FOTD: Bright ORANGE.

De donkere dagen zijn nou eenmaal aangebroken, niet iedereen vindt het plezant, maar misschien vrolijkt deze look je dan wel op. Bright orange and yellow on the eyes. Gorgeous oogschaduws afkomstig van de 120 Heaven Palette. Haha, ik denk dat ik een zonnesteek heb opgelopen door de felle tinten, gniffel!

Oranje moet bij mij op één of andere manier met geel gecombineerd worden. Herken je dat? Sommige kleuren horen nou eenmaal bij elkaar, net als bloodbrothers, you know. Een leuk feitje om te weten? Ik praat nu over de zomer, maar ik luister eigenlijk naar kerstliedjes en zit ingewikkeld in mijn cocon. Lees een roze deken.

Too Faced Shadow Insurance on the eyes, gevolgd door een witte highlighter, mat natuurlijk, uit de 120 Palette – waar ik inmiddels de pan heb geraakt – voor het blenden en als officiële highlighter van de look. Milk van het NYX Jumbo Pencil op het ooglid, geblend tot in de arcadeboog, maar niet daar boven.

Le me, le daredevil ging natuurlijk voor de mandarijnkleur voor in de crease. Ja, ik had echt even een living-on-the-edge-gevoel, haha! Heftig zette ik hem aan, alsof mijn oog in brand ging staan. Smooth vervaagde ik hem naar binnen toe, om de gele oogschaduw aan te brengen. Deppend over Milk heen en weer blenden als boter.

Maar nog niet zo erg op het randje, want deze kleur de neonoranje kwam onder het oog. Zo fel als in de palette, zo intens onder het oog. Mijn god, mijn liefde voor de palette blijft gewoon écht groeien!

Wat ik heel jammer vind, is dat ik geen gelliner heb gebruikt, maar de ELF eyelinerpen, waardoor het niet overal zwart is. Helaas is hij al leeg en is dit het resultaat. In real zie je het nauwelijks, maar op foto’s, schrok mij een hoedje! Geen mooie zwarte lijn, maar deels gebroken en kale plekken. Fml. Wel heb ik nog een wit oogpotlood op de waterlijn gebruikt. Lashes gebruikt, voorzien van een gorgeous mascara, namelijk de Masterpiece MAX van Max Factor.

Hihi, maar drie kleurtjes gebruikt en alsof lijkt het net alsof er meer dan vijf erop zitten. Blenden is amazing! De nude lipstick van Catrice Be Natural hoort gewoon bij dit soort looks. Net zoals ik net al zei: oranje bij geel. AH HEERLIJK JONGENS, HEERLIJK.

Ik kon het niet laten om even een vrolijke look te posten, moet mijn dollfaces heerlijk enthousiast houden! Ondanks de eyeliner, vervloek eyeliners soms echt. Wing klopt niet, of zit all over the place. You know what I’m sayin’. Stay positive!

Hoe blijf jij positief?


71 Comments

 • lonnie101

  21/11/2012

  Wat een grappige look , binnenkort komt er bij mij ook een look met gele oogschaduw lovely !

  Reply
 • Tedje

  21/11/2012

  Wauw, popping eyes!

  Reply
 • femketje

  21/11/2012

  woah :D mooi! ^^

  Reply
 • Jasmine

  21/11/2012

  Omg je lashes zijn echt enormous! Geweldig die zonnige kleuren en zo leuk dat er spots in je oogschaduw zitten.

  Reply
 • Anouk

  21/11/2012

  Wauw, erg leuk!

  Reply
 • beautyforgirls

  21/11/2012

  Wauw, gorgeous.
  Liefs, xxx

  Reply
 • beautiesatwork

  21/11/2012

  lekker fel zeg :D me gusta orange

  Reply
 • Paola

  21/11/2012

  Wauw echt heel erg mooi! Krijg er een zomers gevoel bij en dat is fijn bij deze temperaturen!

