Musthaves in mijn stash.

Standaard favoriete producten, herkenbaar? Bij mij wel! Ik gebruik ontzettend vaak dezelfde cosmetica producten, maar voor de site moet ik blijven wisselen. Weet je hoe moeilijk dit is? Je wilt natuurlijk de geweldige kwaliteit behouden van je make-up, maar soms moet je even buiten de comfort zone stappen. Vandaag niet, want vandaag is het een dag waar ik je mijn musthaves uit mijn stash laat zien!

Ditmaal richt ik mij volledig op mijn make-up! Van primers – waar ik voor het eerst mee begon tot aan schitterende highlighters die ik all over the place aanbreng. Eyeliners, kwasten, potloden, schildersdoeken. Just joking, laten we beginnen met de musthave nummer 1. No worries, het is volgens een willekeurige volgorde.

De gelliner van Catrice, Black Jack with Jack Black. Geen idee hoe ik daarbij kwam, maar ineens belandde hij in mijn stash. Sowieso begon ik met de ELF gelliner, die was wat dikker en stroever. Deze glijdt als boter, al hoewel ik hem de laatste tijd licht verdun met mijn mixing medium, nog gemakkelijker!

Next! Alweer een product van Catrice, maar dan de Prime and Fine Translucent Loose Powder. Een witte poeder die transparant wordt, zodra hij in aanraking komt met de huid. Matteert goed, blijft op zijn plek zitten, benadrukt mijn donsharen als ik teveel aanbreng, but that’s not good! Want daarvoor hebben we..

De Fix+ spray van MAC – in mijn vocabulair is dat de fixeerspray – die de poeder als het waren laat oplossen. Doordat je het waterige goedje over je make-up heen sprayt, nadat je klaar bent, of alleen om je poeder te fixeren, dan klaart er na een klein miezerig donderwolkje over je gezicht heen een gezonde glow + no cake face op!

Een goede mascara die je wimpers als het ware laat zweven, net zoals Tinkerbell doet! Hoog in de lucht, wijzend naar de wolken en het liefst zo zwart als de nacht en zo licht als een veer. Wat een eisen hé? Gelukkig is de Masterpiece MAX goedgekeurd en roep ik hem uit tot de Tinkerbell-mascara, haha!

Musthave nummer drie is toch wel één van de belangrijkste technieken in de basis van je make-up, namelijk een primer. Dit zorgt ervoor dat het product niet in de lijntjes gaat zitten, de huid wordt geëgaliseerd, maar ook kun je door middel van een primer kun je meer uit de oogschaduw zelf halen. De kleur versterkt + hij blijft mooier zitten!

Met de Hema Eyeshadow Base begon ik. Een huidkleurige basis, iets lichter dan mijn teint en bevatte een subtiel glittertje. Toen ik de Too Faced Shadow Insurance onder de knie kreeg, verloor ik mijn hart na al die jarenlang Hema. Een nieuwe liefde kwam in mijn leven, de ander ben ik inmiddels alweer vergeten, oeps

Vervolgens ging ik over naar de Kat Von D High Voltage Eye Primer, die perfect is voor het maken van smokey eyes. De oogschaduwtinten pakken hier net een stadium lager uit dan ze eigenlijk horen te doen, geweldig! Zo verander je van je standaardkleuren, tot een avondlook!

Drie soorten potloden, twee budgetmerken en één daarvan is een lipliner. Essence en de Etos. Het laatste merk is mijn oogpotlodenfavoriet! Een wit oogpotlood om de ogen te vergroten van natuurlijk de Etos en een oogpotlood met een huidkleur voor op de waterlijn die toevallig afkomstig is van Essence. Een lipliner om je lippen de botox-look te geven die ook verkrijgbaar is bij het Essence schap.

Een goddelijke creamy highlighter die je kunt gebruiken als oogschaduwbasis, highlighter voor op je jukbeenderen, of juist net de gezonde glow over je gezicht heen. Het geheim? Een kleine hoeveelheid door je foundation heen, tada! Hello sunshine! High Tech Lighter in de kleur Platina, verkrijgbaar bij de Make Up Store. De op siliconenbasis gemaakte highlighter laat je gezicht meer spreken dan ooit, inmiddels bezit ik hem al een jaar en nog steeds is hij goed gevuld!

