Vandaag is.. ROOD! .. Garé lipstick.

Donkere tinten zijn hot, maar de rode klassieke lippen kunnen wij niet missen. De feestdagen komen eraan en de rode lipstick is dan één van de meest gedragen kleuren. Geen tijd voor een fullface, draag een lipstick! Voor een opgewekte en frisse blik? Draag een lipstick. Een rode lipstick? Garé lipstick!

Vroeger had ik altijd ontzettend veel moeite met het uitzoeken van een rode lipstick, maar de laatste tijd gaat het ineens een stuk soepeler. De moderne verpakking en misschien wel de spotgoedkope prijs van €1,85 deed mij de das om. Het logo van Garé erop en aan de onderkant zicht op de kleur, een handiger systeem bestaat niet!

Over de kleur heb ik niks te klagen, zoals je ziet is hij brandweerrood! Helaas is hij niet zo stabiel in de huls zelf, waardoor hij wat wankelt als je hem aanbrengt. Zelf vind ik dat niet erg, omdat ik mijn lipsticks aanbreng met een kwastje. Ja, ik ben nog niet zo ervaren! Wat mij trouwens ook op viel – pas na de tweede keer dat ik het product gebruikte – was een zoetige vanille geur. Uhu, hij is licht geparfumeerd, maar goddelijk!

Het was de eerste keer dat ik kennis maakte met het nieuwe budgetmerk, maar een goddelijke structuur heeft de lipstick zeker! Hij is extreem romig, waardoor je hem makkelijk aanbrengt. Het lijkt wel op boter wat je opsmeert, zo soepel. De dekking is ook perfect, maar de kleur is natuurlijk de echte eyecatcher! Daarnaast blijft de lipstick redelijk op zijn plek zitten.

De Garé lipstick 25 – helaas hebben ze geen namen, maar nummers – is verkrijgbaar via de webwinkel van Beauty Voordeel Shop voor maar €1,85! Misschien nog een leuk weetje, hij maakt mijn tanden niet geel, huurrraay! Dit is een kerstmusthave.

Kon jij de webshop al? Heb je er ook al een keer besteld?


41 Comments

 • Christel

  26/11/2012

  Inderdaad een hele mooie kleur zeg!:D

  Reply
 • Laura

  26/11/2012

  wauww, wat een super mooi kleurtje :) Lekker fel! Jeetje, hoe doe jij dat trouwens.. Zulke lippen in de winter :’) mijne zijn ZO droog nu haha

  Reply
 • Josephine

  26/11/2012

  Oh wow, dat voor zo’n prijsje! Gorgeous colour <3

  Reply
 • Lifesplash

  26/11/2012

  JA! Ik heb ook een Garé lipstick, ze zijn echt heeeeeel fijn! En die kleur rood is echt supah, jaloers op jou kleurtje man! Ik wil nog een nieuwe rode lipstick aanschaffen, haha en jouwe is gorgeous, damndamn. <3_<3

  Reply
 • Esmay

  26/11/2012

  Wauw, wat een práchtige rode tint is dat zeg, jeetje! Die lipstick lijkt me ook fijn trouwens!

  Reply
 • Jorinde

  26/11/2012

  Wat een mooie lipstick! Ziet er echt super uit.

  Reply
 • beautiesatwork

  26/11/2012

  wow, die lipstick zie je van kilometers afstand :D

  Reply
 • ValleyDoll

  26/11/2012

  Prachtige kleur ! Das idd een brandweerrood ! Jammer dat ‘ie wat wankel is.

  Reply
 • Kimberly

  26/11/2012

  Die kleur is onwijs mooi! Ik wil een full face zien! :D

  Reply
 • theBlondBeauty

  26/11/2012

  Wauww! Prachtige kleur, ik vind de Garé lipsticks ook heel fijn x

  Reply
 • joycelysanne

  26/11/2012

  woooow, heel erg mooi rood!

  Reply
 • Beautyraiseplace

  26/11/2012

  wauw die is mooi :O :O <3

  Reply
 • beautyforgirls

  26/11/2012

  Echt een prachtige kleur.
  Liefs, xxx

  Reply
 • redhotjillypeppers

  26/11/2012

  Wat een prachtige kleur ! Wel handig dat je de kleur onderaan kan zien.

