Lemony Flutter van Lush!

Bijna tweeëndertig uur per week zit ik met mijn jatten in het water. Bevinden zich daar niet? Dan draag ik handschoenen, tegenwoordig loop ik stage in de zorg, waar hygiëne op nummer één staat. Droge handen, nagels maar ook extreem droge nagelriemen. Mijn huid breekt nog niet net, al heb ik wel de scheuren gespot. Tijd om eens het magische product van het welbekende merk te halen, Lemony Flutter!

Volgens mij kennen veel mensen het product, zelf vroeg ik mij echt af of het nou wel zo geweldig zou zijn. Ja, dat heb ik wel vaker. Waarom zou de fixeerspray zo amazing zijn? Wat druppels vocht wat neerklettert op je make-up, ge-wel-dig. Serieus, het is incredible!

Mijn huid werd zo droog dat het gewoon pijnlijk werd. Ja, we spreken over een serieuze zaak! In een zeer impulsieve bui kocht ik de nagelriemcrème die overigens ook voor droge plekken op de huid kan worden gebruikt, zoals je ellebogen, handen, voeten en zelfs voor je lippen. Ik ging het vragen! Mijn lippen zijn van satijn, althans zo gedraagt de huid zich. Niks kan erop komen, of er gebeurt wat mee, maar het is mogelijk, alleen dient daar niet voor.

De structuur liet mijn wenkbrauwen fronsen, wat was dat? Ik wist niet dat er korreltjes in zaten, wel verzorgde oliën + boters! Je ziet ze overduidelijk zitten, maar smelten zodra ze in contact komen met de huid. Het is een dikke butter waar mee je in aanraking komt, maar wordt omgezet in een goddelijke + verzorgende olie.

Een likseltje op de rug van mijn hand en vervolgens uitgesmeerd. Zie je hoe makkelijk het omsmelt? Zalig! Het blijft geen harde massa en de geuren komen vrij. Sowieso is die al aanwezig in het potje, believe me. Zodra ik hem in de pot ruik, vind ik hem meh. Er hangt een plastic en neppe geur omheen, maar ik ben nu al wat verder in het potteke en heb er aardig inge”dig”t.

Hoe vaker ik hem gebruik, hoe minder de neppe geur aanwezig is. Het lijkt wel alsof het de eerste laag was, want nu dollface, nu is hij echt GODDELIJK. Oh my god, ik loop te watertanden als ik mijn nagels + nagelriemen insmeer!

Niks on tha nails.

Lemony Flutter erop!

Ingesmeerd en heerlijk gevoed!

 Het is waar, ik merk gewoon dat mijn nagels worden gevoed. Ze lijken ook wat sterker te zijn geworden én mijn nagelriemen springen niet meer open. Ook smeer ik het tussen mijn vingers + op mijn voeten en echt babypootjes nu. I LOVE IT!

Ik had ooit bij iemand gelezen – weet niet meer wie, excuse me – dat je op de achterkant kon zien wie hem had gemaakt, hoe vet?! Vond ik zo leuk om te zien! + de ingrediëntenlijst of course. Het geweldige product Lemony Flutter is natuurlijk verkrijgbaar bij Lush voor €10,65!

Heb jij al kennis gemaakt met de Lemony Flutter? En wat is jouw mening daarover?


51 Comments

 • Lies

  19/11/2012

  Ik heb zelf jammer genoeg nog geen kennis gemaakt met de Lemony Flutter, maar hij staat wel al heel lang op mijn wishlist. Lijkt me echt zo’n fijn product. Ik wist alleen zelf ook niet dat het korreltjes bevatte die smelten haha.

  Reply
 • Ik heb hem ook, maar gebruik hem veel te weinig. De mijne ruikt trouwens niet echt nep ofzo, maar veel te sterk naar citroen haha

  Reply
  • Beauty Koning

   19/11/2012

   Goddelijk! Ik denk dat het bij mij echt door de verpakking komt + de eerste laag. Nu is hij zooooo lekker!

   Reply
 • Christel

  19/11/2012

  Ik heb op het moment nog een handcreme van the body shop liggen die ik ontzettend fijn vind en na goed te kijken naar de ingredientrn ook voor mijn gezicht gebruik. Ik denk toch dat ik die eerst maar eens op maak want ik vond de grootte van de lemony flutter pot toch tegenvallen en ik ben nog lichtelijk sceptisch, haha! ;)

  Reply
 • mariskagroot

  19/11/2012

  Ja ik wil hem ook nog steeds heel graag, alleen vergeet ik het steeds! Lijkt me echt heerlijk spul!

