eBay + amazing deal = le clutch.

Verslaafd hing ik rond op eBay, ik moet het eerlijk toegeven. Het is en blijft een geweldige site, maar de deals die je er kunt sluiten. Voordat ik het wist stond er een zwarte clutch op mij te wachten. “Clutch? Wat is dat Cynth?” Nou, dat is een klein handtasje. Met nadruk op klein. Serieus, dit is gewoon een enveloppe. MAAR, dat neemt niet weg dat hij gorgeous is! Kijk je mee naar de geweldige mini deal?

Mijn clutch moet gewoon makkelijk in de hand liggen, wat deze zeker doet. Fake leer, maar zwart en shiny. Helemaal mijn smaak, met de rits op de achterkant – waar je eventueel wat pasjes in kwijt kunt – maar ook een goede sluiting aan de voorkant.

Mijn iPhone 4S vs. de zwarte clutch. Klein? Zeker weten. Ruimte? Hell yea! Oké, dat valt op zich wel mee. Ik kan er aardig wat in kwijt, zolang de phone maar buiten het tasje blijft. Het wordt afgesloten met een drukknoopje, waardoor er niks uit kan vallen. JEUJ!

Je kunt gemakkelijk je pasjes kwijt, geld, visitekaartjes en natuurlijk het belangrijkste make-up! Zelf heb ik een clutch mee tijdens het uitgaansleven, handig, geen gesjouw met loodzware tassen, want er kan niet veel in. Elk voordeel heeft zijn nadeel!

Op zich is hij vrij ruim, alleen niet zo heel groot, wat hem niet voor iedereen praktisch maakt. Maar hey, dat voor $3,99 + gratis verzending en binnen een 4 weken in huis. Come to mommaaaa! Misschien mocht hij net een slag groter zijn, maar een awesome veilige deal heb ik weer gesloten bij eBay! Klik hier om naar de verkoper te gaan.

Wat is jouw laatste aankoop op eBay? Of een online webwinkel?


42 Comments

 • Lifesplash

  27/11/2012

  Ooooooh die clutch is pretty! Ook mooi zwart, lekker classy en combineert goed met veel outfits! Ik wil ook ontzettend graag van die clutches, maar zit met het probleem waar ik ‘m voor zal moeten gebruiken (s.o.s.) Like, school? Uhm, nee. Voor de rest als ik alleen even naar een vriendin ga, want ik heb geen utigaansleven hahah! En zo slim om ‘m op eBay te kopen – cheap ass, duh. Mijn laatste online aankoop, uhm even denken.. omg ja mn iPhone. (a)

  Reply
 • Josephine

  27/11/2012

  Ebay is inderdaad amazeballs, love it! Hij is inderdaad klein, maar lekker cheap! Ik houd zelf niet van cluthes tijdens het uitgaan, dan heb je de hele tijd iets vast, geef mij maar een schoudertasje. Mijn laatste aankoop van Ebay… ipod oortjes! Ik heb namelijk een ipod waarvan apple de oortjes niet meer van verkoopt -.-.

  Reply
 • beautiesatwork

  27/11/2012

  amai, goeie deal cynth :D het laatste wat ik online kocht was een zonnebril

  Reply
 • Emilia

  27/11/2012

  Prettyyy! Wat zouden e toch zonder Ebay moeten haha, ik ben ook verslaafd. Het laatste wat ik daar heb gekocht was een case voor mijn laptop geloof ik, voor een kwart van de prijs die je er bij een Nederlandse webshop voor zou betalen haha.

  Reply
 • Natasja

  27/11/2012

  Hij is pretty! Ik heb gistereen een 88 palette besteld op Ebay, kan ook niet wachten. :D

  Reply
 • jlovesbeauty

  27/11/2012

  wauw die is mooi zeg en voor die prijs!! Ik probeer ook altijd zo’n klein tasje mee te nemen tijdens het uitgaan. Mijn laatste online aankoop moet een bestelling van forever21 geweest zijn.

  Reply
 • gaaf! Ben beetje overboord gegaan vorige week, verwacht 24 items. Is ook zo goedkoop hihihi

  Reply
 • laura

  27/11/2012

  Ziet er heel leuk uit: Top deal! ik heb zelf nog nooit iets van eBay gekocht. Ik kijk er dag en nacht op, maar kopen: nee, dat is er (nog!) niet van gekomen! x

  Reply
 • Jorinde

  27/11/2012

  Ziet er mooi uit, maar ik heb altijd een tas bij me waar mijn halve huis in mee gaat haha. Ik zou het denk ik niet redden met alleen een clutch :-)

  Reply
 • dppz

  27/11/2012

  Enorm leuke clutch zeg. Ik ben zelf ook nog steeds opzoek naar de perfecte clutch. Vind het altijd zo classy staan.

  Reply
 • Laralaurentia

  27/11/2012

  Perfecte Clutch! Ik koop heel Ebay leeg, dus ik moet echt weer even graven wat ik ook alweer als laatste kocht. Volgens mij is dat Chinees knoop draad om wat mee te experimenteren :D

  Reply
 • xaveenia

  27/11/2012

  Pretty, ziet er goed uit deze clutch! En een mooie deal :D

  Reply
 • redhotjillypeppers

  27/11/2012

  Een zwarte clutch komt altijd van pas ! Het laatste wat ik op Ebay bestelde was nagellak :)

  Reply
 • pretty beauty land

  27/11/2012

  hihih leuk zo’n clutch! ik heb liever een klein tasje die ik om mijn schouder kan hangen als ik op stap ga

  Reply
 • Kayla

  27/11/2012

  Wat een schattige clutch, zwart is altijd handig!