  Reply
 • Laura

  21/11/2012

  Wauhauwww, gaaf! Het doet me een beetje aan een papegaai denken :’) haha

  Reply
 • Evelien

  21/11/2012

  Wauw, mooi! Heerlijke kleuren ook, lekker om vrolijk van te worden ^_^

  Reply
 • Miranda

  21/11/2012

  wat een mooie kleuren, nice! Oh en je wimpers , i like;D

  Reply
 • Sherr

  21/11/2012

  omg dit is weer zo’n super mooiiiee looookk!!!! :D

  Reply
 • Yak Man

  21/11/2012

  preeetty! ik weet niet waarom maar ik dacht meteen aan le roi soleil toen ik de eerste foto zag :p. Maar in jou geval is het La Reine Soleil.

  Reply
 • Lies

  21/11/2012

  Die kleuren! Echt zo mooi! Ik vind de eyeliner eigenlijk nog best wel meevallen en mooi staan. Ik denk zelfs dat het mij niet eens opgevallen was als je het er niet bij had gezet, want je ziet het alleen een beetje op de foto’s die dichtbij zijn genomen.

  Reply
 • Anouk

  21/11/2012

  Mooie frisse look! :)

  Reply
 • Wauw, dat is knallend! Maar inderdaad echt heerlijk, prachtig!

  Reply
 • theBlondBeauty

  21/11/2012

  wauw! Heel mooi, spectaculair!

  Reply
 • Beautyraiseplace

  21/11/2012

  Wauw wat super mooi!

  Reply
 • Irma

  21/11/2012

  oooh, wat word ik vrolijk van deze look! i feel the sunshine (:
  ik vind je eyeliner best meevallen, het is dat je het zei, maar anders zou ik het denk ik niet opgemerkt hebben. het ziet er mooi uit!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  21/11/2012

  Leuk zo’n tropische look tijdens deze donkere dagen :)

  Reply
 • Manon

  21/11/2012

  Wauw, wat een knallende kleuren. Bij mij vervagen die kleuren heel erg snel, ligt dat aan de oogschaduwbasis?

  Reply
 • melanie

  21/11/2012

  heftige kleuren maar wel super mooi zou het ook dragen

  Reply
 • beautyblogangelique

  21/11/2012

  wauw prachtige en intense look heb je weer gemaakt! You rock baby!

  Reply
 • Natascha

  21/11/2012

  OMG Het is de zomer in een ooglook. Amazing! Enne je wing ziet er gewoon prima uit hoor :)

  Reply
 • xaveenia

  21/11/2012

  Wauw heel gaaf, je ogen knallen van het scherm af! :D

  Reply
 • Wow girl, you rock those colours! Gave look zeg!:D

  Reply
 • Wauw dat is inderdaad erg bright haha, maar ook heel mooi!

  Reply
 • Anne vdh

  21/11/2012

  Weer prachtig, as usual!:D Maar je huid is dan ook echt zo mooi egaal! Wauw!
  Geel en oranje, horen bij elkaar, ben ik met je eens!:D

  Reply
 • joycelysanne

  21/11/2012

  bright it is! and it’s gorgeous!

  ziet er weer geweldig uit cynth, wauw!

  Reply
 • Lisa

  21/11/2012

  Oeehh gorgeous die felle kleuren!

  Reply
 • Michelle

  21/11/2012

  Wat maak jij die looks toch altijd prachtig fel!

  Reply
 • Amanda

  21/11/2012

  Hij is zo fel, heerlijk! Hier beur je van op als je chagrijnig thuis komt (like me!)

  Reply
  • Beauty Koning

   25/11/2012

   Ah, echt vervelend voor je. :( Gelukkig vrolijkt dit je op! <3

   Reply
 • Allissa

  21/11/2012

  Oh de kleur is zoooo prachtig!

  Reply
 • Josephine

  21/11/2012

  Ohmyyy, you made my day! Daarnet krantjes moeten lopen in het vieze weer en dan zie je dit op het scherm. Totally lovin’ it, gorgeous colours en bright as hell :D

  Reply
  • Beauty Koning

   25/11/2012

   Aaaaah, pooor Joos! :( Dankjewel voor je lieve comment. <3

   Reply
 • debby

  21/11/2012

  Wat een heerlijke felle look, hier wordt een mens inderdaad vrolijk en blij van. Zonnestraaltje ben je nu.

  Reply
 • jlovesbeauty

  21/11/2012

  Ah wauw wat een vrolijke look!