  Reply
 • mysupersweetlife

  19/11/2012

  Ik heb de lemony flutter ook. Hij bevalt me erg goed. Ik heb hem alleen in Spanje gekocht dus hij is ook gemaakt door iemand met een spaanse naam!
  Liefs

  Reply
 • joycelysanne

  19/11/2012

  ik hoor er zo vaak positieve berichten over, dus misschien moet ik dit ook maar eens aanschaffen!

  Reply
 • beautiesatwork

  19/11/2012

  ik heb lemony flutter niet echt nodig :) lucky me heeft uit zichzelf mooie nagelriemen

  Reply
 • redhotjillypeppers

  19/11/2012

  Ik vind het een heel fijn product. Het potje is wel wat naar de grote kant waardoor ik hem nooit op krijg :)

  Reply
 • Mme sophistique

  19/11/2012

  Ik heb hem ook, en ik vind hem heerlijk. Maar wel heel jammer dat je die grote pot nooit binnen een jaar opkrijgt. Ze zouden best wat kleinere formaatjes moten maken.

  Reply
 • Priscilla

  19/11/2012

  Ik had hem bijna besteld deze week want ik wil hem al heeeel lang hebben. Mijn handen/nagelriemen zijn namelijk altijd droog. Maar toen bedacht ik me dat ik bijna jarig ben en dat ik zo’n beetje het hele assortiment van Lush op mijn wishlist heb staan. Dus wie weet krijg ik hem wel! *wishful thinking* En anders koop ik hem gewoon alsnog zelf :)

  Reply
 • gaaf dat er opstaat wie het gemaakt heeft :)

  Reply
 • Esmay

  19/11/2012

  Dit is echt awesome spul. <3

  Reply
 • Laura

  19/11/2012

  Haha ik heb ‘m twee dagen geleden in Londen gekocht voor 6 pond! Dat is ongeveer 8 euro, lekker cheaaaaap.

  Reply
 • Natasja

  19/11/2012

  Ik heb hem ook, love it! :)

  Reply
 • trendymommynl

  19/11/2012

  Ik heb hem jarenlang gehad en kreeg hem gewoon niet op! hij was toen over datum, en nu heb ik die van Burt’s Bees, maar mijn volgende wordt denk ik wel
  weer de Flutter.

  En ja, je ziet wie het gemaakt heeft, zo grappig, toen ik in Rusland was kocht ik daar producten die door Vladimir en Boris gemaakt waren, die poppetjes hadden gewoon baardjes en snorretjes :D

  Reply
 • pretty beauty land

  19/11/2012

  ik vind het een super fijn product, maar het is zo’n grote pot voor je nagelriemen :P

  Reply
 • Jorinde

  19/11/2012

  Ik weet het. In de zorg werken betekend letterlijk, droge, stukke, pijnlijke, bloederige handen krijgen haha. Ik heb deze zelf nog nooit gebruikt, maar Aman is er altijd erg over te spreken!

  Reply
 • Ik hou van Lemony Flutter! Mijn potje is bijna op en al schandalig over de datum, dus ik moet echt een nieuwe kopen :-)

  Reply
 • Ik vind het zeker een fijne crème, alleen al om de geur. Maar de pot is veel te groot. Ik heb hem moeten weggooien omdat ie slecht werd.

  Reply
 • Kayla

  19/11/2012

  Ik heb al zoveel verhalen gehoord over dit product, toch maar eens gaan proberen want het ziet er goed uit!

  Reply
 • Sophie

  19/11/2012

  Nu maak je me erg nieuwsschierig, ik heb hem nog nooit getest, lijkt me wel een fijn potje om op je bureau te hebben staan zodat je twee keer per dag je nagelriemen goed kan verzorgen :)

  Reply
  • Beauty Koning

   20/11/2012

   Zeker weten Soph! Ik merk nu ook dat ik hem vaker pak, omdat hij bij mij ligt! :)

   Reply
 • Qtplace (@qtplace)

  19/11/2012

  Ik maak altijd gebruik van de lemony flutter maar dat er korreltjes in zitten is nieuw voor mij!

  Reply
 • lonnie101

  19/11/2012

  Vet handigg !

  Reply
 • Esther

  19/11/2012

  Ik vind lemony flutter eerlijk gezegd niet zo lekker ruiken daarom gebruik ik hand and nail butter van de bodyshop met amandel geur. Die is iets minder boterig maar werkt ook prima!

