Trind Special Edition Caring Color Set + swatches!

Sinterklaas houdt mij een beetje tegen, want anders zat ik nu al van top tot teen in de kerstsfeer, letterlijk. Niet alleen met mijn bovenkamer, maar natuurlijk ook met de nageltjes en de versgelakte tenen. Dankzij de schitterende Special Edition van Trind kan ik het waar maken. Een eigentijds kleurenpalet die uitdagend oogt en nog eens weer kaatst in het sfeerlicht van de feestdagen!

Een gelimiteerde nagellakset met maar liefst drie verschillende, maar klassiek ogende kleuren. Ze schreeuwen niet om aandacht, maar vangen de blik wel op. De sierlijke glitters zijn subtiel aanwezig en zijn makkelijk te combineren met de glimmende stoffen die worden gedragen met de feestdagen. Van Sparky Pink, naar Classy Gold en natuurlijk de Icy Silver die perfect past bij de kerstballentrend van 2012.

In daglicht.

En laat ik nou net die nagellak in huis hebben om hem met liefde te swatchen voor de feestende dollfaces! Just joking. Glimmende lakken die als folie op mijn nagels heen sluiten, daar heb ik nou eenmaal een zwak voor en ben ik nu al in dubio welke lak er op mijn nagels verschijnt met de feestdagen.

Gefotografeerd met flits.

Zilver is hij inderdaad, maar zie je de schitterende shimmers erin terug weerkaatsen? Daar word je toch blij van? Ik persoonlijk wel! Fijne kleine glitters, gemengd met wat chunky ones. Een ijzige gloed is duidelijk zichtbaar, maar ideaal voor met kerstmis voor tijdens het diner, maar ook onder de boom!

Waarom zijn de Trind Caring Colors nou zo amazing? Dankzij de verzorgende werking in de nagellak die ze in topconditie houdt en nog eens mooi laat sprankelen. Een hoogglans lak zit erop, want op de bovenstaande foto’s draag ik geen topcoat, kan je het geloven? Een basecoat zit er vertrouwd onder, maar met maar liefst vier dagen + intensief werk, bleef hij uitstekend op zijn plek! Mijn pink was alleen gaan chippen, you know why? Geen basecoat op die nagel, leuke test!

Nog een onscherpe foto voor de nadruk op de glitters!

Het nagellaksetje uit de kerstcollectie van Trind is Limited Edition en op dit moment verkrijgbaar bij o.a. de DA, Douglas, D.I.O Drogisterij en de Etos. De set met de drie nagellakflesjes bevat 9 ml en is verkrijgbaar voor €22,95! Is dat geen leuk kerstcadeau?!

Heb jij een nagellak van Trind in bezit? En welke is dat?


39 Comments

 • beautiesatwork

  29/11/2012

  ik heb nog geen trind producten :)

  Reply
 • shirley

  29/11/2012

  Hier een trouwe Trind Nail Repair gebruiker. Ik heb nog geen nagellak van het merk, maar als ze iets uitbrengen wat ik nog niet heb (lol, verslaafd) dan overweeg ik het zeker.

  Reply
 • Arletta

  29/11/2012

  Wauw mooie lakje!
  Ik heb zelf nog geen lakken van het merk.xx

  Reply
 • Laura

  29/11/2012

  Ohh I like it! Ik heb toevallig gisteren een setje van Trind besteld :) Met de drie verzorgende dingen (o.a. de nail repair nagellak). Zoooooveel goeds over gehoord, dat MOET ik even testen haha

  Reply
 • Lifesplash

  29/11/2012

  Ik heb zelf 2 nagellakjes van het merk en OH wat zijn die fijn! Trind lakt heeeeerlijk, vind ik. Zijn vaak alleen wel dure lakjes. Dit kerstsetje vind ik echt superleuk, mooie kleurtjes heeft ie. Alleen vind ik hem toch net wat te duur. :( Wel leuk voor onder de kerstboom of zo!

  Reply
 • Josephine

  29/11/2012

  Wat fijn dat hij zo lang blijft zitten, chippen vind ik zo vervelend. Ik heb nog never ever ever een lakje van Trind gebruikt, maar ben er zo benieuwd naar!

  Reply
 • Teri

  29/11/2012

  Ik ben echt een grote fan van een beetje glitters en dan zeker tijdens de feestdagen! Het zilveren lakje is echt heel mooi! Zelf nog niets geprobeerd van het merk want ik ben het hier nog nergens tegen gekomen wat echt jammer is!