Een blending brush! Hoe kan het ook anders, maar dat is dé musthave uit mijn stash! Zeker weten, ik zou namelijk niet meer zonder kunnen. Het niet-blenden van je oogschaduw voelt zo onaangenaam aan, zodra je het eenmaal doet + deels onder de knie hebt, weet je hoe GEWELDIG dit is! Dit is een budgetkwast van ELF, de Blending Eye Brush, één van mijn favorieten kwasten.

Kortom de musthaves die je moet hebben: een blending brush, een highlighter, een wit oogpotlood voor the huge eyes, maar ook een natuurlijke versie. Laten we niet de poeder vergeten waarmee je alles kunt fixeren en natuurlijk de primers die er voor zorgen dat al het harde werk op zijn plek blijft zitten!

Wat is jouw echte musthave? Of heb je er meerdere?


54 Comments

 • Teri

  28/11/2012

  Ik vind het altijd leuk om de favorieten te zien van mensen! De primer is ook iets waar ik niet zonder kan. Van de fix+ lijkt iedereen zo enthousiast over te zijn en ja, ik heb soms idd het probleem van een te poederig gezicht dus ik denk dat ik mezelf ook eens zo’n flesje moet aanschaffen :).

  Reply
 • Lifesplash

  28/11/2012

  De blending kwast. Ge-wel-dige uitvinding, zonder zullen veel looks inderdaad een regelrechte hell zijn, haha. De gelliner van Catrice wil ik ‘ns proberen, binnenkort misschien eens aanschaffen. En de Too Faced base, ooooh daar hoor je alleen maar verliefde mensen over (in de zin, mensen die verliefd zijn op het product). Ahw, leuk om je favorieten te zien Cynth!

  Reply
 • Laura

  28/11/2012

  Haha, ik ben ook begonnen met de basis van de Hema. Ik moet echt een betere hebben, zeker aangezien ik best last heb van vettige oogleden (maar hey, I don’t care, blijkbaar blijven mijn ogen langer jong) en ik moet die jij hebt ook echt hebben! Misschien vind ik ‘m onder de kerstboom ;)

  Reply
 • pixelsbyemilia

  28/11/2012

  Ah leuk om te zien, die High Tech Lighter ziet er moooi uit! En die Fix+ van Mac wil ik ook nog wel eens proberen. Ik gebruik meestal gewoon water uit zo’n sprayfles om m’n gezicht te fixeren, maar soms komt daar ineens nogal veel uit. Of m’n broertje draait aan de dop waardoor er een straal water uitkomt, in plaats van die mist. Word ik niet zo vrolijk van.

  Reply
 • Josephine

  28/11/2012

  Ik heb alle musthaves, behalve de fixeer spray! Ik hou ook zo erg van highligter, love it! Die van jou ziet er pretty uit :D

  Reply
 • Hanna

  28/11/2012

  Wat een fantastische producten, stuk voor stuk! Die fixeerspray lijkt me super! liefs.

  Reply
 • beautiesatwork

  28/11/2012

  die creamy highlighter ziet er heerlijk uit :)

  Reply
 • theBlondBeauty

  28/11/2012

  hele mooie producten, die creamy highlighter: gewoon in een ademhaling: Prachtig! x

  Reply
 • Natasja

  28/11/2012

  Mooie musthaves! Geweldig om te zien. :) wil ook die gelliner van Catrice nog eens proberen en de basis van TooFaced.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/11/2012

  De fix+, catrice gelliner en shadow insurance gebruik ik dagelijks ! :)

  Reply
 • jorinde

  28/11/2012

  Mooie producten Cynth. Door jou wil ik graag ook de blendingbrush van elf :-)

  Reply
 • Arletta

  28/11/2012

  Fijne favorieten!

  Reply
 • Kimberly

  28/11/2012

  Leuk om te zien! Vooral de primer van Too Faced lijkt me zo fijn, die wil ik ooit nog eens in mijn stash hebben! Tot nu toe gebruik ik de primer van NYX, en die is ook wel erg fijn.

  Reply
 • Esmay

  28/11/2012

  Wat leuk om dit te zien Cynth! Met Too Faced Shadow Insurance ben ik ’t helemaal eens, kan niet meer zonder. Heb hem nu al anderhalf jaar, maar nog niet op. En ik dacht wel dat ie bijna op was, dus ik een back up gekocht .. niet nodig dus haha!