  Reply
 • Irma

  19/11/2012

  ik heb hier al zo veel geweldige verhalen over gehoord, maar er zit helaas geen Lush dicht bij waar ik woon, dus kom ik er eigenlijk maar 1 keer per jaar.

  Reply
 • muakissandmakeup

  19/11/2012

  Geprobeerd,en goedgekeurd! :-)

  Reply
 • Maaike

  19/11/2012

  droge handjes ken ik helaas :( Ik heb vandeweek Lemony Flutter in Parijs gekocht (in het frans is het anders xD) in de winkel was ik er iig heel enthausiast over :) & mooi dat het bij jou werkt ! :D

  Reply
 • xaveenia

  19/11/2012

  Lemony Flutter en ik = a match made in Heaven ;) Haha zonder gekheid, ik vind LF echt super fijn en sinds ik het gebruik heb ik veel minder last van velletjes naast mijn nagels en groeien mijn nagels ook langer en sterker! :D

  Reply
 • Hij klinkt erg goed!
  Ik moet deze eigenlijk nog steeds een keer gaan kopen, maar helaas zit er geen Lush bij mij in de buurt :(

  Reply
 • theBlondBeauty

  19/11/2012

  Ik hoor van meerdere bloggers en non bloggers dat ze dit een geweldig product vinden. Jij dus blijk baar ook! Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd. ik heb nog niks van lush en ben zelfs nog nooit in de lush geweest *schaam* moet toch maar eens gebeuren.. x

  Reply
 • Josephine

  19/11/2012

  Ooh, ik had een keertje geprobeerd bij de Lush, het is goddelijk spul! Voelde zo fijn aan en ik vind de geur delicious! De prijs houdt mij helaas tegen met het kopen ervan, maar hmm, door dit artikel ga ik weer twijfelen…

  Reply
 • Rachel

  19/11/2012

  Wat een super leuke website! Mooie foto’s in je artikel ook! Mijn complimenten ! =) Ik ga je blog zeker volgen

  Groetjes! Rachél

  Reply
 • Amanda

  19/11/2012

  Deze ruikt zo lekker!! Ben dol op de geur. Smeer zelf elke avond mijn nagelriemen er mee in. Vaste routine :D

  Reply
 • Evelien

  19/11/2012

  Ik heb hier een klein potje van (een sample), ik vind hem ZO fijn! :D Ik heb ‘m altijd in m’n tas, want mijn handen in de winter (en herfst) zijn net als de jouwes serious business, de huid kraakt er nog net niet af!

  Reply
 • ValleyDoll

  19/11/2012

  Bij mij staat dit op mijn bureau op het werk. Mijn collega’s kijken soms es raar als ik weer zit te smeren :p

  Reply
 • Jana

  19/11/2012

  Ik gebruik deze zo graag :D x

  Reply
 • Bo

  19/11/2012

  Aaaah nu wil ik ‘m ook! Ik heb er al zoveel goeds over gelezen en gehoord. Lijkt me echt een topproduct!

  Reply
 • Heeerlijk spul, echt een van mijn favorieten!

  Reply
 • marijke04

  19/11/2012

  Ik ben ook fan!!

  Reply
 • femketje

  19/11/2012

  Ik heb dat spul ook echt desperately nodig atm XD

  Reply
 • Ayla

  20/11/2012

  ik heb hem ook, vind hem echt fijn! :)
  liefs

  Reply
 • michelleeeex

  20/11/2012

  Ik zie echt overal Lemony Flutter opduiken, maar ik vind het toch wel duur voor wat verzorgende olie…

  Reply
 • bibibianca

  21/11/2012

  Haha wat grappig dat ie door ‘bianca’ is gemaakt, aangezien ik ook zo heet haha. Mijn potje lemony flutter is al voor de helft op, hij is ook al ‘over datum’ volgens het potje, maar ik vind hem nog prima :)

  Reply
 • Deb

  21/11/2012

  Geweldig LF! Ik heb m’n 2e LF deze week opgemaakt en ga zeker een nieuwe halen. Dit is echt een geweldig product en wondermiddel tegen droge klauwtjes en tengeltjes ;-) hier ga je heel veel plezier aan beleven!

  Reply
 • xxxsophia

  30/11/2012

  Ik heb lemony flutter nog niet geprobeerd omdat er geen lush mij bij in de buurt zit mehhhh… Maar als ik een keer bij een lush kom, ren ik meteen naar de lemony flutter, ik heb er serieus alleen maar goede dingen over gehoord! :)

  Reply

Geef een reactie