  Reply
 • Deb

  21/11/2012

  Positive vibes krijg ik van deze look! Kale plekken in je eyeliner ;-) ik zie er niks van hoor. Maar ik snap wat je bedoelt. Denk dat je je er vooral zelf aan irriteert, er is niet veel van te zien.. you little perfectionist!!

  Reply
 • Anne Solveig

  21/11/2012

  Heel mooi!

  Reply
 • Just a Girl ...

  21/11/2012

  Wauw mooi hoor !! Ik krijg het er warm van !! :)
  Wat een boel pigment ook !!

  Liefs, Maaike

  Reply
 • Jorinde

  21/11/2012

  De kleuren passen zo goed bij elkaar Cynth! En ook hier vind ik je eyeliner prachtig hoor :-)

  Reply
 • Jana

  21/11/2012

  Heel knallend maar zo mooi! :D xx

  Reply
 • BeautyFrique.com

  21/11/2012

  Wat knap gedaan! Waar zijn de lashes van? Ze zien er namelijk super natuurlijk uit :)

  Reply
  • BeautyFrique.com

   21/11/2012

   Je gaat trouwens toch niet zeggen dat dit je eigen wimpers zijn? Wow, want dan ben je echt gezegend met mooie lange wimpers! (Nu ik verder kijk op je blog zie dat je altijd zulke lange wimpers hebt :) )

   Reply
 • Lifesplash

  21/11/2012

  Holly shiz, knallende look Cynth! Wel echt heel erg mooi, en tja, typisch Cynthia. Ik vind hem wel erg zomers hahahahha, niet helemaal winter-proof/. MAAR HEY. HET KAN! Waarom niet dragen als het gewoon kan? :’)

  Reply
 • Michelle

  21/11/2012

  Lekker knallende look! Vrolijkt echt op deze depressieve wintertijden. Ik wil de zomer weer terug! Is het al bijna zover. X

  Reply
 • Renate

  21/11/2012

  Wow het ziet er wel heel gaaf uit, maar ik heb een dubbel gevoel bij geel & oranje, het zijn gewoon mijn kleuren niet, maar het is wel heel vrolijk!

  Reply
 • shirley

  21/11/2012

  Wow, knalt zo van mijn scherm af! Me likey

  Reply
 • miss073

  22/11/2012

  leuke look!!

  Reply
 • Curls and Bags

  22/11/2012

  wow echt prachtig!

  Reply
 • Lotte

  22/11/2012

  Okay wait whutttt? Dat je enorm make-up talent bezit weten we wel, maar dat je ook echt alle felle kleuren gewoon kan hebben alsof het je dagelijkse look is, amazing. Het staat je serieus echt heel goed!

  Reply
 • Wat me als eerste opviel was je huid! Je lijkt wel een popje op de eerste foto, zo mooi egaal! Voor de oogkleur zou ik zelf niet gaan, dat durf ik niet maar je ogen komen wel sterk uit!

  Reply
 • Debby

  22/11/2012

  Het eerste woord wat in me opkwam was letterlijk kanarie hihi.. Gewaagde look, maar zeker geslaagd!

  Reply
 • marijeeee

  22/11/2012

  Waaaauuuuw! Lijkt alsof je ogen zijn omringd door de zon!

  Reply
 • pixelsbyemilia

  22/11/2012

  Nu ben je pas écht het zonnetje in huis. Haha nee maar serieus, ik kan me voorstellen dat je liefde voor dit palette blijft groeien, de looks die je ermee maakt zijn echt keer op keer geweldig! :)

  Reply
 • Xan

  23/11/2012

  Heerlijk zo’n look. Geweldig. In dit herfst weer geeft het vrolijkheid en geen zorgen. =D
  Love,

  Reply
 • michelleeeex

  23/11/2012

  Wat een pigment, het is me nooit eerder echt opgevallen dat het zó fel is, wauw! Helaas heb je wel mijn 2 minst favoriete kleuren gebruikt :(

  Reply
 • Kaylani

  26/11/2012

  Jesus Cynth, you did it again! Ik sta weer te kijken van je mooie look ;)

  Reply
 • Sophia

  01/12/2012

  Woew, BAM, oranje :D Dat is een felle en een heeeele mooie look Cynth! :)

  Reply
 • Juudith

  06/12/2012

  oeee wauwhhh!! zoooo super vet en opvallend! gaaf!!

  Reply

Geef een reactie