  Reply
 • Miranda

  28/11/2012

  Wat een mooie producten. Too faced shadow insurance , is echt een must inderdaad. Prime and fine van Catrice vind ik erg fijn als een primer voor mijn gezicht. Als highlighter ben ik helemaal gek op High Beam van Benefit.

  Reply
 • Chiara

  28/11/2012

  Oh die highlighter! Hal – le – lujah

  Reply
 • Miss Mags

  28/11/2012

  Wat een mooie producten in je favorieten lijst.

  Reply
 • femketje

  28/11/2012

  blending brushes zijn zeker een must!

  Reply
 • Michelle

  28/11/2012

  De gel liner en de prime and fine liner staan ook nog op mijn verlanglijstje. De MAC fixing spray stiekem ook, maar daar moet ik eventjes voor sparen haha. Too faced primer heb ik een eeuw geleden al besteld en nog steeds hoop ik dat hij binnenkomt! Leuk om jouw favorieten te zien,.

  Reply
 • debby

  28/11/2012

  Fix+ is ook zeker mijn musthave. Die highligter staat inmiddels op de lijst, ga toevallig vanmiddag naar amsterdam met een vriendin.

  Reply
 • beautyblogangelique

  28/11/2012

  inderdaad stuk voor stuk musthaves! De cream highlighter is prachtig zeg!

  Reply
 • joycelysanne

  28/11/2012

  die blending brush lijkt me helemaal het einde! garantie voor net zulke stunning looks als jij?!

  Reply
 • Kayla

  28/11/2012

  Fijne musthaves, het poeder van Catrice is inderdaad erg goed. Mijn musthaves zijn: concealer, mascara en blush!

  Reply
 • xaveenia

  28/11/2012

  Mooie producten allemaal, de Fix+ pray van MAC lijkt me erg fijn! Mijn musthaves zijn mascara en highlighter, gelijk een wakker en fris gezicht!

  Reply
 • Allissa

  28/11/2012

  ohmy ohmy die highlighter! heaven in een potje :3

  Reply
 • muakissandmakeup

  28/11/2012

  Mooie must haves! Zelf kan ik mijn pro longwear concealer van MAC niet missen,en mijn ook een goed zwart kholpotlood en mascara moet ik altijd hebben.

  Reply
 • Leuk om te zien!

  Reply
 • beautyforgirls

  28/11/2012

  Mooi en fijne producten. Ik vind de fix + van mac erg fijn.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Jasmine

  28/11/2012

  Leuke musthaves, ook zo leuk dat het ook budget merken bevat en niet enkel de duurdere!! Het Etos oogpotlood zal ik op mijn Etos lijstje schrijven, bedankt voor de tip.

  Reply
 • lonnie101

  28/11/2012

  Fijne productne , die fix+ van mac wil ik ook zeker eens proberen !

  Reply
 • Sherr

  28/11/2012

  Ik moet echt ook eens de fix+ van mac gaan kopen of die ene van urban decay die lijkt mij ook wel wat. Wow die highlighter zier er prachtig uit! Haha ja jij bent de queen of blending he dus zonder je blending kwast wordt dat moeilijk. Lukt het met die challenge trouwens :D?

  Reply
 • martinaa89

  28/11/2012

  oooh died creamy hoghlighter!

  Reply
  • martinaa89

   28/11/2012

   typen met een ijsje in je hand gaat duidelijk niet goed ! ;)

   Reply
 • makeupxaholics

  28/11/2012

  leuk artikel, die fix+ van mac lijkt me echt heel handig! :)

  Reply
 • Lies

  28/11/2012

  Heel leuk om te zien! Ik heb zelf eigenlijk nog geen van deze producten geprobeerd. Ik heb best wel veel make-up musthaves, dus ik zal ze maar niet allemaal gaan opnoemen haha. De 2 producten die er zeker onder vallen zijn de Stay all day concealer van Essence en de blushes van Catrice.

