Make-up stash opbergen + amazing woonfashion!

Nadenkend over waar je al die stapels make-up kwijt moet. Wees eerlijk, we hebben het probleem allemaal na mate wij meer gaan kopen + meer gaan werken. Hallo salaris, hallo sales en hallo overvolle make-uplades. Of de lieve zuster die jouw lades bijvult met haar make-up, zo ben ik ook begonnen! En zo liep het deels uit de hand. Oké, ruimtegebrek. Welkom!

Make-up stash

Zoals jullie weten ben ik al een lange tijd bezig met mijn inloopkast. “Cynth, jij bent verwend.. blablughl.” Nee, mijn vader is gewoon een handige klusser. Serieus, hij timmerde mijn inloopkast zo in elkaar. Zelf ging ik hem stylen, helemaal in “de Cynth-style. “Hall of Fame of my lovely Packers en natuurlijk een tapijtje met mooie ladekasten voor mijn kleding, een rek met mijn T-shirtjes en natuurlijk dé kast waar het omdraait. Mijn make-upkast, de zoektocht naar dé kast!

De zoektocht? Een witte ladekast met minimaal vier lades.. geen zes want dan moet ik waarschijnlijk boven mijn hoofd reiken. Of ik heb in ieder geval geen goed zicht op de lade, waardoor ik weer moet gaan stuntelen met een krukje – heup gebroken –. Dan kom je niet overeind en bezoek je de website van Fashion For Home om snel daar een ladekast te zoeken. Wait, whut!

Make-up stash

Zie jij dat licht ook? Hoor jij de kerk ook zingen? Ik wel! Ik spotte gewoon dé kast die ik al jarenlang wil hebben. Alsof hij voor mij is gemaakt. De kleur, de vorm, de maten, halleluja! Vijf lades en genoeg ruimte om al mijn make-up in op te bergen + mijn nagellak en de haarspullen.

Als we toch voor woonaccessoires in de slaapkamer bezig zijn, waarom niet er een leuke lamp bij. Meer verlichting, meer organisatie + nachtelijke bezoekjes aan mijn stash om ze een goede nachtrust te wensen.


Make-up stash

Zelf ben ik meer van de hoogglans wit en de kaarsrechte meubelen en modern ogen, maar dat is er niet alleen te vinden. Ook gewoon barok, tegenwoordig is dat ook helemaal hot! Het is gewoon een heerlijke website waar je los kunt gaan om te brainstormen voor je kamer, ondertussen dingen bestellen en voordat je het weet staat het opgesteld en al in je kamer! Hallo make-upkast, make-uptafel, de blauwe stoel, een bureautafel, lampen en prachtige olieverfschilderijen.“Wat.. als we toch bezig zijn, haha!”

Heb jij weleens een kijkje genomen op Fashion For Home?

Dit artikel is in samenwerking met Fashion For Home geschreven.

36 Comments

 • miss073

  20/11/2012

  mooie kast! helaas heb ik geen ruimte meer op mijn kamer ^^

  Reply
 • Laura

  20/11/2012

  Ahhh, dat eerste plaatje <3 !! Ik heb helaas nog niet genoeg make-up om er echt kasten voor te kopen, alles past gewoon id badkamer!

  Reply
 • Kimberley

  20/11/2012

  Leuke kast Cynth! Ik heb een ladekast van Ikea met 3grote diepe lades. Bovenste voor make-up, middelste voor parfum/sieraden en onderste voor wat random dingen.

  Reply
 • De kast ziet er inderdaad erg leuk en bovendien erg handig uit!

  Reply
 • Maaike

  20/11/2012

  wow dat kastje is idd heel handig, gewoon simpel met genoeg lades voor alle make-up :D Ik had laatst alweer het zelfde probleem omdat de ordening die ik had bedacht niet meer ging passen xD Ik kende de site nog niet, heb de site in favorieten gezet & ga der vanmiddag eens even op kijken :D

  Reply
 • Zoiets ongeveer hebben ze ook bij Ikea :)

  Reply
 • Mme sophistique

  20/11/2012

  Die eerste foto is echt om bij weg te dromen!

  Reply
 • Vanya

  20/11/2012

  Als ik straks verhuisd ben wonen we in vergelijking met t huisje waar we nu in wonen in een kasteel! Hier staat alles opgeborgen in 3 MALM lade kasten van IKEA. Heel vervelend want 2 staan op elkaar dus ik moet klimmen. Ik wil straks geen inloop kleding kast maar een inloop make-up kamer/tafel whatever you wanna call it!
  Ben nog nooit op die websie geweest maar ga nu gelijk een kijkje nemen! Thx voor de tip.