  Reply
 • dppz

  26/11/2012

  OMG ik zit hier te kwijlen! Wat een pracht van een kleur. Die wil ik.

  Reply
 • LaraLaurentia

  26/11/2012

  Wat een geweldige kleur rood, niet heel shiny! Echt wauw, ik ga nog even blijven kijken naar de kleur.

  Reply
 • Mme Sophistique

  26/11/2012

  Wat een prachtige volle kleur rood! Love it.

  Reply
 • Michelle

  26/11/2012

  Die is echt prachtig voor die prijs. Ziet er ook lekker romig uit, lijkt me fijn dragen!

  Reply
 • Natasja

  26/11/2012

  Pretty! Maar ik blijf toch bij mijn lipstains van NYC..hihi

  Reply
 • snakesinthebasket

  26/11/2012

  hele mooie kleur!

  Reply
 • anitavanooijen

  26/11/2012

  Mooie kleur, en leuke prijs hahah!

  Reply
 • Miranda

  26/11/2012

  wat een prachtige kleur;D

  Reply
 • chelles blog

  26/11/2012

  Wat een supermooie lipstick! Echt knalrood.

  Reply
 • mij staat het niet, maar jou staat ie heel leuk!

  Reply
 • Wat een prachtig intense rode kleur! Echt heel mooi!!:)

  Reply
 • makeupxaholics

  26/11/2012

  van dat merk heb ik een paar van mijn eerste make-upproductjes: een oogschaduwpaletje en een lipgloss. de oogschaduw is fantastisch, goede pigmentatie etc. maar de lipgloss is veel te plakkerig…
  Een paar jaar geleden kon je dit merk nog kopen bij de trekpleister, nu niet meer. jammer, want het is zo lekker goedkoop :)
  de lipstick is trouwens heel mooi! lekker fel!

  Reply
 • Sherr

  26/11/2012

  Hele mooie kleur! en dat voor die prijs :D en wat een sexy lips zeg ;)

  Reply
 • Lies

  26/11/2012

  Ik kende de webshop en het merk Garé nog niet, maar deze lipstick is echt zo mooi. Ik heb daarom gelijk even een kijkje op de site genomen en zag alweer teveel mooie producten haha. Het enige waar ik een beetje mee zou moeten uitkijken is de vanille geur, want het wil nog wel eens gebeuren dat ik van bepaalde vanille geuren hoofdpijn krijg.

  Reply
 • Irma

  26/11/2012

  wauw, ik heb nog nooit van dat merk gehoord, maar wat goedkoop!
  heerlijk, zulke mooie budgetproducten ((:

  Reply
 • chiarapastoor

  26/11/2012

  Whuuut zo’n mooie kleur voor zo weinig geld? Hurray indeed ^^

  Reply
 • Klinkt erg goed, zeker voor die prijs!

  Reply
 • happyannanas

  26/11/2012

  OmgOmgOmg mooi man! Supermooie felle kleur. En zeker niet duur ^_^

  Reply
 • michelleeeex

  26/11/2012

  Mooi :D

  Reply
 • Jana

  26/11/2012

  Hele mooie rode kleur :D x

  Reply
 • Danique

  26/11/2012

  Ooooh die is moooooi!

  Reply
 • Lotte

  26/11/2012

  Gorgeousss! Wat een mooie roodtint, heel bijzonder vind ik ‘m eigenlijk. En lipsticks die naar vanille ruiken zijn altijd bij voorbaat al leuk <3

  Reply
 • xxxsophia

  26/11/2012

  Wauw, die lipstick ziet er prachtig uit! I love red lips. Je zou niet zeggen dat ie maar 1,85 is!

  Reply
 • Anne vdh

  26/11/2012

  Wat een gave kleur! Dit soort kleuren rock jij echt altijd:D
  Ik zou niet zeggen dat hij 1.85 is. Oke ik vind de verpakking dan niet helemaal mijn smaak maar toch…!

  Reply
 • beautyblogangelique

  27/11/2012

  Pretty red color! Me likes! En dat is geen geld joh 1.85 haha daar doe je het nog eens voor zeg ik dan

  Reply
 • Evelien

  01/12/2012

  Zo’n mooie kleur en finish, voor zo’n prijs? Echt wel een budgettopper! :D

  Reply
 • Deb

  02/12/2012

  Heel mooi! Kerstrood is niet lelijk!!

  Reply

Geef een reactie