dat ook vaak een tijdje geleden! Nu is hij weer helemaal into cod blackops 2, haha.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Leuk om te horen Lot, dankjewel! Haaaaa, Blackops! Ja, er is een nieuwe hé? Iedereen is weer helemaal addicted. :’)

   Reply
 • Chayennnnnnnnnn

  17/11/2012

  Wat een prachtige look!

  Reply
 • michelleeeex

  17/11/2012

  Wow echt zo’n mooie look weer! Je weet echt als de beste hoe je kleuren met elkaar moet combineren en telkens zijn je looks weer mooier. Ik hou ook van gamen :D maar ik doe niet van dat soort diehard games, ben nog lang geen 18 hehe >:(. Ik wil wel Skyrim doen enzo maar daar worden m’n ouders niet zo blij van. Doe wel Tomb Raider, ook leuk XD

  Reply
 • muakissandmakeup

  17/11/2012

  Flashy look, knap gedaan :-) Ik speel zelf vooral MMORPGs. Op dit moment speel ik Guild Wars.

  Reply
 • Oh wow mooi! Ik ben ook een beetje huiverig met paarse kleuren, we hebben een beetje dezelfde oogkleur en sommige paars tinten staan idd niet mooi :) Maar deze look is geweldig!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Yes, eindelijk iemand die het begrijpt, haha! So true, soms lukt het niet altijd met paars. Dankjewel Sophie!

   Reply
 • Renate

  17/11/2012

  Wauw prachtige ooglook! Ik hou heel erg van paars, maar ik gebruik het ook maar zelden in een oog look! (:

  Reply
 • joycelysanne

  17/11/2012

  ziet er weer ontzettend mooi uit!

  Reply
 • lonnie101

  17/11/2012

  Again een prachtige look !

  Reply
 • Jasmine

  17/11/2012

  Prachtige look en wat vernieuwend dat je het op een game hebt geinspireerd! Ben zelf totaal geen gamer maar je vertelt het erg leuk en jah als er geen artikel komt gaan we gezamenlijk naar je huis komen (waarschijnlijk om te gamen) =]!

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Haha, dat is geen probleem hoor! :D Maar dan moeten we wel meer XBOX’en hebben, anders kunnen we niet met elkaar gamen. :( Dankjewel Jasmine!

   Reply
 • Allissa

  17/11/2012

  Hijs eeeecht tof!

  Reply
 • beautyblogangelique

  17/11/2012

  wat een super gave look weer! Heb weer flink zitten “kwijlen” bij je video ik kijk ze altijd erg graag

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Ah, dankjewel Angelique! Wat ontzettend lief lady! Morgen komt er weer een Q&A video, die maar liefst weer 11 minuten duurt.

   Reply
 • Esther

  17/11/2012

  super vette look! echt heel erg gaaf.

  Reply
 • Thebeautyblondie

  17/11/2012

  Wouwieee! Super mooi gedaan! Alweer!

  Reply
 • MissEvie.nl

  17/11/2012

  Haha grappenmaker! ;-) Waanzinnige look Cynth! En die tweede foto is geweldig LOL! Ik speel geen console maar wel eens Sims op de iMac van vriendlief ;-)

  Reply
 • femketje

  17/11/2012

  oh my doodles, ik vind die kleurencombinatie echt killer-gorgeous :D

  Reply
 • Chiara

  17/11/2012

  Ah nice one! Waar jij je inspiratie wel niet vandaan haalt (;

  Reply
 • Jana

  17/11/2012

  Weer zo’n mooie look heb je gemaakt =D xx

  Reply
 • xlieke

  17/11/2012

  Weer een mooie look met wat extra’s. Ik vind het zo leuk hoe je die begin foto’s hebt gemaakt, bijtend op het spel, echt leuk! xx

  Reply
 • Evelien

  17/11/2012

  Waaaauw, mooie look! Ik houd echt wel van paars, vind deze look dan ook heel geslaagd.

  Reply
 • Lies

  17/11/2012

  Wat een mooie look! Dat paars echt love it! Ook zo leuk dat je inspiratie uit een nummer en een game hebt gehaald. Zelf speel ik heel graag games, maar helaas heb ik er de laatste tijd minder tijd voor. De consoles waar ik veel op speel zijn de Wii, PS2 en Nintendo DS. Mijn favoriete games zijn toch wel alle delen uit de Final Fantasy serie en voor de rest speel ik eigenlijk van alles door elkaar haha.

  Reply
 • Jorinde

  17/11/2012

  Dit vind ik echt een prachtige look Cynth. Ik ben geen gamer, maar Michel wel. The boys zitten nu Fifa te spelen :-)

  Reply
 • Wauw, wat een gave look weer!

  Reply
 • Bertine

  18/11/2012

  haha die 2e foto is echt geweldig:) en wat een geweldige lookook! deze kleur staat heel mooi!

  Reply
 • anitavanooijen

  18/11/2012

  Wauw mooie look!

  Reply
 • Wow love it babe!
  You’re really talented :)
  + love your blog
  Keep on going xoxo
  J.

  Reply
 • debby

  19/11/2012

  Ik heb hem van de week liggen kijken in bed. Jee ik kijk altijd jouw filmpjes in bed hihi. maar wat een pracht van een look weer, krijg bijna zin om dit spel te kopen en te spelen met mijn vriend.

  Reply
  • Beauty Koning

   20/11/2012

   Ah, wat gezellig Deb! Dat vind ik echt fijn om te horen. ^^ Het spel is verslavend hoor!

   Reply
 • myshoediction

  02/12/2012

  hahah Saints Row! Mijn vriend heeft die ook op zijn xbox en ik vind het echt een fantastisch spel! Vooral ook omdat het niet zo serieus is! :D

  Reply

Geef een reactie