  Reply
 • xaveenia

  20/11/2012

  Mooie kast! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van je inloopkast als alles klaar is :D

  Reply
 • Natascha

  20/11/2012

  Ziet er inderdaad als een handige kast uit. Ik gebruik zelf een plastic lade ding van de xenos wat op mijn wasmachine staat (ruimte gebrek je weet wel).

  Reply
 • muakissandmakeup

  20/11/2012

  Zo’n kast zou ik zelf ook wel kunnen gebruiken… :-)

  Reply
 • lonnie101

  20/11/2012

  Ziet er handig uit !

  Reply
 • Jasmine

  20/11/2012

  Oh wat handig dat je vader een inloopkast kan maken!! Ik wacht nu al vijf jaar tot mijn vader een schoenenrek in elkaar timmert =] Mooi kastje lijkt me heel efficiënt werken en stylish wit past bij alles.

  Reply
  • Beauty Koning

   20/11/2012

   Haha, geweldig! :’) Yessir, ik ben er ook echt zo ontzettend blij mee!

   Reply
 • Josephine

  20/11/2012

  OHMY, sowieso dat jij foto’s gaat laten zien met jouw inloopkast, lijkt mij purfect! Lichte kasten vind ik zo mooi. Ik hoor de kerk niet zingen, maar wel de engelen, dus dat is ook een goed teken!

  Reply
 • beautyforgirls

  20/11/2012

  De kast is erg mooi.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Gerrianne

  20/11/2012

  Ruimtegebrek is zo herkenbaar, hier nog eentje nu. Alles moet ook netjes gesorteerd zijn, echt gesorteerd, dus heb je nog meer ruimte nodig en ik heb al zo’n kleine kamer + aardig wat kastjes die vol zitten, wahaaa! Niets aan te doen dan hé, maar deze kast is leuk! Heeft ie niet iets weg van de Ikea Helmerkastjes of heb ik het mis? Deze is leuk en dan die schilderij….. oh I like!

  Reply
 • Irma

  20/11/2012

  wauw, die kast is amazing! ik heb mijn stash nu in een kastje van de xenos, maar daar puilt het zo ongeveer uit (:

  Reply
 • joycelysanne

  20/11/2012

  een inloopkast, little girl’s dream! als ik later een eigen huisje heb moet ik er ook maar een maken, of nouja, mijn papa maakt ‘m!

  Reply
 • jlovesbeauty

  20/11/2012

  Oh wauw die eerste foto! Zo zou ik ook wel mijn make-up stash willen opbergen.

  Reply
 • michelleeeex

  20/11/2012

  De eerste foto is zooo leuk! En de kast is echt awesome :D

  Reply
 • Jana

  20/11/2012

  Wat een mooie kast :D x

  Reply
 • Hele mooie kast! Heerlijk om al je beautyspulletjes netjes in op te kunnen bergen!:)

  Reply
 • Natasja

  20/11/2012

  Dat schilderij is awesome! :) Ik moet ook een kast..gewoon sowieso een. Op mijn eigenkamertje hier heb ik niet een fatsoenlijke kast haha

  Reply
 • Evelien

  20/11/2012

  Oeh die kast, must have! <3

  Reply
 • shirley

  20/11/2012

  Ja, ja ruimtegebrek is ook hier een probleem. Mijn moeder en ik hebben zelfs een “limbo” doosje voor make-up waar niks mis mee is, maar die we ook niet meer gebruiken. Laatst herontdekte ik daar weer wat kwasten. xD

  Reply
 • Bertine

  20/11/2012

  Ik ga samenwonen met mijn vriend volgend jaar en ik ga proberen om zo een mooi tafeltje als de eerste foto te regelenen;) die is pretty!

  Reply
 • beautyblogangelique

  20/11/2012

  ruimte gebrek komt me bekend voor haha! Ben zelf aan het sparen voor helmer kastjes van de ikea!

  Reply
 • Anne Solveig

  20/11/2012

  Ik heb alles in een Helmer van Ikea!

  Reply
 • missrenate

  20/11/2012

  Ik ben even op de site gaan kijken en wow ik kwam al zoveel mooie kasten tegen! <3

  Reply
 • Deb

  21/11/2012

  Geweldig zo;n handige pa! Ik wil die inloopkast van jou wel eens zien!!

  Reply
 • melanie

  21/11/2012

  wauw die eerste foto os prachtig.

  Reply
 • Blub blubbie

  25/01/2015

  omg ik ben dol op je make-up tafel … van waar komt ie?

  Reply
  • CynthiaKoning

   25/01/2015

   Het is een foto van Weheartit, maar daar hebben ze ook dit soort tafels. Anders marktplaats of antiek winkels!

   Reply

Geef een reactie