  Reply
 • Michelle

  27/11/2012

  Oh echt een goede basic! Lucky you, mijn eBay bestellingen komen allemaal nog steeds niet aan na 2 maanden en allemaal gedoe. Ben benieuwd of het ooit nog komen gaat haha!

  Reply
 • anitavanooijen

  27/11/2012

  Mooie clutch! Ik vind clutches zelf vaak onhandig om mee te nemen omdat je ze de hele avond in je hand moet houden!

  Reply
 • Mme Sophistique

  27/11/2012

  Superleuke clutch! En dat is echt geen geld :) Mijn laatste aankoop op ebay waren kerstcadeautjes voor de zusjes.. Specifieker dan dat kan ik niet gaan ;)

  Reply
 • Esmay

  27/11/2012

  Oehhh, eBay is indeed handig met zulke goedkope maar superleuke dingen! Die clutch is tof :D

  Reply
 • Miranda

  27/11/2012

  Wat een mooie clutch.

  Reply
 • Lies

  27/11/2012

  Wat een leuke en mooie clutch! Voor dat prijsje en ook nog eens zonder verzendkosten zou je het ook niet echt kunnen weerstaan om hem te kopen. Ik heb zelf nog nooit iets op Ebay gekocht en mijn laatste internet aankoop is ook alweer een hele tijd geleden, maar volgens mij was dat een dvd en cd bij Bol.

  Reply
 • Lotte

  27/11/2012

  Cynthhh, hij is mooi! Erg klein wel ja, zo met je iPhone ernaast. Maar hé, een clutch is een clutch! Mooi ook dat ‘ie van nepleer is, maar er alsnog duur uit ziet. En dat voor die prijs, amazeballssss!

  Reply
 • Chiara

  27/11/2012

  Heel erg mooi! En wat een goede deal zeg.

  Reply
 • Jasmine

  27/11/2012

  Wat een koopje voor zo´n leuk dingtetje! Handig dat het net al je essentiels kan bevatten en niks meer hoeft te sleuren.

  Reply
 • lonnie101

  27/11/2012

  Pretty !

  Reply
 • Erg mooie clutch!

  Reply
 • shirley

  27/11/2012

  Nice!, Simpel doch elegant :) Mijn laatste aankoop zijn ball jointed doll schoenen. ^.^

  Reply
 • Irma

  27/11/2012

  wauw, die clutch is classy ^^ ik ben dol op clutches, ook al heb ik er niet zo veel (: ze staan altijd zo mooi en kunnen je outfit echt afmaken.
  mijn laatste online aankoop was denk ik kleding (:

  Reply
 • makeupxaholics

  27/11/2012

  leuke clutch!

  Reply
 • Bertine

  27/11/2012

  ooh die is mooi en echt niet duur!

  Reply
 • Renate

  27/11/2012

  Mooie clutch! Alleen ik hou echt niet van clutches, misschien omdat ik nooit uit ga? haha!

  Reply
 • beautyblogangelique

  27/11/2012

  Sjeez ook geen geld zeg haha! Koop ook steeds vaker via ebay omdat het goedkoper is

  Reply
 • Amanda

  27/11/2012

  Die is leuk en inderdaad, geen geld!

  Reply
 • muakissandmakeup

  27/11/2012

  Ik heb nog nooit iets via ebay gekocht, maar ben wel een fervente online shopper :-) Leuke aankoop!

  Reply
 • Jana

  27/11/2012

  Wat handig en mooi :D x

  Reply
 • Marloes

  27/11/2012

  Super super toffe clutch Cynthia! Ik ben er bijna verliefd op haha! Alleen vind ik het met uitgaan eigenlijk onhandig om hem steeds in mijn hand te houden. Voor een avondje uiteten of een feestje is het wel ideaal!

  Reply
 • Dana

  27/11/2012

  Hij is echt awesome voor $3,99! Mijn laatste aankopen zal ik maar niet opnoemen is echt een hele waslijst. Bovendien zit ik nu in een vreselijke nagellakbui dat ik echt alleen maar nagellakjes zit te spotten, wooops :$

  Reply
 • beautyfabriek

  28/11/2012

  Als ik dit soort berichtjes lees op blog’s, krijg ik meteen de kriebels om te gaan rond- neuzen op Ebay! Echter wil mijn paypall account niet meer.. tenminste.. mijn wachtwoord wil niet .. en duss – geen Ebay voor mij!
  Misschien moet ik er toch maar eens achteraan gaan!

  Reply
 • hereismai

  28/11/2012

  oeeeh hij is mooi! ebay is zo verslavend! altijd zie ik de leukste dingen als ik moet sparen. dus ik vermijd ebay maar voor een tijdje haha. dat lijk me een goede plan :)

  Reply
 • glamblogmadeli

  29/11/2012

  Heel leuk!! Ik hou van ebay koopjes. Hoe heet de verkoper/account waar je deze gekocht hebt? Ps. leuk om je te zien op misslipgloss!

  Reply
 • de perfecte zwarte clutch, prachtig!:)

  Reply
 • Deb

  02/12/2012

  Ziet er mooi uit!! En geen geld zeg!!

  Reply

Geef een reactie