  Reply
 • Irma

  28/11/2012

  i like dit artikel (: ik ben zelf ook fan van de gelliner van Catrice en het witte oogpotlood van Etos. Verder ben ik niet zo van één soort product, ik wissel altijd af qua merken en make-up. dat is wel zo leuk (:

  Reply
 • Femke

  28/11/2012

  Leuk om dit te zien zeg! Die blending brush lijkt me echt heel erg fijn, ziet er zeker goed uit. En die creamy highlighter: OH MY!!! Die is echt pra-ch-tig, ik snap dat dat een musthave voor je is, haha. :-)

  Reply
 • Renate

  28/11/2012

  Leuk artikel! De gelliner van Catrice heb ik ook, maar het lijkt dat ik er een beetje allergisch op reageer, jammer, want ik vind hem ook heel fijn! Mijn musthaves zijn: bb cream ( garnier gemengde tot vette huid ), poeder ( ik gebruik er nu een van rimmel londen, maar het is nog niet de perfecte poeder ), eyeliner ( bourjois ), mascara ( maar ik heb nog niet de perfecte mascara gevonden ) en ik denk ook wel mijn blending brush, sinds ik meer oog looks maak gebruik ik deze kwast altijd!

  Reply
 • Natascha

  28/11/2012

  Persoonlijk vind ik de Fix & Matte van Essence fijner dan die van Catrice, ik heb het idee dat die langer matteerd dan die van Catrice. Voor de rest ben ik gek op de MAC Paint Pots, de gelliner van Michael Todd en is de Max Factor False Lash Effect Fusion mijn holy grail mascara!

  Ik wil nog een keer Mixing Medium en de Too Faced primer aanschaffen. De basis van de hema en de paint pots werken prima maar ik wil het verschil wel eens ervaren.

  Reply
 • Anne Solveig

  28/11/2012

  Hele handige tips!

  Reply
 • pretty beauty land

  28/11/2012

  super mooie producten allemaal!

  Reply
 • Amanda

  28/11/2012

  Ik mis je highlighter uit je Too Faced palette. Die kan niet meer ontbreken!

  Reply
 • Jana

  28/11/2012

  Mooie producten, lijken me fijn :D x

  Reply
 • Annika

  28/11/2012

  Mooie producten! :)

  Reply
 • Mariel

  28/11/2012

  Leuke musthaves!

  Reply
 • ValleyDoll

  28/11/2012

  Mooie favorieten !

  Reply
 • shirley

  28/11/2012

  Leuk al die favorieten. De mijne zijn compleet anders, altijd grappig om te zien. :)

  Reply
 • Mme Sophistique

  29/11/2012

  Ik ben gek op mijn fix +, alle poedereffect is als sneeuw voor de zon verdwenen na een paar keer sprayen! Love it.

  Reply
 • Manon

  29/11/2012

  Wat een leuke producten allemaal. Ik heb zelf ook die oogschaduwbasis, erg fijn. Die Make Up Store highligher wil ik ook heel erg graag, die is zo mooi.

  Reply
 • Evelien

  01/12/2012

  Ik zie een hoop fijne producten, zoals de Too Faced primer! Die van mij is bijna op, maar zekerrr komt er een re-buy! <3

  Reply
 • Ohhh de Too Faced Shadow Insurance is een absolute must-have, ik kan er niet meer zonder!

  Reply
 • Deb

  02/12/2012

  Nice musthaves! Mijn must-have is toch ook de gel-liner van Catrice even was ik er klaar mee, maar ik vind hem toch mooier dan mijn Urban Decay liquid eyeliner omdat hij obviously beter die ‘kale plekken’ bedekt ;-) Die shimmery highlighter van MakeUpstore ziet er geweldig uit om direct hebberig van te worden. Zoiets zou ik ook nog eens graag aan mijn stash willen toevoegen.

  Reply
 • Anne vdh

  05/12/2012

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt Cynth! Die highlighter! Ik hou van creamy en highlighters, die combo is helemaal je van het! Hij ziet er mooi uuuit! Binnenkort maar weer de make up store eens onveilig maken;) Misschien wel een idee voor mijn kerstverlangslijstje anders;)

  Reply
 • thebeautyingredient

  10/12/2012

  Ah, de Hema primer… Daar ben ik ook mee begonnen! Gebruik nu die van Urban Decay, en die bevalt zeer goed. Als deze op is ga ik ook aan Too Faced beginnen! Ik ben je trouwens (veel te laat) vanaf nu gaan volgen op Bloglovin’!

  Reply

Geef een reactie