  Reply
 • mysupersweetlife

  29/11/2012

  Wauw, echt prachtige kleurtjes! Ik heb helaas nog geen nagellak van dit merk!
  Liefs

  Reply
 • jlovesbeauty

  29/11/2012

  Heel mooi kleurtje! Echt iets voor de komende feestdagen.. Jammergenoeg heb ik nog geen Trind lakje in mijn bezit.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  29/11/2012

  Ik gebruik de nail repair van Trind maar de kleurtjes heb ik nog niet geprobeerd.

  Reply
 • joycelysanne

  29/11/2012

  niet zo mijn ding, ik ben niet zo van dit soort kleurtjes!

  Reply
 • laura

  29/11/2012

  Hele mooie lakjes, ik heb er zelf ook eentje :)

  Reply
 • Erg mooi!
  Ik heb zelf nog geen nagellak van Trind, maar ik wil de nagellak van het merk zeker nog wel een keer proberen :)

  Reply
 • Natasja

  29/11/2012

  Ik heb een nagellakje van Trind, maar moet zeggen dat ik daar niet zo tevreden over ben…heb wel vee goeds gehoord over de verzorgingsproducten van Trind. :)

  Reply
 • beautyforgirls

  29/11/2012

  Het is een leuk setje voor kerst.
  Liefs, xxxx

  Reply
 • Mme Sophistique

  29/11/2012

  Ik heb Trind nog nooit gebruikt, maar ben wel benieuwd!

  Reply
 • Lies

  29/11/2012

  Heel mooi lakje! Zelf heb ik helaas nog geen Trind lakje in mijn bezit.

  Reply
 • muakissandmakeup

  29/11/2012

  Ik ben niet helemaal overtuigd van de kleur en de finish.

  Reply
 • Tedje

  29/11/2012

  Jaa ik heb hem ook en hij is pretty!

  Reply
 • Esmay

  29/11/2012

  Oeh ik hou van zulke glitterende lakjes :D

  Reply
 • Mariska

  29/11/2012

  Ze zijn heel erg mooi! Heb ze al vaker voorbij zien komen :)

  Reply
 • Renate

  29/11/2012

  Mooie kleur! Ik heb 2 lakjes van de najaars collectie in bezit & ik ben heel tevreden over Trind!

  Reply
 • Silvy

  29/11/2012

  Prachtige lakjes. Perfect voor de feestdagen! :)

  Reply
 • Irma

  29/11/2012

  oeh, pretty pretty! ik denk zelf dat ik met kerst voor bordeaux rood ga met chunky glitters. ik ben dol op glitters, shimmers en flakies :D

  Reply
 • debby

  29/11/2012

  Mooie kleur zeg! Ik heb zelf meerdere lakken van trend een paarse, groene, grijze en een oranje.

  Reply
 • makeupxaholics

  29/11/2012

  mooie kleur!

  Reply
 • Lotte

  29/11/2012

  Die zilveren kleur, waaaauw! Ik vind Trind echt een fijn merk, doet echt iets extra’s voor je nagels. En die glans, gorgeoussss.

  Reply
 • Jorinde

  29/11/2012

  Mooi hoor dat zilver!

  Reply
 • Mariel

  29/11/2012

  Mooi lakje! Love it!

  Reply
 • Flavoursx

  29/11/2012

  Die lakjes zijn zooooo mooi! Leuke blog! Ga zo door! xx

  Reply
 • Jana

  29/11/2012

  Prachtige lakje :D x

  Reply
 • Hanna

  29/11/2012

  Staat echt heel erg chique! Ook leuk voor oud en nieuw haha! liefs.

  Reply
 • pretty beauty land

  29/11/2012

  wauw mooie lakjes!!!

  Reply
 • Gerrianne

  01/12/2012

  Trind is zo erg fijn! Ik heb een verzorgingssetje en die bevalt me perfectó. Und die swatches van je, zilver hou ik van!

  Reply
 • nienloves

  01/12/2012

  mooie feestelijke kleurtjes!

  Reply
 • Evelien

  01/12/2012

  Hmm, nee dit zijn niet echt mijn kleurtjes helaas! Heb nu wel een lila kleurtje op van Trind, ghehe.

  Reply
 • Manon

  02/12/2012

  Wat een prachtige en kerstige kleurtjes!

  Reply
 • Deb

  02/12/2012

  Wat een geweldige zilveren kleur!! Laat die kerstboom maar komen, zet die kerstplaten maar op! Ik krijg een instant kerstgevoel!! Jingle Bell, Jingle Bell, Jingle Bell YOU ROCK ;-)

  Reply
 • Michelle

  03/12/2012

  Hmmm beetje duur zeg :O maar wel leuk!

  Reply

Geef een reactie