Filmpje: Question & Answer III.

Met meer dan 39 berichten, zeker 40 of misschien wel 50 vragen die allemaal moesten behandeld worden in iets meer dan 60 minuten. Waren het er 60? Een uur lang naar jouw gezeik luisteren Cynth? No, of course not. Maar wel dé vragen die jullie hebben gesteld, ik heb ze allemaal één voor één beantwoord! Ben je benieuwd naar het antwoord op jouw vraag? Bekijk dan razendsnel het filmpje!

Klik hier als je het filmpje niet kunt bekijken.

Dit was nummer drie alweer, no worries, niet elke week komt er eentje online, volgende week is gewoon een make-up tutorial aan de beurt. Laten we de afwisseling erin houden lieve, lieve, lieve dollfaces!

Hopelijk heb ik de eerste vragen kunnen beantwoorden voor jullie, bedankt voor het stellen dollfaces!

Heb je nog een vraag?


29 Comments

 • Amanda

  18/11/2012

  Wat een leuke vragen. Herken het zo erg, waar ik ook ben. Ik ben met mijn blog bezig, ideeen verzinnen, of die ineens opkomen. Als ik een film kijk, een boek lees, of loop te dagdromen haha. Of echt aan het dromen ben. Serieus ik droom over make up… hoe ziek is dat haha. En dan dat antwoord over de Packers, zo leuk om te zien hoe je fan van hun bent geworden!

  Reply
 • xlieke

  18/11/2012

  Leuk flimpje! Leuke vragen en antwoorden! En je accent vind ik zo leuk hihi xx

  Reply
 • pretty beauty land

  18/11/2012

  leuk filmpje!!

  Reply
 • beautiesatwork

  18/11/2012

  haha dat stukje over de quarterback xD

  Reply
 • Erg leuke vragen en antwoorden!
  Ook leuk om te horen hoe je liefde voor voetbal zich eigenlijk ontwikkeld heeft :)

  Reply
 • lonnie101

  18/11/2012

  Leuke vragen !

  Reply
 • joycelysanne

  18/11/2012

  leuk filmpje!

  Reply
 • muakissandmakeup

  18/11/2012

  Tof om te zien :-)

  Reply
 • jlovesbeauty

  18/11/2012

  leuk filmpje!

  Reply
 • Esmay

  18/11/2012

  hahaha “he’s looking good, uh uhhhh” :P Ik moet om je lachen Cynth :P
  Leuke video :D

  Reply
 • Hanna

  18/11/2012

  Leuk filmpje! Je kamer klinkt eigenlijk best wel leuk, ik zou willen dat die van mij ook zo wit is, mijn kamer is een soort groen, helemaal niet mooi. Maar jij houdt van groen, dus ruilen? (:
  Liefs!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Sure, why not! :D Haha, nee. Ik kan mijn make-uptafel + kast niet missen hoor!

   Reply
 • Lotte

  18/11/2012

  Leukkk! Ik voelde me vereerd toen je mijn naam zei, haha! Ik wil wel een roomtour zien eigenlijk! En ook een make-up stash filmpje. Maar hé, daar gaat het nu niet over. Ik vind het leuk om deze filmpjes van je te bekijken, leer ik je nog wat beter kennen! :D Je kreeg echt veel vragen binnen joh, man oh man!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Oh damn girl! Ik wil wel een roomtour doen, of nouja.. alleen mijn inloopkast, want meer kamer heb ik niet. :’) Dus dat komt wel – pas als mijn kamer af is – daarnaast ben ik nog een tijdje bezig met het herorganiseren van mijn stash dus ook dat duurt even. Maaar Lot, ze komen er zeker aan hoor! Bedankt voor je suggesties. :)

   Reply
 • Anne vdh

  18/11/2012

  whoa eindelijk heb ik weer tijd om alle blogs langs te gaan die ik volg, heb het idee dat ik zo veel heb gemist:D leuk om dan gelijk zo’n filmje als dit tegen te komen. raak ik weer lekker up to date over jou:D

  Reply
 • Jasmine

  18/11/2012

  Weer leuk filmpje, je kijkt zo blij als je over de Super Bowl praat =]!

  Reply
 • Jana

  18/11/2012

  Leuk filmpje :D x

  Reply
 • Mme sophistique

  18/11/2012

  Nog nooit zoveel sport termen in een filmpje gezien waar ik niets van begreep ;) maar je enthousiasme werkt heel aanstekelijk!

  Reply
  • Beauty Koning

   18/11/2012

   Haha, leuk om te horen! :D Ja, ik wil het wel helemaal gaan uitleggen hoor, maar volgens mij vind niet iedereen dat even interessant. :’)

   Reply
 • Charlotte

  18/11/2012

  Klopt het dat de video op 15:29 opeens ophoudt midden in een zin? Maar damn, wat kan jij een end weg kletsen! Wou dat ik dat ook kon (beetje autistisch en shit)

  Reply
 • Josephine

  18/11/2012

  Zo, ik was al benieuwd waar het was gebleven! Haha, de eerste vraag is geniaal. Ik zou eerder voor lipstick kiezen, luv it. Ja, de pigmentatie geldt! Groen is inderdaad een mooie kleur, luv it. Natuur en al dat. Vind het zo leuk dat je helemaal into american football bent, dat is echt origineel. Heel tof filmpje weer! ^^

  Reply
 • Natasja

  18/11/2012

  Wat een leuk filmpje weer! Krijg echt het idee dat we je zo beter leren kennen, zo leuk ^^ Haha moest lachen toen je zo enthousiast over de Packers aan het vertellen was. :)

  Reply
 • Jorinde

  19/11/2012

  Leuk filmpje weer Cynth :-) Het enthousiasme spatte weer van het scherm toen je over footbal aan het praten was.

  Reply
 • eleozora

  29/11/2012

  Oh my god ik kom hier via misslipgloss… dat ik jou nog niet kende! Wat ben jij leukkk

  Reply

Geef een reactie